9 af de bedste fodmassageapparater – Ekspert anmeldelser & test

Et godt fodmassageapparat løsner spændinger og lindrer eventuelle smerter, samt øger blodcirkulationen og dine fødders velvære.

En fodmassage maskine appellerer bredt til en kundekreds. Dette gælder for både dem der blot vil slappe fødderne af, samt for motionister, sportsfolk og for dem med diverse fodlidelser.

Kort sagt, kan næsten alle få noget ud af fodmassageapparater, der giver sin bruger en god fodmassage.

Udvalgte fodmassage maskiner i denne guide

4 ting du bør overveje før du vælger din nye fodmassage maskine

 1. Vil du have et fodbad eller et rigtigt fodmassage apparat? Du kan selvfølgelig få fodbad med massage i, men massagen er ikke nær så effektiv, som ved et godt fodmassage apparat
 2. Skal din fodmassage maskine have infrarød varme samt vibrations-, kompressions- og shiatsu massage eller er en simpel boblemassage fra et varmt fodbad nok?
 3. Har du brug for yderligere funktioner, hvor du kan justere både hastighed og varme, samt anvende forskellige programmer og massage typer til dine fødder, som det bedste fodmassage apparat indeholder
 4. Har du store fødder, er det især vigtigt, at du sikrer dig, at dine fødder passer til fodmassage apparatet

I det følgende, vil vi se nærmere på nogle af de bedste fodmassageapparater til dine fødder, der er på markedet lige nu.

Flowlife Flowfeet (Bedste fodmassageapparat)

Flowlife Flowfeet (Bedste fodmassageapparat)Har du ofte ømme eller trætte fødder, eller synes du bare at fodmassage er dejligt, så vil denne maskine ikke skuffe dig!

Vi har testet FlowLife FlowFeet i 6 uger, og den lever til fulde op til vores forventninger. Lige fra start til slut, føles massagen utrolig dejlig, uanset hvilket program man vælger.

Svenske Flowlife leverer et alsidigt mix af produkter, til den aktive sportsudøver eller til personer, der bare vil nyde en vederkvægende fodmassage.

Det er ikke uden grund, at Flowlife udmærker sig ved at få prædikatet, leverandør af elektriske apparater og træningsudstyr i høj kvalitet.

Eksperter i fodmassageapparater

Eksperterne tager ikke fejl, når det kommer til den del af Flowlifes produktsortiment, der handler om at få en omgang massage.

Flowlife Flowfeet fodmassage maskine, er udviklet til behandling af trætte og hævede fødder, og det øger blodcirkulationen i dine fødder.

Derudover kan den også fjerne dårligt lugt, da den har en unik indbygget luftrenser. Det gør også samtidig maskinen mere hygiejnisk og indbydende for sin bruger. Især hvis i er to eller flere der deler den.

Man kan desuden også fjerne de to “poser” man stikker fødderne ned i, for at vaske og rengøre dem, hvis det bliver nødvendigt.

Kunderne elsker denne fodmassage maskine

Kunderne kan ikke få armene ned – ud af 160 anmeldelser fra tidligere købere, har brugerne af Flowlife Flowfeet givet den en karakter på 4,5 ud af 5 stjerner.

F.eks skriver Maria følgende “Super flot!!!Står under sofabordet og bruges hver dag”. Og Emma bemærker at “Denne fodmassage har hjulpet mig enormt i kampen mod min mangeårige hælspore. Brug den dagligt, og mine fødder var bedre efter blot et par gange. Ville ønske jeg købte den før!”.

Når vi går mere i dybden ser vi hurtigt, at næsten alle er utrolig glade for dette fodmassageapparat. Mange skriver at det er dejligt og de er glade for deres køb. Der er dog nogle enkle der bemærker, at opbevaringen af apparatet kan være lidt besværligt, grundet størrelsen.

Hjemmesiden Feltet har også testet dette massageapparat og skriver bl.a at “Flowfeet er bestemt et anbefalelsesværdigt massageapparat. Det er et effektivt produkt, som både kan bruges til velvære og i restitutionsøjemed.

Det er et lækkert og robust produkt med gode indstillingsmuligheder, der giver en fin variation, og det er yderst nemt at vedligeholde, transportere og betjene.

Flowfeet giver mulighed for både en blød og kærlig, men også hård og dyb massage”.

De afslutteres deres fodmassageapparat test med, at give den en vurdering på 8 ud af 10.

Fodmassage maskinen kan anbefales, fordi den yder sin bruger både velvære og en god restitution.

Flowfeet kan give både en blød og en hård dybdegående fodmassage. Det føles yderst behageligt at massere fødderne, med denne fodmassage maskine.

For den, der vil restituere en fod med problemer, er Flowfeet et effektivt supplement til fodmassøren.

Det bedste fodmassage apparat til ømme fødder

Fodmassageapparatet er yderst brugervenligt og udmærker sig ved, at være et robust produkt, der har gode muligheder mht. justering af massagen.

Det strømdrevne system aktiveres med en afbryder, og det startes op på fodmassageapparatets overside.

Start markeres med lys i touch-displayet. Du kan vælge mellem tre forskellige programmer. Disse styrer, hvor høj intensitet du kører med; endvidere kan du justere forskellige varmepåvirkninger.

Det første program er et standardprogram, det andet program er et intensivt program og det tredje program er den bløde behandling. Her kører man kun med maskinens luftpuder.
Personligt foretrækker jeg program 2 og 3, da nr. 1 er en smule mere “forsigtigt”. Helt præcist fortrækker jeg program 2 på styrke 2, efterfulgt af program 3 på styrke 2 eller 3. Det giver samlet en halv times massage og de ømme fødder føles som nye bagefter.

Varmefunktionen leverer en konstant temperatur på ca. 45 til 50 grader.

Yderligere er der en funktion, som fjerner lugt fra dine fødder. En lidt sjov funktion, men i visse tilfælde, er det en yderst brugbar funktion.

Maskinen står solidt placeret på gulvet under brug, ved hjælp af de skridsikre gummifødder.

Apparatet er let at vedligeholde, ved hjælp aftagelige fodposer, som du kan vaske for optimal hygiejne.

Flowlife Flowfeet leveres med 100 dages returret

Er du i tvivl om dette massageapparat er det rette for dig, så får du 100 dages tilfredshedsgaranti med i købet.

Du kan altså sende maskinen retur inden for de første 100 dage og stadig få alle dine penge tilbage.

Det er god service!

Specifikationer

 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • Infrarød varme
 • 3 forskellige programmer
 • 3 forskellige styrkeniveauer
 • Indbygget luftrenser
 • Aftagelige fodposer for vask
 • 30 Watt
 • Vægt: 6,5 kg
 • Størrelse: 45 x 40 x 27 cm

 

Til Butik


 

Satana fodmassageapparat (Bedste fodmassageapparat til prisen)

Satana fodmassageapparat (Bedste fodmassageapparat til prisen)Fodmassage maskinen til dine fødder fra Satana indebærer, at man får en del for pengene.

Bedst til prisen betyder her, ikke det billigste af det billigste. Det betyder i stedet det billigste, indenfor de bedste fodmassage apparater.

Glem ikke det gamle ordsprog, der siger, at man får hvad man betaler for. Og her får du rent faktisk en del for pengene.

Du får nemlig både Shiatsu og luftkompressionsmassage samt varmefunktion, og det hele betjenes nemt via LCD skærmen og knapperne på fronten.

Det er et godt elektrisk fodmassageapparat til en fornuftig pris, der giver en effektiv massage af dine ømme og trætte fødder.

Du skal blot stikke dine fødder ned i de to huller og trykke på tænd. Det bliver ikke meget nemmere.

Varm og afslappende massage lindre smerter i dine fødder

Med muligheden for at justere intensiteten efter behov, samtidig med at du kan tilføje varme, er du sikret en god og dybdegående massage, der samtidig kan varme kolde fødder.

De to forskellige fodmassage teknikker gør yderligere, at du får lige præcis den massage du har behov for.

Får du lyst til at lukke øjnene mens dit fodmassage apparat fortsætter, behøver du ikke at bekymre om, at slukke den.

Der er nemlig en smart timerfunktion, som du kan indstille til mellem 5 og 30 minutter. Det giver dig mulighed for at slappe fuldstændig af, mens du modtager en dejlig afslappende massage.

Specifikationer

 • Varmefunktion
 • Justerbar intensitet
 • Timerfunktion
 • Shiatsu massage
 • Kompressionsmassage
 • Vaskbar fodlomme
 • Størrelse: 44,4 x 24,7 x 27,6 cm
 • 45 Watt

 

Til Butik


 

Ogawa Omknee 2 fodmassage maskine (Bedste luksus massageapparat)

Ogawa Omknee 2 fodmassage maskine (Bedste luksus massageapparat)Dette massageapparat arbejder ud fra en grundlæggende filosofi om, at det handler om at få os til, at tænke på ikke alene hvor vigtige vore fødder er, men også hvor vigtigt både vores knæ og lægge er.

Det er ikke en naturlig nødvendighed, at smerter og skavanker i dine fødder, knæ og lægge, skal være en del af din hverdag.

Man har derfor udviklet produktet Ogawa Omknee 2, der, som det bedste luksus valg, er din sikkerhed for, at det er uddannet terapeutisk viden, der står bag produktet.

Ogawa Omknee 2 med et nyt eksklusivt design, til dine fødder, knæ og lægge, sammenføjer principperne om varme, kompression, Shiatsu og vibration, ud fra en ide om, at dette er den bedste måde, at bevare sunde og bevægelige fødder, livet igennem.

Dette er den rigtige fodmassage maskine, til dig der vil have det bedste. Det er yderst behageligt, at få en effektiv og afslappende fodmassage.

Massageapparatet giver dig også mulighed for, at dele det i 2, og bruge “knæ-delen” andre steder på kroppen, som f.eks armene eller lårene. Du kan også lade en anden person bruge den ene del, mens du selv bruger den anden del.

Det er et absolut luksus massageapparat, som ikke lader meget tilbage til fantasien.

Vil du tage et trin endnu højere op på wellness- og massagestigen, hvor du kan få noget nær den ultimative kompressionsmassage af både ben og fødder? Har du hørt om kompressionsstøvler?

Kompressionsstøvler bliver også kaldt for recovery boots, og det er især udbredt hos sportsfolk, der vil restiturere hurtigere og hos personer, med uro eller smerter i ben eller fødder.

Du kan læse mere om gode recovery boots, i vores guide til de bedste recovery boots her.

Shiatsu massage til dine fødder

Denne foot massager er udviklet med henblik på, at praktisere Shiatsu massage, der primært er udviklet i Japan.

Shiatsu-udøvere anvender shiatsu-udstyr med henblik på, at lægge et pres på kropspunkter. Disse punkter er i forbindelse med hinanden, gennem stier eller “Meridianer”, som de kaldes.

Når man stimulerer disse punkter, fremmes blodcirkulation, hvilket mindsker stress og lindrer angst og spændinger.

Ogawa Omknee 2 foot massager lægger dette tryk, på punkterne på fødder, knæ og lægmuskler.

Den dybdegående massage udmærker sig ved, at løsgøre spændinger. Yderligere genopliver Shiatsuen, blodcirkulationen og den lindrer, ømhed og smerter.

Fodmassage apparatet kan, med andre ord, levere en zoneterapeutisk fodmassage samt massage af knæ og lægmuskler, gennem brugen af varme og vibrationer, der rammer reflekspunkterne i fødder, lægge og knæ.

Apparatet er justerbart mht. forskellige niveauer for varme, vibration, luftkompression og massageformer.

Massageapparatet er yderligere opladeligt, så du kan tage det med dig, hvor du end har behov for det.

Specifikationer

 • Massage af fødder, ankler, lægge & knæ
 • Kan deles i 2
 • Kan bruges af flere samtidig
 • Kan anvendes flere steder på kroppen, f.eks armene
 • 3 programmer på hver del – 6 programmer i alt
 • Varmefunktion
 • Opladelig
 • Zoneterapeutisk fodmassage
 • 51 Watt

 

Til Butik


 

MuscleFeet™ fodmassageapparat

MuscleFeet™ fodmassageapparatDen danske webshop, Musclepain, har specialiseret sig i massageprodukter, som man kan anvende derhjemme og her er deres bud på et fornuftigt fodmassageapparat, der kan afhjælpe trætte og ømme fødder.

Den minder utroligt meget om vores bedst i test fra Flowlife, med 3 programmer, 3 intensitetniveauer og varme, samtidig med at der heller ikke er den store forskel på designet.

Der hvor de adskiller sig en smule er, at FlowFeet leveres med en “Airfreshner” funktion, som kan fjerne dårlig luft fra fødderne, mens der masseres. Det tilbyder maskinen fra Musclepain ikke, der får du i stedet et mere overskueligt LED display, som gør maskinen en smule mere moderne.

Begge maskiner yder op til 30 Watt, har 2 aftagelige fodposer for nem rengøring, og tilbyder shiatsu, rulle samt kompressionsmassage i 3 niveauer.

Kunderne er yderst tilfredse

Tidligere købere af MuscleFeet™ er yderst tilfredse med deres handel. 35 af dem har nemlig kvitterede, med et snit på 4,9 ud af 5 stjerner på hjemmesiden, og samtidig har forhandleren en score på 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot fra, i skrivende stund, 694 anmeldelser.

Med så mange tilfredse kunder, kan man roligt handle hos Musclepain, uden at blive skuffet.

Specifikationer

 • Varmefunktion
 • LED display
 • 3 massageniveauer
 • Shiatsumassage
 • Rullemassage
 • Kompressionsmassage
 • Skridsikker bund
 • 30 Watt

 

Til Butik


 

Sharper Image fodmassage apparat

Sharper Image fodmassage apparatTestmagasinet har foretaget en fodmassageapparat test, hvor dette massageapparat har fået titlen som bedste premium valg.

De fremhæver bl.a at massageapparatet har justerbare styrke, den skridsikre bund samt kundetilfredsheden, ikke mindst pga. af en tilfredsgaranti.

Afslappende vibrerende massage

Den justerbare styrke er indbygget, i massageapparatet og intensiteten, mht. vibrationerne, borger for, en god afslappende følelse, når du trænger til at løsne spændinger op, efter en lang gå- eller løbetur.

De to huller til fødderne, rummelige som de er, sikrer, at selv folk med et skonummer så store som violinkasser, kan være med.

Den skridsikre bund er fremstillet på en måde, der gør, at man, så at sige, har begge fødder solidt plantet i lommerne.

Vibrationerne hviler på kompressionsprincippet, der aktiveres ved oppustelige airbags. Disse fyldes op med- og tømmes for luft.

Du kan her frit vælge mellem tre alternative indstillinger for massagen.

Kompressionen er god for din blodcirkulation, og træthed i dine fødder forsvinder.

Varm massage til kolde fødder

Ikke nok med alt dette, kan brugere af dette fodmassage apparat, vælge mellem forskellige grader af opvarmning.

Det er alt sammen noget der yderligere bevirker, at du får en behagelig fodmassage, hvis du har kolde fødder eller der er fodkoldt.

Efter færdig anvendelse af fodmassage apparatet, kan du bruge den indbyggede autotimer mht. selv-slukning, der sikrer at apparatet slukkes, styret af et tidsinterval du selv vælger.

Specifikationer

 • Varmefunktion
 • 3 massageniveauer
 • Shiatsu massage
 • Kompressionsmassage
 • Skridsikker bund
 • 30 Watt

 

Til Butik


 

Beurer FM90 fodmassage apparat

Beurer FM90 fodmassage apparatBeurer FM90 fodmassage apparat finder sin anvendelse, både i forbindelse med Shiatsu såvel som kompressionsmassage.

Testmagasinet finder, at Beurer FM90, er den bedste fodmassage maskine til prisen, i deres fodmassageapparat test.

Der er tale om et fodmassage apparat, der anvender de nævnte funktioner, Shiatsu massage og luftkompressionsmassage.

De to forskellige massagetyper kan, anvendes hver for sig eller som en kombination, af begge to samtidig.

Shiatsu og kompressionsmassagen skaber blodcirkulation og virker lindrende, på trætte fødder.

Der kan næppe herske tvivl om, at disse to giver dig de bedste forudsætninger, for en lækker fodmassage til dine fødder.

Massagen er baseret på en 3-trins kontrol, og massageapparatet er meget brugervenligt. Du kan selv vælge hvilke funktioner, du vil køre med.

Beurer FM90 giver en afslappende oplevelse.

En ekstra fordel er det, at foret kan tages ud og vaskes. På minus siden bemærker man, at apparatet ikke er velegnet, til folk med skonumre større end 46.

Specifikationer

 • 3 forskellige programmer
 • 3 hastigheder
 • Vægt: 4,5 kg
 • Størrelse: 42 x 36 x 25 cm
 • 48 Watt

 

Til Butik


 

HoMedics Air Pro fodmassage maskine

HoMedics Shiatsu Air Pro fodmassage maskineTeori om zoneterapeutisk massage fortæller os, at nerveender i fødderne, er forbundet med forskellige organer i kroppen.

Hver nerveende simulerer andre fornemmelser og følelser, i en anden del af kroppen.

En omgang fodmassage med Shiatsu massage kan hjælpe med disse ting:

 • En forbedret blodcirkulation i dine fødder
 • Forebyggelse af fod- og ankelskader
 • Reduktion af angst
 • Sænket blodtryk
 • Modvirker angst, tristhed, spændinger, mavesmerter
 • Afhjælper flade fødder
 • Reducerer Ødem

Hvorfor ikke bruge et elektrisk fodmassageapparat, som HoMedics, til dine fødder, fremfor at skulle gå den lange vej til terapeuten.

Gode fodmassageapparater kan nemlig ofte reducere stress, og øge blodcirkulationen ved intens massage.

Uanset hvad du foretrækker, kan der ikke herske tvivl om, at en god fodmassage vil være både fysisk vederkvægende, ligesom det vil bedre din sindsstemning.

Dette fodmassage apparat har også varmluft kompressions massage, med tre forskellige kompressionsintensiteter.

Du kan justere intensiteten mellem lav, medium eller høj kompression afhængigt af, hvor hård eller blød du vil have massagehandlingen til, at være for dine fødder.

Fodmassage apparat med mange muligheder

HoMedic fodmassage apparat leveres med forskellige funktioner, så du opnår en del muligheder, for tilpasning af fodmassagen til dine behov.

Ikke at forglemme, indeholder apparatet forskellige muligheder for opvarmning, der er velegnede til, at berolige trætte fodbuer og fodsåler.

De dybe æltningsfunktioner, anvender en gammel japansk massageterapiteknik, med henblik på dybdegående fodmassage med smertelindring.

Dette sker ved, at der arbejdes med trykpunkterne, ved hjælp af blide og gentagne bevægelser. Det simulerer Shiatsu massage, fordi apparatet, som en terapeut ville gøre det, forsigtigt bearbejder alle zoner af dine fødder.

Det er klassisk massage af fødderne.

Øget velvære både på kontoret og i hjemmet

Fodmassage maskinen er brugervenlig, hvilket bl.a. skyldes at apparatet er bærbart og let. Du kan anvende det næsten overalt, i enten hjemmet eller på kontoret.

Trykknapperne kan endog betjenes med dine fødder.

Det er fodmassage når det passer dig.

Specifikationer

 • Vægt: 8 kg
 • Shiatsumassage
 • Varme
 • 3 hastigheder
 • 3 programmer
 • Kompressions massage
 • Op til fodstørrelse 46

 

Til Butik


 

RE Luxury fodmassage maskine

RE Luxury fodmassage maskineRE Luxury fodmassage maskine vurderes blandt eksperter, som fremmende for blodcirkulationen.

Fodmassage apparatet sælges med tre forudindstillede programmer. Yderligere bemærker man, at brugere kan vælge mellem tre forskellige intensitetsniveauer.

Apparatet er anseeligt, hvad dimensionerne angår – faktisk så anseelige at man kan anvende det både som en fodskammel eller en stol.

Dette skyldes en sædepude, med en varmefunktion, på toppen af dette massageapparat. Sædepuden tages af, før man går i gang med massagen.

Efterfølgende kan man sætte den på igen, så har man en fodskammel eller en lille taburet.

Et andet elektrisk apparat som kan bruges til både massage og stol, er en rigtig massagestol. Nu til dags kan du få massagestole som ligner rigtige lænestole.

Du kan læse meget mere, om gode massagestole og se hvilken massagestol, vi har valgt som bedst i test, i vores guide til den bedste massagestol her.

Shiatsu massage til ømme og trætte fødder

RE Luxury fodmassage maskine hviler på, den gamle Japanske Shiatsu massage teknik, i forbindelse med fodmassage.

Apparatet der har tre forskellige programmer og tre intensitetsniveauer, fungerer ved hjælp af kompressions massage.

Det er en type massage som virker aflastende på føddernes muskler og hæle.

Det anbefales, at benytte massageenheden to gange dagligt, hvis man går efter at fremme afslappede fødder og forbedre cirkulationen.

Ikke at forglemme, muliggøre apparaturet også, at man kan massere fodbuerne og anklerne.

Specifikationer

 • 3 hastigheder
 • Shiatsumassage
 • Varme
 • Kompressions massage

 

Til Butik


 

Beurer FM 60 fodmassage apparat

Beurer FM 60 fodmassage apparatBeurer FM 60 fodmassage apparat er bygget op, omkring en kombination af Shiatsu massage og varmeterapi.

Shiatsu massage ligner næsten akupunktur, idet det er målrettet mod specifikke punkter på fødderne.

Shiatsu medvirker til at stimulere og øge blodcirkulationen; yderligere kan Shiatsu massage, i mange tilfælde, lindre smerter forårsaget af plantar fasciitis, ligesom principperne bag virker muskelafslappende.

Shiatsu-massage funktionen massere fødderne og den infrarøde varme, virker vederkvægende på dine trætte og ømme fødder.

Fodmassagen stimulerer reflekszonerne under fødderne, ligesom den øger blodcirkulationen.

Fodmassageapparat med 18 massagehoveder on infrarød varme

Beurer FM 60 har hele 18 massagehoveder indbygget, med ni på hver fod. På den måde masseres der målrettet, på forskellige fodpunkter, spændende fra hælen, midterfoden og til forfoden.

Beurer FM 60 fodmassage apparat er brugervenligt, ikke mindst pga. den enkle menu, der bekvemt styres af en eneste funktionsknap, der i øvrigt kan aktiveres med storetåen.

Ved start anbringer man sine fødder på massagepuderne, hvorefter man tænder for massageapparatet.

Her kan man vælge mellem to massagehastigheder afhængigt af ens komfortønsker.

Den særskilte varmefunktion tjener til at aktivere hovedmassage-funktionen.

Når man tænder denne, skal man først sørge for, at massageapparatet er tændt. Herefter kan man trykke på ON / OFF-knappen, der aktiverer eller afbryder for varmen.

Dine fødder bliver ikke svedige

Det ventilerbare net, som udgør overfladen dækker massagehovederne, er blødt. Dette betræk holder dine fødder kølige og behagelige.

Dine fødder ville blive både svedige og klamme, hvis betrækket var hermetisk tillukket.

Med et betræk, der sikrer, at fødderne ventileres, undgår man kolde eller svedige fødder selv under ekstra lange massagesessioner, hvor varmen er sluttet til.

Tilfredse brugere og begejstret eksperter

Brugere af Beurer FM 60 beretter om, at man straks føler mindre smerte og spændinger i fodmuskulaturen. Gigtpatienter fortæller, at apparatet forebygger stivhed og at fodmassage øger fodmuskulaturens fleksibilitet.

Eksperter, der har afprøvet produktet, vurderer det til at ligge tæt på det femstjernede niveau. Det danske medie Bedstitest konkluderer, at Beurer FB 60 medvirker til, at lindre smerter i fodsvangen og modvirke hælspore.

Beurer FM 60 er nem at betjene, og designet er simpelt og velgennemført. Det bemærkes dog også, at apparatet ikke har en fjernbetjening, og at det ikke er helt støjsvagt.

Specifikationer

 • 18 massagehoveder
 • Infrarød varme
 • Vægt: 2,1 kg
 • Højde justerbar

 

Til Butik

 

Hvorfor er fodmassageapparater gode?

Fodmassage med fodmassageapparaterFodmassage med fodmassageapparater er godt for:

 • Ømme fødder
 • Anstrengte fødder
 • Evig kolde fødder
 • Stive fødder
 • At øge blodcirkulationen
 • I visse tilfælde nedgroede negle
 • Lindre smerter
 • Løsne stramme muskler

I det hele taget er det, at massere sine fødder, godt for dine fødders velvære generelt.

Fodmassage maskiner er ideelt til netop dette, og hvis du vælger en af vores udvalgte fodmassage maskiner, så er du godt på vej til en forbedret blodcirkulation.

Et andet elektrisk apparat, der også kan hjælpe på blodcirkulationen, er en god cirkulationstræner.

En cirkulationstræner kan, i visse tilfælde, ligne et fodmassageapparat. Den fungere ved brug af svage elektriske impulser, der bliver sendt ind i kroppen.

Du kan læse mere om gode cirkulationstrænere i vores guide til den bedste cirkulationstræner her.

Alternativt kan du købe et, af de anbefalede fodmassageapparater, i denne guide. Mange mennesker anbefaler også et fodmassage apparat med dybdegående massage, til zoneterapeutisk massage for at lindre spændinger.

Er det sundt at få fodmassage?

Hvordan masserer man fødderJa et fodmassage er godt for at få sunde fødder, da det giver øget blodcirkulation og kan lindre smertefulde fødder.

Fodmassage er en ældgammel behandlingsform, som, udover at øge blodgennemstrømningen også kan give øjeblikkelig lindring, af f.eks hælsporer, ved at masserer fodsålerne og hælen.

Det kan både reducere stress, forbedre cirkulationen, reducere smerter og løsne spændinger når du massere fødderne.

Det er her fodmassage maskiner og fodmassageapparater kommer ind i billedet. Det bedste fodmassageapparat, giver dig en omgang fodmassage, som kan afhjælpe disse problemer.

Et tegn på en dårlig blodcirkulation, er ofte hvis dine fødder hæver eller du har stive muskler.

Mennesker, der døjer med disse symptomer, vil typisk kunne nyde godt af en afslappende massage, ved brug af fodmassageapparater.

Hvordan giver man en god fodmassage?

Der er forskellige massageteknikker og forskellige massagetyper når det kommer til fod massage.

En af de mest anvendte er Shiatsu massage, som flere fodmassageapparater desuden kan tilbyde sin bruger. Har du ikke en fodmassage maskine, så kan man massere sine egne fødder.

Hvordan giver man en god fodmassageHar du trætte og ømme fødder, er en dejlig fodmassage uvurderlig.

Her får du en anbefaling til den bedste fodmassage du kan give dig selv:

 1. Start med roterende bevægelser af foden

Tag fat om anklen, mens du med den anden hånd stille, rykker foden rundt i cirkler. Træk let i tæerne samtidig, én ad gangen.

 1. Brug din tommelfinger til lange blide tryk og strøg

Sæt din tommelfinger under foden i midten, og bevæg den langsomt ud. Anvend lange blide bevægelser og lidt hårdere tryk. Derefter lægger du tommelfingeren på toppen af foden, og gør det samme. Du kan anvende lidt creme, æteriske olier eller lignende.

 1. Massere fødderne med langsomme og faste bevægelser

Masser hele foden, fra tæerne til hælen og yder- og inderside samt alle musklerne, med langsomme og faste bevægelser. Det skal føles både fast og behageligt.

 1. Slut af med glidende bevægelser op ad benet

Brug dine fingre til, at glide op fra anklen til læggen, og med blide tryk massér lægmusklen.

Giver du ofte din partner eller andre fodmassage, så kan det være en god ide, at læse endnu mere om gode teknikker og få mere viden om fodmassage.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du læse ofte stillede spørgsmål om fodmassage apparater.

Hvilket er det bedste fodmassageapparat?

Der er mange gode fodmassage apparater, men vi mener dog, at Flowlife Flowfeet er det bedste fodmassageapparat lige nu. Du får en lækker fodmassage med denne maskine, samtidig med at fødderne bliver varmet op og evt. dårlig lugt bliver fjernet.

Hvilket er det bedste fodmassageapparat til prisen?

Vi vurdere at Santana fodmassageapparat er det bedste fodmassageapparat til prisen netop nu. Det har mange funktioner og kan give dine fødder en god massage, uden at det koster en formue.