Recovery boots test oversigt – 7 anbefalinger fra eksperterne

Uanset om du er en topatlet, eller du blot træner for at holde dig i form, har du brug for restitution af dine ben og arme. Det er her at et par recovery boots kan hjælpe dig.

Ved at bruge disse kompressionsstøvler, kan du bl.a opnå både hurtigere restitution og forbedring af dit blodomløb.

Hvilke recovery boots skal jeg vælge?

Skal man vælge recovery boots med 6 kamre eller 8 kamre? Og hvad er forskellen egentlig på de flere kamre?

Lad os starte med at slå fast, at desto flere kamre der er, desto bedre kan du isolere og optimere, din behandlig af specifikke områder.

Har du et par med 6 kamre, så er de kamrene større, end hvis der er 8 kamre. Gode recovery boots har minimum 6 kamre, mens de bedste recovery boots har 8 kamre eller flere.

Vi anbefaler, at du vælger en model med minimum 6 kamre. Forskellige recovery boots test viser, at desto flere kamre, desto nemmere er det, at få mere ud af behandlingen.

Det kan anbefales, at du vælger et par med individuel tilpasning, så du kan indstille intensitet af tryk og massage. Det er ikke på alle modeller, at det er muligt.

Individuel tilpasning er også vigtigt, når det kommer til størrelse og form, på dine nye recover boots.

Vi anbefaler disse recovery boots

Derfor er kompressionsstøvler gode

Det er yderst vigtigt, at man prioriterer restitutionen af muskler og led, lige så højt som opvarmningen og selve udøvelsen af de fysiske aktiviteter.

Problemet er imidlertid det, at alt for mange nedtoner restitutionen efter træning.

Dette skyldes sikkert ofte, at man ikke mener, at man har tid til dette.

Vil man imidlertid, med den optimale indsats, opnå en forbedret og optimeret træning, kan intet være mere forkert.

Trætte, ømme eller beskadigede muskler sænker effektiviteten af træningen – i værste fald kommer man til, at ligge stille på grund af skader eller træthed og ømhed, der sænker ens lyst til at yde det bedste, man kan.

Dine kompressionsstøvler med flere kamre, er her et effektivt hjælpemiddel.

Optima Sport Recovery Boots K8 Battery Gen2 (Bedst i test)

Optima Sport Recovery Boots K8 Battery Gen2 (Bedst i test)Deres redaktør har aldrig været i tvivl. Optima sport’s recovery boots K8 Gen2 med batterier fortjener anerkendelse, for sin genoplivende virkning på ømme og trætte muskler.

Battery K8 Gen2 modellen, kommer sikkert ind på Deres redaktørs førsteplads, som de absolut bedste recovery boots. Med et par gode recovery boots som disse, så er spørgsmålet om du nogensinde får brug for en massør igen.

Gen2 versionen har virkelig fået en opdatering, med længere batteritid, bedre dybdegående tryk og fuld kontrol over trykperioden i hvert enkelt kammer. Og som noget helt nyt, fås de nu også som bukser.

Recovery boots eller recovery pants?

Det betyder, at du kan vælge mellem støvlemodellen, der dækker områderne fra lysken og ned til fødderne, eller du kan vælge buksemodellen, der også dækker områderne ved balder og hofte.

Fordelen ved buksemodellen er selvfølgelig klar, du dækker et større område på din krop, men det er værd at notere sig, at både støvler og bukser har 8 kamre.

Det betyder at kamrene i støvlerne er mindre, og dermed er det nemmere, at målrette en behandlig til specifikke områder på benene.

Belastede ben trænger til mere dybdegående massage, og udsætter du dine ben for meget fysisk aktivitet, eller har du helbredsmæssige udfordringer, er recovery boots et uundværligt værktøj mht. at genvinde benenes ydeevne.

Lydsvage recovery boots med 8 kamre

Optima Sport Recovery Boots K8 har 8 kamre fordelt over hele benet.

Alle kamrene, i en formindsket størrelse, stimulerer med en dybdegående påvirkning af muskulaturen.

De mange kamre er fordelt med ét kammer i foden, tre kamre omkring lægmusklerne og fire omkring lårmusklerne.

Dette sikrer at de kan påvirke stort set alle benmuskler.

De 8 kamre kan justeres, og dette indebærer, at man efter eget valg kan slå forskellige kamre fra eller til alt efter, hvilken speciel muskel eller muskelgruppe man ønsker at massere.

I forbindelse med skader af muskler., kan man, f.eks. i tilfælde af fodskader, slå et fodkammer til, mens de andre er slået fra.

Dette betyder, at Optima Sport recovery boots med 8 kamre, kan isolere og optimere din behandling af en evt skade endnu bedre, end et par recovery boots med 6 kamre.

Det er også værd at bemærke, at både Optima Sport støvlerne og bukserne er meget lydsvage (ca. 37 db, hvor f.eks en almindelig ovn larmer med ca. 41 db).

De bedste recovery boots ifølge brugerne

Det er ikke bare Deres redaktør, der begejstres. Glade kunder har erklæret stor tilfredshed med Optima Sport Recovery Boots K8’s dybdegående massage-teknologi.

Et hurtigt kig på Trustpilot, hvor Optima Sport i øvrigt har et gennemsnit på 4,7 ud af 5 stjerner, taler sit tydelige sprog.

Brugerne elsker deres recovery boots K8. F.eks skriver Jesper at “de virker helt fantastisk. Jeg kan varmt anbefale dem”.

Annie er helt enig og skriver følgende “Har virkelig hjulpet på mine kramper og urolige ben og de er utrolige behagelige at bruge”.

Brugerne på forhandlerens egen hjemmeside er lige så positive. F.eks skriver Karsten at “Super service, hurtig levering og efterfølgende interesse om jeg er tilfreds, samt yderligere info om produktet. Yderst tilfreds. Og fremragende Recovery Boots er mega glad for dem, det er konen også.”.

Der er også flere elite sportsudøvere og atleter der, med stor tilfredsstillelse, bruger recovery boots fra Optima Sport.

Det kan du læse mere om på forhandlerens hjemmeside.

Optima Sport recovery boots er i øvrigt også anbefalet af flere professionelle behandlere.

Specifikationer

 • 8 kamre
 • 6 programmer
 • Nem & overskuelig app
 • Trykkapacitet, kompression: 30-250 mm Hg
 • Batteri

 

Til Butik


 

Muscleboots™ recovery boots (Bedst til prisen)

Muscleboots™ recovery boots (Bedst til prisen)Muscleboots™ fra danske Musclepain leveres med 6 overlappende kamre, så du er sikker på, at der ikke er punkter på benene, der ikke får den dybdegående behandling fra støverlerne.

Når kamrene ikke overlapper, som man ser med nogle modeller, så kan der opstå tomrum på benene, som ikke nyder godt af behandlingen. Det er der absolut ingen grund til, og derfor er overlappende kamre at foretrække, hvis du vil bruge recovery boots.

Kraftig kompression

Muscleboots™ kompressionsstøvler byder på markedets kraftigste kompression, i følge dem selv. Det er dog ikke helt rigtigt, vi har nemlig prøvet andre modeller, med samme tryk på 250 mmHg, f.eks vores testvinder fra Optima Sport og Reecover modellen, som du finder længere nede på siden, og faktisk har Reecover Elite2 modellen et tryk på op til 260 mmHg. Men ofte ligger recovery boots med et tryk på under 250 mmHg.

Det er dog ikke alene kompressionstrykket, der afgør om støvlerne er de bedste på markedet, og slet ikke når forskellen er så lille som her. Antal kamre, programmer, kvalitet og betjening spiller også en stor rolle, når man skal vælge de bedste recovery boots til sit behov.

Trådløs med op til 4 timers batterilevetid

En fordel ved disse recovery boots er at de kører på batterier, som gør det væsentligt nemmere at tage dem med sig. Det er en mærkbar fordel, at kunne bruge recovery boots lige efter træning eller mellem træningspas.

Og med op til 4 timers holdbarhed på batterierne, er man godt dækket ind. Det gør hverdagen nemmere og effekten bedre.

Vær dog opmærksom på, at det tager 8-9 timer at lade batterierne op igen. Men skulle du glemme det, kan du stadig benytte dig af støvlerne mens de lader.

5 programmer og 7 kompressionsniveauer

Et par recovery boots fra Musclepain har 5 forskellige programmer, som hver især udmærker sig på deres måde. Yderligere kan du indstille kompressionen i 7 forskellige niveauer.

Det bør derfor være muligt, at finde lige præcis det du har behov for, uden at gå på kompromis med dine behov.

Bedst til prisen kompressions støvler

Tidligere kunder er yderst tilfredse med deres køb, faktisk så er der ikke en eneste utilfreds kommentar at finde. I skrivende stund er der 30 anmeldelser af støvlerne, med et snit på 4,9 ud af 5 stjerner.

Det er utrolig højt og det tyder på kunder, der er mere end almindeligt tilfreds med deres køb.

Muscleboots™ kompressionsstøvler er også en sikker vinder, af vores bedst til prisen i denne guide.

Specifikationer

 • Op til 4 timers batterilevetid
 • 7 kompressionsniveauer
 • 6 overlappende kamre
 • 5 programmer
 • Trykkapacitet, kompression: 30 – 250 mm Hg
 • 8-9 timers opladningstid

 

Til Butik


 

Optima Sport Recovery Boots Extreme K12 (Bedste PRO valg)

Optima Sport Recovery Boots Extreme K12 (Bedste PRO valg)De helt nye Optima Sport Recovery Boots Extreme K12 giver dig bedre resultater, i form af en hurtig restitution.

Kompressionsstøvlerne med hele 12 kamre, vil effektivisere din træningsindsats og nedsætte tidsforbruget, forbundet med kompression og massage.

Med 12 kamre har du i endnu højere grad mulighed for, at isolere din behandling til der, hvor det trænges mest. Det gør støvlerne i stand til, at udrette små mirakler der hvor andre må give op.

Eksperterne og kunderne er ikke i tvivl

Flere branchemagasiner betegner K12 modellen som den absolutte topmodel.

Ud af 262 anmeldelser på Trustpilot, ligger Optima Sport med et gennemsnit på 4,7 ud af 5 stjerner, med hele 85% af anmeldelserne på fem stjernet niveau, og yderlige 10 % på fire stjernet niveau.

Anmeldelserne gælder både service og andre produkter, inklusive Optima Sports Extreme K12 recovery boots.

Modellen er blandt de allerbedste du kan finde lige nu, og har du brug for en mere målrettet behandling, end det som “normale” recovery boots kan tilbyde, er modellen her med 12 kamre, det ultimative redskab for dig.

Advanceret teknologi gjort nemt

Med høj fleksibilitet og nem betjening, kan selv de ældre bruge recovery boots fra Optima Sport.

Du har fuld kontrol over hvilke og hvor mange af de 12 kamre, der skal anvendes til din behandlig, og du kan desuden også selv kontrollere, hvor længe de forskellige kamre skal være i brug ad gangen.

Kamrene er fordelt således: 1 kammer til foden, 4 kamre omkring læggen, 2 kamre omkring knæet og 5 kamre omkring lårene.

Recovery boots eller recovery pants

Du kan også vælge den lidt dyrere af K12 modellerne, der kaldes recovery pants i stedet for boots. Med recovery pants, kan du inkluderer balder og hofter i behandligen. Dyrker du en sportsgren eller lignende, hvor der er særlig brug for disse kropsdele, så er recovery pants værd at overveje.

Det hele kan betjenes via den medfølgende kontroller og simple fjernbetjening. Kontrolleren og fjernbetjeningen giver dig en nøjagtig og nem kontrol, over Optima Sports recovery boots eller pants.

Der er 8 programmer, som du kan tilpasse med din ønskede intensitet. Programmerne kan køre mellem 1 og 90 minutter, med anbefalinger om at vælge mellem 30 og 60 minutter, hvert fald i starten.

Du har også mulighed for at gemme dine personlige indstillinger, så støvlerne er hurtig klar til brug næste gang.

Med til støvlerne får du en handy og smart taske, der kan rumme både massagestøvler og tilbehøret.

Er du ude efter de bedste af de bedste kompressionsstøvler, så er det Extreme K12 modellen du skal vælge, enten som recovery pants eller boots, alt efter dit behov.

Specifikationer

 • 12 kamre
 • 8 programmer
 • Trykkapacitet, kompression: 30-240 mm Hg
 • Personlige indstillinger
 • Kontroller & fjernbetjening
 • Mange tilpasningsmuligheder
 • Nem betjening
 • Inklusiv transporttaske

 

Til Butik


 

Flowpression kompressionsstøvler

Flowpression kompressionsstøvlerFlowpression kompressionsstøvler leveres med batteri, så du har nemt ved, at bruge dem, uanset hvor du befinder dig. Det betyder, at du kan tage dem med til din træning.

På den måde kan du få, endnu mere ud af dine kompressionsstøvler, samtidig med en bedre restitution.

Li-ion batteriet på hele 5200mAh, kan klare op til 90 minutters brug, hvilken bør være rigeligt, og det tager 2 timer, at lade det op igen.

4 programmer med justerbar styrke

Kompressionsstøvlerne har 6 kamre og de leveres med 4 programmer, hvor du selv kan justere styrken af dem.

Styrken går fra 80 – 200 mmHg.

 • Program A: Et kammer ad gangen vil blive fyldt med luft, fra fod til lyske
 • Program B: Tre kamre vil blive fyldt med luft samtidigt, fra fod til lyske
 • Program C: Alle kamre bliver fyldt med luft samtidigt, fra fod til lyske
 • Program D: Program A og C arbejder skiftevis

Er du i tvivl om, dette er de rette kompressionsstøvler til dig, eller i det hele taget om, de har en effekt på din restitution, så giver forhandleren dig hele 100 dages tilfredshedsgaranti.

Det betyder helt konkret, at du kan lære støvlerne at kende, før du beslutter dig for om, det er noget for dig. Er du ikke tilfreds, sender du dine recovery boots retur, og får pengene tilbage. Dét er god service!

Specifikationer

 • 6 kamre
 • 4 programmer
 • Justerbar kompression
 • Trykkapacitet, kompression: 80 – 200 mmHg
 • 5200mAh Li-ion batteri med op til 90 minutters brug ad gangen
 • 100 dages tilfredshedsgaranti

 

Til Butik


 

Reecover recovery boots

Reecover recovery BootsMassagestøvlen fra Reecover har seks forskellige programmer, samme tal som antallet af komprimerende kamre.

Programmerne kan, udover at massere, afhjælpe forskellige lidelser såsom lymfedræn, restitution af muskulatur, fuldt tryk i alle kamre samtidig, samt programmet B + C og programmet A + C + D, begge i cyklus

Vælg selv hvor mange kamre dine recovery boots anvender

De seks kamre fungerer uafhængigt af hinanden. De kan tændes og slukkes, alt efter hvilke muskler man vil stimulere.

På den måde er det muligt, at optimere og opdele behandlingen, på de muskler eller områder man måtte ønske.

Man kan vælge områder fra, hvis der er andre skader, der ikke tåler behandling.

Det skal bemærkes, at reecover støvlerne leveres med trykstyring, og trykket kan komme helt op på 250 mmHg. Det vidner om at man får en dybdegående behandling, ved at bruge recovery boots fra Reecover.

Apparaturet er udviklet for raske mennesker og for syge med forskellige lidelser er det vigtigt, at man konsulterer sin læge inden brug eller indkøb af kompressions-apparaturet.

Maskinen er certificeret til brug af lægmand, uden besiddelse af teknisk- eller faglig indsigt mht. at anvende støvlerne.

Specifikationer

 • 30 watt
 • 6 kamre
 • 6 programmer
 • Trykkapacitet, kompression: 30-250 mm Hg

 

Til Butik


 

Recoverym8 recovery boots m 6 kamre

RecoveryM8 recovery boots m 6 kamreDanske Recoverym8 følger ganske godt med på markedet, når det kommer til massagepistoler, udstyr til genoptræning og ikke mindst recovery boots, som jo egentlig er det engelske ord. Recovery boots kaldes også kompressionsstøvler, massagebukser, recovery pants og sikkert meget andet.

Recoverym8 er fremstillet med 6 kamre og 6 forskellige programmer. Hertil kommer, at recoverym8 leveres med en genopladelig og batteridrevet pumpe.

Princippet går på, at de 6 kamre fyldes med luft, styret af de seks programmer, som man selv vælger.

Den effektive batteritid er fra omkring en til to timer. At der er variationer her skyldes, at der er forskelle mht. energiforbruget forbundet med hver af de valgt programmer.

Vær opmærksom på, at du skal være mellem 160 og 190 cm høj, for at bruge recovery boots fra Recoverym8.

Recoverym8 recovery boots sælges med et supplerende indhold, bestående af ekstra dyser, en oplader, en transporttaske og en udførlig brugervejledning.

Man behøver ikke at være den store nørd for at kunne betjene støvlen.

De forskellige programmer til kompression og dybdegående massage

Principperne mht. til de mange programmer går efter disse trin:

 • Program A) Man fylder et kammer op ad gangen, hvorefter man trinvis går fra det første til det sjette kammer.
 • Program B) Kamrene fyldes op med luft indtil samtlige kamre er fyldt op.
 • Program C) kamrenes opfyldning og tømning foregår i et i et repeteret mønster.
 • Program D) Første kammer fyldes op, hvorefter andet kammer fyldes op. Første kammer tømmes, hvorefter tredje kammer fyldes osv. På den måde vil der altid være to opfyldte kamre.
 • Program E) Første kammer starter, hvorefter andet og tredje kammer fyldes op. Første kammer tømmes, og fjerde kammer fyldes op osv. Dette skaber tre forbundne og opfyldte kamre.
 • Program F) Første Kammer fyldes op til et foretrukket konstant tryk. Andet Kammer og følgende det tredje bliver fyldt op, mens det første kammer stadig er fyldt. Tre sammenhængende kamre vil på den måde være fyldt op.

Kendere fremhæver en række fordele, spændende fra produktets fremragende design, over den lange batteritid og rejsevenligheden, til de ekstra mundstykker og den medfølgende rejsetaske.

På Trustpilot vurderer, skrivende stund, 696 tidligere kunder, Recoverym8 boots og massagepistoler som fremragende – hele 93% giver produkterne 5 stjerner, mens de resterende 7% af anmeldelser tildeles fire stjerner. Det resulterer i et snit på 4,9 ud af 5 stjerner.

Brugerne er altså mere end almindelig tilfredse, med deres køb af recoverym8 kompressionsstøvler.

Specifikationer

 • Støvlerne Passer til brugere mellem 160 – 190 cm
 • 6 kamre
 • 6 programmer
 • Trykkapacitet, kompression: 30-240 mm Hg
 • Batteri

 

Til Butik


 

Elite2 Reecover recovery boots

Elite2 ReecoverEn creme de la creme model! Den er god til prisen, og den henvender sig da også primært til sportsudøvere på eliteplan, fysioterapeuter eller den garvede og ambitiøse motionist.

I alle tilfælde er modellen for brugere, der vil have en fornem og meget præcis kompression via de 8 kamre.

Ifølge kendere på området, er Reecover Elite recovery boots med 8 kamre, noget nær det bedste, du kan få.

Bemærk i øvrigt forskellen på det engelske ord ”recovery” og brandet Reecover med to e’er.

8 kamre

Produktet leveres med 8 kamre, der udmærker sig ved, at de fungerer uafhængigt af hinanden.

På den måde kan man optimere behandlingen, så den rettes ind mod specifikke muskler eller områder.

Man kan altså fravælge områder på benene, der er sarte eller slet ikke kan klare massagen.

Vi bemærker endvidere, at Reecover modellen er eneleverandør af trykstyring af støvlernes kamre.

Avancerede funktioner, men kun 4 programmer

Reecover Elite recovery boots leveres med fire programmer, henholdsvist massage, lymfedræn, restitution af benene og som antydet en trykstyring, der sikrer den maksimale påvirkning af muskulaturen.

Reecover Elite modellen passer til flere anvendelsesområder – f.eks. kan massagen rette sig mod at modvirke dårligt blodomløb i benene.

Døjer du med dårligt blodomløb, men har du ikke mulighed for at bruge recovery boots, så er et billigere alternativ den såkaldte sofacykel.

En sofacykel er i princippet bare et par pedaler, som du kan bruge mens du sidder i sofaen. Du kan læse vores guide til den bedste sofacykel her.

Vær opmærksom på der er forskelle i både kvalitet og funktionalitet på sofacyklerne, selvom det er et simpelt produkt.

Almindelige mennesker kan bruge recovery boots fra Reecover

Teknologien behøver ikke alene, at henvende sig til brugere på eliteplan. Brugere der slås med fysiske skavanker kan også være med.

Reecover massagestøvlerne kan medvirke til, at lindre og aflaste skader, som f.eks. Lymfe-ødem, Gigt, kramper, væske i benene, dårlig blodcirkulation og urolige, ømme eller tunge ben.

Programvejledningen der følger med vejleder dig i hvilke programmer, der med fordel kan anvendes til at lindre disse lidelser

Nem betjening

Reecover Elite modellen er CE- og RoHS-certificeret, og det kræver derfor ingen tekniske forudsætninger at betjene den.

Man behøver ikke at være et teknisk unikum for at kunne betjene Reecover Elite Boots.

Kendere er positive

Ifølge magasinet Nysport bør man overveje disse kompressions- og massagestøvler, fordi det så afgjort er “Et af de absolut bedste valg af kompressionstøj til elitesportsudøvere”.

Magasinet kalder dem også “En premium model”.

Specifikationer

 • Lufttryk: indstilleligt intervalopdelt 30-260 mm Hg
 • Tidsspænd: 1-90 minutter
 • CE- & RoHS-certificeret

 

Til Butik

 

Virker et par recovery boots?

Recovery boots virker i høj grad, når man betjener dem korrekt. Uvildige recovery boots test har primært analyseret om det forebygger skader, og resultaterne er ovevældende. De fleste tests giver samme resultat.

Hvert kammer kan give en øgede blodgennemstrømning i de trætte ben, og en mere dybdegående behandling end de fleste andre massageapparater. At bruge recvoery boots svarer til, at aflægge massøren et besøg efter træningen.

De rette recovery boots giver dig en bedre restitution, og med individuelle indstillinger, får du større fleksibilitet, som vil øge cirkulationen ved alle zoner.

Recovery boots findes med forskellige antal kamre, og det er vigtigt, at forstå, at antal kamre betyder en stor del, for hvor effektiv en behandling du kan foretage.

Alle kamre giver den samme behandling, men desto flere kamre, desto nemmere er det for dig, at ramme de rette punkter på din krop.

Hvordan fungerer recovery boots?

Kompressions teknologien i recovery boots fungerer ved effektivt, at øge blodgennemstrømningen i dine ømme muskler, og hjælpe til med at slippe af med affaldsprodukterne, hvilket igen vil hjælpe dig med, at komme dig hurtigere og genvinde lysten til at give den ”en ekstra skalle”.

Dette henter sin forklaring i, at luftkompression tvinger den venøse væske tilbage. På den måde kan recovery boots hjælpe din krop af med affaldsprodukter, samtidig med at blodgennemstrømningen øges.

Når blodcirkulationen øges, eliminerer man netop træthed, ligesom man reducerer inflammation, hvilket giver en hurtigere genopretning af musklerne.

En andet type produkt der også kan hjælpe med, at forbedre din blodcirkulation, er en vibrationstræner.

En vibrationstræner får dine muskler til, at trække sammen og slappe af, hvilket kan føre til en forbedret blodcirkulation. Du kan læse mere om de bedste vibrationstrænere her. Der kan du også se hvilken vibrationstræner vi mener er bedst i test.

Hvordan hjælper recovery boots?

Effektiv restitution efter hård træning med recovery bootsBrugen af recovery boots mindsker den tid man behøver for, at genvinde sin fulde muskelstyrke, og på samme tid kan man også forebygge muskelskader.

Træning kan overdrives, og dette leder til at man ‘stresser’ sine muskler og forårsager brist i muskelfibrene.

Disse små brist opstår ved, at man overanstrenger muskler, der normalt ikke aktiveres så kraftigt, i forbindelse med almindelige daglige aktiviteter uden træning eller på den anden side en mindre træningsindsats.

I begyndelsen opstår der muskelømhed og træthed, hvilket man kan fjerne gennem fortsat træning.

Brugen af recovery boots modvirker muskelbetændelse og ophobning af metabolisk affald (laktat, pyruvat, ammoniak, bikarbonat og pH).

De små muskelskader resulterer i en kombination af ømhed, træthed og nedsat muskelstyrke, som begrænser din evne til at træne med fuld styrke og få mest muligt ud af din træning.

Derfor er evnen til hurtigere restitution nok så vigtig. Det er her recovery boots kommer ind i billedet.

Du kan læse mere om restitution her.

Recovery boots kan reducere inflammation

Et par recovery boots kan reducere inflammationResultatforbedringer som følge af intens behandling med kompressions- og massagestøvler, borger dels for en forbedret træningsindsats og fremfor alt selvfølgeligt bedre sportsresultater.

Det der trækker i den modsatte retning her, er muskelømhed, nedsat muskelstyrke og træthed.

Reducering af inflammation i kroppen er absolut et must for bedre resultater og en sundere krop.

De fleste topatleter i dag ved udmærket godt, at regelmæssige restitutionsperioder skal indlægges i deres træningsplaner, fordi det optimerer træningen. Sammenlagt med tilstrækkelig søvn og korrekt ernæring, opnår man bedre resultater.

Hvis man inkluderer mindst en 30-minutters komprimeringssession, vil man opleve en yderligere forbedring, med hensyn til revitaliseringen af ens muskler.

Er du elite sportsudøver, er et sæt recovery boots med flere kamre, nærmest uundværligt.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål om recovery boots.

Hvilke recovery boots er bedst?

Vi mener at de bedste recovery boots er K8 serien fra Optima Sport. Det er en batteri model der fås både som boots og som pants. Begge modeller har 8 kamre, men buksemodellen behandler også områderne ved balder og hofter. Leder du efter den model, der giver dig mest værdi for pengene, mener vi at Muscleboots™ recovery boots med 6 kamre er et rigtig godt bud.

Hvor meget koster et par recovery boots

De billigste revocery boots i denne guide koster lige omkring 1.000 kr, mens de bedste ligger på omkring 8.000 kr. Du kan få et par gode recovery boots til omkring 3.500 kr.