Recovery boots – Hvilke er de bedste recovery boots lige nu

Uanset om du er en topatlet, eller du blot træner for at holde dig i form, har du brug for restitution af dine ben og arme.

Dette gælder ikke bare for sportsudøvere og garvede motionister. Det gælder også for patienter op i årene, med forskellige lidelser, der behøver lindring.

Effekten af træning og motion er ikke meget værd, hvis man glemmer muskelafslapning og nedvarmning efter endt træning eller en sportsbegivenhed.

Det er her at et par recovery boots kan hjælpe dig.

Ved at bruge recovery boots kan du bl.a opnå både hurtigere restitution og forbedring af dit blodomløb.

Recovery boots i denne guide

Derfor er recovery boots gode

Det er yderst vigtigt, at man prioriterer restitutionen af muskler og led, lige så højt som opvarmningen og selve udøvelsen af de fysiske aktiviteter.

Problemet er imidlertid det, at alt for mange nedtoner restitutionen efter træning.

Dette skyldes sikkert ofte, at man ikke mener, at man har tid til dette.

Vil man imidlertid, med den optimale indsats, opnå en forbedret og optimeret træning, kan intet være mere forkert.

Trætte, ømme eller beskadigede muskler sænker effektiviteten af træningen – i værste fald kommer man til, at ligge stille på grund af skader eller træthed og ømhed, der sænker ens lyst til at yde det bedste, man kan.

Dine recovery boots og kompressionsstøvler med flere kamre, er her et effektivt hjælpemiddel.

Optima Sport Recovery Boots Ultima K8 (Bedst i test)

Optima Sport Recovery Boots Ultima K8 (Bedst i test)Deres redaktør har aldrig været i tvivl. Optima sport’s recovery boots Ultima K8 fortjener anerkendelse, for sin genoplivende virkning på ømme og trætte muskler.

Det kan handle om ømme muskler i benene, efter en forceret træningsindsats, eller det kan handle om genoptræning efter muskelskader.

Det går ud på et, for belastede ben trænger til mere dybdegående massage, og udsætter du dine ben for meget fysisk aktivitet, eller har du helbredsmæssige udfordringer, er recovery boots et uundværligt værktøj mht. at genvinde benenes ydeevne.

Derfor skal du bruge recovery boots

Her har du, uden sammenligning, den bedste teknologi for restitution af ømme, trætte eller beskadigede muskler, der dag for dag sikrer dig, at din træningsindsats over et tidsforløb bliver optimal.

Med Optima Sport Ultima K8 recovery boots opnår du, ved siden af dine forbedrede resultater med den hurtigere genopretning af ben muskulaturen, en forøget effektivitet, når det kommer til din træning.

Dette skyldes især, at du kan minimere dit tidsforbrug.

Små muskelfiberskader giver ømme muskler. Deciderede fibersprængninger er en smertefuld affære: disse og andre skader gør træningen, enten mindre mulig elle i værste fald tvinges man til, at holde pauser fra træningen.

De bedste recovery boots ifølge brugerne

Det er ikke bare Deres redaktør, der begejstres. Glade kunder har erklæret stor tilfredshed med Recovery Boots K8’s dybdegående massage-teknologi.

Et hurtigt kig på Trustpilot, hvor forhandleren i øvrigt har et gennemsnit på 4,7 ud af 5 stjerner, taler sit tydelige sprog.

Brugerne elsker deres recovery boots K8. F.eks skriver Jesper at “de virker helt fantastisk. Jeg kan varmt anbefale dem”.

Annie er helt enig og skriver følgende “Har virkelig hjulpet på mine kramper og urolige ben og de er utrolige behagelige at bruge”.

Brugerne på forhandlerens egen hjemmeside er lige så positive. F.eks skriver Karsten at “Super service, hurtig levering og efterfølgende interesse om jeg er tilfreds, samt yderligere info om produktet. Yderst tilfreds. Og fremragende Recovery Boots er mega glad for dem, det er konen også.”.

Der er også flere elite sportsudøvere og atleter der, med stor tilfredsstillelse, bruger recovery boots fra Optima Sport.

Det kan du læse mere om på forhandlerens hjemmeside.

De er i øvrigt også anbefalet af flere professionelle behandlere.

Øget velvære uden skader ved at bruge recovery boots fra Optima Sport

Optima Sport Ultima K8 skaber en daglig velvære, fordi benene føles lettere efter en anstrengende træningsindsats.

Hertil kommer naturligvis, at forebyggelse, inden de værste skader opstår, er en vigtig fordel.

Ikke nok med at man kan forebygge skader, er det også sådan, at den daglige brug af recovery boots afkorter de skadesperioder, der måtte opstå hen ad vejen.

Recovery boots ultima K8 modellen, kommer sikkert ind på Deres redaktørs førsteplads, som de absolut bedste recovery boots.

Det eneste der kan forbedres, er behovet for en stikkontakt. Denne model af K8 recovery boots skal nemlig tilsluttes til strøm.

Længere nede i denne guide, kan du læse om den samme model, men uden behov for en stikkontakt, da den kører på batterier.

Med et par gode recovery boots som disse, så er spørgsmålet om du nogensinde får brug for en massør igen.

Det fysiologiske aspekt

Når du har taget dine recovery boots på sker der det, at venøs væske presses tilbage.

Dette resulterer i øget blodcirkulation, hvilket på sin side øger iltoptagelsen og optagelsen af næringsstoffer omkring benmusklerne.

Dette afhjælper i øvrigt de beskadigede væv, der måtte være.

Recovery boots med 8 kamre

Optima Sport Recovery Boots Ultima K8 har 8 kamre fordelt over hele benet.

Alle kamrene, i en formindsket størrelse, stimulerer med en dybdegående påvirkning af muskulaturen.

De mange kamre er fordelt med ét kammer i foden, tre kamre omkring lægmusklerne og fire omkring lårmusklerne.

Dette sikrer at dine recovery boots kan påvirke stort set alle benmuskler.

De 8 kamre kan justeres, og dette indebærer, at man efter eget valg kan slå forskellige kamre fra eller til alt efter, hvilken speciel muskel eller muskelgruppe man ønsker at massere.

I forbindelse med skader af muskler., kan man, f.eks. i tilfælde af fodskader, slå et fodkammer til, mens de andre er slået fra.

Dette betyder, at recovery boots med 8 kamre, kan isolere og optimere din behandling af en evt skade, endnu bedre end recovery boots m 6 kamre.

Behagelig og optimal fleksibilitet

Det burde være overflødigt at sige, at det er en komfortabel massage, der både er behagelig samt afslappende, og den er fremfor alt risikofri for raske mennesker.

Hvis dine recovery boots føles ubehagelige, så skal du stoppe dem og ændre din individuel justering. Det er nemt at justere trykket i støvlerne.

Hvis dette ikke hjælper, så skal du helt stoppe med, at bruge dine recovery boots.

De der lider af en alvorlig sygdom skal dog være påpasselige og konsultere en læge inden, man benytter støvlen.

For raske personer er der ikke er nogle bivirkninger af massagen.

Det er også værd at bemærke, at støvlen ikke larmer (ca. 37 db, hvor f.eks en almindelig ovn larmer med ca. 41 db).

Specifikationer

 • 30 watt
 • 8 kamre
 • 6 programmer
 • Trykkapacitet, kompression: 30-240 mm Hg
 • 1,5 meter ledning


 

Til Butik


 

Reecover recovery boots (Bedst til prisen)

Reecover recovery Boots (Bedst til prisen)Hvad der før var noget som særligt hospitaler og læger anbefalede, er i dag hverdagskost.

Kompressions støvler er gået hen og blevet mainstream indenfor markedet for sportsudstyr.

Atleter og elite sportsudøvere betragter i mange tilfælde recovery boots, som en absolut nødvendighed.

Alle kan bruge recovery boots

Når andre end sportsfolk går ind for luftkompressions-teknologien, skyldes det at kompression og massage lindrer samt aflaster en række fysiologiske problemer.

Recovery boots kan f.eks hjælpe på lymfeødem, gigt, kramper, væskeansamlinger i benene, dårlig blodcirkulation, uro i benene samt ømme og tunge ben på grund af overanstrengelse.

Motionister og andre brugere stemmer i, når det gælder lovprisningerne af denne innovation, indenfor massage og restitution af benmuskulaturen.

Bedst til prisen kompressions støvler

Reecover Recovery boots indtræder her en fremtrædende rolle, der af flere kendere er blevet ’brandet’ som de bedste recovery boots til prisen

At der tale om den optimale behandling med kompression og massage ytrer sig bl.a. ved, at tests konkluderer, at blot 30 minutters massage og tryk på benenes muskler, er det samme som hele 48 timers passiv restitution af musklerne.

Restitutionstiden er dog afhængig af ting som ens alder, fysiske form, søvn, daglige kost og indtaget af vitaminer og mineraler.

Tallene er gennemsnitlige, og de kan ikke generaliseres for alle brugere.

Et par recovery boots fungerer således

Når ens krop konstant skal af med metabolisk affald, forbruges og produceres der energi.

Affaldet cirkulerer gennem ens blod, og når benene ligger under ens hjerte, bliver det sværere for hjertet at pumpe affaldet fra ens ben til lymfesystemet, der hjælper en med at slippe af med det.

Ideen bag kompressions-massage er egentligt ret enkel. Massagen hjælper din organisme med at øge blodgennemstrømningen til bestemte områder af kroppen – her benene.

Dette bevirker, at cirkulationen og fjernelsen af affald foregår hurtigere.

Kompressionen eller det øgede tryk på benmusklerne, i forbindelse med Reecover støvlerne, øger på sin side cirkulationen i lymfesystemet.

Restitutionen af benenes muskler, modvirker hævede ben.

Denne øgede cirkulation sænker desuden antallet og styrken af kramper i benene.

Kompressionen modvirker ømhed og tyngde-fornemmelser i benene, ligesom rastløse ben bringes til ro.

Hertil kommer at massagen sænker inflammation, smerter og neuropatiske problemer.

Recovery boots med 6 kamre og 6 forskellige programmer

Massage-støvlen har seks forskellige programmer, samme tal som antallet af komprimerende kamre.

Programmerne kan, udover at massere, afhjælpe forskellige lidelser såsom lymfedræn, restitution af muskulatur, fuldt tryk i alle kamre samtidig, samt programmet B + C og programmet A + C + D, begge i cyklus

Der er tale om luftkompression. De seks kamre fungerer uafhængigt af hinanden. De kan tændes og slukkes alt efter, hvilke muskler man vil stimulere.

På den måde er det muligt at optimere og opdele behandlingen på de muskler eller områder, man måtte ønske.

Man kan vælge områder fra, hvis der er andre skader, der ikke tåler behandling.

Det skal bemærkes, at reecover støvlerne er de eneste på markedet, der leveres med trykstyring.

Apparaturet er udviklet for raske mennesker og for syge med forskellige lidelser er det vigtigt, at man konsulterer sin læge inden brug eller indkøb af kompressions-apparaturet.

Maskinen er certificeret til brug af lægmand, uden besiddelse af teknisk- eller faglig indsigt mht. at anvende støvlerne.

Specifikationer

 • 30 watt
 • 6 kamre
 • 6 programmer
 • Trykkapacitet, kompression: 30-240 mm Hg

 

Til Butik


 

Optima Sport Recovery Pants K8 batteri (Bedste PRO valg)

Recovery Pants K8 batteri (Bedste PRO valg)Optima Sport Ultima K8 med batteri giver dig bedre resultater, i form af en hurtig restitution.

Batteripakken vil effektivisere din træningsindsats og nedsætte tidsforbruget forbundet med kompression og massage.

Optima Sport Recovery Boots K8 stationære model er en version, hvor man, med en halvanden meters ledning, forbinder massagestøvlen til elnettet. Den batteridrevne version her, er baseret på bærbare batterier, i form af en digital controller og en fjernbetjening.

Den batteridrevne model vejer mindre end den stationære model.

Ved de forskellige recovery boots er det ofte således, at de batteridrevne modeller vejer mere. Sådan er det dog ikke med Optima sport recovery boots.

Du kan medbringe denne overalt uden at være afhængig af en stikkontakt.

Skulle batteriet alligevel løbe tør for strøm, kan du oprette forbindelse til en stikkontakt og fortsætte din behandling.

Eksperterne er ikke i tvivl

Fitness Nation betegner K8 modellen på batteri som den absolutte topmodel.

På Trustpilot og ud af 155 anmeldelser ligger Optima Sport på femstjernet niveau med hele 87% af anmeldelserne på fem stjernet niveau og yderlige 7 % på fire stjernet niveau.

Anmeldelserne gælder både service og andre produkter, inklusive Optima Sports K8 batteri recovery boots med 8 kamre.

Disse Optima Sport recovery boots, er blandt de allerbedste recovery boots du kan finde lige nu.

Et godt og let batteri

Litium batteri-Enheden i disse recovery boots vejer lidt over 1 kg, hvilket gør den ekstra nem at bære rundt på i  forbindelse med sportsbegivenheder, konkurrencer, træning eller andet.

Driftstid ligger på ca. 1,5 time med en tilsvarende opladningstid på 1.5 timer.

Når vi siger ca., har dette med det valgte program at gøre. Modsat de seks programmer som de eldrevne recovery boots har, kører batteriversionen med 4 programmer.

To programmer leverer forskellige former for massage, mens de andre to assisterer med henholdsvis lymfedræn og restitution.

Batteriet kan udskiftes, hvis du formår at slide det op.

Optima Sport recovery boots kan betjenes via app

De batteridrevne K8 recovery boots kan styres via din mobil.

Du kan vælge hvilket program, du vil køre med. Programmerne kan bringes til udførelse uafhængigt af hinanden, og du kan styre kompressionens og massagens intensitet.

Hertil kommer, at du via appen, også kan styre tidsforbruget, ligesom du som antydet, kan slå alle 8 kamre i kompressionsstøvlen til og fra.

Modellen leveres med Bluetooth.

Digital controller

Batterisystemet er baseret på en digital controller. Controlleren giver dig en nøjagtig og nem kontrol over Optima Sports recovery boots.

Det er pærelet – du kan vælge det program, du foretrækker at køre med. Du kan justere trykket og du kan vælge, hvor lang tid massagen skal vare.

Transporttaske

Batteriet leveres med en handy ogf smart taske, der kan rumme både massagestøvler og batteri.

Specifikationer

 • 8 kamre
 • 4 programmer
 • Trykkapacitet, kompression: 30-240 mm Hg
 • Bluetooth
 • Litium batteri


 

Til Butik


 

Flowpression kompressionsstøvler

Flowpression kompressionsstøvlerFlowpression kompressionsstøvler leveres med batteri, så du har nemt ved, at bruge dem, uanset hvor du befinder dig. Det betyder, at du kan tage dem med til din træning.

På den måde kan du få, endnu mere ud af dine kompressionsstøvler, samtidig med en bedre restitution.

Li-ion batteriet på hele 5200mAh, kan klare op til 90 minutters brug, hvilken bør være rigeligt, og det tager 2 timer, at lade det op igen.

4 programmer med justerbar styrke

Kompressionsstøvlerne har 6 kamre og de leveres med 4 programmer, hvor du selv kan justere styrken af dem.

Styrken går fra 80 – 200 mmHg.

 • Program A: Et kammer ad gangen vil blive fyldt med luft, fra fod til lyske
 • Program B: Tre kamre vil blive fyldt med luft samtidigt, fra fod til lyske
 • Program C: Alle kamre bliver fyldt med luft samtidigt, fra fod til lyske
 • Program D: Program A og C arbejder skiftevis

Er du i tvivl om, dette er de rette kompressionsstøvler til dig, eller i det hele taget om, de har en effekt på din restitution, så giver forhandleren dig hele 100 dages tilfredshedsgaranti.

Det betyder helt konkret, at du kan læse støvlerne at kende, før du beslutter dig for om, det er noget for dig. Er du ikke tilfreds, sender du det hele retur, og får dine penge tilbage. Dét er god service!

Specifikationer

 • 6 kamre
 • 4 programmer
 • Justerbar kompression
 • Trykkapacitet, kompression: 80 – 200 mmHg
 • 5200mAh Li-ion batteri med op til 90 minutters brug ad gangen
 • 100 dages tilfredshedsgaranti


 

Til Butik


 

Recoverym8 recovery boots m 6 kamre

RecoveryM8 recovery boots m 6 kamreDanske Recoverym8 følger ganske godt med på markedet, når det kommer til massagepistoler, udstyr til genoptræning og ikke mindst ”recovery boots” – de engelske ord for massage- og kompressionsstøvler.

Hvor disse støvler, der næsten ligner overtræksbenklæder, før var et eksklusivt tilbud på hospitaler og klinikker, er mekanisk kompression og massage af benene i stigende grad blevet til noget, man selv kan eje.

Recovery boots kan anvendes efter sportsfolks og motionisters træning, ligesom den kan anvendes af folk, der bare vil sidde stille og slappe af.

Er der tale om ømme eller beskadigede benmuskler, er denne nyskabelse indenfor sports og fitnessudstyr befordrende for restitution af dine benmuskler.

Når vi her siger bukser skyldes det, at overtræksstøvlerne trækkes på.

Sådan virker recovering boots med komprimeret luft

Når de sidder, som de skal, går de op til lysken, hvorefter man ved lufttryk kan puste dem op og skabe vibrationer, der yder en fokuseret kompression og massage af ømme muskler.

Dette hjælper på sin side med til at løsne op for kroppens indre kredsløb.

Recovery boots modarbejder væskeophobninger i lymfesystemet og blodcirkulationen i benene sættes i gang.

På den måde får dine ben de mest optimale vilkår for hurtigere restitution.

Recovery boots med flere kamre og medfølgende fjernbetjening

Recoverym8 recovery boots er fremstillet med 6 kamre og 6 forskellige programmer.

Hertil kommer, at recoverym8 leveres med en genopladelig og batteridrevet pumpe.

Princippet går på, at de 6 kamre fyldes med luft, styret af de seks programmer, som man selv vælger.

Den effektive batteritid varer mindst fra en til to timer.

At der er variationer her skyldes, at der er forskelle mht. energiforbruget forbundet med hver af de valgt programmer.

Støvlerne passer bedst til en bruger med en højde på mellem 160 og 180 cm.

Recoverym8 recovery boots sælges med et supplerende indhold bestående af ekstra dyser, en oplader, en transporttaske og en udførlig brugervejledning.

Man behøver ikke at være den store nørd for at kunne betjene støvlen.

De forskellige programmer til kompression og dybdegående massage

Principperne mht. til de mange programmer går efter disse trin:

 • Program A) Man fylder et kammer op ad gangen, hvorefter man trinvis går fra det første til det sjette kammer.
 • Program B) Kamrene fyldes op med luft indtil samtlige kamre er fyldt op.
 • Program C) kamrenes opfyldning og tømning foregår i et i et repeteret mønster.
 • Program D) Første kammer fyldes op, hvorefter andet kammer fyldes op. Første kammer tømmes, hvorefter tredje kammer fyldes osv. På den måde vil der altid være to opfyldte kamre.
 • Program E) Første kammer starter, hvorefter andet og tredje kammer fyldes op. Første kammer tømmes, og fjerde kammer fyldes op osv. Dette skaber tre forbundne og opfyldte kamre.
 • Program F) Første Kammer fyldes op til et foretrukket konstant tryk. Andet Kammer og følgende det tredje bliver fyldt op, mens det første kammer stadig er fyldt. Tre sammenhængende kamre vil på den måde være fyldt op.

Netfysioterapi har kun én indvending mod Recoverym8 recovery boots, og den går på, at brugere med en højde, der afviger fra de 160 til 180 cm ikke vil kunne få glæde af modellen.

Kendere vurderer imidlertid en række fordele, spændende fra produktets fremragende design, over den lange batteritid og rejsevenligheden, til de ekstra mundstykker og den medfølgende rejsetaske.

På Trustpilot vurdere 578 RecoveryM8 recovery boots og massagepistoler som fremragende – hele 94% giver produkterne 5 stjerner, mens de resterende 6% af anmeldelser tildeles fire stjerner.

Brugerne er altså mere end almindelig tilfredse, med deres køb af recoverym8 kompressionsstøvler.

Specifikationer

 • Støvlerne er 110cm lange (Passer kun til brugere mellem 160 – 180 cm)
 • 6 kamre
 • 6 programmer
 • Trykkapacitet, kompression: 30-240 mm Hg
 • Batteri


 

Til Butik


 

Beurer FM 150 Venemassage

Beurer FM 150 VenemassageTyske Beurer er blandt de markedsførende med produkter indenfor sundhed og velvære. Virksomheden sælger mere end forskellige 500 produkter.

Det driftige tyske foretagende, der har været på markedet i over hundrede år, lever til stadighed op til kravet om at levere sundhed og velvære af højeste kvalitet.

Hvad kan FM 150 restitutions bukser?

Beurer FM 150 Pro venemassagen bedrer den venøse blodcirkulation gennem kompression og massage skabt af lufttryk.

Manchetterne sidder på lårmuskulaturen, lægmuskulaturen og fødderne, så brugere får en virksom stimulation af lår og underben.

Fysiologiske påvirkninger ved vacuum bukser

Princippet bag vacuum bukserne går på, den skiftevise oppustning og tømning af luftpuderne. Dette genopliver og lindrer spændinger, ligesom det lindrer trætte og tunge ben.

Hertil kommer naturligvis, at kompressionen og den pulserende massage, genopliver og forbedrer blodcirkulationen.

Når FM 150 befordrer blodcirkulationen, lindrer man de trætte, tunge ben.

På længere sigt, vil fortsat brug af luftpuderne, forebygge åreknuder og forebygge, edderkops-lignende sprængninger under huden.

Det tekniske når du bruger recovery boots

Dette par recovery boots, består af to lårmanchetter og to manchetter, der vikles omkring lægmuskel og skinneben.

Massagen skabes ved hjælp af de oppustelige og sammentrukne luftpuder. Når der skal skabes kompression og massage, pustes ben-manchetterne op.

Deflationsfunktionen eller sammentrækningen sikrer, at der sker en hurtig tømning af luftpuderne.

Massagestøvler med hurtig og nem betjening

Med den medfølgende fjernbetjening, forbundet med manchetter, kan du skabe en kontinuerlig og justerbar massageintensitet.

Timerfunktion er inddelt med tre intervaller på henholdsvis ti, tyve og tredive minutter.

På betjeningsfunktionen er der en stopknap, hvis man vil gå over til andre intervaller. Dette forøger på sin side sikkerheden mht. den venøse massage.

En anden type massage som du kan få i dit hjem, er triggerpunkt massage, som en massagepistol kan give dig.

Det er massage specifikt til smertepunkter på din krop, som en massagepistol kan afhjælpe. Du kan læse vores guide til de bedste massgepistoler her. Fordelen ved en massagepistol, fremfor et par recovery boots er, at den kan bruges over hele kroppen og at du kan anvende direkte hvor du har smerter eller spændinger. Hvor et par recovery boots fungerer ved, at give en dybdegående massage af dine ben.

Betjeningen på FM 150 venemassagestøvler udmærker sig ved, at være meget brugervenlig, på grund af den manuelle betjeningskontakt.

Venemassøren er alsidig, og den kan altid medbringes på rejse. Den personlige justering af begge manchetter, når man tager dem på, sker ved hjælp af velcoremme, løkker og kroge.

FM150 kan både tilsluttes elnettet og batterier, når man er på farten. Der medfølger fire 1,5V AAA-batterier.

Dette par recovery boots leveres med en handy opbevaringstaske.

Anmeldelser

Med over 70% fire- og fem stjernet anmeldelser fra kunder på Amazon, kan vi konkludere, at de fleste brugere af FM 150 er godt tilfredse med dem.

Testmagasinet, der opregner fordel og ulemper ved produktet, finder en ulempe. Man skriver, at de øverste velcrostropper i nogle tilfælde kan virke løse.

Fordelene går dels på størrelsen, sammenlignet med andre massageprodukter, dels også det, at FM150 yder en massage længere op ad benet.

Endeligt fremhæves det, at strømforbruget er moderat.

FM 150 er billige recovery boots, som giver en fin effekt, men ikke har helt samme kvalitet, som de lidt dyrere. Ved billige recovery boots ses det ofte, at selve støvlen ikke lukker tæt på samme måde.

Billige recovery boots henvender sig, til dem der ikke vil anvende dem helt så ofte.

Specifikationer

 • Vægt: 1,7 kg
 • 30 watt
 • 4 kamre
 • Batterier


 

Til Butik


 

Hyperice Normatec 2.0 recovery boots

Hyperice Normatec 2.0 recovery bootsHvis du vil lindre ømme muskler på samme tid med, at du opgraderer dine wellness-rutiner er Normatec kompressions-terapi fremstillet af svenske Hyperice noget for dig .

Opvarmning foregår hurtigere med brug af disse recovery boots, og vil du komme dig hurtigere efter en skade, vil du hurtigt kunne føle dig fuldt genoplivet med Normatecs massagestøvler.

Normatech udviklede oprindeligt det originale Normatec-system. Virksomheden har til stadighed kunne produktudvikle dette system til det nyeste Normatec Go, der er fuldstændigt bærbar.

Hemmeligheden bag støvlerne er den dynamiske luftkompression til musklerne, der øger blodcirkulationen og reducere smerter og spændinger i benene.

Det er vigtigt at pointere, at Normatech 2.0 her, kun omfatter støvlerne uden en kontrolenhed. Man kan udvidet rekvirere andre Normatech-modeller med en kontrolenhed tilsluttet.

De fleste anmeldelser af produktet Hyperice Normatec Pulse 2.0, omfatter denne controller.

Hvad kan Normatec 2.0 recovery boots fra svenske Hyperice

Normatecs patenterede recovery boots, er baseret på førsteklasses materialer. De overlappende zoner i støvlerne, skaber en kompression uden mellemrum, der føles som en genoprettende massage.

Pulsmassagen består af tre funktioner henholdsvist pulsen, den distale release og et gradientsystem, hvilket betyder, at kompressionen bevæger sig gradvist op ad benet i skiftevise ryk.

Dette sker med henblik på at efterligne den naturlige mekanisme i musklerne, der pumper blod mod hjertet.

Formålet er at slippe af med  affaldsprodukter og øge gennemstrømningen af ilt, til de genoprettende muskler.

Tekniske aspekter

Normatec 2.0 inkluderer lynlåse af høj kvalitet og et specialiseret foddesign, der anvender kompression på bunden af din fod uden at klemme tæerne ubehageligt.

Opsætningen er let. Det eneste du skal gøre, er at tage støvlerne på og lyne op.

Vi bemærker dog, at der ikke følger en controller med til 2.0 versionen, hvorimod dette er tilfældet i forbindelse med 3.0 modellen, hvor man tilslutte controlleren til slangetilbehøret, der er linket på et slangestik i hver støvle.

Tilbehør i form af en controller kan tilsluttes Normatec 3, Normatec 2.0 og Normatec 2.0 Pro modellerne.

2.0 versionen kan styres af en App, der ved hjælp af Bluetooth muliggør, at du kan integrere din massage, med et planlagt træningsforløb.

Du kan, med andre ord, i stedet styre din massage fra din mobil.

De angivne to timers levetid for batterierne er præcis.

Recovery boots med mange kamre

Hvert ben består af fem overlappende kamre, der fyldes op med luft og udvides for at komprimere musklerne.

Støvlernes størrelse inkluderer forskellige kropshøjder spændene fra 160 cm til 191 cm.

Kompressionsniveauet skifter mellem syv zoner med en forstærket intensitet i forbindelse med hver kørsel.

Efter et par uger med Normatecs føles benene friskere selv efter, at man jogget. Dette gælder endog på løbeture, der varer længe.

Lange eller hårde løbeture med efterfølgende kompression og massage er det, der skal til for, at ens ben igen føles friske.

Når støvleparret leveres uden en opbevaringstaske kan det sikkert for nogle føles irriterende, at det efter hver session bliver svært at pakke de omfangsrige støvler væk.

Specifikationer

 • Vægt: 1.54 kg
 • Genopladeligt lithium-ion batteri
 • Lufttryk: 30-110 mm Gh


 

Til Butik


 

Elite Reecover recovery boots

Elite Reecover recovery bootsEn creme de la creme model! Den er god til prisen, og den henvender sig da også primært til sportsudøvere på eliteplan, fysioterapeuter eller den garvede og ambitiøse motionist.

I alle tilfælde er modellen for brugere, der vil have en fornem og meget præcis kompression via de 8 kamre.

Ifølge kendere på området, er Reecover Elite reecovery boots med 8 kamre noget nær det bedste, du kan få.

Bemærk i øvrigt forskellen på det engelske ord ”recovery” og brandet Reecover med to e’er.

8 kamre

Produktet leveres med 8 kamre, der udmærker sig ved, at de fungerer uafhængigt af hinanden.

På den måde kan man optimere behandlingen, så den rettes ind mod specifikke muskler eller områder.

Man kan altså fravælge områder på benene, der er sarte eller slet ikke kan klare massagen.

Vi bemærker endvidere, at Reecover modellen er eneleverandør af trykstyring af støvlernes kamre.

Avancerede funktioner

Reecover Elite recovery boots leveres med fire programmer, henholdsvist massage, lymfedræn, restitution af benene og som antydet en trykstyring, der sikrer den maksimale påvirkning af muskulaturen.

Reecover elite modellen passer til flere anvendelsesområder – f.eks. kan massagen rette sig mod at modvirke dårligt blodomløb i benene.

Det synlige resultat, i form af færre hævelser af benene, udebliver ikke.

Blodcirkulationen forbedres, hvilket er din garanti for den optimale restitution af trætte, ømme eller beskadigede muskler.

Døjer du med dårligt blodomløb, men har du ikke mulighed for at bruge recovery boots, så er et billigere alternativ den såkaldte sofacykel.

En sofacykel er i princippet bare et par pedaler, som du kan bruge mens du sidder i sofaen. Du kan læse vores guide til den bedste sofacykel her.

Vær opmærksom på der er forskelle i både kvalitet og funktionalitet på sofacyklerne, selvom det er et simpelt produkt.

Reecover garanterer, at små 30 minutters behandling med Reecover Elite recovery boots svarer til hele 48 timers restitution.

Dette er selvfølgeligt betinget af brugeres fysiske tilstand. Tallene er gennemsnitlige baseret på recovery boots test.

Almindelige mennesker kan bruge støvlerne

Teknologien behøver ikke alene at henvende sig til brugere på eliteplan. Brugere der slås med fysiske skavanker kan også være med.

Reecover massagestøvlerne kan medvirke til at lindre og aflaste skader som f.eks. Lymfe-ødem, Gigt, kramper, væske i benene, dårlig blodcirkulation og urolige, ømme eller tunge ben.

Programvejledningen der følger med vejleder dig i hvilke programmer, der med fordel kan anvendes til at lindre disse lidelser

Nem betjening

Reecover Elite modellen er CE- og RoHS-certificeret, og det kræver derfor ingen tekniske forudsætninger at betjene den.

Man behøver ikke at være et teknisk unikum for at kunne betjene Reecover Elite Boots.

Kendere er positive

Ifølge magasinet Nysport bør man overveje disse kompressions- og massagestøvler, fordi det så afgjort er “Et af de absolut bedste valg af kompressionstøj til elitesportsudøvere”.

Magasinet kalder dem også “En premium model”.

Specifikationer

 • Lufttryk: indstilleligt intervalopdelt 30-260 mm Hg
 • Tidsspænd: 1-90 minutter
 • CE- & RoHS-certificeret

 

Til Butik


 

Moonboot Recovery kompressionsstøvler

Moonboot Recovery kompressionsstøvlerDet 100% danskejede World of Comfort står bag Moonboots Recovery modellen.

World of Comfort er især kendt for deres mange gode massageprodukter, som f.eks massagestole.

World of Comforts produktsortiment omfatter et stort udvalg af massageapparater og wellness produkter.

Fælles for sortimentet er producentens målsætning om, at kvaliteten skal sættes i højsædet. Dette gælder både, hvad kvalitet, design og funktionalitet angår.

Massagestole fra World of Comfort, er kendt som nogle af de bedste massagestole på markedet. Du kan læse vores guide til de bedste massagestole her.

Kendere massagestøvler bemærker, at Moonboots recovery boots hjælper til med at få blodet til at cirkulere bedre, ligesom modellen effektivt udfordrer og lindrer en række gener. Det gælder ømme ben og fødder.

Moonboot Recovery boots mindsker f.eks. risikoen for, at man får blodpropper i benene, ligesom de ved dagligt brug lindrer gigtsmerter, ødemer og en dårlig blodcirkulation.

Handler det alene om ømme, trætte eller beskadigede muskler i benene, er støvlerne forbilledlige, når det kommer til at forbedre revitaliseringen af benene.

Hvad kan Moonboots recovery boots?

Leverandøren bag Moonboots recovery boots fremhæver, at det indbyggede lufttryksystem er det, der forklarer, hvorfor Moonboot kompression og massage modvirker og lindrer de beskrevne lidelser samt hjælper til med at restituere benene.

Hertil kommer, at disse recovery boots er bygget op omkring flere programmer.

Fjernbetjeningen er let for alle brugere, og i det hele taget er systemet enkelt og nemt at benytte

Dagligt brug af Moonboot skaber, på grund af det rette lufttryk, en afslappet følelse i fødder og ben

Disse recovery boots er anbefalet til brug i hjemmet.

Brugernes anmeldelser

Udover enkeltstående kommentarer, er Moonboot modellen tilkendt 4.9 ud af 5 stjerner på Facebook.

Det er en høj vurdering af recovery boots, og det vidner om overordentlig tilfredse købere, af disse billige recovery boots.

Specifikationer

 • Vægt: 2,5 kg

 

Til Butik

 

Hvordan virker recovery boots?

Recovery boots kan effektivt øge blodgennemstrømningen i dine muskler og hjælpe til med at slippe af med affaldsprodukterne, hvilket igen vil hjælpe dig med at komme dig hurtigere og genvinde lysten til at give den ”en ekstra skalle”.

Dette henter sin forklaring i, at luftkompression tvinger den venøse væske tilbage. På den måde slipper din krop af med affaldsprodukter, og blodgennemstrømningen øges.

Når blodcirkulationen øges, eliminerer man netop træthed, ligesom man reducerer inflammation, hvilket giver en hurtigere genopretning af musklerne.

Langt de fleste af modellerne leveres med 4 eller 6 programmer.

En andet type produkt der også kan hjælpe med, at forbedre din blodcirkulation, er en vibrationstræner.

En vibrationstræner får dine muskler til, at trække sammen og slappe af, hvilket kan føre til en forbedret blodcirkulation. Du kan læse mere om de bedste vibrationstrænere her. Der kan du også se hvilken vibrationstræner vi mener er bedst i test.

Effektiv restitution efter hård træning med recovery boots

Effektiv restitution efter hård træning med recovery bootsTræning kan overdrives, og dette leder til at man ‘stresser’ sine muskler og forårsager brist i muskelfibrene.

Disse små brist opstår ved, at man overanstrenger muskler, der normalt ikke aktiveres så kraftigt, i forbindelse med almindelige daglige aktiviteter uden træning eller på den anden side en mindre træningsindsats.

I begyndelsen opstår der muskelømhed og træthed, hvilket man kan fjerne gennem fortsat træning.

Brugen af recovery boots mindsker imidlertid den tid, man behøver for, at genvinde sin fulde muskelstyrke.

Recovery boots kaldes også for massagestøvler, kompressionsstøvler, vakuum bukser og restitutionsbukser.

Du kan læse mere om restitution her.

Optimal behandling modvirker skader

Denne senere forbedring modvirker muskelbetændelse og ophobning af metabolisk affald (laktat, pyruvat, ammoniak, bikarbonat og pH).

De små muskelskader resulterer i en kombination af ømhed, træthed og nedsat muskelstyrke, som begrænser din evne til at træne med fuld styrke og få mest muligt ud af din træning.

Derfor er evnen til hurtigere restitution så vigtig. Det er her recovery boots kommer ind i billedet.

Nok så vigtigt er det her, at man kan forebygge deciderede muskelskader, ligesom man hurtigt kan restituere sig – i begge tilfælde vel at mærke, hvis man bruger kompressions-støvle teknologien.

Forskellige recovery boots kan reducere inflammation

Et par recovery boots kan reducere inflammationResultatforbedringer som følge af intens behandling med kompressions- og massagestøvler, borger dels for en forbedret træningsindsats og fremfor alt selvfølgeligt bedre sportsresultater.

Det der trækker i den modsatte retning her, er muskelømhed, nedsat muskelstyrke og træthed.

Reducering af inflammation i kroppen er absolut et must for bedre resultater og en sundere krop.

De fleste topatleter i dag ved udmærket godt, at regelmæssige restitutionsperioder skal indlægges i deres træningsplaner, fordi optimerer træningen.

Sammenlagt med tilstrækkelig søvn og korrekt ernæring opnår man bedre resultater.

Hvis man inkluderer mindst en 30-minutters komprimeringssession i recovery boots, vil man opleve en yderligere forbedring, med hensyn til revitaliseringen af ens muskler.

Er du elite sportsudøver er et sæt recovery boots med flere kamre nærmest uundværligt.

Hvilke recovery boots skal man vælge?

Spørgsmålene kan være mange, når man vil købe recovery boots.

Skal man vælge recovery boots m 6 kamre eller med 8 kamre? Og hvad er forskellen egentlig på de flere kamre?

Lad os starte med at slå fast, at desto flere kamre der er i dine recovery boots, desto bedre kan du isolere og optimere, din behandlig af specifikke områder.

Har du recovery boots med 6 kamre, så er de mange kamre større, end hvis du har 8 kamre.

Gode recovery boots har minimum 6 kamre, mens de bedste recovery boots oftest har 8 kamre.

Vi anbefaler, at du vælger en model med minimum 6 kamre. Recovery boots test viser, at desto flere kamre, desto nemmere er det, at få mere ud af behandlingen.

Det kan anbefales, at du vælger recover boots med individuel tilpasning, så du kan indstille intensitet af tryk og massage. Det er ikke på alle modeller, at det er muligt.

Individuel tilpasning er også vigtigt, når det kommer til størrelse og form, på dine nye recover boots.

Hvilken længde recovery boots skal jeg vælge?

Det handler her mestendels om hvor høj du er og hvor lange dine ben er.

De fleste producenter af recovery boots producere forskellige størrelser, ud fra længden af dine ben.

Du skal vælge størrelsen på dine recovery boots, ud fra din højde eller længden på dine ben.

Når du skal bruge støvlerne, skal de sidde perfekt på dine ben, ellers har du valgt en forkert størrelse til dine recovery boots.

Her får du lidt hjælp til at finde den korrekte længde

Hvor skal jeg finde recovery boots?

Hvis du f.eks ønsker recovery boots fra optima sport, så kan de både købes online og i fysiske butikker.

Optima Sport recovery boots er nogle af de mest populære og bedste recovery boots på markedet i øjeblikket.

Du kan vælge Optima Sport recovery boots med både 6 kamre og 8 kamre.

Der findes dog også mange andre gode recover boots, som f.eks danske Reecover recovery boots.

Virker recovery boots?

Recovery boots virker i høj grad, når man betjener dem korrekt. Uvildige tests har primært analyseret om det forebygger skader, og resultaterne er ovevældende. De fleste recovery boots test giver samme resultat.

Hvert kammer kan give, en øgede blodgennemstrømning og en mere dybdegående behandling, end de fleste andre massageapparater.

Det giver dig en, bedre restitution og med individuelle indstillinger, får du større fleksibilitet, som vil øge cirkulationen ved alle zoner.

Det er dog vigtigt at du forstår, at antal kamre betyder en stor del, for hvor effektiv en behandling du kan foretage.

Alle kamre giver den samme behandling, men desto flere kamre, desto nemmere er det for dig, at ramme de rette punkter på din krop.

De kan fjerne affaldsstoffer og give dig en bedre blodcirkulation.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål om recovery boots.

Hvilke recovery boots er bedst?

Vi mener at de bedste recovery boots er K8 serien fra Optima Sport. Den fås med som en stationær model og som en batteri model. Der er små forskelle, udover strømforsyningen. F.eks har den stationære model 6 programmer, mens den batteridrevne har 4. Begge modeller har dog 8 kamre. Leder du efter den model, der giver dig mest værdi for pengene, mener vi at Reecover recovery boots med 6 kamre er et rigtig godt bud.

Hvor meget koster et sæt recovery boots

De billigste revocery boots i denne guide koster lige omkring 1.000 kr, mens de bedste ligger på omkring 6.000 kr. Du kan få et par gode recovery boots til omkring 3.500 kr.