Spinningcykler hører til blandt de mest brugbare træningsmaskiner, når det kommer til arbejdet med at smide de overflødige kilo af kroppen.

Fordelene ved at sætte sig op på en spinningcykel og træne igennem er legio. Spinning vil med sikkerhed styrke dit hjerte-kar system og genopbygge dine benmuskler.

Og det behøver du såmænd ikke at gå i fitnesscentret for nu om dage. Cyklen er overkommelig økonomisk set, så du kan sidde derhjemme i dit eget lille private fitnesscenter og opbygge din kondition og benmuskulatur.

At sidde derhjemme på cyklen, vil hurtigt få dig til at tænke på ”the real thing” – cykelturen ud i det blå, eller ned gennem serpentiner svingene i Pyrenæerne under Tour de France med hver nerve og muskel i kroppen spændt til det yderste.

Spinningcykler i denne guide

Hvilken spinningcykel skal du købe?

Stationære cykler har været tilgængelige på markedet i årtier. Vi har set dem annonceret
på tv, på internettet og i aviser. Fordi der er så mange mærker og typer stationære cykler til rådighed, er det ikke nemt at vælge en, som lever op til ens forventninger.

Det faktum, at der er så mange forskellige af dem derude, kan få dig til at føle dig lidt overvældet.

Normalt har de billigere cykler grundlæggende funktioner f.eks. en træningsmodstand og et par programmeringsmuligheder.

I den midterste del af markedssegmentet finder du cykler, der er bedre bygget, laver mindre støj og føles mere solide.

Hvad angår de avancerede modeller, forventer man selvfølgeligt også mere avancerede funktioner, som en mere præcis og detaljeret computer, forudindstillede træningsprogrammer, brugerprofiler, længere garanti og flere modstandsniveauer.

Hvor avanceret skal din spinningcykel være?

Før du køber en spinningcykel, skal du finde ud af, hvad dine målsætninger er for din træning.

Tænk på, hvor ofte du skal bruge cyklen, og hvor hårdt du vil køre dig selv. Mange overvurderer deres evner og tror, ​​at de vil klare at holde trit med den træningsplan, de har i tankerne.

Dette fører dem til at købe den dyreste spinningcykel, de kan finde. De ender ofte med en erkendelse af, at de ikke udnytter deres fulde potentiale.

Når du er i stand til at lave realistiske estimater vedrørende brugen af ​​maskinen, vil du finde det nemmere at vælge den, der matcher dine træningsmål.

”Must have” funktioner

Uanset hvor mange penge du er villig til at bruge på en spinningcykel, eller hvilken maskine du er interesseret i, skal ethvert træningsudstyr have mindst et par grundlæggende funktioner.

Du bliver nødt til at se dig om efter en cykel med forskellige modstandsniveauer, ligesom sædet skal føles behageligt nok, når du nu kommer til at sidde på det i så lang tid. Dette gælder især, hvis du ikke ligefrem svarer til gennemsnittet.

Komfort skal sættes i højsædet uanset budgettet. Pedaler skal ikke kun være brede nok, de skal også have en om-spænding (en ståhætte), der sikrer, at dine fødder ikke glider, mens du cykler.

Den indbyggede computer skal vise grundlæggende statistikker som hastighed, tid og antallet af brændte kalorier. Dette gælder især i forbindelse med hjertefrekvensen.

Er du lidt i tvivl om en spinningcykel er det rigtige for dig? Få et overblik over indendørs træningsmaskiner her

Ekstra tilbehør

Skab dig et overblik hvilket ekstraudstyr, det kunne være en ide at tilkøbe.

Hvis du ikke kan træne uden at lytte til dine yndlingsmelodier, skal der indbyggede akustiske lydsystemer til. De giver dig mulighed for at afspille din musik højt.

En anden funktion, du måske vil tage med i overvejelserne, er en drikkebeholder – dette synes måske ikke så vigtigt, men det hjælper helt sikkert, hvis cyklen har en, fordi du ikke behøver at afbryde din træning for at få en slurk vand eller din foretrukne energidrik.

Som markedet ser ud nu, er det især disse modeller der trænger sig på:

Sole SB700 spinningcykel (Bedst i test)

Sole SB700 spinningcykel (Bedst i test)P.g.a situationen i øjeblikket er Sole SB700 desværre udsolgt alle steder, og den kommer først på lager igen i slutningen af september, men vi har fundet en løsning.

Vi har benyttet os af vores erfaring med spinningcykler, samt vores store netværk af professionelle, entusiaster og forhandlere, for at finde et godt alternativ.

Abilica Indi 2.0 spinningcykel er resultatet af dette. Det er en rigtig god spinningcykel der henvender sig til den krævende entusiast.

Det er en cykel der føles god samt er stabil og langtidsholdbar. Det skal dog retfærdigvis nævnes, at både prisen og kvaliteten er smule under vores normale testvinder, men det er stadig en rigtig god spinningcykel, der absolut er pengene værd.

Du kan læse mere om den ved at klikke på knappen nedenfor her.

Til Butik

 

Sole SB700 spinningcykel giver dig et særdeles jævnt tråd selv ved de høje belastninger.

Udstyret med en kraftig krank og kevlar bremsesystemet er Sole SB700 konstrueret til de svære træk og de hurtige intervaller. Du har med en robust cykel med rem drift at gøre. Dette gør træningen næsten lydløs.

Den trinløse justering af sæde og styr gør det nemt at indstille den helt rigtige position til den gode og effektive træning. Både sæde og styr kan afpasses lodret og vandret, og cyklen er følgelig forbilledlig for de fleste brugere.

Cyklen leveres med kombinationspedaler, hvor du har SPD pedaler på den ene side og en om-spænding i form af en stålhætte på den anden. Der er mulighed for at anvende spinningsko samt almindelige træningssko, alt efter behov og smag. SPD klamper til skoene følger med i købet.

Cyklen er udstyret med en trådløs computer med et baggrundsbelyst LCD-display, der gør det muligt at se gennemførte pedalomdrejningerne per minut, den anvendte, tid, kcal forbrændingen, distance tilbagelagt og hastigheden.

Computeren kan forbindes med et pulsbælte, der måler pulsen trådløst. Det er muligt at bruge personlige pulszoner med alarmlyd, der gør det muligt at køre med den ønskede intensitet.

Den velkendte kvalitet fra Sole Fitness

Sole Fitness er kendt for at udvikle slidstærke og innovative produkter der er rettet mod alle brugergrupper spændende fra nybegyndere til konkurrenceudøvere.

Sole har indenfor de seneste 5 år været det hurtigst voksende brand til brug i hjem og kommercielle centre i USA og Canada.

Denne spinningcykel fra Sole er ingen undtagelse fra deres velkendte kvalitet. Både PriceRunner, BGH, Fitness-blog og svenske bäst-i-test har udnævnt den til “Bedst i test” i deres spinningcykel test.

Fitmagasinet siger at den er kåret til “nordens bedste professionelle valg”. Testfabrikken kalder den “en solid og professionel spinningcykel, der kan holde til en hård omgang hjemmetræning”.

Det er endnu et pletskud fra Sole Fitness.

Specifikationer

 • Type: Spinningcykel
 • Længde x bredde x højde: 109 x 54 x 95 cm
 • Svinghjul: 22.00 kg
 • Tråd: rem drift (lydsvag)
 • Modstandsstyring: manuelt drejehåndtag (klassisk spinning)
 • Trinløs modstandsregulering: Ja
 • Modstandsniveauer: trinløs
 • Max brugervægt: 136.00 kg
 • Horisontal sædeindstilling: Ja
 • Vertikal sædeindstilling: Ja
 • Pedaler: kombinationspedaler – SDP og ståhætte
 • Horisontal styrindstilling: Ja
 • Vertikal styrindstilling: Ja
 • Justerbare støtteben: Ja
 • Egenvægt: 64.00 kg
 • Transporthjul: Ja
 • Cykelcomputer: Medfølger inkl. pulsmodtager
 • Pulsmåling: pulsbælte tilkøb
 • Øvrigt: ekstra kraftig krank og trinløs indstilling af sæde og styr.

 

Til Butik

 

Abilica Racer 2.1 spinningcykel (Bedst til prisen)

Abilica Racer 2.1 spinningcykel (Bedst til prisen)Abilica Racer 2.1 er en unik spinningcykel, som mange cykelentusiastiske forbrugere har bemærket.

Du får ikke den mest fashionable og innovative cykel som markedet kan byde på, men til gengæld kan du forvente, at du her får noget for dine penge. Denne spinningcykel er nemlig valgt som ”den bedste til prisen”.

Denne elegante spinningcykel leveres med kombinationspedaler, et svært svinghjul og en computer med et display, der viser de mest interessante data.

Der bydes desuden på både vandret og lodret justering af sadel og styr. Hvis det for dig handler om at få en spinningcykel, der minder dig om en racercykel, så er det her lige den model som passer til dig.

Abilica svigter ikke

Abilica har gjort det igen. Ingen tvivl om det. Abilica har formået at forbedre sit brand til en kvalitetscykel, som snart ”Gud og hver mand” har råd til at købe.

Der er virkelig god grund til at kigge nærmere på denne spinningcykel, da den, hvad kvalitet og effektivitet angår, til hver en tid slår de fleste andre cykler.

Cyklen leveres med en medfølgende computer, der viser kadence, tid, Kcal, distance og hastighed.

Hvad siger de andre om den

PriceRunner kalder denne spinningcykel for “Bedste lavpris valg”. BGH har givet den titlen “Bedst til prisen”. Fitmagasinet siger at den er “kåret i nordens største test, som den bedste i sin prisklasse”. Testfabrikken siger at “Det er en kvalitet cykel, der ligger i et middel prisleje”.

Der er altså masser af pæne ord og titler til denne spinningcykel, og det er nok ikke helt tilfældigt. Abilica er nemlig kendte for deres gode kvalitet og yderst rimelige priser.

Specifikationer

 • Vægt: 45 kg
 • Vægt svinghjul: 22 kg
 • Længde x bredde x højde: 120x55x117 cm
 • Pedaler: SPD Kombination
 • Maks personvægt:130 kg
 • Krank: 3-delt
 • Sæde: Smalt racersæde
 • Rem: Stillegående
 • Justering af sadel og styr
 • Computer medfølger
 • Moderne design

 

Til Butik

 

Abilica Premium Pro spinningcykel (Bedste PRO valg)

Abilica Premium Pro spinningcykel (Bedste PRO valg)Premium Pro Abilica spinneren er udført i et chikt design, der vil få ethvert nutidigt dansk hjem til at tage sig godt ud.

Denne nye og kraftfulde spinningcykel udmærker sig ved sin robuste ramme og sin topkvalitet, når det kommer til alle cyklens komponenter.

Af særlige kendetegn bør man især lægge mærke til cyklens kraftige og komfortable styr. Styret indbefatter bukkestyr såvel som de almindelige spinninghåndtag.

Masser af muligheder

Styr og sadel kan tilpasses opretstående og horisontalt, og det giver komfortable stillinger på cyklen. Styr og saddel kan på den måde justeres, så spinningcyklen passer perfekt til dig og dit legeme, hvilket gør det det muligt for alle at bruge cyklen, når de måler mellem 160-200 cm i kropshøjde.

Abilica Premium Pro spinningcyklen er fremstillet med en magnetisk modstand, der medvirker til at sikre en lydløs spinning i hjemmet.

Det tunge svinghjul muliggør særdeles høje belastninger. Ved 60 omdrejninger i minuttet ved et modstandsniveau på 16 kan du generere hele 1000 Watt!

Premium Pro sælges med kombinationspedaler, så det er muligt for dig både at bruge enten dine egne træningssko eller spinningsko med SPD klamper.

Det er muligt at sætte en flaskeholder på cyklen.

Sidst, men ikke mindst, gør den integrerede meget brugervenlig cykelcomputer, det muligt at følge med i distance, forbrændte kalorier, watt belastningen i pedalerne, mens du cykler, samt de almindelige parametre såsom hastighed og pedalfrekvens.

Kvaliteten er i top

Fitmagasinet skriver følgende om denne spinningcykel “Der skal ikke herske nogle tvivl om, at der er her tale om en eksklusiv spinningcykel, som er perfekt til dig, som ikke ønsker at gå ned på kvaliteten, når man skal træne”.

Testfabrikken siger at “Abilica Premium Pro Spinningcykel er en cykel med kvaliteten helt i top”.

Sidst, men ikke mindst, skriver Håndvægten at “Når man kombinerer topkvalitet, eksperimenterende design og teknik, så får man en af verdens bedste spinningcykler”.

Specifikationer

 • Længde x bredde x højde: 131 x 65 x 130 cm
 • Modstandsniveauer: 16 stk.
 • Vægt svinghjul: 22 kg
 • Vægt: 57 kg
 • Maks personvægt: 150 kg

 

Til Butik

 

Toorx SRX-45 Spinningcykel

Toorx SRX-45 SpinningcykelToorx SRX-45 er bygget til at blive brugt i hjemmet. Det giver bl.a udslag i den overskuelige computer og de smarte funktioner.

Med et svinghjul på hele 18 kg og remtræk, får du en lydløs spinningcykel, som kan udfordre selv den erfarne cykelrytter.

Det justerbare styr giver dig mulighed for, at sidde præcis som du vil.

Den brugervenlige og overskuelige skærm viser dig både tid, kalorier, hastighed og afstand.

Hvis du ønsker dig en effektiv spinningcykel til hjemmebrug, så går du ikke galt i byen med denne model.

Hvorfor vælge en spinningcykel?

Forskellen på en motionscykel og en spinningcykel er, at en spinningcykel er udformet som en racercykel. Det betyder, at sædet er både lidt hårdere og lidt smallere.

Spinningcyklen byder på de samme indstillingsmuligheder som motionscyklen, og dertil kan man altid indstille styret: op og ned, frem og tilbage.

På en spinningcykel er svinghjulet tungere og direkte forbundet med pedalerne, ved enten rem eller kæde.

Du kan cykle på en spinningcykel derhjemme med din egen musik eller slet ingen. Men det betyder altså, at du skal være god til at motivere dig selv, da du ikke har programmer.

Med spinning får du virkelig forbrændt en masse kalorier, da du ofte kører med forskellige intensiteter og intervaller. Man kan ikke undgå at få sved på panden, når man først er kommet i gang på spinningcyklen.

Udover at det kan lede til et vægttab, er der andre gode fordele ved at spinne sammenlignet med andre motionsformer. En af de bedste fordele er, at denne form for motion ikke slider nær så meget på dine led, som andre former for motion gør.

Denne motionsform er derfor rigtig god til dig, der har sarte muskler eller knogler, der hurtigt får skader.

Specifikationer

 • Type: Spinningcykel
 • Dimensioner: 107 x 51 x 155 cm
 • Svinghjul: 18 kg
 • Justering af modstand: Manuel
 • Drift: Remdrift
 • Modstandsregulering: Trinløs
 • Computer: Ja
 • Indstigningshøjde: Medium
 • Vægt: 37 kg
 • Maks. brugervægt: 125 kg

 

Til Butik

 

BH Superduke Magnetic Professionel spinningcykel

BH Superduke Magnetic Professionel spinningcykelEr du ude efter en spinningcykel til indendørs brug, der er i topkvalitet, er denne BH SUPERDUKE MAGNETIC Professionel spinningcykel lige noget for dig.

For pengene får du en høj kvalitet i forhold til holdbarhed, ydelse og design.

Spinningcyklen kommer i et smart design, der kan passe ind de fleste steder. Rammen på cyklen er af en robust kvalitet, der går igen ved styr og den generelle følelse, når der trænes igennem.

Hvis du vil have varieret og udfordrende træning, så dette spinningcyklen for dig. Den høje kvalitet og de mange muligheder, sikrer dig en god og motiverende træning.

Modellen er både til den ambitiøse nybegynder og den erfarne træningsentusiast.

Du får 16 forskellige modstandsniveauer, så du altid kan finde lige præcis det niveau der passer til dig. Og den magnetiske bremse og backlit LCD skærm sikrer at du føler dig godt tilpas på cyklen.

Den høje kvalitet kan du også føle med de flydende bevægelser og den gode komfort når du sidder på cyklen.

De mange indstillingsmuligheder gør at du kan indstille både saddel og styr, så det passer perfekt til dig.

Hvorfor træne med en spinningcykel?

Når du træner med en spinningcykel, så får du en behagelig, skånsom og effektiv træning, der vil forbedre både din kondition og din iltoptagelseskapacitet.

Hvis sammenligner spinning med løb, så er dine led belastede meget mere når du løber end når du sidder på en spinningcykel.

En af de ting du skal kigge på, når du skal finde en spinningcykel, det er vægten af svinghjulet og drivsystemet. Denne spinningcykel har et svinghjul der vejer hele 20 kg.

Det sikrer dig et jævn og behageligt tråd, når du træner på den.

At træne med en spinningcykel er en meget bild og effektiv træningsmetode, når man både ønsker at træne kondition og iltoptagelseskapacitet. En spinningcykel er skånsom, idet belastningen er jævn, når man cykler, sammenlignet med løb, hvor belastningen af leddene er meget større.

Fordele ved spinning:

 • Effektiv cardiotræning
 • Høj forbrænding
 • Du kan opnå vægttab
 • Stærkere muskler i benene
 • Sund træning, der styrker hjerte, kredsløb, lunger, immunforsvar m.m.

Specifikationer

 • Bremsesystem: Magnetisk
 • Modstandsregulering: Faste niveauer
 • Svinghjul: 20 kg
 • Computerdata: Overskuelig computer viser tid, hastighed, distance samt kalorier
 • Modstandsniveauer: 1-16
 • Dimensioner: 104 x 63 x 117 cm
 • Vægt: 43 kg
 • Maks. brugervægt: 115 kg.

 

Til Butik

 

Det foregår indendørs

Spinningcykler hører til blandt de mest brugbare og anvendte træningsmaskiner, hvis det er ekstra pund du vil rasle af kroppen.

Det har mange fordele ved at spinne dig igennem et træningssystem baseret på spinning. Spinning vil øge din hjerte-kar-støtte og genopbygge dine benmuskler.

Hvis du starter hjemmeøvelser på en spincykel, får du mange nyttige oplevelser. Når du sammenligner udendørs cykling med indendørs cykling, er indendørs cykling mere sikker end udendørs cykling.

I dag kan den moderne teknologi give dig fornemmelsen af at cykle i den virkelige verden, uden at det kan have nogle som helst uheldssvangre omkostninger for dig.

Det kan lyde mærkeligt set på baggrund af den danske cykelkultur. I USA er en cykel ofte en lige så sjælden en foreteelse som en cykeltur på månen, så spinningcyklens popularitet kan også forklares ved manglen på cykelkultur – det er ikke alle steder, hvor der som i Beijing er 5 millioner cykler – selvom det efterhånden også hører fortiden til i den moderne storstad.

Og så kan det selvfølgeligt alt sammen skyldes almindelig dovenskab og manglende lyst til at kaste sig ud i legemlige excesser.

Faktum er, at ikke alle er klar til at gå ud i det fri for at sætte sig op på en racercykel. Spinning er et kompromis, som mange er kommet til at holde rigtigt meget af.

Spinningcyklen blev designet til at simulere den ægte landevejscykling, og det kan endda foregå indendørs.

Cykelverdenen byder på mange former for cykling spændende fra landevejscyklen, Mountainbiken og spinningcyklen. Spinning er indendørs træning, hvor du ikke mister udendørscyklingens fordele.

Du kan også løbe indendørs, uden at miste fordelene fra udendørs løb. Læs vores guide til det bedste løbebånd

Forbrænding af fedt ved brug af spinningcykel

En anden fordel ved spinning er den modstand cyklen er kreeret til at yde dig. En spinningcykel er fremstillet på grundlag af et tungt svinghjul, der er forbundet direkte til pedalerne, hvilket balancerer din kropsvægt.

Det hele kan foregå til din foretrukne musik, så når du træner indendørs, får du motion til den rytmiske musik.

Hvis du følger øvelsesinstruktionerne, kan du dagligt forbrænde omkring 600 kalorier, og det på 40 minutter. Træningsprogrammerne tager højde for, at du kan øge og mindske tempoet og på den måde bliver den gode træning daglig rutine.

De fleste af de moderne opdaterede spinningcykler har fordele

En integreret trådløs LCD-konsol giver dig mulighed for at beregne kalorierne, du har brændt af. Endvidere kan du se hvor lange afstande, du har tilbagelagt.

Displayet viser dig din hastighed, omdrejningstal og den tid, du har brugt til din træning. Mange indendørs spinningcykler udmærker sig ved sine brugervenlige funktioner, og de er perfekte til den daglige omsorg for dine hjertefunktioner.

Hertil kommer, at de er holdbare, lette i vægt og lette håndterbare.

Fordele og ulemper ved spinningcykler

Hvis vi kort skal opregne spinningcyklens fordele, trænger følgende sig umiddelbart på:

 • Indendørs cykler er mere sikre udendørs cykler
 • Omsorg for hjerte og kredsløb: Spinning er en fremragende metode til at styrke dit hjerte. Spinning kan forbedre dine normale hjerteslag til omkring 85 pr. Minut.
 • Når du spinner forbrænder du flere kalorier.
 • Du får veltonede, stærke og velformede ben.
 • Du får synkroniseret din abdominale muskelstruktur.
 • Spinning får dig til at slappe mere af.

Da du sidder det meste af tiden, er der ingen belastning på din ryg. Sammenlignet med vægtløftning og styrketræning i mere belastende maskiner er dette en fordel. Og det er jo heller ikke sikkert, at du ønsker at udvikle alt for mange muskler?

Men intet i denne verden er så godt, at det ikke også har sine ulemper:

 • Hvis du spinner indendørs, får du ikke en oplevelse af, hvad det indebærer at cykle i det fri. Det drejer sig om oplevelsen af dufte, det virkelige landskab og følelsen af, at man kommer fremad. Det er der som sagt end del, der gerne er foruden. Cykling i al slags vejr er ikke altid en behagelig oplevelse.

Når du står op fra sadlen på disse stationære cykler, skal du sørge for ikke at skade dine knæ og arme til sprint eller op ad bakke.

Vi har fundet denne video fra Abilica der forklarer lidt om hvad du skal holde øje med når du vil købe en spinningcykel

Træningen på spinningcykel

Uanset om du er en spinninginstruktør, fanatisk spinner, cyklist på deltid i centret eller nybegynder er det væsentligt at kende til princippet bag intervaltræning.

Intervaltræning handler kort og godt om, at man ikke hele tiden kører derud af i det samme tempo. Man varierer intensiteten, tempoet og de forskellige tidslængder træningen foregår indenfor. Du træner med andre ord i ”intervaller”. På den måde bliver træningen bliver mere afvekslet og fremfor alt langt mere effektiv.

Det er ganske enkelt en genial måde at spare tid på.

Intervaltræning kan f.eks. opdeles i to, tre eller flere tempi, som du selv arrangerer. Du bestemmer, hvor mange ”sæt”, træningssessionen skal omfatte, og du opdeler i de tider du kører, i et bestemt tempo.

Nybegynderen på spinningcyklen

En nybegynder kan vælge at starte med det adstadige og rolige tempo, hvor man vælger intervallet et minut hurtig kørsel efterfulgt af 30 sekunders adstadigt tempo.

Det milde interval gør det hårde arbejde udholdeligt på samme tid med, at det alligevel skaber en forøget intensitet for begynderen.

Begynderen starter med at cykle hurtigt i et minut. Efter minuttet er gået og en tidtager har sendt et signal, begynder vedkommende at køre langsommere i 30 sek. Efter de 30 sekunder er gået, sætter cyklisten atter farten op et minut igen efterfulgt af 30 sekunders langsom kørsel og så fremdeles på samme måde.

Man kan også, når man bliver bedre trænet, gradvist øge længden på intervallerne med den øgede belastning. F.eks. 1 minut hurtigt efterfulgt af 30 sekunder langsomt, næste gang 2 minutter hurtigt efterfulgt af 30 sekunder og så op til f.eks. 4 – 5 fem minutter hurtigt med 30 sekunders langsomme ved hvert skift mellem hurtigt og langsomt.

Intervaller er princippet for de fleste spinninghold: Din hjertefrekvens øges hurtigt og sikkert på kort tid, og dette er gavnligt for din kardiovaskulære og anaerobe kraft på meget kort tid.

Forholdet mellem indsats og ”hvile” er den magiske formel. Men når det er sagt, skal det ikke glemmes, at den grundlæggende proces kan udføres på et uendeligt antal måder! Indendørs spinning fokuserer på alle mulige øvelser!

Husk at snakke med din læge, inden du sætter i gang med træningen.

FAQ – Ofte stillede Spørgsmål

Hvilken spinningcykel er bedst?

Vi har kigget nærmere på 5 af de mest populære spinningcykler, der er på markedet i Danmark. Vi har vurderet hvordan oplevelse, kvalitet, brugervenlighed samt sikkerhed er. Vi har ud fra disse parametre kåret Sole SB700 spinningcykel som værende den bedste spinningcykel netop nu.

Hvilken spinningcykel er bedst til prisen?

Udover at finde en bedst i test spinningcykel, så har vi også fundet en bedst til prisen. Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen, men vi har alligevel fundet frem til en god spinningcykel, der er billigere end gennemsnittet. Det er modellen Abilica Racer 2.1, som er en god spinningcykel, til en rigtig fornuftig pris.

Hvilke muskler træner du ved spinning?

Mange har den idé at det kun er ben og lår du træner ved spinning. Dette er forkert. Faktisk får du trænet en stor af din krop når du cykler. Du får udover ben og lår også trænet baller, ryg og mavemusklerne.

Skal jeg vælge en spinningcykel eller motionscykel?

Det er lidt en smagssag. Den store forskel på de 2 er, at på en spinningcykel sidder du mere som på en racercykel, hvorimod på en motionscykel sidder du mere som på en almindelig cykel.