Odin løbebånd – De 10 bedste løbebånd fra Odin

Det er lykkes for Odin at skabe sig et brand indenfor stort set alt fitnessudstyr. Odin leverer alt fra løbebånd, spinningscykler, bænkstativer, basket kurve, håndvægte ja listen kan gøres meget lang.

At man derfor har etableret sig en førerposition på markedet,kommer næppe som en overraskelse.

Et af deres mest kendte produkter er løbebåndet Odin T800, eller T8 som det plejede at hedde. Det kigger vi nærmere på nedenfor.

Ifølge flere tests er konklusionen den, at T800 er det bedste til prisen på markedet i dag.

Odin løbebånd i denne guide

Det er klart, at markedet for løbebånd kan tage sig temmelig forvirrende ud; derfor tjener nedenstående til at skabe dig et bedre overblik over de mange mærker, Odin kører med.

Hvis du vil læse en løbebånd test med alle mærker, og ikke kun Odin, så kan du se vores guide til det bedste løbebånd her.

Odin T8-T800 – (Bedste løbebånd til hjemmetræning fra Odin)

Odin T800 (T8) - Bedste løbebånd til hjemmetræning fra OdinSport & Sundhedscenter er ikke i tvivl, når man siger, at Odin T8 (T800) løbebåndet er for den løber, der dels ønsker at opnå høje hastigheder og dels også ønsker sig et solidt løbebånd, der har en lang levetid.

Der spares ikke på superlativerne, når man spontant udbryder at ”Odin T8 løbebåndet er et super lækkert løbebånd!”.

Sport & Sundhedscentrets ekspert, har testet Odin T8 modellen med en lidt anden målsætning end andre eksperters tests, rettet mod løbebånd med fitnesscentre og genoptræningscenter som målgruppe.

I stedet handler testen om, at få et godt løbebånd til prisen – flere kilder peger samstemmende på at Odin T8’eren, er det bedste bud på et løbebånd, der er bedst til prisen.

Robust og stabilt løbebånd med en stærk motor

Odin T8 løbebånd er ”en slider” med en jævn motorkraft på 3 hk og op til 5 HK under spidsbelastninger.

De fleste kvalitetsmotorer til løbebånd, sælges med denne motorkraft i 8 forskellige hastigheder, med en tophastighed på 20 km/timen.

Dette understøtter især muligheden for at køre intervaltræning, der er ”et must”, hvis målsætningen for løberen eller fodgængeren er stadigt længere tilbagelagte distancer i et stadigt højere tempo.

Når løbebåndet kan indstilles på forskellige hældninger opad opnår man en simuleret stigningstakt, der er uundværlig i intervaltræningen.

Odin T8 løbebånd kan præstere mange stigningsniveauer, fra 0% og helt op til 15%.

Fra bilkørsel på f.eks. alpine landeveje er vi godt klar over, at stigninger på 15% repræsenterer en stejl hældning.

Løbefladen er desuden udstyret med multi shock absorption system. Det minimere risikoen for skader og overbelastninger, når du benytter løbebåndet.

Mange funktioner gør det nemt at variere træningen

Løb er for nogle sportsudøvere og motionister et nødvendigt og kedeligt onde. Derfor er muligheden for underholdningen undervejs da også vigtigt for nogle.

Hvem husker ikke ”walkman” revolutionen omkring 30 år tilbage, og muligheden for at løbe i det fri til musik.

Muligheden for underholdning i dag indendørs på løbebånd er blevet ”en sællert”.

Man kan tilslutte sin iPad tablet eller sin Android smartphone til Odin T8’eren via Bluetooth. Dette øger ens repertoire væsentligt mht. at kunne følge programmer, man selv har valgt.

Endvidere kan man følge sine data, og i den forbindelse se hvordan træningen skrider frem ved hjælp at personlig statistik.

Displayets højtalere muliggør afspilning af musik i god kvalitet. Du kan lytte til den musik, du holder af via et AUX-stik.

Endvidere er der et USB-stik, hvor du forbinder tabletten eller din smartphone. Dette er opladeligt alt imens, du anvender de forskellige muligheder.

Mange indstillinger og muligheder

Og ikke at forglemme kan man selvfølgeligt også øge underholdningsværdien af løbeturen ved at se film eller serier.

Løbebåndet understøtter KinoMap appen. Med Kinomap kan løbebåndet justerer stigning selv, så det passer til den viste rute på skærmen.

Det gør det hele meget mere realistisk og underholdene, og det er blot en af de ting du kan, når løber med dit løbebånd forbundet til Kinomap. Det gør det nemt at holde motivationen oppe.

I det hele taget må det siges, at displayet er en historie for sig. Det er ikke mange løbebånd, der har lige så mange muligheder som dette løbebånd.

Fuldt ud opdateret er der bestemt ikke tale om en museumsgenstand fra 80’erne eller 90’erne som set på mange andre løbebånd.

Det er det absolut bedste løbebånd fra Odin til hjemmebrug.

Foldbart med indbyggede hjul

Løbebåndet er sammenfoldeligt; det fylder med andre ord langt mindre sammenfoldet end fuldt udfoldet.

Et pumpesystem med indbygget sikkerhed hjælper til med at få selve den flade, man løber på, op og ned.

Løbebåndet har påmonterede hjul, ligesom det kan pakkes lodret sammen.

Vedligeholdelse

Som en del af det leverede løbebånd, følger der olie med til at smøre maskinen.

Mht. smøring anbefales det, at man smører alle de anbefalede steder efter to til seks måneders brug.

Hvor meget dette præcist betyder, afhænger selvfølgeligt af løbetider tilbragt på båndet.

En tommelfingerregel er, at et ugentligt forbrug på mellem 3 timer i ugen og 5 timer kræver smøring efter senest 6 måneder.

Det skader ikke at gøre det tidligere – ved mere end fem timers brug er beskeden klart den, at der skal smøres hver anden måned.

Løbebåndets størrelse og vægt

Det tunge løbebånd er ensbetydende med stabilitet og lange levetider, mens der desværre gør, at det bliver mere besværligt at stuve båndet af vejen.

Her handler det selvfølgeligt ikke alene om vægt, idet motorens størrelse og kraft også spiller med, når der skal besluttes for køb.

Specifikationer

 • Motorkraft: 3 HK
 • Motorkraft spidsbelastning: 5 HK
 • Maksimal hastighed: 0,8 til 20 km/t
 • Fra 0 til 15 % stigninger
 • Justere stigning elektronisk
 • 4 LED skærme
 • Lettilgængelige genvejsknapper
 • iPad eller Android tilslutning med Bluetooth
 • 12 medfølgende træningsprogrammer
 • Håndpulsmåler
 • Løbefladen: 51 x 140 cm
 • Multi shock absorption system
 • Størrelse: 180 x 86 x 139 cm
 • Størrelse sammenfoldet: 110 x 86 x 156 cm
 • Vægt: 89 kg

 

Til Butik


 

Odin T600 V2 (Bedste billige løbebånd fra Odin)

Odin T600 V2 (Bedste billige løbebånd fra Odin)Al begyndelse er svær, når det kommer til motion. At starte i det små, med gang på et løbebånd og gradvist øge tempoet for senere, at slå over i løb med, stadig større belastninger giver de bedste resultater.

Denne træningsform kalder vi intervaltræning, hvor et kompakt løbebånd fra Odin er en udmærket måde, at komme i gang med et træningsprogram på.

Der hvor Odin T600 V2 især egner sig til dette, er ved muligheden for, at benytte maskinen som et rent gåbånd. Det er nemlig langt fra alle løbebånd, som kan holde til at køre i så lave hastigheder.

Denne version 2 af Odin T600 udmærker sig ved, at man kan lade være med at folde gelænder og display, og i stedet holde båndet helt fladt og benytte det som et rigtigt gåbånd. Farten i denne tilstand er fra 0,8 – 6 km/t, mens hastigheden kan komme op på 12 km/t, når maskinen er foldet helt ud.

Intervaltræning

Formålet med gang og senere løb på et bånd er, at forøge hastigheden mht. den maksimale iltoptagelse; det er også det man kalder, at komme i en bedre kondi, hvor sidstnævnte forkortelse handler om kondition.

For trænede atletik-udøvere er dette vigtigt for løbere, der virkeligt skal leve op til deres bedste i en atletik-konkurrence, hvor tiden for præstationen ligger på mellem 3 til 30 minutter.

For de længere distancer  – herunder især også for motionisterne – er det ved siden af det eksplosive også udholdenhedstræningen med henblik på længere løb, det kommer an på.

Intervaltræning har her den største effekt for løbere på distancer på mellem 5 til 8 km.

Hvis man stiler mod at komme i topform, skal der forskellige typer af træning til. Det drejer sig igen om intervalløbet.

Et træningsprogram skal være alsidigt, og det omfatter derfor udover intervaltræningen, de mere rolige træningsture udendørs eller på løbebåndet, samt styrketræningen, den anaerobe syretræning, fartlege osv. – alt sammen noget, der indgår i et personligt vel forberedt træningsprogram.

T600 er svaret

Men al begyndelse er som sagt svær, så det drejer sig om at finde det bedste løbebånd, der er velegnet for begyndere, der skal stifte bekendtskab med intervaltræningens mysterier.

Odin T600 er her en oplagt kandidat for begyndere. T600 modellen er et lille løbebånd, sammenlignet med f.eks Odin T8 eller T800 løbebånd, der er fortrinligt til dette niveau.

Det kan klare en maksimal brugervægt på 100 kg. Så de fleste kan bestemt være med her

Hertil kommer at du ikke skal bakse for meget rundt med løbebåndet. Det vejer ikke så meget, og det er let at flytte rundt på.

Endnu bedre er det, at det er sammenfoldeligt, hvilket giver en del pladsbesparelse.

Løbebåndet er fremstillet med transporthjul.

Alt sammen uhyre praktisk og nemt at have med at gøre, selv når man er alene.

Mange løbebånd kan være utrolige besværlige at flytte rundt på, men det problem får du ikke med dette.

Kinomap kompatibelt

Løbebåndet leveres med Bluetooth og er Kinomap kompatibelt. Det betyder at du kan løbe næsten overalt i verdenen, og at du selv kan lave dine programmer, præcis som du ønsker. Dette er en fordel, da du kan holde motivationen højt og træne intensivt.

For at man kan lære at intervaltræne, er det naturligvis nødvendigt, at du laver programmer til netop dette. Med denne træningstype er der garanti for sved på panden.

Løbebåndets bælte

Den stødabsorberende løbeflade udmærker sig ved, at den aflaster knæ og hofter. Det er ofte hårdere for dine muskler, led og sener at løbe udenfor.

Ved at gå langsomt til værks under intervaltræningen, er det i det hele taget anbefalelsesværdigt, at man ikke lægger for hårdt ud.

Intervallerne skal gradvist øges og med en vis forsigtighed. I bedste fald leder overanstrengelse til ømme smertende muskler, i værste fald leder det til skader.

Du skal hele tiden sikre dig, at alle muskler, led og knogler får den tid der nu en gang skal til mht. at tilpasse sig.

Som en ekstra finesse skal du her tænke på dit fodtøj.

Et nyt løbebånd beskytter til en vis grad, men der er immervæk en forskel på at starte i nogle gamle udtrådte sko, eller starte i nye gode sko med den rette affjedrende skosål.

Et par nye løbesko er her absolut nummer et.

Odin T600 computeren udmærker sig ved sin overskuelige skærm, der under løbetræningen bl.a. viser dig forskellige ting som tilbagelagte afstande, tidsforbruget og kalorie-forbrændingen.

Stabil motor

Motorkraften ligger på 2 HK ved laveste belastning, og den kan klare op til 4 HK ved spidsbelastninger.

Tempoet ligger derfor på mellem 0,8 km / timen op til 12 km / timen.

Dette er tempomæssigt, i forhold til andre dyrere bånd, ikke så effektfuldt, men alligevel mere end rigeligt til langt de fleste.

Vedligeholdelse

Som noget ekstra sælges løbebåndet inklusivt en flaske med smøremiddel.

Det anbefales, at du smører motoren og lejerne hvert halve år, hvis du anvender løbebåndet i mindre end 3 timer om ugen.

Med mere end tre timer er det tilrådeligt med en smøring hver tredje måned. Med et endnu større forbrug skal der smøres endnu mere og oftere

Specifikationer

 • Størrelse LxBxH: 132,5 x 76 x 116 cm
 • Maksimal hastighed: 0,8 – 12 km/t
 • Løbefladen: 42 x 110 cm
 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • Motor: 2 HK
 • Kinomap kompatibelt
 • Transporthjul

Odin T900 PowerLand løbebånd (Bedst til den ambitiøse løber)
 

Til Butik


 

Odin T900 PowerLand løbebånd (Bedst til den ambitiøse løber)

Odin T900 PowerLand løbebånd (Bedst til den ambitiøse løber)Dette helt nye Odin T900 PowerLand løbebånd byder på funktioner og en kvalitet, der tiltaler dem der vil mere end bare jogge lidt.

Med en 4 HK motor, der kan nå en hastighed på 22 km/t, kan Odin T900 bruges af alle der elsker at løbe. Derudover kan båndet indstilles til stigninger mellem 0 og 15%, så du kan simulere løb på stigninger.

Den fyldige løbeflade på 51 x 150 cm, inviterer til store, hurtige og kraftfulde bevægelser, uden bekymringer om at træde forbi løbebæltet. Og med en egenvægt på 92 kg, kan du være sikker på, at maskinen står solidt plantet på gulvet, også selvom du sprinter.

Wifi og Bluetooth

Med Wifi og Bluetooth er du sikret en underholdende og motiverende træning, hvor du selv vælger om du vil se på musikvideoer, træningsvideoer, deltage i løbekonkurrencer, læse nyheder eller hvad der nu falder dig ind.

Det meste kan gøres direkte på den store 15,6 tommer skærm og med de indbyggede højttalere, uden brug af mobil eller tablet.

Båndet er selvfølgelig kompatibelt med populære app’s som Kinomap og Zwift. Der er desuden også USB port, som kan bruges til både opladning og afspilning af filer.

Gode materialer giver lang levetid

At der er anvendt kvalitetsmaterialer, vidner den høje maksimale brugervægt på 170 kg om. Og når motoren er en børsteløs 4 HK en af slagsen, kan du være sikker på, at der her er kælet for detaljerne.

Selve løbebæltet er også en tykkere end normalt, hvilket både giver en mere behagelig oplevelse, der samtidig skåner knæ og ankler, og vidner om et bælte der bygget til at holde.

Dette er løbebåndet til dig der ønsker en seriøs træning, med en maskine der kan holde i mange år frem.

Specifikationer

 • Wifi & Bluetooth
 • Størrelse: 190 x 87 x 149 (LxBxH)
 • Hastighed: 0,8 – 22 km/t
 • Løbeflade: 51 x 150 cm
 • Maksimal brugervægt: 170 kg
 • Motor: 4 HK, børsteløs
 • Håndpulsmåler (Mulighed for at tilkøbe pulsbælte)
 • 0 – 15 % stigning
 • Transporthjul
 • Vægt:92 kg

 

Til Butik


 

Odin T200 Power Walking Gangbånd (Bedste gåbånd til prisen)

Odin T200 Power Walking Gangbånd (Bedste gåbånd til prisen)Stillesiddende arbejde er informationssamfundets om sig gribende forbandelse. Det går ud over kredsløbet, dine ben svulmer op og værker. På lang sigt kan det lede til blodpropper og kredsløbsproblemer.

Du ved det – du har behov for at bevæge dig f.eks. ved hjælp af noget så simpelt som en gåtur. Men det er jo ikke altid sådan, at man lige bare kan smide alt og gå sig en tur.
Derfor kan et gangbånd være løsningen, hvad flere fremsynede ledere da også har fundet ud af kan være en ganske god investering for firmaet.

Nu skal en højt skattet medarbejders produktivitet ikke forstyrres af en gåtur, for nu handler det bare om at stå op på gangbåndet og få taget de nødvendige skridt, der sætter blodcirkulationen i benene i gang.

Hvilket løbebånd eller gangbånd skal jeg vælge?

Hvad man skal investere i, når det kommer til gangbånd er et åbent spørgsmål. Markedet er mættet med mange tilbud og forskellige mærker samt modeller.

Vil du investere i et godt gangbånd til din virksomhed eller derhjemme i privaten, er det uden tvivl en god ide at danne sig et overblik over, hvad andre forbrugere og virkelige eksperter siger.

Vi har gjort dette for dig ved simpelthen at spørge os selv: Hvilket gåbånd fra Odin er det bedste bud til prisen?

Svaret faldt på Odin’s T200 Power gangbånd, fordi disse ting på plussiden vejer tungt i en samlet vurdering.

For det første er gåbåndet meget tyndt i sammenfoldet tilstand. For det andet kan de magnetiske modstande indstilles til otte forskellige belastninger, og sidst men ikke mindst er computersystemet særdeles brugervenligt.

Odinmodellen er et mindre gangbånd uden motor

Odin T200 Power Gangbåndet er udover sin prisvenlighed det optimale valg for utrænede.

Båndet leveres med tre stigninger som indstilles manuelt, og den magnetiske modstand kan som sagt indstilles til otte niveauer.

Det særlige ved dette gåbånd er, at det ingen motor har. Det er udelukkende din kraft der får båndet til at bevæge sig. Det giver de mest naturlige bevægelser og minimere samtidig risikoen får at noget skulle gå i stykker.

Løbebåndet er let at have med at gøre, og brugere vil altid let kunne justere til netop hver enkelts behov.

Nem opbevaring

Mht. opbevaring, når man ikke anvender Odin’s T200 Power gangbånd, er dette meget praktisk.
Båndet er er fremstillet med en vel fungerende foldemekanisme.

Gangbåndet udmærker sig endvidere ved, at det er meget tyndt, når det er klappet sammen.

De fikse transporthjul gør det til en leg at stuve apparatet af vejen.

Specifikationer

 • Størrelse: 125 x 56 x 120 cm
 • Størrelse sammenfoldet: 35 x 56 x 125 cm
 • Højde fra gulv til båndets overflade: 25 cm
 • Gåflade: 35 x 100 cm
 • Maksimal brugervægt: 90 kg
 • 8 modstandsniveauer
 • Håndpulsmåler
 • 3 stigninger
 • Transporthjul
 • Vægt: 24 kg

 

Til Butik


 

Odin PRO T1200 Løbebånd (Bedste PRO valg)

Odin PRO T1200 Løbebånd (Bedste PRO valg)Blandt professionelle kendere anses dette løbebånd for at være et af de bedste; man går endda så vidt som til at sige, at dette apparat er for marathon-løberen, der under træningen ønsker sig et stabilt og kraftigt løbebånd.

Men det er nu ikke hele historien, for båndet er også gået hen og blevet populært udenfor elitesportens verden i fitnesscentre og rum hvor der dyrkes motion.

Og ikke nok med det, har båndet vist sig, at kunne tilpasses til de hjemlige omgivelser for dem, der vil investere i motionisternes og sportsudøvernes creme de la creme.

Ingen tvivl om, at det er kvalitet, vi taler om her.

Løbebåndet er udviklet til noget nær det fuldkomne både mht. designet og de forskellige funktioner.

Vægten på 200 kg antyder den høje kvalitet.

Effekten og kvaliteten antyder et særdeles slidstærkt professionelt løbebånd.

Display

Løbebåndet leveres med en computerskærm, der bl.a. viser dig data på tilbagelagt distance, tempo, tidsforbruget og kalorieforbrændingen.

Stor løbeflade

Med et areal med dimensionerne 58 x 160 cm for bæltets overflade, må det siges, at brugere af apparaturet, kan føle sig rimeligt sikre på ikke at træde ved siden af. Det er en stor løbeflade!

Den stødabsorberende løbeflade er sikker for de fleste, der anvender løbebåndet.

Stærk motor giver et solidt løbebånd

Den kraftige AC motor yder helt op til 5,8 HK under spidsbelastninger. Ved en jævn motorgang ligger motorkraften naturligvis lavere omkring de 2 HK.

Det er en rigtig stærk motor dette løbebånd er i besidelse af. På rigtig gode løbebånd finder man gerne en motor der minimum har 4 HK. Her får du altså næsten 6 HK.

Normalt anvendes en DC motor til løbebånd, medmindre at det er professionelle løbebånd, så anvendes der i de fleste tilfælde en AC motor, som her.

Det er uden tvivl et af de bedste løbebånd til entusiasten eller fitnesscenteret.

Specifikationer

 • Størrelse: 220 x 92 x 148 cm (LxBxH)
 • Hastighed: 1 – 18 km/t
 • Løbeflade: 58 x 160 cm
 • Maksimal brugervægt: 160 kg
 • Motor (spidsbelastninger): 5,8 HK
 • Motor Type: AC
 • Håndpulsmåler (Mulighed for at tilkøbe pulsbælte)
 • 0 – 16 % stigning
 • Transporthjul
 • Vægt: 200 kg

 

Til Butik


 

Odin T750 Løbebånd

Odin T750 LøbebåndDanske Odin har vist sig konkurrencedygtigt i forhold til importerede løbebånd.

Brandet ”Køb Dansk” har sin fulde berettigelse her, for med Odins serie af løbebånd får du et rigtig godt løbebånd, der er bedst i diverse tests.

Odins produktserie omfatter alle former for løbebånd, herunder ikke bare standard løbebånd men også gåbånd, foldbare løbebånd, professionelle løbebånd, skrånende løbebånd eller som de også kaldes kurvede løbebånd.

Motoren

Motoren er udstyret med en stærk motor på 3 HK, der kører med en fart på mellem 0,8 km/t og 20 km/t.

Motoren er utroligt kraftig med sine 3hk og helt op til 5hk i peak ydelse. En stærk motor indebærer både en længere levetid samt et lavere støjniveau end ved mindre og mere almindelige motorer.

Løbefladen er baseret på 3S Shock Absorptions teknologien, der er det nyeste indenfor løbebåndsflader.

Shock absorptionen sikrer dig en solid fjedrende løbeflade, der vil aflaste dine led-, muskler og i særdeleshed dine knæ.

Pladsbesparelse

Løbebåndet er selvfølgelig foldbart så du nemt kan pakke det sammen, og stille det væk.

Gider du ikke besværet med, at pakke det sammen efter brug hver gang, så er det faktisk lykkes for producenten at fremstille et løbebånd, der på én gang optager mindre plads på samme tid med, at det bibeholder det samme areal for løbebåndets overflade.

Display

Ikke at forglemme er løbebåndet udstyret med et smart og brugervenligt display, der udmærker sig ved at være let at anvende, mens du løber.

Skærmen viser dig virtuelle ruter som en video, mens løbebåndet tilpasser stigningerne. Funktionen er lagt ind i computeren; alternativt kan du selvfølgeligt tilslutte en tablet eller telefon, så du kan benytte Kinomap.

KinoMap er en trænings-app, der kan rumme i tusinde vis af virtuelle løberuter udformet som videoer af den virkelige rute.

Computeren, uden at medregne Kinomap eller lignende apps, byder på i alt er der 55 programmer –  36 faste programmer, 16 brugertilpassede programmer, 1 fitness test program, 1 body fat program samt 1 HRC-program.

Du kan, mens du løber, se dine egne videoer og lytte til din egen musik på skærmen.

Skærmen understøtter en række formater indenfor musik spændende over MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, ACC, OGG, M4A og 3GPP.

Hertil kommer, hvad videoerne angår, understøttelse af videoformaterne MPEG-4, WMV, H.264, RMVB og AVI.

Skærmen har indbyggede højtalere, og du kan anvende en browser, så du kan gå ind på websider på nettet.

Der er desuden Youtube, Netflix, Facebook, Spotify, Instagram, Prime video, Amazon Music og Twitter forudinstallerede på computeren.

Løb eller gang på båndet

Ønsker du at gå eller løbe opad, tilpasser løbebåndet automatisk hældningen på stigningen. Det er klart, at øgede belastninger sætter pulsfrekvensen og forbrændingen i vejret.

Nedenunder displayet finder du et håndtag med to pulsmålere, der kan holde øje med, hvor meget du anstrenger dig.

Et pulsbælte ville imidlertid give dig en mere nøjagtig pulsmåling. Har du et fitnessur eller aktivitetsmåler kan du også anvende dette.

Et pulsbælte er kun mere præcis end den optiske aktivitetsmåler, når det kommer til interval træning. Det kan du læse mere om her, hvor de to typer er blevet gennemgået.

Dette er et lille minus ved Odin T750, fordi det er temmelig akavet at skulle holde fast i et håndtag, når man vil tjekke pulsen under sit løb.

Derfor har de også forbedredt løbebåndet til et trådløst pulsbælte, men det kræver at du tilkøber det.

Dette er uden tvivl et af de bedste løbebånd til hjemmetræning fra Odin, der er på markedet i øjeblikket.

Vil du se flere løbebånd til både hjemmetræning og mere professionelt brug, så kan du læse vores guide til Sole løbebånd her, hvor du finder de populære Sole F85 og Sole F63 løbebånd.

Sole er en anerkendt amerikansk producent af fitnessudstyr, hvor især deres serie af kvalitetsløbebånd er kendt i branchen som noget af det bedste i deres prisklasser.

Specifikationer

 • Løbebåndets dimensioner (Sammenfoldet): 102 x 78,6 x 148 cm
 • Løbebåndets hastigheder: 0,8 – 20 km/t
 • Højde fra gulvet: 16 cm
 • Løbefladen: 46 x140 cm
 • Maksimal brugervægt: 150 kg
 • 3 HK motor
 • Pulsmåler i håndtagene (pulsbælte kan tilkøbes)

 

Til Butik


 

Odin R1 Walking Pad

Odin R1 Walking PadDet svirrer i luften med ord som løbebånd, gåbånd eller gangbånd og så et nyt element walking pads.

Walking pads har mange ligheder med et løbebånd, men der er forskelle.

Forskellen på et gangbånd (gåbånd) og et løbebånd går på, at du skal gå fremad i gang-hastighed og ikke løbe på gangbåndet.

Når gang er det essentielle, fordrer det mindre af løbebåndet end ved løb.

Følgelig er gå- eller gangbånd ofte mindre, mere sammentrængte og sammenfoldelige. Hastighederne er også langt mindre, hvor de fleste gangbånd ikke når højere end 10 km / timen, mens løbebåndet tegner sig for det dobbelte.

Walking pad’en er endnu mere grundlæggende i den forstand, at der er tale om et gangbånd med en lav højde til gulvet uden computer styring.

Udover båndet er der alene et rækværk i form af to vertikale stænger og en tværgående stang som motionisten kan gribe fat i.

Sammenfoldet fylder dette apparat utroligt lidt.

Hvad skal jeg købe?

Eksperter anbefaler ofte Odin R1 Walking Pad som det optimale indenfor denne type gangbånd.

Dette skyldes det enkle og tidssvarende moderne design samt den lethed, hvormed alle kan anvende og flytte rundt med båndet.

Den lave konstruktion gør, at båndet let kan stå under et skrivebord.

Det er imidlertid klart, at al den underholdning der følger med løbebåndets integrering af Bluetooth-forbindelse er tabt.

Der er heller ikke mulighed for at linke båndet med din telefon eller tablet, hvis du vil tracke dine aktiviteter. Der kan du i stedet anvende et fitnessur eller en aktivitetsmåler.

Solide materialer

Ingen tvivl om, at du med Odin R1 Walking Pad’en vil få et let bånd, som alle og enhver hurtigt vil kunne finde ud af at justere til ens egne behov.

Brugervenligheden er sat i højsædet. Du kan altid kontrollere båndet med den medfølgende fjernbetjening.

Det forunderlige er, at selvom båndet ikke vejer meget, og det kan foldes sammen, er det fortsat både solidt og sikkert.

Designet

Designet er fremstillet med henblik på let at kunne stuve gangbåndet af vejen under de fleste skriveborde enten hjemme eller på arbejde.

På trods af at det opretstående rækværk er lavt, er der stadigt masser af plads at bevæge sig på.

Selve løbefladens areal er 44 x 120 cm., hvilket borger for din sikkerhed, ligesom det er en god størrelse i forhold til andre modeller på markedet.

Specifikationer

 • Størrelse: 13,5 x 140 x 62 cm
 • Størrelse sammenfoldet: 98 x 72 x 15,5 cm
 • Hastighed: 0,5 – 10 km/t
 • Højde fra gulv til overflade: 7 cm
 • Løbefladens areal: 44xx 120 cm
 • Maksimal brugervægt: 110 kg
 • 1,25 HK motor
 • Motorkraft spidsbelastninger: 2,25 HK
 • Ingen pulsmåler
 • Transporthjul
 • Vægt: 42 kg

 

Til Butik


 

Odin PRO T1200L Løbebånd

Odin PRO T1200L LøbebåndOdin PRO T1200L er elegant og professionelt udseende løbebånd fremstillet i en konkurrencedygtig kvalitet.

Løbebåndet henvender sig især til den kundekreds, der omfatter aktive atletik-udøvere og veltrænede motionister eller nybegyndere under den rette instruktion.

Det professionelt gennemførte løbebånd er også for langdistance-løbere, der har brug for en kraftig og stabil maskine.

Båndet er det perfekte valg, når det kommer til motions- og fitnesscentre, genoptræningscentre, arbejdspladser med stillesiddende arbejde og for den sags skyld også til hjem, hvor der er plads.

Ingen tvivl om, at centre og klubber med Odin PRO 1200 vil kunne præsentere sine brugere for det, nogle eksperter har kaldt markedets bedste og flotteste løbebånd.

Vægt

Det solide image understreges af at løbebåndets egenvægt ligger på 200 kg.

Dette borger for et bånd, der har en lang levetid; det kan virkeligt holde til at blive anvendt igen og igen.

Selve bæltet man løber på har en bredde på hele 58 cm og en længde på 160 cm. Desto bredere et bånd er, desto mere sikkert er det naturligvis at anvende, fordi faren for udskridning ud over kanterne mindskes.

Man opnår på den måde den optimale og sikre træning.

Motoren

Motoren kan under spidsbelastning præstere op til 5,3 HK, mens den jævne gang maksimalt ligger omkring ca. 3 HK.

Hastighederne starter helt nede på 1 km/t og den maksimale hastighed ligger på 18 km/t.

Det er måske en lidt mindre maksimal hastighed end flere andre løbebånd, men det betyder ikke at de andre løbebånd har en stærkere motor.

Det udelukkende fordi at et vist antal hestekræfter er blevet sat af til at holde hastigheden korrekt på dette bånd, uanset hvor meget belastning der ydes.

Vidste du at du også kan få løbebånd uden motor? Et løbebånd uden motor er ofte kurvede, mange kalder dem faktisk bare for curved løbebånd.

Et løbebånd uden motor giver en mere realistisk følelse at løbe på, men det er ikke til nybegyndere. Du kan læse mere om løbebånd uden motor og kurvede løbebånd her.

Computerstyring

Odin PRO T1200L leveres med en stor 15,6-tommers Touch Screen, der fungerer som en tablet eller laptop.

Dette gør, at du kan følge diverse former for underholdning, ligesom indlagte programmer kan holde dig a jour med dine træningsresultater.

Du kan på skærmen udover musik, film, videoer også følge forskellige løberuter lagt op som billeder eller video.

Displayets dataindsamling omfatter bl.a. tidtagning, tilbagelagte distancer og kalorieforbrændingen under træningen.

Det giver dig en masse muligheder og nye udfordringer, samtidig med at det skaber variation i din træning.

Opbevaring og vedligeholdelse

Apparatet er ikke foldbart, så man må påregne, at det fylder en del mere. Påmonterede transporthjul gør imidlertid, at man kan flytte rundt på løbebåndet.

Løbebåndet leveres med et automatisk smøresystem, hvor det må tilrådes, at man følger instruktionerne omkring vedligeholdelse.

Et ugentligt forbrug på mellem 3 timer i ugen og 5 timer fordrer smøring efter senest 6 måneder.

Det er naturligvis ikke til nogen skade at gøre det tidligere – mere end fem timers brug kræver, at der skal smøres hver anden måned.

Specifikationer:

 • Størrelse LxBxH: 220 x 92 x 148 cm
 • Mellem 1 og 18 km/timen
 • Elektronisk justerbare stigninger 0 – 16 %
 • Løbeflade: 58 x 160 cm
 • Maksimal brugervægt: 160 kg
 • Motorens ydeevne maksimum: HK: 5,8
 • AC motor
 • Pulsmåler: Håndpuls eller tilkøb af pulsbælte
 • Vægt: 200 kg

 

Til Butik


 

Odin T700 Løbebånd

Odin T700 LøbebåndOdin T700 ligger i den bedre ende af markedet, når det kommer til konkurrence på kvalitet.

Produktet kendes især for sine gode justeringsmuligheder, 15 stigningsniveauer og en stor LED skærm.

DC-motoren kan præstere 2.5 HK ved normal hastighed og 4.5 HK under spidsbelastning. Topfarten ved jævn belastning ligger på de maksimale 20 km/timen.

Computerisering

Det skal her fremhæves at T700 modellen, som set í forbindelse med andre avancerede løbebånd, understøtter trænings-appen KinoMap.

Kort sagt er Kinomap funktionen en innovation, der udmønter sig som en ny oplevelse af løbeturen på båndet.

På skærmen kan man vælge en rute, hvorpå man sammen med andre løbere på hvert deres løbebånd, kan se en video, der virtuelt viser den valgte rute.

Ganske forunderligt kan løbebåndet simulere løbende stigninger, løb ned ad bakke og modstande, som de ville kunne opleves i virkelighedens verden.

Du kan downloade et ubegrænset antal træningsprogrammer med Kinomap, hvor du virtuelt kan tilbagelægge den ene berømte strækning efter den næste.

Kinomap giver dig adgang til tusindvis af løbeture, hvor du virtuelt befinder dig på en løberute i virkelighedens verden.

Prøv at downloade KinoMap på din tablet eller smartphone og placer enheden i holderen, som sidder øverst på displayet.

Yderligere kan du på skærmen aflæse dine data på kalorieforbrænding, stigninger og fald, tider, tilbagelagte distancer, hastigheder og pulsfrekvenser.

De tekniske fordele

Bæltets løbeflade opfanger presset fra ben under bevægelse på båndet. Stødabsorptionen skåner på den måde led og muskler.

Det er her især vigtigt, at man ikke overanstrenger sine knæ- og fodled.

Løbebåndet har et 3S Shock absorptionssystem.

T700 leveres med ergonomiske sidehåndtag og et sikkert greb.

Som en ekstra praktisk foranstaltning mht. at undgå dehydrering er der plads til drikkevarer i konsollen med hele 2 kopholdere.

Vedligeholdelse og Smøring

Der følger smøremiddel med til leverancen. Husk at smøre som anbefalet.

Der skal smøres hver 6. måned, hvis man anvender løbebåndet under 3 timer ugentligt.

Ligger brugen på 3 til 5 timers ugentligt brug skal der smøres hver 3. måned.

Over fem timers forbrug fordrer smøring hver anden måned.

Specifikationer

 • Størrelse LxBxH: 188 x 87 x 33,5 cm
 • Løbeflade: 140 x 46 cm
 • Maksimal hastighed: 20 km/t
 • Maksimal brugervægt: 150 kg
 • 36 medfølgende træningsprogrammer
 • Vægt: 78 kg
 • Foldbart løbebånd
 • Højde fra gulv til løbeflade: 17-18 cm
 • 2,5 HK motor med spidsbelastning op til 4,5 HK
 • Håndpulsmåler
 • Stigninger fra 0 til 15 %
 • Transporthjul

 

Til Butik


 

Odin PRO T1500L Løbebånd med stor touch screen

Odin PRO T1500L Løbebånd med 19 Touch ScreenDette robuste løbebånd er blandt kendere vurderet til at være et produkt fremstillet med høj kvalitet og en lang levetid for øje.

Løbebåndet er især rettet mod anvendelse i større motionsrum, fitnesscentre og genoptræningscentre.

Selv sportsudøvere indenfor atletikken vil sikkert kunne anvende apparatet som et supplement til den udendørs træning.

Vægten i sig selv siger en del om den solide formgivning; her har du et løbebånd, der kan holde til at blive brugt.

Der er forskel

T1500L skal, omend den minder en del om ‘lillebror-modellen’ T1500, ikke forveksles, for der er forskelle.

Dette ligger især gemt i at T1500L leveres med en iøjnefaldende 19″ touchskærm. Og ikke nok med, at denne er eventyrlig brugervenlig, åbner den også op for en masse underholdning.

Du kan se videoer eller YouTube; du kan tage dig en simuleret løbetur med videoer af ruterne.

Løbeture er en forbandelse for nogle, så hvorfor ikke sørge for lidt adspredelse ”på vejen”.

Sikkerhed

Med bæltets samlede areal på 58 x 160 cm kan der næppe herske tvivl om løbebåndets sikkerhed.

Faren for udskridninger er minimal, selvom man har fuldt fokus på løbet.

Man skal med andre ord ikke spilde en masse energi på, at holde øje med at man bevæger sig indenfor løbebåndets kanter.

Motoren

I forhold til andre løbebånd er der tale om en særdeles kraftig motor, der kan køre med en spidsbelastning på op til 6,8 HK.

Dette leveres med et automatisk smøresystem af bæltet.

Specifikationer

 • Størrelse (LxBxH): 220 x 92 x 154 cm
 • Hastighed: 1 – 25 km/t
 • Elektronisk justering af stigning
 • Løbeflade: 58 x 162 cm
 • Maksimal brugervægt: 160 kg
 • Maksimal motorkraft: 6,8 HK
 • AC motor
 • Håndpulsmåler (pulsbælte kan tilkøbes)
 • Op til 18 % stigning
 • Transporthjul
 • Vægt: 220 kg

 

Til Butik

 

Her kan du se importørens råd til valg af Odin løbebånd


 
Er du ny på et løbebånd, kan du tage et kig på denne video og få inspiration til din løbetræning

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål om Odin løbebånd.

Hvilket er det bedste Odin løbebånd

Vi mener at det bedste løbebånd fra Odin er T800. Det er et løbebånd med en af de største løbeflader, en stærk og solid motor samt en robust ramme. Vi synes at det bedste billige løbebånd fra Odin er T600 V2. Er du en professionel løber eller vil du bare gerne have det bedste af det bedste, så vil et godt valg være Odin Pro T1200, hvor der er kræset for kvaliteten.

Hvor meget koster et løbebånd fra Odin

Det billigste løbebånd fra Odin ligger på omkring 5.000 kr. Odin bygger løbebånd i flere prisklasser, f.eks koster deres dyreste løbebånd 50.000 kr. Det er altså en producent, som ved hvordan man bygger gode løbebånd.