Sole Løbebånd – De bedste løbebånd fra Sole Fitness

Amerikanske Sole Fitness med domicil i Salt Lake City i delstaten Utah, har gennem årene specialiseret sig i, at levere træningsudstyr i høj kvalitet, i både Nordamerika såvel som internationalt.

Sole Fitness er opbygget omkring, at tilbyde et ekstraordinært robust produkt til, en overkommelig pris der passer til de flestes budgetter.

En af koncernens målsætninger går på, at tilbyde løbebånd i højeste kvalitet.

I stedet for alskens pynt og overflødigt udstyr, investerer man i forskning og udvikling af komponenter og teknik, der kan modstå slitage.

Resultaterne er, som antydet, da heller ikke udeblevet.

Sole løbebånd i denne guide

Priser og titler som “Bedste køb”, ”Bedste kundeservice” og “Enestående” i forbindelse med mange anmeldelser fra velrenommerede magasiner og anmeldelseswebsteder er blevet hverdagskost for Sole Fitness.

Fra oprindeligt at være konstrueret til hotelbrug, har produktudviklingen fastholdt en grundlæggende tro på kvalitet til den rette pris, så anvendelsen nu henvender sig til et bredere publikum.

Uanset om du vil droppe dit fitnessmedlemskab for at træne derhjemme eller starte dit eget lille fitnesscenter, har SOLE et sortiment, der kan gøre et hvert fitnessrum komplet.

Lad os kigge på Soles forskellige løbebånd – hvad kan de, og hvordan er det med teknikken omkring dem?

Sole F85 løbebånd (Bedst i test)

Sole F85 løbebånd (Bedst i test)I januar 2022 blev Sole F85 løbebånd tildelt prisen for det “Det bedste køb under $3.000” og “Top In Its Class” i USA.

Herhjemme fortsætter succesen, for det prisvindende løbebånd Sole F85, med ”Bedst i test” nomineringerne, hos flere førende branchemagasiner.

I vores egen løbebånd test, har vi også tildelt det prisen som bedst i test. Vi mener nemlig at Sole F85 er det bedste løbebånd lige nu, når man ikke tager professionelle løbebånd med i betragtningen.

Det er et af de bedst solgte løbebånd i hele verdenen, og det er absolut ikke uden grund.

Sole F85 løbebånd besidder nogle ret så imponerende funktioner – herunder ikke mindst en af de mest kraftfulde motorer, der er tilgængelig på et løbebånd til hjemmebrug.

Sole F85 løbebånd leveres med en Continuous Duty 4.0 HK motor.

Den kører ubesværet ved høje hastigheder. Denne størrelse motor er, uden tvivl, så kraftig som den nu engang kan blive til hjemmebrug.

Hastighedsområdet starter helt nede på 0,8 km/t, hvilket gør Sole F85 til et godt gåbånd også.

Top hastigheden er 22 km/t, det bør være mere end rigeligt til langt de fleste løbere.

Løbefladen

Højden på selve løbepladen er 19 cm. Det gør det nemt, at stige på og af båndet.

Sole F85 løbebånd har endvidere den største overflade på 56 x 152 cm, og sammenholdt med en valsebredde på 7 cm, borger dette for din tryghed på båndet.

Du behøver ikke at være nervøs for, om du træder ved siden af den store løbeflade, når du løber.

De kraftige hjul sikrer en længere levetid for båndet. Hertil kommer, at løbebæltet er støjreducerende med en ekstra støddæmpning.

Den enestående store rulleoverflade er ensbetydende med færre omdrejninger, hvilket antyder et mindre slid på løbebåndets overflade, hjulene, lejerne og motoren.

De større hjul vil desuden reducere støjniveauet.

Når hjulet er ‘kronet’ betyder det, at det er lidt større i midten. Dette muliggør at bæltet spores bedre, hvilket reducerer behovet for justeringer, hvilket på sin side igen øger løbebåndets levetid.

Cushion Flex Whisper Deck teknologien er designet til at lette trykket på hofter, knæ, ankler, rygsøjle og led selv under intens løbetræning.

Hastigheds- og stigningskontrol på styr

Mange løbere vil værdsætte denne funktion, der går på, at man kan ændre hastigheden og stigningen, uden at skulle læne sig ud over konsollen.

På mange løbebånd er der ikke tænkt over, hvordan det fungere i praksis, hvis man vil ændre hastighed eller stigning. Det er der på dette Sole F85 løbebånd.

Mht. Sole F85 stigningsniveauer, er der hele 15 forskellige niveauer at vælge imellem.

Sole F85 løbebånd med touchskærm

Sole F85 løbebånd ReviewPremium Console med en 10-tommers TFT LCD skærm er et smart touchscreen layout.

Skærmen inkluderer visning af hastighed, stigning, tid, distance, kalorier og puls.

Mht. Forud-indstillinger er der seks indbyggede programmer og to pulsprogrammer; du har i øvrigt mulighed for selv at opbygge programmer.

På den måde er der sørget for varierende trænings-muligheder.

Integreret tabletholder, USB indgang samt Bluetooth

Det er ikke bar musik, der kan underholde dig under løbetræningen; du kan skam også blive underholdt af din yndlingsserie, nyhederne eller en film under træningsforløbet.

På konsollen finder du nu også en USB-indgang, så smartphones og tablets kan oplades undervejs.

Konsollen leveres med indbyggede højtalere, som du kan forbinde til med Bluetooth. Træningen bliver ikke så kedelig endda nu du nemt kan lytte til musik.

Det bemærkes endvidere, at Bluetooth indpasning i computeren, gør at Soles egen gratis app kan downloades.

Dette gør det muligt, at hente træningsdata fra computeren, som du kan gemme på din tablet eller smartphone.

Sidst, men ikke mindst, er det klart, at Bluetooth giver dig en yderligere mulighed for, at anvende løbebåndet tilsammen med den efterstræbte betalings-app Zwift, som er en online cykle- og løbeplatform.

Det giver dig mulighed for, at løbe interaktivt næsten overalt i verdenen, samt med eller mod andre.

Alt sammen er det muligt pga. den integreret tabletholder.

Sole F85 er foldbart

Sole F85 er praktisk og let at folde ud eller folde sammen efter brug. Dette giver mulighed for pladsbesparelser.

Transporthjulene, der sidder foran, gør det muligt at flytte rundt på løbebåndet.

Kniber det med pladsen til at have Sole F85 løbebånd stående fremme hele tiden, kan det nemt foldes sammen og køres væk.

Faktisk er det så nemt at folde sammen, at du kan gøre med en hånd. Vil du se flere foldbare og sammenklappelige løbebånd, kan du læse vores guide til sammenklappelige løbebånd her.

Specifikationer

 • 4 HK DC motor
 • Maksimal fart: 22 km/t
 • Vægt: 131 kg
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Løbefladen: 56 x 152 cm
 • Dimensioner LxBxH: 211 x 94 x 151 cm
 • Stigning op til 15 %
 • Foldbar


 

Til Butik


 

Sole F63 løbebånd (Bedst til prisen)

Sole F63 løbebånd (Bedst til prisen)Med Sole F63 får du et af de mest holdbare løbebånd, i den lavere ende af markedet. Løbebåndet er ideelt for både vandrere og løbere.

Som mellemklasse produkt må det siges, at du trods alt får en del mere for prisen end, man måske kunne forvente; dette er et løbebånd med nogle fremragende funktioner.

Motor med 3 HK

Sole F63 leveres med en stærk 3 HK motor med kontinuerlig drift.

Det er tilstrækkelig til, at man både kan gå eller løbe på båndet. Det er nemlig langtfra alle løbebånd, der også kan bruges som gåbånd. Du kan læse mere om gåbånd her.

Den er desuden fremstillet med henblik på at kunne holde den maksimale levetid, hvilket antyder, at den sjældent, om nogensinde, brænder sammen.

De 3 HK giver hastigheder på op til 20 km i timen.

Løbefladen

Løbefladen med dimensionerne 51 x 152 cm, repræsenterer noget der er næsten uhørt, på en model i denne prisklasse.

Standardlængden er ca. 140 cm. Og disse ekstra 12.7 cm. udgør en virkelig forskel, når det kommer til rummeligheden af løbebåndets overflade.

Udstyret med Soles Flex dæmpningssystem, mindskes belastning af din krop med op til 40%, i forhold til gang eller løb på asfalt.

Dette dæmpningssystem borger yderligere også for et lavere støjniveau, hvilket er yderst brugbart ved løb i hjemmet.

Løbepladens højde er 21 cm høj.

Man må sige, at hjulenes (valsernes) størrelse til denne pris også er noget ekstraordinært.

Større hjul vil altid reducere slid på selve båndet. Med større hjul har du mindre rotation og mere kontakt mellem båndet og hjulet.

Dette indebærer, at båndet skal dreje mindre. Det betyder også, at lejerne udsættes for mindre slid.

Lejerne er et af de komponenter, der risikerer brænde sammen, men her minimere man risikoen for dette.

Praktisk styring til bakketræning og hastighed

Sole F63 Løbebånd ReviewSpeed og Incline Controls på Siderails – Nogle mennesker mener måske, at dette en mindre funktion, men vi kan virkelig godt lide evnen til at kontrollere hastigheden og hældningen uden, at skulle læne sig akavet over konsollen.

Der er 15 niveauers hældning på F63 løbebåndet, hvilket giver dig muligheden for virkelig at få dit hjerte til at pumpe og simulere gang og løb op ad en bakke.

Overskueligt display

Modellen er fremstillet med et indbygget LCD-display. Konsollen er en 17 cm’s hvid LCD-skærm, der giver flere statistiske feedbacks.

Displayet er let at have med at gøre; det viser dels hastigheder, stigninger, tider, distancer tilbagelagt, kalorieforbrændingen og pulsfrekvensen.

Med nogle genvejsknapper er det let at justere både fart og stigning med ét tryk.

Hele molevitten leveres med seks forudindstillede træningsprogrammer inkl. et fedtforbrændingsprogram og et cardioprogram.

Et medfølgende pulsbælte med en indbygget pulsmodtager sørger for, at holde dig opdateret mht., hvor meget din arbejdsbelastning påvirker dit kredsløb

Integreret tabletholder, USB indgang samt Bluetooth

En tabletholder forøger dine muligheder mht. underholdningen, mens du afvikler din løbetræning; det kan være alt fra musik, nyheder og dine yndlingsserier.

Du kan eventuelt yderligere tilføje Sole’s gratis app, så du kan holde øje med din intervaltræning og dine fremskridt.

Sole Fitness F63’s Bluetooth højtalere gør, at man kan forbinde en smartphone eller tablet med henblik på at lytte til musik under træningen.

Du finder også en USB-port, som yderligere gør det muligt at tilføje underholdning.

Sammenklappeligt med transporthjul

Løbebåndet kan foldes sammen, og med de påmonterede transporthjul er løbebåndet let at flytte rundt med.

Har du ikke så meget plads, er det en stor fordel, både at det kan foldes sammen og at det derefter nemt kan køres f.eks ind i et skab.

Specifikationer

 • 3 HK motor
 • Maksimal hastighed: 19 km/t
 • Vægt: 115 kg
 • Maksimal personvægt: 148 kg
 • Løbeflade: 152 x 51 cm
 • Størrelse LxBxH: 208 x 89 x 145 cm
 • Max stigning: 15 %


 

Til Butik


 

Sole F85 ENT løbebånd (Bedste PRO valg)

Sole F85 ENT løbebånd (Bedste PRO valg)Kendere i USA har udnævnt denne model til, at være det bedste Sole løbebånd til hjemmetræningen.

Herhjemme karakteriseres det ofte som enten det bedste PRO valg eller det bedste Premium valg.

Ingen tvivl om at det prisvindende løbebånd er et gedigent, holdbart, samlet hele af et løbebånd.

Det er designet til løberen, der bare vil have det bedste, med alle moderne funktioner og som går op i at løbe.

Stærk 4 HK motor og stor løbeflade

Den stærke 4 HK motor, yder en maks. fart på ca. 20 km/t samt en stigning op til 15% og en hældning på -6%.

De 7 cm store hjul, gør den stærke motor endnu mere effektiv. Det hører til i den større ende af skalaen. Større hjul er altid det bedste, fordi det forlænger levetiden for ruller, motor, lejer og bælte.

Hertil kommer at løbebåndets overflade – dækket – har en størrelse på hele 56 x 152 cm. Det er stort og det giver mulighed for udelukkende at fokusere på sit løb.

Ægte bakketræning med decline og incline

Den nyeste version af Sole F85 ENT er den eneste model fra Sole, der tilbyder rigtig bakketræning.

En af de mange opgraderinger gør nemlig, at dette løbebånd har mulighed for 6 niveauer af hældninger samt 15 niveauer af stigninger.

At være i stand til at falde, giver dig en mulighed for at målrette løbet mod flere muskelgrupper.

Det du reelt gør er, at du simulerer gang eller løb op eller ned ad bakke, ligesom du kan efterligne tilbagegang på dit løbebånd.

Det bedste ved det hele er, at fordi F85 ENT leveres med Sole’s Cushion Flex-overflade, vil selv udfordrende stigninger og hældninger være skånsomme for dine led og muskler.

Smart display med Bluetooth og Wifi

Med en 15,6 tommer touch-skærm, giver det letlæselige display en mulighed for, at spore dine træningsstatistikker.

Displayet giver dig information om blandt andet: fart, stigningsprocent, tid, distance, kalorieforbrug samt puls.

Med Bluetooth og Wifi indbygget i konsollen er det muligt at anvende SOLE’s egen gratis app, Sole+.

Sole+ app’en byder på mere end 3ooo forskellige træningsprogrammer og instruktører. Der er ovenikøbet også en rangliste man kan deltage på, hvis du er et konkurrencemenneske.

Du kan i øvrigt sætte din smartdevice i holderen over skærmen, så den altid er let tilgængelig. Du kan desuden også lade den trådløst op i rummet under skærmen, mens du løber.

Sole+ app’en muliggør synkronisering med andre apps såsom Fitbit, Facebook, Instagram og Stava.

Hertil kommer naturligvis, at funktionen kan medvirke til en mere underholdende træning.

Musik eller lignende til arbejdet er altid godt.

Specifikationer

 • 4 HK motor
 • Maksimal fart: 20 km/t
 • Maks brugervægt: 170 kg
 • Wifi
 • Bluetooth
 • Vægt: 145 kg
 • 6 niveauer hældninger -6%
 • 15 niveauer stigninger 15%
 • Løbeflade: 152 x 56 cm
 • Størrelse LxBxH: 209 x 96 x 167 cm


 

Til Butik


 

Sole F65 løbebånd

Sole F65 Løbebånd

Dette løbebånd er ideelt til gang, jogging eller løb. F65 modellen kombinerer i de væsentlige funktioner i F63- og F80-modellerne.

Lidt stærkere end F63

Motoren er en 3.25 Continuous Duty HP Motor designet til både vandrere og løbere. Den kører stille og ubesværet selv ved højere hastigheder.

Sole Fitness F65 giver hastigheder fra 0.8 til 20 km i timen.

Det er med Sole løbebåndsmotorer, som de øvrige motorer i Sole produktserie sådan, at den er ekstrem holdbar.

Omend man ikke er forpligtet til det i Danmark, lover Sole noget nær en livstidsgaranti på sine motorer.

Det vidner om stor tillid til sit produkt.

Løbefladen

Selve løbefladen er 56 x 152 cm., hvilket borger for en tilstrækkelig længde og bredde med henblik på, at gennemføre et sikkert løb uden udskridninger.

Længden på båndet er tilstrækkelig til jogging og løb.

Det anbefales, at de helt høje brugere rekvirerer sig et sikkerhedsbælte mindst 125 cm langt.

Med det indbyggede Cushion Flex Whisper Deck princip skabes der en stødabsorbering, der tjener til at reducere påvirkningen med op til 40% i forhold til gang eller løb på asfalt, og det for at beskytte dine led og muskler.

Længere levetid

De fleste potentielle købere af løbebånd er ikke klar over, hvor vigtigt solide hjul til at føre båndet frem er.

Desto større hjulene er, desto længere er levetiden for løbebåndets bælte, motoren og lejerne.

Især for de større ruller betyder det, at bæltet får mere plads at gribe om.

F65’erens hjul medvirker uden tvivl til, at forlænge apparatets levetid.

Brugervenlig computer og Bluetooth højtalere

Soles konsoldesign og layout har altid gjort sit til at ligge over gennemsnittet, når det kommer til at designe en brugervenlig konsol, der på samme tid tager sig godt ud.

Løbebåndet har et hvidt baggrundsbelyst LCD-display med en skærm på 19 cm., der løbende viser hastighed, hældning, tid, tilbagelagt afstand, kalorier, puls og tempo.

På skærmen kan du aflæse dine data under og efter løbetræningen.

På den måde er det lettere at finde energien til at gå op på næste trin i intervaltræningen ved at holde øje med dine forbedringer.

Computeren er med sine seks forudindstillede programmer og muligheden for selv at lave dit eget program særdeles brugervenligt.

Med opkobling via indbyggede Bluetooth højtalere i konsollen, kan du lytte til musik under træningen. Det gør det nemmere at opnå lidt variation i din træningsdata.

App samt tabletholder

F65 leveres med en integreret tabletholder og et USB-stik til opladning.

Dette giver dig en yderligere mulighed for underholdning under løbetræningen ved brug af enten din tablet eller din smartphone.

Desuden er det muligt at hente Sole’s egen gratis app. ned, hvor det er muligt at gemme dine trænings-data.

Hertil kommer, at Bluetooth muliggør benyttelsen af appen Zwift, som er en online cykle- og løbeplatform.

Pladsbesparende design

Maskinen er foldbar; der kan med andre ord spares en del plads.

Som et yderligere plus, er der påmonteret transporthjul, med henblik på nem flytning af det.

Håndtag med justering

Sole F65 Løbebånd ReviewSpeed og Hældning justeres som noget nyt på denne model, via løbebåndets håndtag.

Du kan altså justere hastigheden og hældningen ved hjælp af håndtagene, uden at skulle afbryde dine skridt for at foretage ændringer via konsollen.

Specifikationer

 • 3,25 HK motor
 • Maksimal hastighed: 20 km/t
 • Vægt: 119 kg
 • Maksimal brugervægt: 158 kg
 • Løbebåndets areal: 56 x 152 cm
 • Løbebåndets dimensioner LxBxH: 208 x 94 x 145 cm
 • Max stigning: 15 %


 

Til Butik

 

Prisvindende løbebånd er Sole Fitness flagskib

Prisvindende løbebånd er Sole Fitness flagskibSole Fitness forskellige løbebånd er bygget til, at tilfredsstille enhver motionists eller sportsudøvers behov.

Ved anvendelse af de fineste elementer realiseres denne målsætning på et højt niveau.

Dette gælder lige fra motorerne til hjul og valser, ligesom det gælder for bæltet.

Uanset om du er fitnessfanatiker eller lige er begyndt, er et løbebånd altid det ideelle træningsudstyr, når det kommer til at tage din intervaltræning til det næste niveau.

Træning, uanset vejr eller tidsbegrænsninger hjemmefra, holder dig motiveret til at nå dine mål.

Sole Fitness’ løbebånd er her hjælperen, der giver dig mulighed for at løbe, jogge eller gå til steder, du aldrig har været før, alt sammen fra dit eget hjem.

Fordelene ved Sole Fitness løbebånd

Der er naturligvis både fordele og ulemper forbundet med Sole Fitness.

Man kan ikke med noget brand indenfor fitness industrien regne med at få i pose og sæk.

Alligevel er der ikke meget negativt at sige om Soles løbebånd.

Enestående kvalitetskontrol

Soles team beretter om en såkaldt rumproces, hvilket indebærer at hver løbemaskine, der tages af samlebåndet undergår en test i et forseglet stille rum.

Dette skyldes, at man vil teste for eventuelle fejl og unaturlige lyde fra båndet.

Løbebåndets ydeevne kontrolleres med en lydmåler, så dette er din sikkerhed for, at støjende eller fejlbehæftede produkter ikke ender hos dig.

Yderligere som en del af kvalitetskontrollen er der selve emballeringen, som Sole sikkerhedsafprøver.

Når det er godkendt, skilles det ad og pakkes i en specialdesignet emballering, med henblik på at minimere forsendelsesskader.

Hver emballering vejes, så man kan afgøre, om der mangler dele i forsendelsen.

Med Sole får man altid absolut topkvalitet hele vejen igennem processen.

Stødabsoberende Cushion Flex Decks

Sole anvender deres såkaldte ”Cushion Flex Decks” i forbindelse med de løbemaskiner, man leverer.

Cushion Flex Decks er et led-venligt design med en lav effekt.

Ingen tvivl om, at dette umiddelbart kan tage sig ud som en påstand enhver producent vil fremsætte, men båndet eller bæltet, som det også hedder, er meget stabilt.

Overfladen på båndet giver den minimale stress til hofter, knæ ankler og rygsøjle.

Overfladen er anerkendt af bl.a et førende universitet som branchens bedste, hvilket giver en lavere påvirkning, end ved at gå eller løbe på asfalt.

Vedligeholdelsesfrie motorer

Som med deres andre komponenter går Sole Fitness ikke på kompromis med kvaliteten af deres motorer.

De bruger McMillan-motorer af kommerciel kvalitet produceret siden 1976.

Motorerne er lydsvage; de kører ubesværet og uden den store gnidningsmodstand.

Motorerne er så nemme at holde, at man næsten kan sammenligne det med et løbebånd uden motor, hvor man netop slipper for problemer med motorer.

Det er en af de ting fans af løbebånd uden motor slår på, det vedligeholdelsesfrie løbebånd.Du kan læse meget mere om kurvede løbebånd uden motor og løbebånd uden strøm her.

Større og bedre hjul under bæltet

Sole bygger deres bånd på den type hjul, man forventer at se i forbindelse med avancerede, luksuriøse løbebåndsmodeller.

Soles modeller anvender hjul med et forseglet lejedesign og kobberjordtråde med henblik på, at reducere statisk elektricitet.

Større hjul giver en større kontaktflade mod bæltet og en længere hjul- og bæltelevetid.

Dette giver en jævn, stille, statisk fri bevægelse, der forlænger løbebåndets levetid.

Her kan du se en sammenligning af de forskellige Sole løbebånd

Løbefladerne

LøbefladerneDe fleste af Soles løbebånd anvender et dobbeltvævet 2-lags bælte med fire lag.

Designet består af to gummilag over det midterste PVC-lag med en nylonbagside, der ruller over overfladen og rullerne.

Gummiet skaber ovennævnte holdbarhed.

PVC’en forhindrer bæltet i at strække sig for meget, og nylonen giver en glat statisk fri overflade, der glider hen over overfladen på løbebåndet og hjulene.

I lægmandssprog skal disse bælter have minimal glidning og generelt holder de længere end de fleste bælter, der findes på andre mærker.

Deres bedst solgte løbebånd, Sole F85 løbebånd, har en af de største flader til hjemmebrug. Det er sjældent man ser så meget plads til, at løbe på ved hjemmebrug.

Det er ikke uden grund at det er bestselleren hos Sole Fitness.

Sole Fitness udvider stadig

Ingen tvivl om, at Sole er en af de førende leverandører af fitnessudstyr på det Nordamerikanske og internationale marked.

Den internationale koncern fortsætter med at udvide sin tilstedeværelse globalt.

At koncernen har formået at vækste skyldes en ekspansiv driftsfilosofi, hvor stadigt flere nye internationale forhandlere er kommet til.

Det er bare nemmere at vækste virksomheden med tilfredse kunder, og det er lige præcis det Sole Fitness har.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål om Sole Fitness og Sole løbebånd.

Hvilket er det bedste Sole løbebånd

Vi mener at det bedste løbebånd fra Sole Fitness lige nu er Sole F85. Det er et løbebånd med en af de største løbeflader, en stærk og solid motor samt en robust stålramme. Vi synes at det bedste Sole løbebånd til prisen er Sole F63. Er du en professionel løber eller vil du bare gerne have det bedste af det bedste til din hjemmetræning, så vil du sætte stor pris på Sole F85 ENT, hvor der ikke er sparet på noget som helst.

Hvor meget koster et Sole løbebånd

Det billigste løbebånd fra Sole Fitness ligger på omkring 15.000 kr. Løbebånd fra Sole er ikke billige, de er i stedet ekstremt solide og velbygget. Sole F85 koster omkring 20.000 kr og deres opgraderet F85 ENT løbebånd koster lige under 30.000 kroner.