Gåbånd – Guide til de bedste gåbånd til kontor og hjemmet i 2024

Vi kender det alle. Det kan være svært at tage sig sammen til at komme ud i naturen og gå eller løbe en lang tur, så derfor er det en rigtig god idé, at investere i et gåbånd til kontor eller hjemmebrug.

Motionere vi, bliver vi sundere. Det tror vi godt alle ved. Men vidste du, at det at gå i et raskt tempo faktisk forbrænder flere kalorier end at løbe?

Udvalgte gåbånd i denne guide

Et gåbånd giver en sundere hverdag

Har du et stillesiddende job og gerne vil motionere mens du arbejder, så er et gåbånd til kontoret en rigtig god løsning for dig. Ligesom det også er en god løsning, hvis du ikke bryder dig om at løbe.

Skal du genoptræne efter en skade, tabe dig eller i det hele taget bare være lidt mere aktiv, men ikke får gjort noget ved det, fordi du ikke skal andre steder hen end på arbejde og hjem bagefter, så er et gåbånd en rigtig god løsning for dig.

Du får ikke bare en sundere hverdag, men også mere overskud.

5 forskellige gåbånd til kontor og hjemmebrug

Der er rigtig mange forskellige gåbånd at vælge imellem på markedet, men rent faktisk er de fleste af dem ikke rigtige gåbånd. De fleste er løbebånd, som også kan bruges til gåbånd.

Derfor er det vigtigt, at du, før du anskaffer dig et gåbånd, finder ud af hvilke behov du har. Der er jo ingen grund til at købe et løbebånd, hvis du ikke har brug for alle de funktioner, der nødvendigvis er på et løbebånd.

Skal du bruge dit gåbånd på kontoret mens du arbejder, så skal det være et rigtigt gåbånd, som ikke fylder meget, eller som leveres inkl. skrivebord. Vil du bruge det derhjemme, så er der flere muligheder.

I denne guide til det bedste gåbånd, kan du både finde det perfekte gåbånd til kontor, det gode gåbånd til hjemmet, samt det ultimative og bedste løbebånd der kan bruges til både at løbe og gå på.

Du kan i øvrigt læse mere om gode løbebånd, i vores guide til de bedste løbebånd her.

Odin T600 V2 (Bedste gåbånd til hjemmet)

Odin T600 V2 (Bedste gåbånd til hjemmet)Denne nye version af T600 fra Odin, er en oplagt testvinder, som det bedste gåbånd til hjemmet.

Det er et kombineret gå- og løbebånd, som kan anvendes på to måder. Enten kan du folde det helt ud og bruge det som både gå- og løbebånd, eller du kan lade håndtag og konsol blive nede og anvende det som et gåbånd.

Når båndet er foldet helt ud, har det en maksimal hastighed på 12 km/t, og når det er foldet sammen, kan det køre op til 6 km/t. Hastigheden starter på 0,8 km/t, uanset hvordan du bruger maskinen.

Når maskinen er foldet sammen, ligger den helt fladt på gulvet og kan nemt gemmes under en sofa eller seng eller stående i et skab. Transporthjulene gør det nemt at rykke på båndet.
Odin T600 V2 gåbånd i forskellige tilstandeSelve løbefladen er 42 cm bred og 110 cm lang. Det er rigeligt til almindeligt hjemmebrug. Og den er i øvrigt produceret med et stødabsorberende materiale, som mindsker belastningen på knæ og hofter.

Bluetooth & fjernbetjening

Odin T600 V2 gåbånd i forskellige tilstandeOdin T600 V2 leveres med Bluetooth og en smart fjernbetjening, som gør det nemmere at betjene båndet, når det anvendes foldet sammen, som et gåbånd.

Med den indbygget Bluetooth, kan du forbinde, via din smart phone eller tablet, til diverse træningsapps, som f.eks Kinomap og Zwift. Og din smart enhed kan du have stående lige foran dig, på den praktiske holder der følger med i købet.

Det giver mulighed for en mere underholdende træning, på ruter overalt i verdenen, og med eller mod andre ligesindede personer. Det er særdeles brugbart, især for personer hvor det kniber med motivationen.

Displayet nederst på maskinen, giver dig desuden informationer om bl.a distance, tid og hastighed.

Vi anbefaler

Vi anbefaler Odin T600 V2 fordi prisen er rigtig, funktionerne er gode og det samlet indtryk af maskinen er virkelig godt.

Skal vi finde noget mindre godt, så er det at den maksimale brugervægt er på kun 100 kg. Der kunne vi godt have tænkt os, en noget højere maks. brugervægt, så alle kan være med. Men er du inden for vægtgrænsen, så får du svært ved, at finde et andet gåbånd, som byder på lignende gode funktioner, til samme pris som dette.

Specifikationer

 • Kombineret gå- & løbebånd
 • Bluetooth & fjernbetjening
 • Motor: 2 HK (Maks. peak: 4 HK)
 • Hastighed: 0,8 – 12 km/t (0,8 – 6 km/t i gåtilstand)
 • Display viser bl.a distance, tid & hastighed
 • Maks brugervægt: 100 kg
 • Vægt: 34 kg
 • Størrelse opsat: B76 x H116 x L132,5 cm
 • Nødstop
 • 365 dage returret

 

Til Butik


 

LifeSpan gåbånd med eller uden hæve/sænkebord (Bedste gåbånd til kontor)

LifeSpan gåbånd med eller uden hæve-sænkebord (Bedste gåbånd til kontor)Dette gennemførte gåbånd er, som skabt til dit kontor. Det er ideelt til dit fitnesskontor, hvis du ønsker at kunne dyrke motion, mens du f.eks arbejder ved computeren.

Gåbåndet fra LifeSpan, er et af de mest støjsvage gåbånd på markedet, og derfor har du mulighed for at træne, uden at forstyrre dig selv eller andre omkring dig, mens du bruger det.

Båndets hastighed kan justeres til, at køre mellem 0,64 og 6,4 km/t, og det kan klare en maksimal brugervægt på næsten 160 kg.

Høj kvalitet og mange muligheder

Båndet er bygget til at holde i mange år, af materialer i høj kvalitet. Det betyder også, at båndet kan bruges op til 6 timer i snit om dagen, uden problemer.

Normalt larmer ventilatoren der skal afkøle motoren, men selv her er der sørget for at den ikke forstyrrer dit arbejde. Faktisk vil du være i tvivl om den overhovedet kører, så stille er den.

Du kan vælge mellem 2 forskellige versioner af gåbåndet. Enten med eller uden elektrisk hæve/sænkebord.

Hvis du vælger det med bordet, så vil det medfølgende display være integreret i skrivebordet.

Hvis du vælger versionen uden bord, fordi du allerede har et justerbart bord du vil anvende, så kan du blot placere display’et på dit eget bord. Nemt og simpelt.

På skærmen kan du bl.a orientere dig om hvor langt du har gået, hvor mange kalorier du har forbrændt, hvor mange skridt du har taget samt andre vigtige dataer. Med i købet følger der adgang til LifeSpan Club og en app.

Alle disse smarte ting, gør det nemmere for dig, både at spore dit aktivitetsniveau, samt om du forbedrer din kondition ved at bruge gåbåndet.

Intelligent gåbånd

Gåbåndet fra LifeSpan har en smart funktion de kalder for Intelli Guard. Denne funktion sætter automatisk båndet på pause, 20 sekunder efter at du er trådt ned fra det. Du behøver altså ikke engang selv at slukke for det. Skal du lige hente en kop kaffe, så sørger maskinen selv for slukke mens du er væk.

Vælger du modellen med tilhørende skrivebord, får du et hæve/sænkebord med hukommelse. Tryk på knappen og bordet indstiller automatisk højden til din foretrukne position.

Dette er uden tvivl det mest optimale gåbånd, til dig der ønsker at have en aktiv dag på kontoret, og derfor har vi også valgt at kåre det som det bedste gåbånd til kontor.

Specifikationer

 • Maks brugervægt: 158 kg
 • Motor: 3 HK
 • Hastighed: 0,6-6,4 km/t
 • Display viser bl.a antal skridt, distance & kalorier
 • Bluetooth
 • Vægt gåbånd: 59,4 kg
 • Vægt skrivebord: 58,9 kg
 • Ved køb af gåbånd inklusiv skrivebord er der livstid garanti på ramme ved korrekt brug


 

Til Butik

 

Everfit TFK-110-MAG gåbånd (Bedst til prisen)

Everfit TFK-110-MAG gåbånd (Bedst til prisen)Everfit TFK-110-MAG gåbånd er et atypisk gåbånd, som i dén grad skiller sig ud.

Det første man lægger mærke til er, at gåbåndet ingen motor har! Det er altså udelukkende dig selv der skaber fremdriften, akkurat som når du går normalt. Det er en metode, som har været anvendt i en årrække til løbebånd, og som længe har været betragtet som det mest naturlige system.

Metoden er kendt for, at give de mest naturtro bevægelser, og dermed minimere risikoen for skader ved forkerte bevægelser. Faktisk er mange af de dyreste løbebånd skabt uden motor.

Det betyder også samtidig at der hverken er en top- eller bundhastighed på dette gåbånd. Det er op til dig, hvor hurtigt båndet ruller.

3 manuelle stigninger

Derudover byder TFK-110-MAG også på 3 stigningsniveauer. Du kan altså gå op ad bakke på dette bånd også. Det er et særsyn ved gåbånd.

Hagen ved det er dog, at du selv må af båndet og indstille stigningen, da det gøres manuelt. Til gengæld er prisen holdt i bund.

Der er derudover også 8 modstandsniveauer, som du let kan indstille. Det kan give dig mere udfordring, hvis du føler brug for det.

Nemt at pakke væk

Det smarte foldesystem gør, at båndet optager et minimum af plads, når det ikke er i brug.

Og de praktiske transporthjul sørger for, at det er let at trille båndet frem og tilbage, når du skal bruge det eller pakke det væk.

Specifikationer

 • 8 modstandsniveauer
 • Transporthjul
 • Maks brugervægt: 100 kg
 • Størrelse LxBxH: 136 x 64 x 131 cm
 • Størrelse foldet sammen LxBxH: 44 x 64 x 142 cm
 • 3 manuelle stigningsniveauer
 • Display viser bl.a hastighed,, puls, tid & distance
 • Vægt: 25 kg
 • Løbeflade: 35 x 100 cm
 • Håndpulsmåler

 

Til Butik

 

Sole F85 Bluetooth løbe- og gåbånd (Bedste PRO valg)

Sole F85 Bluetooth gåbånd (Bedste PRO valg)Her får du et af de absolut bedste gåbånd til hjemmebrug. På det kan du gå og løbe op til 22 km/t, og det er udstyret med mange tekniske finesser.

Hvis du er til optimal kvalitet og fascinerende elektronik, så kan denne model være et rigtig godt valg.

Båndet kan bruges både til at gå og at løbe på, og det kan indstilles med op til en 15 % stigning. Du kan altså også gå op af bakker på dette bånd.

Testvindende sammenklappeligt gåbånd i en solid kvalitet

Det fleksible interaktive gåbånd til hjemmebrug, er toppen af poppen inden for gåbånd. Dette prisvindende gå- og løbebånd er et af de bedste på markedet.

Du kan koble det på din enhed via Bluetooth, således at du nemt kan aflæse alle de data, som du har brug for, når du gerne vil følge med i din udvikling.

Træn effektivt og skånsomt på båndets støddæmpningssystem, der reducerer stød i leddene med omkring 40%.

Brug båndet som supplement til din øvrige træning, eller brug det som din primære træningsform. Også som professionel sportsudøver vil du med fordel kunne træne på dette stabile og flotte bånd.

Du kan gå og løbe når som helst, når du installerer det foldbare løbebånd derhjemme. Det er ligetil at springe op på båndet, når du har tid og lyst til det.

Vælg dette gåbånd, når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det er du godt tjent med.

Specifikationer

 • Vægt: 125 kg
 • Maks brugervægt: 180 kg
 • Mål: 211 x 94 x 145 cm
 • Mål, løbeplade: 56 x 152 cm
 • Modstandsniveau: 4 HK DC
 • hastighed: 22 km/t
 • stigning: 15 %
 • Bluetooth
 • Sole-app
 • Foldbart
 • Cushion Flex støddæmpningssystem
 • Brugervenligt display med informationer om: distance, hastighed, stigningsprocent, kalorieforbrug, puls
 • 8 programmer
 • 2 brugerprogrammer
 • Pulsbælte og silikone til at smøre båndet medfølger

 

Til Butik


 

Gymstick Walking Pad Pro gåbånd

Gymstick Walking Pad ProEt godt og stabilt gåbånd, i en særlig god kvalitet. Det er en walking pad, der er særligt velegnet til personer med funktionsnedsættelse, da det har nogle store håndtag, så du nemt kan komme op på det.

Desuden har Gymstick Walking Pad Pro en startfart på blot 0,5 km/t, hvilket er en skånsom fart for de fleste.

Gang er en ret skånsom motionsform, samtidig med at den er ret effektiv – især når der efterhånden kommer noget tempo på. Det er nemt at forbrænde kalorier med en walking pad derhjemme.

Personer, der ikke er skadet eller har en funktionsnedsættelse, kan naturligvis også træne godt og effektivt på dette gåbånd til hjemmebrug.

Det bedste gåbånd til hjemmebrug

Her får du et godt testvindende gåbånd, hvor kvaliteten er i top. Gymstick Walking Pad har en forholdsvis kraftige motor, der gør dette walking pad stabilt og effektivt.

Med den store flade og den store spændvidde i hastighederne, får du et meget fleksibelt motionsredskab.

Brug de forskellige hastighedsindstillinger til, at genoptræne eller til, at træne målrettet efter, at forbedre din præstation. Det er en fin måde, at forbedre din kondi på.

Med et gåbånd hjemme i privaten, er du altid klar til at snuppe en gåtur, når det lige kan passe ind i programmet.

Vælger du Gymstick Walking Pad Pro, får du en god vare til prisen, der er produceret i solide letvægtsmaterialer. Det er et praktisk gåbånd, som du kan have glæde af i mange år.

Specifikationer

 • Vægt: 33 kg
 • brugervægt: 110 kg
 • Størrelse: 72 x 150 x 90/13,5 cm (håndtag op & håndtag nede)
 • Størrelse sammenfoldet: 72 x 98 x 15,5 cm
 • Hastigheder: 0,5 km/t – 10 km/t
 • Brugervenlig computer
 • Løbeflade B x L: 44 x 120 cm

 

Til Butik


 

Toorx City Compact gåbånd

Toorx City Compact LøbebåndToorx City Compact er faktisk et løbebånd, men kan ligesåvel bruges som et gåbånd. Derfor har vi også valgt at tage den med i vores gåbånd guide.

Dette løbebånd egner sig nemlig til dig, som både kan lide at gå engang imellem, men også gerne vil have mulighed for at løbe en tur, når det passer dig.

Kompakt løbebånd

Løbebåndet er utrolig kompakt, deraf navnet. Faktisk så få fylder det kun 162 x 800 x 16,5 cm i sammenfoldet tilstand. Når det er foldet ud så fylder 151 x 80 x 98 cm.

Derfor passer det også godt  til dig, som ikke har så meget plads, eller hvis du ikke ønsker at have det stående fremme og tage en masse plads.

Dette gåbånd leveres med en brugervenlig computer, der er meget overskuelig, og giver dig den mest nødvendige information på displayet, såsom hastighed, kalorier, distance og tid.

Sammen med gåbåndet medfølger der også sikkerhedshåndtag, som du nemt kan montere på selv rammen, og ligeså medfølger der vægbeslag, som du kan bruge som sikker opbevaring.

Simpelt og funktionelt gåbånd

Du får altså et let og elegant gåbånd, som ikke er udstyret med en masse elektronik, men meget nemt kan give dig god og uproblematisk motionstræning.

Det er et effektivt og ukompliceret motionsredskab, der er ret simpelt at bruge, og det fylder ikke alverden at have stående i hjemmet. Det er nemlig et foldbart gåbånd, som du nemt kan gemme væk under sengen eller lignende.

Vælg denne type gåbånd, hvis du gerne vil have et motionsredskab stående derhjemme, der ikke fylder ret meget, er let at slå sammen og kan give dig god og effektiv motion på den mere skånsomme måde. Så er der absolut ingen undskyldning, for ikke at få motioneret dagligt.

Specifikationer

 • Vægt: 42 kg.
 • Maks brugervægt: 110 kg
 • Farver: Sort og grå
 • Mål: Længde 151 cm. Bredde: 80 cm, Højde: 98 cm
 • Sammenfoldede mål: L: 162 cm. B: 80 cm. H: 16,5 cm
 • Foldbart gåbånd
 • Motor: DC
 • HK: 1,75 – 2,75.
 • Hastighed: 1-14 km/t

 

Til Butik


 

Odin R1 Walking Pad gåbånd

Odin R1 Walking Pad gåbåndR1 gåbåndet fra Odin er et enkelt og stabilt gåbånd, der giver god værdi for pengene, præcis som Odin er kendt for, med deres træningsmaskiner.

Odin har her satset på det enkle, ved blandet andet ikke at lave et kompliceret instrumentpanel.

Det er bygget op i solide letvægtsmaterialer, som er holdbare og samtidig også lette. Det gør at du nemt kan flytte rundt på det.

Har du ikke så meget plads, og synes det er upraktisk at have et gåbånd stående fremme, så har du, med denne model, også mulighed for at folde det sammen, så du nemt kan flytte det eller pakke det væk.

Prisvenligt gåbånd

Foldesystemet fungere mere eller mindre på samme måde som X21, vores testvinder, men R1 er ikke bygget lige så solidt, har ingen computer på håndtaget og motoren er en smule mindre. Til gengæld kan du spare et par tusinde ved at vælge dette.

Displayet, som ikke er på håndtaget, men nede på selve maskinen, viser hastighed, fart og distance.

Har du ingen intentioner om andet end at gå på maskinen, og går du ikke op i om der er display med justeringsmuligheder på håndtaget, så er dette gåbånd en oplagt mulighed for dig.

Specifikationer

 • Hastighed: 0,5 – 10 km/t
 • Transporthjul
 • Maks brugervægt: 110 kg
 • Mål: Længde 140 cm. Bredde: 62 cm. Højde: 13 cm
 • Foldbar
 • Display viser bl.a hastighed, tid & distance

 

Til Butik


 

Top Sport Walking Pad 4.0

Top Sport Walking Pad 4.0Det mest smarte ved dette gåbånd fra tyske Christopeit Sport, og hvorfor vi mener, at det er blandt de bedste gåbånd til hjemmet, er grundet det kompakte design, der giver båndet en højde på sølle 14 cm.

Det unødvendiggøre muligheden for at folde det sammen, da du blot kan gemme det væk under sengen eller sofaen. Ligesom du også nemt kan køre det ind i f.eks skabet, ved hjælp af de integrede transporthjul, der er monterede nederst på maskinen.

Smart trådløs betjening

Maskinen leveres med en smart trådløs betjening, der minder om et armbåndsur. Du spænder det rundt om armen, og har dermed hurtig adgang, til f.eks at skifte hastighed.

Nederst på selve maskinen er der et LED display, som giver dig informationer om bla. din hastighed, tid og distance.

Der er desuden også 6 forudprogrammeret træningsprogrammer, som du kan anvende. Det gør det nemt at variere sin træning.

Hastighed mellem 0,8 & 5 km/t

Motoren på 1,5 HK kan yde hastigheder mellem 0,8 og 5 km/t.

Du kan altså ikke løbe på dette bånd, men du kan gå normalt eller langsomt, hvis du har behov for det.

Selve båndet kan klare en brugervægt på op til 100 kg. Og det vejer selv 25 kg.

Specifikationer

 • Kompakt design
 • Størrelse LxBxH: 151 x 57 x 14 cm
 • Motor: 1,5 HK
 • Hastighed: 0,8 – 5 km/t (justeres i intervaller på 0,1 km/t)
 • 6 træningsprogrammer
 • LED display viser distance, tid, forbrændte kalorier & hastighed
 • Maks brugervægt: 100 kg
 • Transporthjul
 • Vægt: 25 kg
 • Trådløs armbåndsbetjening

 

Til Butik

 
Du kan også gå all in med træningen og finde en crosstrainer i stedet. Læs vores guide til
de bedste crosstrainere her
.

Hvilket gåbånd skal jeg vælge?

Hvilket gåbådn du skal vælge, handler om dit behov. Du skal overveje hvor og hvordan du vil bruge det.

Skal dit gåbånd udelukkende være til at gå på, eller f.eks mens du arbejder på kontoret, så kan du vælge et sammenklappeligt gåbånd, med en mindre kraftig motor.

Vil du bruge dit gåbånd til at løbe på også, så kan du ikke nøjes med en billig model.

Det bedste gåbånd til hjemmebrug, som du også kan løbe på, er efter vores vurdering Odin T600 V2, der med en tophastighed på 12 km/t, også kan bruges til almindelig løb og jogging.

Det bedste gåbånd til kontor, er LifeSpan gåbånd, som kan købes både med og uden tilhørende skrivebord.

Hvis du vil have det bedste foldbare gåbånd, som du både kan gå, løbe og spurte på, så anbefaler vi Sole F85.

Vil du have et billigt gåbånd til at bruge derhjemme, og vil du gerne pakke det væk efter brug, så anbefaler vi Odin R1 walking pad, som er et prisvenligt gåbånd.

Få motion, med et gåbånd til kontor, mens du arbejder

Med et gåbånd på kontoret som du kan bruge mens du laver dagens arbejde, slår du to fluer med et smæk. Du får nemlig både gjort dagens arbejde, samtidig med at du får motioneret.

Det er dog ikke alle arbejdsgivere der er med på at det er en god ide, at motionere mens man arbejder. Derfor kan det være en god ide, hvis du har planlagt en præsentation af hvorfor det er en god ide med et gåbånd på kontoret.

Det er jo langtfra en hemmelighed, at jo bedre medarbejderne trives, jo mere effektivt arbejder de. Og motion er en stor del af at trives. Motion giver mere overskud i hverdagen, og en større livsglæde.

Der findes flere undersøgelser der peger på, at sunde ansatte der motionere, giver en bedre bundlinje for arbejdspladsen. Og det er trods alt bundlinjen der er afgørende for arbejdspladsen.

Derfor giver det egentlig sig selv, at et gåbånd på kontoret er en god ide.

Med en vægtvest får du endnu mere ud af din træning. Læs vores guide til de bedste vægtveste her.

Træn med et gåbånd på kontoret mens du arbejder

Med mange gåbånd har du mulighed for, at integrere træning ind i din hverdag, uden at skulle tænke på at skulle i et fitnesscenter.

De kan nemlig placeres under et skrivebord, hvilket gør at, du kan få bevæget dine muskler i din underkrop. Dette stimulerer din blodcirkulation og stofskiftet.

Desuden forøges dit energiniveau også, der derved giver dig et større overskud til at udføre dit arbejde.

Når du er færdig med at bruge det, kan du klappe det sammen og pakke det væk.

Flere gåbånd er desuden designet til, at se godt ud på kontoret eller i hjemmet.

Om man kan løbe på et gåbånd, handler i høj grad om kvaliteten af dit gåbånd. Du kan løbe på et gåbånd, hvis du køber et gåbånd i høj kvalitet.

De gåbånd, som decideret kun er produceret til at gå på, er ikke velegenet til at løbe på. Deres motor er simpelthen ikke stærk nok.

Hvis du køber et godt gåbånd, som f.eks Sole F85, som egentlig er et løbebånd, med en stærk motor der kan anvendes ved lave hastigheder, kan du også bruge til det at gå på.

Mange gåbånd er velegnet til både kontor og hjemmebrug

Du har nu læst beskrivelserne af de forskellige gåbånd som vi vil anbefale. Du burde nu havde fået meget mere information omkring båndene, og har forhåbentlig fundet ud af hvilket et, der passer bedst til dig, hvad enten det er på dit kontor eller derhjemme.

Vi vil ønske dig held og lykke med dit nye gåbånd, og vi håber det vil give dig meget mere lyst og tid til at dyrke motion.

Her kan du se et gåbånd fra LifeSpan i brug

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket gåbånd er det bedste?

Vi har i denne guide kigget nærmere på nogle af de mest populære gåbånd, som kan bruges på kontoret eller derhjemme. Vi har ud fra parametre såsom kvalitet, gåooplevelse og pris fundet frem til en vinder. Vinderen af bedste gåbånd til hjemmet er Odin T600 V2. Vinderen af bedste gåbånd til kontoret er LifeSpan gåbånd.

Hvilket gåbånd er bedst til kontoret?

Vi har også kigget nærmere på hvilket gåbånd der er bedst til prisen. Her har vi kåret Everfit TFK-110-MAG gåbånd som vinder. Du får meget for pengene med dette gåbånd.

Hvorfor købe et gåbånd?

Et gåbånd er en god investering, hvis ikke du får bevæget dig særlig meget i din hverdag. Mange har idag et stillesiddende arbejde, og derfor er det sundt at kunne tage en tur på gåbåndet indimellem for at få gang i blodomløbet – Uanset det danske vejr.