Om Kondition.dk

Kondition.dk er et online fitnessmagasin med formål at hjælpe vores læsere, via inspiration og vejledning, med at finde det rette produkt til deres behov, samt give gode råd til træningen og en sund livsstil.

Det gør vi ved at gennemgå anmeldelser fra tidligere købere, oficielle og troværdige tests samt produkternes specifikationer.

Ud fra disse oplysninger skaber vi værdiskabende, sponsorerede artikler inden for disse 5 kategorier:

Cardio- og konditionstræning – Her finder du, efter vores vurdering, de bedste motionsmaskiner til hjemmet. F.eks romaskiner, motionscykler, løbebånd & crosstrainere.

Styrketræning – Alt det nødvendige udstyr til styrketræning. F.eks multitrænere, kettlebells, vægtsæt & træningsbænke.

Fitness – Guides til fitnessudstyr du kan bruge i hjemmet. F.eks slyngetrænere, ribber, vægtveste & powerbags

Kost – Hvilken kost er sund og hvordan skal du spise for at få mest ud af din træning.

Diverse motions- og træningsudstyr – Her finder du udstyr som ikke passer ind i de andre kategorier, men som stadig hører til på denne side. F.eks trampoliner, airtracks, massagestole, massagesæder & fitnessure

Visionen for Kondition.dk

Vores vision er at blive læsernes foretrukne portal, til alt der omhandler fitness og motion.

Vi ønsker at Danmarks bedste eksperter, giver gode råd til alle fitness- og motionsintereressede, uanset niveau, til hele Danmark.

Vi vil skabe kvalitetsindhold, som er brugbart og giver værdi for læseren. Vi ønsker at DU vender tilbage, næste gang du har brug for viden og gode råd om fitness og motion.

Samarbejdspartnere og annoncer

Vi serverer indhold, som du ikke skal betale for at læse, men da vi har udgifter for at opretholde og viderføre Kondition.dk, skal vi have også have indtægter.

Vi har derfor valgt at få indtægterne via udvalgte samarbejdspartnere.

Det fungere således, at hvis du klikker dig videre til en butik, fra Kondition.dk, så modtager vi en kommission af beløbet du køber for.

Vores samarbejdspartnere har ingen indflydelse på indholdet her på siden, og vores vurderinger er ikke påvirket af dem.

Alle butikker vi henviser til er nøje udvalgt, ved hjælp af parametre som Trustpilot, kundeservice og priser.

Tjener vi så mange penge på dette? Nej, vi kan lige så godt sige det som det er, det gør vi ikke. Siden er ikke sat i luften for at vi skal blive rige.

Vi håber at fremtiden på Kondition.dk betyder, at du vil finde artikler om alt der kan bidrage til, at gøre dig klogere på at leve sundt.

Hvem er holdet bag Kondition.dk

Vi er 3 fitness interessede unge mennesker, der har udført diverse former for sport- og fitnesstræning de sidste mange år.

Vi bruger vores erfaring med træningsudstyr til at bidrage til vores vurderinger af specifikke produkter.

Vi håber at vi med tiden kan udvide vores hold, med de bedste eksperter inden for hver deres område, så vi kan bruge deres viden og erfaring, til at servere det bedste indhold til dig.

Tak fordi du læser med!