Fodbad med massage – 10 af de bedste fodbad maskiner i 2024

Vi udsætter vores fødder for påvirkninger mange timer dagligt. Det sker på den ene eller den anden måde, stillesiddende eller aktivt. 

Mon ikke de fleste har følt, hvad det vil sige at komme hjem med sovende, ømme og trætte fødder efter den daglige dont.

Her kan et fodbad med massage eller en fodspa bringe den velvære tilbage, du behøver.

Fodbade med massage i denne guide

Hvilken fodbad maskine skal man vælge?

Markedet for fodbade er omfattende, så det kan være svært at skulle vælge det, der passer til ens smag og pengepung.

De mange forskellige modeller på markedet, intenderer alle at skabe forkælelse for dine fødder.

Nogle tilbyder dig en opvarmningsfunktion, mens endnu andre holder en konstant vandtemperatur. Nogle bobler herligt vibrerende, mens andre går i dybden med deciderede massagefunktioner, der stimulerer føddernes svang – fodballerne – med deres hæle, trædepuder og hulning.

Som noget ekstraordinært er der nu en del fodspaer, der indeholder pedicuresæt. På den måde kan det både benyttes til afslapning, fodpleje eller forberedelse til pedicure.

Det hele går op i en enhed – for når fødderne under alle omstændigheder er blødt op i det varme vand, er det da ganske smart, at man bagefter klipper og renser sine negle samt får neglebåndene presset på plads.

Den bedste fodbad maskine med massage

Den bedste fodbad maskine med massageI junglen af de mange tilbud, har vi her fundet 10 af de bedste. Nedenfor har vi gennemgået dem alle, så du hurtigt kan se hvilken der passer bedst til dine behov.

Det er til syvende og sidst dig, der skal træffe den endelige beslutning og ikke os, så sæt dig ind i, hvad markedet tilbyder.

Det er i dag også muligt, at købe avancerede fodmassageapparater, som ikke indeholder vand. Deres funktion er at efterligne en fodmassage givet af en professionel massør.

Et godt fodmassageapparat kan virkelig gøre underværker for ømme fødder.

Beurer FB 65 Wellness fodspa (Bedste i test)

Beurer FB 65 Wellness fodspa (Bedste i test)Tyske Beurer har siden 1919 stået for tysk grundighed og kvalitet. Beurer har specialiseret sig i flere ting indenfor sundhed og velvære.

Et produktsortiment på mere end 500 forskellige produkter er din garanti for, at du som kunde og bruger vil føle dig godt tilpas.

Beurer leverer alt indenfor medicinske produkter rettet mod forebyggelse og diagnose. Det drejer sig om vægt- og diagnoseprodukter, terapiudstyr, massagestole, aktivitetssensorer og pulsmålere, ja simpelthen alt, hvad der vil bidrage til en moderne og sund livsstil.

Indenfor skønheds- og babyplejesektionerne hos Beurer, vil du også kunne finde professionelle produkter, der understøtter dit daglige liv.

Innovationer i form af løbende tilpasning til nye trends og kundernes smag, har skabt dette image som totalleverandør, startende med entry-level modeller og high-end produkter.

Ikke mindst samarbejdet med førsteklasses institutter, partnere og rådgivere, har bidraget væsentligt til Beurers succes.

Fodbad med massage til dine trætte og ømme fødder

FB 65 Wellness fodbad med massage vil glæde dig, med sin boble- og vibrationsmassage, vandopvarmning og valgfri omgivende belysning af dine trætte og ømme fødder.

Det er den perfekte måde, at øge sit velbefindende derhjemme.

Apparatet er let indstilleligt, og med to varmeisolerede rum du fylder op med herligt tempereret lunken vand, så du rigtigt kan få fødderne blødt op og masseret.

Det bobler og vibrerer

Er der noget mere vederkvægende en omgang afslappende vibrationer og boblemassage af dine fødder i et behageligt vandbad.

De forudindstillede massageprogrammer og manuelle massageindstillinger er din garanti for, at du får en let og personlig afslapning.

De tre temperaturzoner borger for en perfekt wellnessoplevelse. Den riflede overflade og de ekstra brede, ruller sikrer den optimale afslappede massage af fodballerne.

Medmindre du ved et uheld kommer til at vælte fod spa’en, bliver dit gulv eller gulvtæppet ikke vådt. Den indbyggede stænkbeskyttelse i hjemligt trædesign sikrer, at vandet bliver, hvor det skal være.

Der er ikke sparet på tilbehøret

Beurer FB 65 Wellness fodspa leveres med en opbevarings- og tørrepose inkluderet. Endvidere er der en roterende pedicurestation, med tre pedicuretilbehør til velplejede fødder

De fikse bærehåndtag gør det let at transportere wellness Fodspa ’en rundt, og de skridfaste gummifødder inkl. Ledningsopruller sikrer, at apparatet står solidt som det skal på gulvet.

Det er let at gemme af vejen efter endt brug.

Selv folk med fødder og sko så store som violinkasser a la størrelse 51 kan anvende apparatet, der er rigeligt med plads i de to rum.

Specifikationer

 • 8 varmeindstillinger
 • 34-48 °C temperatur
 • 6 lyseffekter
 • 6 massageruller i bunden
 • 3 temperaturzoner
 • Massageprogrammer
 • Timerfunktion & touch skærm
 • Pedicuretilbehør

 

Til Butik


 

Zenkuru sammenklappeligt fodbad med massage (Bedst til prisen)

Zenkuru sammenklappeligt fodbad med massage (Bedst til prisen)Her er der indlagt infrarød varme, vibrationer og massage, så det batter. Varmen sørger for at intensivere blodcirkulationen i dine ømme og trætte fødder.

Det hele er bygget op omkring en indbygget PTC-varmer, og temperaturen kan indstilles, så den ligger mellem 40 °C og 45 °C varmt vand.

Sæt gang i blodcirkulationen og slip af med den hårde hud

Det afslappende og genoplivende fodbad sætter gang i blodcirkulationen, på samme tid med at det blødgør huden, så du kan slippe af med evt hård hud, og giver de ømme og trætte fødder følelsen af normalitet tilbage.

Vil du have endnu mere velvære, kan du købe et massagesæde. De fleste massagesæder passer til både stole og sofaer. Du kan derfor sætte dig til rette på et massagesæde, samtidig med at du får et dejligt fodbad.

Efter endt fodbad hælder du blot vandet ud, inden du folder apparatet sammen. Knap 10 cm. højt er det en leg at stuve det af vejen.

Det smarte og sammentrængte design, med bærehåndtag i overkanten, gør sit til, at det let lader sig opbevare.

Du kan med fordel anvende det sammen med æteriske olier eller spa-gel.

Specifikationer

 • Størrelse: 44 x 39 x 22 cm
 • Størrelse sammenfoldet: 44 x 39 x 9,5 cm
 • 40 – 45 °C vandtemperatur

 

Til Butik


 

Zenkuru fodbad med damp (Bedste dampbad til fødder)

Zenkuru fodbad med damp (Bedste dampbad til fødder)Zenkuru leverer et fodbad med damp, der spreder en livgivende varme, og forbedrer dine fødders blodcirkulation.

Den dybt virkende fodspa er som en miniature sauna, der lindrer smerte i fødderne, stress, spændinger og angst.

Denne form for fodmassage er især velegnet til ældre, så hvis du er blank på gaveideer, har du løsningen her. Det er ofte sådan med den ældre herre eller kvinde, at man har alt, hvad der kan købes for penge, så hvorfor ikke et fodbad med damp.

Lider du af søvnløshed, eller er du en aktiv sportsudøver på eliteplan, er Zenkurus fodbad vederkvægende. Slås du med kolde fødder, er dette også svaret.

Varme og massage er uovertruffen

Stik fødderne i dampbadet, og få den maksimale nydelse.

Zukuras dampkoncept bygger på tre temperaturer, der kan tilpasses i tre positioner, så temperaturen svinger mellem ca. 42 °C og 54 °C.

I bunden af fodsaunaen finder du massagerullerne. Princippet er, at du kan massere fodballerne ved at gnide fødderne hen over rullerne.

Vandpåfyldningen sker i den indbyggede tank, der kan rumme ca. 380 ml vand. Efter brug af apparatet, er det nemt at tømme levnet vand ud.

Dampfodbadet er gennem-varmet, og behandlingen kan effektueres hurtigt.

Konstruktionen af kammeret gør, at du ikke behøver at plaske vand ud på gulvet, når de masserer fødderne.

Den indbyggede timerfunktion kan indstilles op til 20 og 30 minutter.

Specifikationer

 • 3 temperaturer mellem ca. 42 °C & 54 °C
 • Massageruller i bunden
 • Timerfunktion
 • 180 cm ledning
 • Størrelse: 39 x 37 x 27 cm
 • Vægt: 3,5 kg
 • Materialer: ABS og PC-plast
 • Effekt: 197 Watt

 

Til Butik


 

Satana sammenklappeligt fodbad med massage (Bedste foldbare fodbad maskine)

Sammenklappeligt fodbad med massage (Bedste foldbare fodbad maskine)På sin top 12 placerer Kulturnet den foldbare luksus fodspa med massage, temperaturstyring og fjernbetjening som nr. 1. Dette skyldes ikke mindst, at Fodspaen nemt lader sig stuve af vejen.

Det skyldes også, at den leveres med tre funktioner, der sikrer din velvære, ligesom den har otte aftagelige massageruller og infrarødt lys.

Hertil kommer timerfunktionen og det aftagelige låg, der beskytter. De skridsikre gummifødder og massageknopperne er alt sammen din garanti for en sikker og godgørende forkælelse af fødderne.

De tre velvære funktioner omfatter vandtemperering, vibrationsmassage og boblemassage.

Ikke at forglemme, sikrer det aftagelige låg, at vand ikke sjasker ud på gulvet.

Sammenklappeligt fodbad med massage giver nem opbevaring

Fodspaen er utroligt praktisk på grund af sin foldbarhed. Selvom den er let at have med at gøre efter endt brug, betyder de optimale dimensioner ikke, at fodspaen har mistet sin effektivitet mht. massage af dine fødder.

Den er så tilpas dimensioneret, at du uden problemer kan sænke dine fødder ned og give dem den varme og massage, de fortjener. Selv brugere med de store skonumre kan være med her.

Fodspaen leveres som sagt med otte aftagelige massageruller, som du kan rulle dine fodballer på.

Fordelen under hvert rul er det lindrende infrarøde lys, der smidiggør og bringer liv i dine fødder. Træthed og ømhed vil dermed forsvinde.

Skulle du alene ønske dig varmen og boblemassagen, er dette en mulighed. Det er dog en ulempe, at rullerne ikke er motoriserede.

Desforuden har fodspaen en timer funktion, så du ikke behøver at falde i søvn, uden at blive vækket igen.

Specifikationer

 • Infrarød lys
 • Vægt: 2,4 kg
 • Fjernbetjening
 • Størrelse: 39 x 28 cm
 • Størrelse sammenfoldet: 39 x 15 cm
 • 8 aftagelige ikke motoriserede massageruller

 

Til Butik


 

Sharper Image fodbad maskine

Sharper Image fodbad maskine

Sharper Image er et særdeles kendt brand i USA, hvor de i mange år har været markedsførende indenfor massage og andre velvære produkter til hjemmebrug.

De senere år har det især været deres massagepistoler som har høstet stor anerkendelse. Nu har de så også kastet sig over fodbad maskiner.

Denne maskine er velegnet til brug i hjemmet. Sharper Image skaber en behagelig vandtemperatur på max. 42 grader Celsius.

Afdæmp trætheden i dine fødder med et dejligt varmt fodbad med massage

Det er meget simpelt. Fyld vandet på, og opvarm fodbadet til den perfekte temperatur, for en afslappende opblødning.

LCD-displayet viser dig den nøjagtige temperatur, så du kan gå i gang med den unikke blødgøring.

Her træder de indbyggede frit roterende ruller til. Der løsnes op på føddernes svang – hulfoden, fodballens trædepuder og hælene efter en lang dag.

Indenfor zoneterapien ved man det. Friktion af og tryk på fodballernes reflekszoner har forbindelse rundt til kroppens organer.

Massage af fodballerne får energierne til at bevæge sig rundt i kroppen.

Den indbyggede boblefunktion og massagerullerne borger for en ultimativ beroligende afslapning af de mødige fødder.

Hertil kommer den aftagelige pimpsten, der blødgør huden og behandler hård hud på fodballerne. Dette koncept kan med fordel også finde anvendelse i forbindelse med ligtorne.

Specifikationer

 • 5 temperaturindstillinger
 • Automatisk sluk
 • Vægt: 4,8 kg.
 • Størrelse: 48 x 40 x 22 cm

 

Til Butik


 

Satana luksus Fodspa m/Tai Chi massage

Luksus Fodspa med Tai Chi massage

Tai Chi er egentligt en bevægelses- og kampkunst, der stammer fra Kina. Qi gong og Tai Chi er øvelser med henblik på at bevare og forbedre helbredet. Begge former er rodfæstet i kinesisk filosofi, hvor den fysiske og mentale balance er sat i centrum.

Denne form for massage af fødderne peger i retning af zoneterapi uden dog, at der er tale om ensidig fodterapi.

Fodmassage indbygget i en fodspa kan medvirke til at lindre træthed.

Slut med trætte og anspændte fødder

Luksus Fodspa’ens massage, og den indbyggede vandtemperering, vibrationsmassagen og boblemassagen vil lindre dine trætte fødder.

Fodspa’en har rigeligt med plads til vand. Det hele er simpelt. Du nedsænker blot dine fødder og lader dem forkæle i den varme og masserende spa. Det lindrende, infrarøde lys bringer dine fødder til live.

Ja, forkæl dine trætte fødder med den vidunderligste massage, De fire drejende massagehoveder og seksten alternative massagepunkter yder sin bruger en dyberegående massage af fodsvangen.

Nem at have med at gøre

Fodspaen leveres med et aftageligt dæksel, der beskytter mod vand plaskeri. De skridsikre gummifødder og fodstøtten med massageknopper gør, at fod spa’en står sikkert.

Maskinen er sammenfoldelig og let at stuve af vejen; den ikke fylder ikke meget.

Specifikationer

 • Display
 • Vægt: 3 kg
 • Infrarød lys
 • Tai Chi ruller
 • Fjernbetjening
 • Størrelse: 39 x 28 cm
 • Størrelse sammenfoldet: 39 x 15 cm

 

Til Butik


 

Beurer FB 35 fodspa

Beurer FB 35 fodspaBeurer har designet en luksuøst fodspa-behandling, der kan foregå derhjemme. Og ikke at forglemme, er der i dette tilfælde tale om en Beurer Aroma-terapeutisk fodspa.

Nydelsen af boblemassagen, vibrationsmassagen, aromaterapien og den infrarøde lysbehandling går op i en højere enhed.

Blandt de fem bedste fodbad I Storbritannien

Pedi Rewiews Foot Care Expert placerede tilbage i 2019 Beurers fodspa FB 35 på en flot andenplads i deres fodbad test, blandt de fem bedste indenfor fodspaer.

Evening Standards fodbad test og 17 kunders dom på YouTube peger i samme retning.

Herhjemme siger Sportstorvet, at Beurer FB 35 er et ekskvisit fodbad fyldt med lækre features, der bringer dit fodbad op på et højere efterfølgende niveau. Det er med sikkerhed et af de bedste fodbade, med en masse vel gennemtænkte funktioner til en rimelig pris.

Beurer Aromaterapi Foot Spa FB 35 tilbyder adskillige topfunktioner og fungerer ganske effektivt.

Som sådan anbefaler vi derfor Beurer FB 35, fordi vi ved, at det vil være af enorm værdi for, din fodpleje og generelle velvære.

Fodbad maskine med aroma terapi

En af denne fodspa’s nøgleegenskaber er aromaterapien, der følger med. En indbygget aromabeholder med et filter, muliggør, at denne spa kan anvendes til at bade dine fødder i dine foretrukne badesalte eller krystaller.

Anvendt korrekt, kan aromaterapi være yderst effektiv, når det kommer til at få en hårdt tiltrængt ro i fødderne.

Hvis du f.eks. vælge at bruge en lavendelbadesalt inden sengetid, vil dette hjælpe dig til at opnå en mere afslappet nattesøvn; yderligere er dette godt for lindring af en betændelse.

Magnetisk terapi

Hele 16 kraftfulde magneter monteret i spaens fodbad, vil hjælpe dig til at kunne nyde de fordele, der følger af magnetiske felters påvirkning af menneskekroppen.

Her skal vi ikke kimse ad, at det vigtigste ved dette er, at det hjælper dig til at forbedre din krops energiniveau.

Flere massagefunktioner

Valget står mellem tre massagefunktioner henholdsvis en vibrationsmassage, en boblemassage og en fodreflekszonemassage.

Især vibrationsmassage skal fremhæves, fordi den er nyttig , når du vil stimulere cirkulationen til dine fødder.

For optimale resultater anbefales det, at dine vibrationsmassage-sessioner varer i mindst 30 minutter.

En anden afslappende delikatesse for dine fødder er boblemassagen, der er en enkel, men effektiv behandling, du med fordel kan kombinere med andre former for massage, som denne spa tilbyder.

Endeligt bemærker vi, at Beurer FB 35 også fremmer en fodrefleksmassage. Den aftagelige massagerulle monteret i fodbadet er hemmeligheden her; reflekszonemassage på dine fodsåler er det optimale sammen med de andre massagefunktioner.

Og så er der skam lige også…

 • Tre udskiftelige pedicure-tilbehør, der inkluderer en til fjernelse af hård hud.
 • Infrarøde lyspunkter til behandling af infrarødt lys
 • En vandtemperaturkontrol
 • En aftagelig stænkbeskyttelsesfunktion, der forhindrer vand i at sprøjte ud under massage
 • Skridsikre gummifødder for at forhindre enheden i at glide væk, når den placeres på en overflade.
 • Et bærehåndtag, der gør det mere bekvemt at flytte rundt på enheden.

Beurer Aromaterapi fodbad maskine er let at betjene. De vandtætte knapper hjælper dig med at skifte mellem forskellige tilgængelige funktioner.

Specifikationer

 • 3 funktioner
 • Reflekszone massage
 • Vibration massage
 • Boble massage
 • Varmefunktion
 • Størrelse: 152 x 72 cm
 • Dimensioner (L x B x H): 41 x 38 x 17 cm
 • Vægt: 2 kg

 

Til Butik


 

Satana fodbad maskine med massage

Fodbad maskine med varme- boble- vibration & rullemassageYderst professionel udført fodbad maskine, der er kendetegnet ved sit innovative design, med en Infrarød funktion.

Endvidere leveres fodspa ’en med varme og vibrationsbobler, samt ikke mindst en velfungerende og stimulerende rullemassage.

Hertil kommer, at du kan give dine fødder et længe ventet hvil, ligesom du vil kunne pleje dem, på grund af SQ-368 elektronikken, der leverer en afslappende massage, i dette fodmassage apparat.

Forbedret cirkulation til dine ømme og trætte fødder

Dette fodspa indeholder adskillige funktioner, der alle vil pleje dine ømme fødder bedst muligt. Alt dette medvirker til, at blodcirkulationen i dine fødder bliver bedre.

Efter en lang travl arbejdsdag vil massagen skabe en afslappende følelse i dine fødder.

Fodspaens indre bund leveres med massage-knopper, der tjener til at stimulere dine trætte fødder, ligesom de øger blodcirkulationen.

Med i leverancen finder du en pedicuresten, der placeret i spaens indre midte tjener til, at fjerne døde hudceller, udtørre fødderne og blødgøre dine fodballer.

Sikkert placeret…

Fodbadet står solidt på gulvet på grund af den skridsikre gummi til fødderne. Du behøver ikke bekymre dig om, at vandet løber over, eller plasker ned på gulvet.

Dette skyldes det aftagelig dæksel foroven på fodspa ‘en.

Specifikationer

 • Infrarød lysterapi
 • Størrelse: 37,7 x 22,2 x 44 cm
 • Massage former: Vibrations- og boblebads massage
 • Magneter: Magnet terapi
 • Massageruller

 

Til Butik


 

OBH Nordica 6063 fodbad med massage

OBH Nordica 6063 fodbad med massageOBH fodbad maskine med infrarød varme hører til i dit hjem, fordi du i ro og mag kan tage vare på din wellness og forkælelse af dig selv.

Selvom vi er stressede er dette en topprioritering indenfor rammerne af en lang arbejdsdag, hvor du kommer hjem med en værkende fødder, der trænger til en afslappende fodmassage

Det er præcist her, at en OBH fodspa med en indlagt vibrationsmassage, bobler, varme, og infrarød punktvarme kommer ind i billedet. Hold dig ikke tilbage, når dette prisbillige produkt nærmest inviterer dig til afstresning med tre forskellige spa-programmer.

Blodcirkulationen i sovende fødder

Denne maskine kan anvendes både, til et dejligt varmt fodbad eller en afslappende fodmassage, der giver fødderne nyt liv.

OBH  Nordica Foot Spa indeholder et kammer, hvor bunden er dækket af nogle effektive massageknopper.

Yderligere er der to aftagelige massageruller, som kværnende masserer og stimulerer reflekszonerne under føddernes svang.

Fodsvangen eller fodballen med sine trædepuder, buen og hælen trænger til en totalmassage og et afslappende fodbad, leveret af OBH Nordic Foot Spa.

Punktvarmen i fødderne

Ikke at forglemme, leveres OBH fodspaen med infrarødt lys til punktvarmebehandling. Dette understøttes yderligere af varme-effekten, vibrationsmassagen, og vandboblerne.

Den smarte vandtempereringsfunktion sikrer, at vandet holder sig varmt uanset, hvilket af de tre programmer, du vælger.

Dit fodbad står solidt forankret

Fodspaen står på skridsikre gummifødder og dækslet sikrer, at fodkamret ikke skvulper over. Dækslet er aftageligt.

Specifikationer

 • Aftageligt dæksel & vandtæt drift
 • Aftagelige massageruller
 • Funktioner: Opvarmning, infrarød varme, Massagebobler, vibrationsmassage
 • 3 programmer
 • Integreret ledningsbeholder
 • Skridfrie fødder

 

Til Butik


 

Beurer FB 50 Luksus Spa & Wellness Fodbad med massage

Beurer FB 50 Luksus Spa & Wellness Fodbad med massageDe eksterne eksperter fra Britiske Pedi Reviews Foot Care Expert har Beurer FB 50 Luksus Spa & Wellness på førstepladsen ud af samtlige apparater, man har testet i 2024.

Ud af fem mulig points som det højeste, ligger denne fodspa på førstepladsen med 4,6 points.

Denne fodbad maskine til brug i hjemmet, er ikke alene designet for kunder med ‘problemfødder’, f.eks en masse hård hud. I sin totalitet er den en fremragende investering i sundhed, velvære og stresshåndtering.

Hertil kommer, at den udgør intet mindre end en fantastisk måde at forkæle dine fødder på.

Maskine der kan det hele

Beurer FB 50 luksus fodbad maskine tilbyder alt. Især boblerne og de infrarøde lysfunktioner fanger ens opmærksomhed.

Fodmassagen siges at føle ekstraordinær, ikke mindst fordi, det er muligt at bruge fodspa ‘en og boble-programmerne enten på samme tid, hver for sig eller simpelthen slet ikke. Du kan endvidere justere intensiteten på dit fodbad.

Nytten af magnetfeltterapien, der er en del af Beurer FB 50 modellen, ligger gemt i at magnetfelt-terapi kan give dig forbedring af velvære, en god afslapning, en bedre søvn og en afstresning.

Beurers FB 50 fodspa holder ikke alene vandet varmt, som alle fodspamaskiner gør det. Beurers FB 50 kan øge temperaturen, hvis det er nødvendigt. Du kan bruge koldt vand, og FB 50 er i stand til at opvarme det til den ønskede temperatur på cirka 10 til 15 minutter.

Temperaturen kan justeres til at ligge et sted i intervallet mellem 35 og 48 grader. Den indbyggede vandvarmer er unik, sammenlignet med andre fodbade, der kun har en fast varme funktion.

Brugervenligt

Beurer FB 50 er meget håndterlig i brug. Det tydelige og store, letlæselige digitale LED-display gør det let at se temperaturen, og i hvor lang tid man har anvendt apparatet.

Betjening ved hjælp af alene en knap gør, at du ikke behøver at fumle, når du foretager justeringer

Sikkerhed

Enheden leveres med skridsikre fødder og en stænkbeskytter, der hindrer, at vandet løber over. Fodbadet  er udstyret med en timer, så du kan slukke for enheden, hvis du tilfældigvis skulle falde i søvn.

Timeren kan indstilles mellem tyve minutter og en time i 10 minutters intervaller.

Den automatiske lednings-opruller gør det let, at rydde op efter sig og stuve det væk, efter endt brug.

Specifikationer

 • Indstillelig vandvarmer: 35-48 °C
 • 5 varmeniveauer
 • Aftageligt tilbehør: Pimpsten, børste, massagehoved & massageruller
 • Mulighed for massage uden vand i
 • Massagefunktioner: Boble, vibration & massageruller
 • Infrarødt lys
 • Vægt: 5,2 kg
 • Størrelse: 50 x 39 x 22 cm
 • Maks. fodlængde: 33 cm

 

Til Butik

 

Opnå silkebløde fødder med en god fodbad maskine

Opnå silkebløde fødder med en god fodbad maskineMange mennesker døjer med hård hud på fødderne og ømme fødder efter en lang arbejdsdag. Her kan en god fodbad maskine hjælpe dig.

Med infrarød varme, lunkent vand, shiatsu massage og en fodmassage maskine, kan du opnå en afslappende virkning, samtidig med at du kan behandle hård hud.

Når du vil tage fodbad, skal du starte med at opvarme vandet til en behagelig temperatur. Nogen maskiner kan opvarme vandet fra bunden af, mens andre har brug for lunkent vand fra start af.

Hæld derefter dine produkter i vandet, inden du stikker dine fødder ned i det.

Lider du af nedgroede negle eller vil du af med den hårde hud, så er en elektrisk fodbad maskine et godt valg.

En elektrisk fodbad maskine kan fjerne den hårde hud, øge blodcirkulationen og give dig sunde fødder. Et godt bad ikke bare fjerner dine sure tæer, og giver dig bedre blodcirkulation, det øger også din generelle velvære.

Velplejede fødder giver desuden et indtryk af en person, der kan tage sig godt af sig selv.

Mange fodbad kan være godt for både tør hud og hård hud

Hvis du har problemer med tør hud eller hård hud, så kan en elektrisk fodbad maskine være ideel for dig. Ved at holde en konstant temperatur i vandet, kan du få silkebløde fødder, uden hård hud.

Du behøver faktisk ikke engang, at bruge en maskine, du kan også lave et hjemmelavet fodbad, og smøre fødderne med en fugtgivende creme efter du har skrabet de døde hudceller væk.

For at lave et hjemmelavet fodbad, skal du bruge en balje, hælde varmt vand eller lunkent vand i den og evt anvende æterisk olie for ekstra afslappende virkning.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvilken er den bedste fodbad maskine?

Vi vurdere at den bedste fodbad maskine lige nu er Beurer FB 65 Wellness fodspa. FB 65 byder bl.a på 8 varmeindstillinger, 6 massageruller, massageprogrammer, lyseffekter, timerfunktion, touch skærm og tilbehør til pedicure. Vil du gerne finde en billigere fodbad maskine, anbefaler vi maskinen fra Zenkuru, som er sammenklappelig.

Er det sundt at tage fodbad?

Et fodbad kan være sundt for mange ting. Det kan hjælpe med at øge blodcirkulationen, fjerne hård hud, bakterier og sure tæer. Samtidig giver det også dine fødder fugt og eksfoliere din hud.

Er du diabetiker, er det vigtigt at du taler med din læge, før du tager et fodbad, uanset om det er i en elektriske fodspa eller et hjemmelavet bad.