Odin spinningcykel – 5 spinningcykler fra Odin der er pengene værd

Danske Odin er et fornemt brand, hvor kvalitet og pris er sat i højsædet. Odins produktmix ligger indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så du kan få dine fitness-behov dækket.

Det brede sortiment finder sin anvendelse i hjemmefitnessen, fitnesscentret, på arbejde eller i genoptræningscentret. Spinningscykler, crossfittræning, håndvægte i det hele taget alt indenfor styrketræning og træningsmaskiner leveres fra Odin.

I særdeleshed er Odin løbebånd og Odin romaskiner er blevet populære. Det skyldes hovedsageligt, at priserne holdes i bund, uden at kvaliteten ryger med ned på samme niveau.

Odin spinningcykler i denne guide

Derfor er en spinningcykel fra Odin et godt valg

En indendørs træningscykel i hjemmefitnessen, kan være en både adspredende og optimal måde at øge din kondition og dit træningsniveau på.

Odin spinningcykler adskiller sig fra mange andre cykler ved at være pålidelige, holdbare og kvalitetsmærkede, samtidig med at priserne er blandt de laveste på markedet.

Odin S800 Spinningcykel (Bedste Odin spinningcykel til hjemmebrug)

Odin S800 Spinningcykel (Bedste Odin spinningcykel til hjemmebrug)Ifølge Testsektionen hører Odin S800 spinningcykel til blandt de førende seks spinningscykler på det danske marked.

Deres udsendte må indrømme, at der er noget om snakken, især hvis du hører til blandt dem, der går efter justeringsmuligheder.

Odin S800 spinningcykel er særdeles solid

Med en maksimal brugervægt på hele 150 kg, kan du føle dig sikker på, at cyklen er særdeles solid.

Svinghjulets vægt på 22 kg, sikrer cyklens stabilitet, og du vil under kørsel kunne mærke et vel fungerende og jævnt tråd i pedalerne.

Hertil kommer Odin S800’s total vægt på 47 kg. Den står godt og stabilt på gulvets overflade.

Et særligt finish er, at vi taler om en mindre model, der udstyret med transporthjul, som gør det pærelet at stuve cyklen af vejen.

Ingen tvivl om, at Odin S800 spinningcykel lever op til et renomme, hvor teknikken er af høj karat,

Odin S800 spinningcykel leveres med en computer, der tager sig smart ud, uden at fylde for meget. Du vil hele tiden kunne holde dig ajour med relevant information om pulsfrekvensen, kalorieforbrændingen, tilbagelagt distance, samt tidsmålingen.

I håndtagene er der en indbygget pulsmåler, så du kan holde øje med din puls, mens træningen står på.

De mange justeringsmuligheder

Cyklen er naturligvis egent til et hjemmefitnescenter, ligesom fitness- og genoptræningscentre med fordel kan investere i modellen.

Vi bemærker, at der i leverancen følger et par pedaler med en praktisk justerbar tåhætte. Du kan med andre ord justere pedalerne til de sko, du har på under cykelturen.

Vi bemærkede også, at man med Odion S800 spinningcykel, bl.a. kan justere både sadelstanden og afstanden fra sadlen til styret.

Yderligere kan man justere styret, hvilket alt sammen borger for korrekte ergonomiske principper, der forebygger idrætsskader og muskelømhed.

De mange justeringsmuligheder som Odin S800 spinningcykel byder på, gør det muligt at tilpasse din træning 100 % til dig, og det niveau du ønsker dig.

Du kan afvikle intervaltræning, steady state derudaf i samme tempo eller sprint, uden at det bliver ubehagligt.

De mange muligheder som Odin S800 spinningcykel byder på, gør at cyklen er yderst interessant for en stor målgruppe. Det er en populær hjemmetræner, der passer i næsten alle hjem. Og den er et rigtig godt valg for dig, der vil have kvalitet og stabilitet, men uden at betale en formue for det.

Specifikationer

 • Størrelse: 123 x 54 x 115 cm
 • Praktisk justerbar tåhætte
 • Manuel justering af modstanden
 • Maksimal brugervægt: 150 kg
 • Trinløs regulering af modstand
 • Indbygget pulsmåler
 • Mange justeringsmuligheder af sadel & styr
 • Medfølgende cykelcomputer

 

Til Butik


 

Odin PRO S1400 Spinningcykel med Kinomap & Zwift (Bedste PRO valg)

Odin PRO S1400 Spinningcykel med Kinomap & Zwift (Bedste PRO valg)Odin Pro S1400 er sikker i drift, den giver dig den maksimale træning, og den fremstår i pomp og pragt med sit formfuldendte fornemme design. Der er virkeligt kælet for detaljen her.

Ingen tvivl om, at det er her er kvalitet, der vil noget, og vi har derfor tilsluttet os andre cykelkenderes testresultater – den er det bedst Pro valg.

Konstruktionen

Odin Pro S1400 leveres med en magnetisk bremse, og det borger for, at du sidder i sadlen og kan gennemføre turen i et skånsomt og naturligt tråd.

Svinghjulet ligger på de 7 kg, med en svingmasse på 14 kg.

Konstruktionen er solid med en maksimal personvægt på 150 kg, og sadlens mange justeringsmuligheder gør, at alle personhøjder fra 150 cm til 200 cm. kan finde den optimale position under cykling.

Styret er desuden også justerbart, så overkroppen ikke belastes uhensigtsmæssigt.

Bluetooth og Zwift

Bluetooth gør cyklen til den perfekte hjemmetræner. Med Bluetooth kan du nemlig forbinde til Zwift via din smartphone eller tablet.

Zwift er din virtuelle oplevelse, som du kan opleve med venner og andre atleter forskellige steder på jorden.

Tag en tur rundt i Zwifts originale virtual reality-cykelverden Watopia og de bølgende bakker.

Watopia har ca. 35 ruter, samt yderligere ruter til specifikke begivenheder eller løb. Og skal det være virkelighedsnært – hvad med en tur ned i hårnålesvingene omkring Innsbrucks stigninger og bjergpas.

Ikke at forglemme, hvad med at opleve den voldsomme energi i Tokyo og New York City.

Cyklen kan også kombineres med andre apps, som f.eks Kinomap.

Her kan du se lidt mere om Zwift

Træningen og konkurrencen

Gør oplevelsen kollektiv og kør sammen med andre i et af disse træningsmiljøer. Du behøver ikke at sidde og trampe hjemme i stuen mellem fire nøgne vægge, selvom du sidder der alligevel.

Få i stedet en selvvalgt levende virtuel oplevelse. Det hele bliver mere underholdende; væk med sur træning og slid; kombiner underholdning med den optimale træningsindsats.

On-demand træning og strukturerede planer passer til enhver tidsplan, så du kan nå dine fitness- og træningsmål.

Det er desuden muligt at tilkøbe pulsbælte, hvis du vil have flere af de vigtige dataer, som en præcis måling af din puls kan give.

Det er en professionel spinningcykel, og vil du have noget nær det bedste til din hjemmetræning, så er Odin Pro S1400 et rigtig godt valg.

Specifikationer

 • Pedalarm: 18 cm
 • Passer til personer mellen 150 og 200 cm
 • Smart kompakt computer
 • Magnetisk bremsesystem
 • Svinghjul: 7 kg effektivt (Svarende til 14 kg)
 • Watt funktion
 • Mange indstillingsmuligheder
 • Maksimal brugervægt: 150 kg
 • Kombinations pedaler med SPD klikpedaler

 

Til Butik


 

Odin S700 Spinningcykel (Bedste billige Odin spinningcykel)

Odin S700 Spinningcykel (Bedste billige Odin spinningcykel)Man får som bekendt det, man betaler for, så træerne vokser ikke ind i himlen, men med Odin S700 får man alligevel en del for de få penge cyklen koster.

F.eks har fitness mediet Fitnessboom cyklen placeret som nr. 9 på sin top 20 liste. Det er en liste, hvor langt dyrere spinningcykler også optræder på.

Konstruktionen

Odin S700 Spinningcykel er en kraftig og stabil spinningcykel til en billig pris. Derved henvender denne spinningcykel sig til den private bruger, der ønsker masser af udfordring under træning, og som ikke går så højt op i, at cyklen har alle de nyeste funktioner og muligheder.

Den stabile cykel kommer med et 13 kg tungt svinghjul, som giver et glidende og godt tråd.

De mange justeringsmuligheder inkludere både saddel og styr, så du kan komme til at sidde i netop den position, der passer til benlængde og overkrop.

Pedalerne på denne spinningcykel har påsatte remme, der holder fødderne solidt forankret til pedalen.

Belastningerne justeres med en gearlignende stang forrest på cyklen

Computerstyring

Forrest på styret finder du en simpel lille computer, der viser tidsforbrug, tilbagelagt distance og kalorieforbrænding.

Foruden disse simple indikatorer er der en håndpulsmåler, så du kan indstille dit tempo til der, hvor du får mest muligt ud af træningen.

Det praktiske

Spinningcyklen Odin S700 anbefales til den private bruger, der ønsker at yde lidt ekstra på cykelturen. Cyklen er med andre ord ideel til hjemmebrug, så du kan spare transporttiden hen til et fitnesscenter.

De påmonterede transporthjul gør det let, at flytte rundt på cyklen i hjemmet.

Det er en funktionel og billig hjemmetræner, og derved henvender denne spinningcykel sig til dig, der gerne vil spinne derhjemme, til en billig pris.

Specifikationer

 • Manuel justering af modstand
 • Maksimal personvægt: 135 kg
 • Trinløs justering af modstand
 • Svinghjul: 13 kg
 • Transporthjul
 • Vægt: 36 kg

 

Til Butik


 

Odin PRO S1200 Spinningcykel

Odin PRO S1200 SpinningcykelOdin PRO S1200 modellen er udført i et fornemt og robust design, ligesom cyklens finesser er for professionelle feinschmeckere’.

Spinningcyklen er egnet til alle motionsrum, fitness og genoptræningscentre.

Tungt svinghjul og mange indstillingsmuligheder

Det svære svinghjul på 20 kg er forklaringen på, hvorfor cyklen udmærker sig med et behageligt og naturligt tråd.

Spinningcyklen er udstyret med en sikker bremseklods, og pedalerne er konstrueret med holdere, der sikrer en solid position for fødderne.

Både saddel og styr har mange justeringsmuligheder i flere retninger. Forrest sidder der et greb på en stang, der justerer belastningerne.

De påmonteret transporthjul gør den let at have i hjemmet.

Det er dog et minus at cyklen ikke har nogen virtuel tilslutning

Specifikationer

 • Magnetisk bremse
 • Størrelse (LxBxH): 116 x 28 x 93 cm
 • Maks brugervægt: 150 kg
 • Trinløs justering af modstand
 • Svinghjul: 20 kg
 • Transporthjul
 • Vægt: 63 kg

 

Til Butik


 

Odin S600 Spinningcykel

Odin S600 SpinningcykelUdover det noget svære svinghjul på 12 kg, leveres modellen med et filtbremsesystem.

Det er desuden muligt med lodret og vandret justering af både sadel og styr.

I lodret retning kan sadlen justere op fra 80 cm over gulvet til 100 cm over gulvet, hvilket sikrer, at benene ikke ergonomisk set belastes de forkerte steder.

De manuelt justerbare belastninger justeres fra et greb på forrest på cykelstellet.

Simpel men funktionel computer

Denne del af cyklen er ikke vildt ophidsende. Der er ingen Bluetooth eller swift og hermed heller ikke muligheder for simulationskørsel i forskellige panoramaer og landskaber.

Det hele er meget simpelt, hvor skærmen viser dig tider, kalorier, hastigheder og distancer.

Til gengæld er det utrolig nemt, at få et overblik over dataen, og der er ingen forvirrende elementer på skærmen.

S600 spinningcykel fra Odin er konstrueret til hjemmebrug. De praktiske transporthjul forrest på bundrammen gør det let at flytte rundt på cyklen.

Specifikationer

 • Størrelse LxBxH: 101 x 50 x 125 cm
 • Svinghjul: 12 kg
 • Trinløs manuel modstand
 • Filtbremsesystem
 • Vægt: 27,5 kg
 • Maks brugervægt: 110 kg

 

Til Butik

 

Tag træningen med hjem

For mange mennesker er det bedste ved at gå i fitnesscentret ikke alle de mange vægte, man kan løfte. Det drejer sig endvidere ikke kun om løbebånd, romaskiner, træningscykler, stepmaskiner eller skimaskiner. Rigtigt mange har fået øje på gruppetræning i en spinningklasse.

Denne måde at træne på, har det hele gående fra lavintensiv træning til styrketræning. Følelsen af at være en del af et fællesskab er noget, mange sætter pris på.

Men nutildags er det alligevel ikke alle, der ønsker at tage turen hen i et center, medmindre genoptræning som et led i fysioterapi og ergoterapi er en nødvendighed.

De bedste spinningcykler kan man faktisk godt have selv derhjemme, så du kan træne når som helst, det passer dig, ganske problemfrit lige ned af gangen fra din stue.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om spinningcykler fra Odin

Hvilken spinningcykel fra Odin er den bedste til hjemmebrug?

Den bedste spinningcykel til hjemmebrug er Odin S800 spinningcykel. Det er en solid spinningcykel, med mange justeringsmuligheder, som henvender sig til en stor målgruppe.

Er du en seriøs hjemmetræner, der er på udkig efter en god spinningcykel hjem til privaten, så er Odin S800 spinningcykel en særdeles god mulighed.

Hvad er forskellen på en kondicykel og en spinningcykel?

Det skal understreges, at når mange bruger udtrykket “spinningcykel” tror man, at det drejer sig om en hvilken som helst kondicykel, selvom de udbudte motionscykler faktisk ikke er spinningcykler.

En autentisk spinbike er anderledes end en standard motionscykel.

Spinningcykler har større, og sværere svinghjul, der fordrer en større indsats, hvis man vil op i fart. De fleste spinningcykler leveres med et højere sæde og et fremadlænet styr, som peger i retning af styret på en racercykel.

Under træning i en spinningklasse, skal du ofte variere din position, fra siddende til stående for at fuldføre træningen, hvilket alt sammen gør det hele til en intens oplevelse.