Alle elsker de sjove trampoliner, ja selv din hund synes det er mægtigt sjovt med sådan en gang hoppeleg på havetrampolinen på en god varm sommerdag. Men inden du kaster dig ud i et sådant projekt, er der flere ting, du skal tænke på.

Alle har tendens til at fokusere ensidigt på, hvad de vil gøre, når de har fået trampolinen, mens rigtigt mange desværre ikke gør sig de store overvejelser om selve købsprocessen.

Børnene står og trækker dig i ærmet – ”åh far må vi ikke nok”, og hvem vil ikke gerne gøre sine børn glade?

Alligevel kan der i mange tilfælde være en stor kløft mellem drømme trampolinen, som hele familien vil elske på den ene side, mens det man faktiske ender med at få på den anden side er noget helt andet. Og bliver man skuffet, fordi man ikke fik den helt rigtige, er der tale om spildte penge.

Brug vores trampolin test til at vælge den rette trampolin

Det er vigtigt, at du sætter godt ind i hvad der rører sig på markedet for trampoliner. Det prøver vi at hjælpe dig med her, med vores trampolin test, som vi sørger for at holde opdateret med de nyeste trampoliner og tiltag inden for trampoliner.

Du skal sørge for, at det du investerer i, er en god trampolin af høj kvalitet. Den skal være sikker i brug, og den skal give dig den optimale værdi for de penge, du ofrer på den.

Er du ikke sikker på, hvordan du skal gribe købsprocessen an?

Lad os hjælpe dig med denne guide til den bedste trampolin, hvor vi har kigget på de mest populære trampoliner på markedet netop nu.

Er det en trampolin til nedgravning, der også bliver kaldt inground trampoliner, du er på udkig efter? Tag et kig på vores guide til de bedste nedgravet trampoliner her.

Trampoliner i denne test

De bedste havetrampoliner på markedet netop nu

Leder du efter det bedste trampolinmærke, er du på den rette hjemmeside nu. Når andre ser deres biler eller andre varige forbrugsgoder som en investering, skal man ikke i forbifarten glemme, at dette også gør sig gældende for trampoliner.

Uanset om det er en stor eller en lille trampolin, og uanset om du køber for dig selv eller for hele familien, skal du altid sørge for, at den er holdbar, sikker til brug og designet til at give sine brugere en masse sjove oplevelser.

Vælg en trampolin fra et anerkendt mærke

Den mest effektive måde at sikre, at du ender med at anskaffe dig et kvalitetsmærke indenfor trampoliner, kræver at du grundigt læser anmeldelser og tilbagemeldinger om disse fra mere eller mindre begejstrede forbrugere eller at du læser en trampolin test som denne.

Du kan hurtigt pejle dig frem til hvilke trampoliner forbrugerne foretrækker. Det er typisk de populære modeller fra bl.a Berg, Jumpmaster og Salta som du også finder her på siden.

Et brand bør der altid være tillid til i branchen, ligesom kundernes respekt er en vigtig ingrediens. Men det er desværre ikke alle, der har den ekstra tid, det kræver at screene på nettet med henblik på at læse alle anmeldelser om den bedste trampolin.

For at hjælpe dig og andre læsere med at bestemme, hvilket mærke du skal vælge, har vi kigget nærmere på hvad de bedste trampoliner på det danske marked i dag kan tilbyde.

Du kan desuden også se specifikationerne for hver af havetrampolinerne og derefter beslutte dig for hvilken trampolin der passer bedst til dig og din familie.

BERG Champion trampolin inkl. Deluxe sikkerhedsnet (Bedst i test)

BERG Champion trampolin inkl. Comfort sikkerhedsnet (Bedst i test)Champion modellen er endnu en prisvindende trampolin fra BERG.

BERG Champion en garant for både høj kvalitet og høj sikkerhed. Dette ytrer sig ved, at trampolinen bl.a. besidder en 3 cm tyk og 38 cm bred beskyttelseskant i slidstærkt vinyl, der overlapper både dug og ramme med flere centimeter.

Den sortlakerede ramme er varmegalvaniseret, hvilket giver en rustgaranti efter vanlige standarder. Rammens gennemtænkte udformning placerer Champion blandt de robuste og støjsvage trampoliner.

Hoppeegenskaberne er derfor udviklet til det sublime med Bergs patenterede TwinSpring-løsning, hvor fjedrene sidder på skrå i stedet for lige på rammen. Goldspring-fjedrene giver en god bevægelighed og komfortable hop.

Rigtig god havetrampolin med sikkerhedsnet og AirFlow hoppedug

For ekstra sikkerhed på trampolinen medfølger sikkerhedsnettet Deluxe. Safety Deluxe er resultatet af Bergs innovative produktudvikling, og nettet er især formgivet til Champion. Det udmærker sig ved at være finmasket og meget slidstærkt.

Yderligere bemærker man straks, at det er fæstet på rammen, hvilket sikrer mere og bedre plads på trampolinen.

Denne trampolin repræsenterer det nyeste design inden for hoppeduge fra BERG. AirFlow hoppedugen tillader, at mere end 50 % mere luft slipper igennem hoppedugen, og denne mindre modstand giver bedre og højere hop.

Champion modellen er til dig, der vil have noget nær det bedste der er på markedet. Ja det er vel egentlig kun Elite modellen, som du finder længere nede på siden, der er bedre end denne trampolin.

Du får en meget sikker, utrolig holdbar og effektiv trampolin med de nyeste innovationer fra Berg, hvis du vælger denne model.

Champion modellen fås desuden også som firkantet eller oval.

Specifikationer

 • Farver: Grøn og grå.
 • Størrelser(Diameter): 330 cm, 380 cm og 430 cm .
 • Fjedre: 96 stk, 112 stk og 128 stk.
 • Maks personvægt: 100 kg, 110 kg og 120 kg.

 

Til Butik

 

JumpMaster trampolin inkl. sikkerhedsnet (Bedst til prisen)

JumpMaster havetrampolinDen runde havetrampolin fra JumpMaster kommer i 3 forskellige størrelser, og den inkluderer et medfølgende sikkerhedsnet, samt en stige i forbindelse med købet.

Kendere af havetrampoliner peger samstemmende på, at du her får en trampolin med en fejlfri og god kvalitet til en fornuftig pris.

Jumpmaster er for nyligt blevet valgt som “Bedst til prisen” i Nordens nyeste test.

Jumpmaster trampolinen giver meget for pengene

Trampolinen leveres med en bred kantpolstring med målet 38 cm; dette sikrer, at hopperne ikke rammer fjedrene. Samtidig er polstringen gjort ekstra tyk med 3 cm. skum.

Dette foranlediger, at man ikke kommer i klemme mellem fjedrene, mens der hoppes.

Selve rammen er fremstillet i solidt galvaniseret stål, hvilket indebærer at den er rustfri. Ramme og ben repræsenterer en særdeles kraftig konstruktion, og selve rammen leveres med livstidsgaranti.

Sikkerhedsnettet er fabrikeret i den bedste kvalitet, der lapper ind over åbningen. På den måde er det let at stige ind og gå ud. på samme tid sikrer nettet en hermetisk tillukning, så det er umuligt at falde ud igennem, mens der hoppes.

Specifikationer

 • Farve: Grøn.
 • Størrelser(Diameter): 300 cm, 365 cm og 430 cm.
 • Fjedre: 60 stk, 72 stk og 96 stk.
 • Max. vægtkapacitet: 100 kg, 120 kg og 150 kg.

 

Til Butik

 

BERG Elite trampolin inkl. Deluxe sikkerhedsnet (Bedste PRO valg)

Det må siges, at denne trampolin er ekskvisit i den forstand, at den rettet mod det markedssegment, der omfatter de kvalitetsbevidste forbrugere.

Trampolinen velegnet til institutioner, på legepladser, i boligforeninger m.m., for her er der kælet for detaljerne med et produkt, der kvalitetsmæssigt ligger helt i top.

Bergs Elite er den eneste trampolin fra BERG, der udover de sædvanlige standarder er certificeret til brug på legepladser, fordi trampolinen lever op til EN-1176 produktstandarderne.

Trampolinen sælges med den ekstra kraftige beskyttelseskant og en slidstærk dug, hvor holdbarheden sikrer en længere levetid for produktet.

Kantpuden er 40 cm bred, ekstrem slidstærk og ekstra polstret.

Bergs Elite trampolin er indrettet med varmegalvaniserede fjedre, som holder rusten væk. De specielle Twinsprings yder ovenikøbet et fænomenalt opspring, til den der ønsker at udvikle teknik og akrobatik.

Ekstra sikker havetrampolin med AirFlow hoppedug

Sikkerhedsnettet er formgivet, så det sidder helt stramt med ekstra buede stolper, der ikke rammes af hopperne.

Med henblik på at yde en ekstra sikkerhed, er stolperne dækket af skumplast, der på sin side igen er dækket af sorte hylstre.

Med denne trampolin kan du erhverve dig det spritnye design indenfor Bergs hoppeduge. AirFlows hoppedug lader 50 % mere luft slippe igennem hoppedugen, når der hoppes, og det sikrer en mindre modstand samt et bedre og højere hop.

Modellen fås desuden også i en ekstra stor oval udgave, Grand Elite, hvor den har en diameter på hele 520 cm. Det er den største trampolin fra Berg.

Specifikationer

 • Farver: Grøn, grå og rød.
 • Størrelser(Diameter): 330 cm, 380, 430 og 520 cm.
 • Fjedre: 96 stk, 112 stk, 128 stk og 140 stk.
 • Maks personvægt: 100 kg, 110 kg, 120 kg og 120 kg.

 

Til Butik

 

Salta trampolin Comfort inkl. sikkerhedsnet og stige

Salta trampolin Comfort inkl. sikkerhedsnet og stigeModellen fås i forskellige størrelser, i den samme gode kvalitet.

Brug trampolinen til leg og sjov, og brug den også til at få noget effektivt motion på den virkelig sjove måde.

En trampolin kan give gode oplevelser af aktiv leg og motion for hele familien. Denne model fra Salta er i en god kvalitet, og der er også tænkt på sikkerhed, hvilket altid er vigtigt, når det drejer sig om havetrampoliner.

Det høje net giver en god sikkerhed både for børn og voksne. Tilmed kan det gøre det muligt med nogle ekstra høje spring og hop på den stærke dug.

Havetrampolin inklusiv sikkerhedsnet, stige & cover

Selv om trampolinen er både stærk, vejrbestandig og solid, så er den alligevel ikke så tung igen, når den skal flyttes rundt på i haven.

Giv den gerne det medfølgende cover på, når den ikke bliver brugt, så holder den meget længere. Der medfølger desuden også stige & sikkerhedsnet til trampolinen.

Salta trampoliner er generelt i god kvalitet til rimelige priser, og det bliver bakket op af køberne af denne trampolin. I skrivende stund, har den et snit på hele 4,6 ud af 5, bedømt ud fra 35 anmeldelser.

Vælg den størrelse trampolin, som passer bedst til størrelsen på jeres have og til dem i familien, der skal bruge den. Og glæd jer til de mange gode og sjove aktive stunder i haven med jeres nye trampolin.

Specifikationer

 • Størrelser: 366 cm & 427 cm
 • Antal fjedre: 64 & 80 stk
 • Beskyttelseskant: bredde: 29 cm, tykkelse: 2 cm
 • Maks personvægt: 120 kg
 • Godt sikkerhedsnet med lynlås til ind- og udgang
 • Stige, sikkerhedsnet & cover medfølger

 

Til Butik

 

MCU-Sport Pro-line V3 trampolin

MCU-Sport Pro-line V3 havetrampolinMCU-Sport Pro-line serien er dansk produceret, hvilket borger for at der er tale om en god trampolin til en ganske fornuftig pris.

Produktet udmærker sig ved en høj kvalitet som følge af en intens produktudvikling.

Da trampolinen er udstyret med en både bedre og bredere kantpude og tykkere ståldele end det, man normalt ser i forbindelse med billige trampoliner, må det her siges, at du får mere for dine penge, hvis du vælger at købe denne trampolin.

Trampolinen leveres med en kantpude der har en tykkelse på 18 til 19 mm.

Stellet er 42 x 2 mm tykke og produktet er selvfølgeligt rustfrit som følge af, at stængerne er dobbelt galvaniseret. Det samme gælder for trampolinens affjedring, alle fjedre er galvaniseret.

For ”gør det selv manden” (og kvinden) er det måske interessant at vide, at det hele leveres med en udtrykkelig samlingsvejledning og manual.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Størrelser(Diameter): 427 cm & 488 cm
 • Kantpude: 36 cm
 • Max personvægt: 150 kg.
 • Fjedre: 96 & 108 stk.

 

Til Butik


 

BERG Favorit trampolin inkl. Comfort sikkerhedsnet

BERG Favorit havetrampolinBerg Favorit har en god hoppekontrol, og et solidt tryk i fjedrene. Fjedrene er strammet hårdt op, hvilket borger for en forbedret kontrol over kroppen, når der hoppes og derfor også en bedre sikkerhed.

Hoppedugen leveres i bedste kvalitet, og den har vist sig at være meget slidstærk. Kantpuden er tykkere, hvor den dækker rammen, og den dækker samtidigt et godt stykke ind over fjedrene. Dette sikrer en bedre beskyttelse.

Den har vundet en stor svensk trampolin test hos best-i-test.se, hvor den fik titlen som testvinder og den vandt også trampolin testen hos tyske Trampolintest.de. Herhjemme bliver den anbefalet af bl.a Vores Børn, Testmagasinet og en masse andre.

Vi mener dog, at selvom det er en rigtig god trampolin, så er den altså ikke helt i samme klasse som Champion modellen. I videoen længere nede på siden, kan du se forskellen på de 3 Berg trampolin modeller.

Havetrampolin med fokus på sikkerhed

Trampolinen er omkranset af Sikkerhedsnettet – Safety Comfort. Safety Comfort er Bergs seneste produktudvikling, når det kommer til sikkerhedsnet, og nettet er specielt formgivet til Favorit serien.

Det er finmasket og meget slidstærkt. Hertil kommer, at det er fæstet på rammen, hvilket garanterer mere og bedre plads på trampolinen. Det dobbelte overlap indebærer, at indgangen altid er lukket – igen en forbedring mht. sikkerheden.

Rammen er 2 mm i tykkelsen og den er galvaniseret på både inder- og ydersiden.

Favorit trampolinen kommer i flere udgaver og størrelser. Den fås bl.a andet i en Tatoo model, hvor der er tegninger på hoppedugen, der kan bruges til en hoppeleg. Det plejer børnene at være begejstret for.

Den fås desuden også i oval i en ekstra stor model på 520 cm.

Specifikationer

 • Farver: Grøn og grå.
 • Størrelser(Diameter): 270 cm, 330 cm, 380 cm, 430 cm og 520 cm.
 • Fjedre: 48 stk, 72 stk, 80 stk, 96 stk og 96 stk.
 • Maks personvægt: 70 kg, 100 kg, 110 kg, 120 kg og 120 kg.

Her kan du se en video med den ekstra store Favorit model på 520 cm.

 

Til Butik

 

Læg mærke til dette, før du køber din nye havetrampolin

Vær opmærksom på følgende 4 punkter, der kan vejlede dig i, hvad du skal tænke på, hvis du har besluttet dig for at købe en ny trampolin.

Ved at være opmærksom på disse ting, kan du sikre dig, at du får en trampolin, der er perfekt til alle, og giver dig en god værdi for pengene.

Her kan du se forskellen på 3 af Berg’s trampoliner

Hvor meget plads har du til trampolinen?

Du skal for det første allerede inden du køber din trampolin overveje, om du overhovedet har plads til den.

Her kan du let ende med at gå galt i byen. Hvad er værre end et monstrum, der fylder hele din diminutive græsplæne eller ødelægger det generelle indtryk af din have i fuldt flor.

Du kan endog meget nemt overse dette vigtige trin når du køber din trampolin, og det har du ikke fortjent. Med det utal af muligheder, der i dag tilbydes på markedet, kan du nemt finde lige netop den trampolin, der passer til dine behov.

Glemmer du det der med, hvor meget plads du har til rådighed, kan du ende med en for stor trampolin, der ikke slet ikke passer, eller en der er alt for lille.

En trampolin på ben fylder også mere i landskabet, end en trampolin uden ben.

Eksponerede hårde overflader i kanten af plænen kan betyde, at man kan hoppe på en trampolin på et delvist hårdt underlag. Og det betyder at man måske hopper lige ned på noget, der belaster benene for meget.

Ved at være opmærksom på den ledige plads på forhånd, kan du undgå at dette sker og vælge lige præcis den havetrampolin der passer bedst til haven.

Når du placerer trampolinen et eller andet sted på din grund er det ikke ligegyldigt, hvilken form for overflade trampolinens bruger skal hoppe af og ned på.

En for hård overflade kan som antydet give en hovedpine, eller en græsplæne, der er alt for fugtig, kan ende med at du glider og falder, når du hopper af.

Trampolinens vægtgrænse

En anden faktor, du bør overveje, er trampolinens vægtgrænse. Man kan ikke bare anskaffe sig en trampolin og tro, at alle trampoliner passer uanset, hvor mange mennesker der hopper rundt på den.

Vægten af de personer, der bruger den, skal selvfølgeligt ikke overskride trampolinens kapacitet – eller sagt med andre ord, enhver trampolin har en grænse for hvor mange mennesker, den kan holde til, at der hoppes rundt på den.

Når du skal bestemme trampolinens vægtbegrænsning, skal du først veje dine børn, og hvis den er for voksne, skal du også veje dig selv. Herefter skal du gange din vægt med antallet af de personer, du tror, der vil bruge den på en gang.

Når du har gjort det, har du dannet dig et groft billede af den vægt, trampolinen skal kunne bære.

Du bør vælge trampoliner, der nemt kan understøtte den totale vægt af det maksimale antal hoppere. Og selvfølgeligt kan det ikke anbefales at man køber trampoliner til børn for, at de alligevel ender med at blive de voksnes legetøj, for denne ekstra vægt kan trampolinen ikke klare.

Mange større trampoliner er designet på dette grundlag. De kan støtte voksne, og de gør det muligt for flere mennesker at bruge dem.

Hvis en gruppe på fire voksne for eksempel ønsker at bruge en trampolin, afhængigt af en vægtgrænse på fire, kan du enten have alle fire hoppere eller to voksne og så mange desto flere børn.

Trampolinens sikkerhedsfunktioner

Før du køber og anvender en trampolin, skal du sætte dig ind i sikkerhedsfunktionerne.

Selvom det måske ikke ser sådan ud, kan en trampolin forårsage mange skader, hvis den bruges forkert, eller der er for mange mennesker på den. Og dit barns sikkerhed må alligevel være det vigtigste, når du skal vælge hvilken trampolin du vil købe.

Her er nogle sikkerhedsfunktioner, du skal holde øje med:

 • Overflader – Sørg for at disse er fri for hulninger og ujævnheder. Det er bedst, de er fremstillet i et blødt materiale, der ikke kan skure eller skære din hud.
 • Sikkerhedspuder til fjedrene – Du skal sørge for, at trampolinens eksponerede fjedre alle indeholder en god sikkerhedspolstring.
 • Rammens stabilitet – Rammen på trampolinen skal undersøges for at sikre, at den er i god stand og robust nok til at håndtere belastningerne fra de hoppende kroppe.

Det bedste er, at stængerne er rustfrie; dette mindsker risikoen for skade og kræver mindre vedligeholdelse.

Sørg altid for at anskaffe dig en trampolin, der har alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner, så det er vigtigt, at du her sætter dig ind i, hvilke krav der kan stilles til en trampolin.

Hvis du køber trampolinen til dine børn, skal du sørge for at få den med de sikkerhedsfunktioner, der er standard for børns og voksnes brug af dette redskab.

Vælg en trampolin der er resistent overfor UV bestråling

Hvis du placerer trampolinen udendørs, hvad de fleste selvfølgelig vil gøre, er det en god ide at sørge for, at den kan klare sollyset og UV-strålers skadelige påvirkning.

Det bedste er til enhver tid at placere trampolinen i skyggen, men dette er ikke altid muligt på grund af manglende plads eller andre problemer.

Hvis materialet ikke er tilstrækkeligt modstandsdygtigt, vil det med tiden blive beskadiget. Det vil falme og det vil tage sig misfarvet ud. Det farligste er dog at materialet svækkes, hvilket øger chancerne for, at trampolinmaterialet sprækker eller bryder sammen under tryk.

Det er derfor en god ide at sikre, at du vælger en trampolin, der er lavet af UV-resistente materialer.

På den måde kan du sikre dig, at du ikke ender med en misfarvet eller beskadiget trampolin, og den slags pynter jo på sin side heller ikke ligefrem i haven.

Den gode nyhed er, at du kan finde udendørs trampoliner, som muliggør en placering, hvor du ikke behøver at bekymre dig om den samlede effekt af UV-strålerne.

Er du også helt vild med Berg trampoliner? Tag et kig på vores guide til Berg trampoliner her.

Hvad med reservedele til trampolinen?

Alle trampoliner kræver fra tid til anden vedligeholdelse. Dele som sikkerhedsmåtter, fjedre og sikkerhedsbøjler er områder, der er mere udsatte for beskadigelser, og de skal derfor ofte repareres.

Uden disse reparationer vil du ikke være i stand til at fortsat at have en brugbar trampolin, der holder i meget lang tid.

Det er naturligvis ikke ønskværdigt, at du ender med at eje en trampolin uden, at der kan købes reservedele til den. Mangel på reservedele er det samme som en kort levetid og hermed også fordelt over denne levetid en meget dyrere trampolin.

Derfor kan det være en fordel at vælge et mærke som Berg eller JumpMaster.

De fleste trampoliner kan holde i mange år, uden at kræve de store reparationer. Hermed være også sagt, at det er vigtigt, at du ikke køber ”katten i sækken” ved at rekvirere dig en billigere trampolin, men som måske allerede er forældet på det tidspunkt, hvor du køber den.

Selvom du får en stor rabat på trampoliner, der er på et endeligt ophørsudsalg, skal du ikke købe dem, da det betyder, at du måske ikke kan finde reservedele til dem på markedet.

Børn på trampolin

En af de seneste trends indenfor kreative aktiviteter for børn er netop trampolinen. Man kan sige at denne på en gang er et gymnastik- og sportsværktøj, der bruger de olympiske lege som sit forbillede.

Det er ideelt for dig at skabe en aktiv og spændende legeplads for dine børn. Dine børn er fri til at hoppe på trampoliner og nyde sig selv, når de leger.

Trampoliners design skal være rettet mod børn, fordi det er kendt som en meget nyttig og effektiv fitness øvelse for dem. Når børnene leger på trampoliner, har de desuden mulighed for at reagere på hinandens bevægelser og udvikle sociale færdigheder.

Det er funktionel træning og sjov på en gang, men husk at det altid anbefales, at der kun er 1 person på trampolinen ad gangen. Det giver desuden også optimalt udsyn, for både barnet og forældrene.

At lege på en trampolin kan være en værdig start for børn og det kan være gavnligt for resten af deres levetid.

Praktiske ting ved de bedste havetrampoliner på markedet

Trampoliner sælges i mange størrelser og former, hvor nogle har specielle egenskaber.

Før du beslutter dig for at købe, er det en god ide at tage nogle mål af det område, hvor du planlægger at placere trampolinen. Er det en rund trampolin du går efter måles størrelsen typisk i diameter, eller alternativt måles der henover midten af ​​cirklen.

Når du skeler til sikkerheden, er det også en god ide at sørger for, at der mindst er halvanden meters frit rum omkring alle trampolinens sider. Der skal være 30 meter henover trampolinen og omkring 30 meters afstand over trampolinen.

Du skal med andre ord forvente dig et forholdsvis stort rum omkring den.

Med hensyn til form er de runde trampoliner de mest almindelige. Fjedrene på runde trampoliner omdirigerer naturligt nok hopperne hen mod midten.

Hvis din have passer bedre til en firkantet eller rektangulær trampolin, så er det også muligt at finde gode kvalitets trampoliner i de størrelser.

En ottekantet eller oval trampolin giver mulighed for et større springområde. Med det større hoppeområde vil hopperne kunne yde en smule mere i hoppende, fordi de får mere plads at bevæge sig på.

Her kan du se en video der demonstrere Berg’s nye og innovative AirFlow hoppedug og TwinSpring fjedre

Trampoliner med sikkerhedsnet og kantpuder

Alle trampoliner bør være udstyret med tykke, brede og holdbare kantpolstring, der formindsker faren for, at man kommer til skade, hvis man f.eks. lander på kantpolstringen eller træder på fjedrene.

Til alle trampoliner kan man desuden erhverve sig kraftige sikkerhedsnet indrettet i overensstemmelse med EU’s sikkerhedsforskrifter. Sikkerhedsnettet mindsker risikoen for, at man falder ud over kantpolstringen af trampolinen.

Sikkerhedsnettet er typisk lavet af mesh, og det omgiver hele trampolinområdet. En anden god tilføjelse kunne være, at du tilføjer en trampolinstige, som giver dig en sikker indgang og udgang fra trampolinens overflade.

Du kan finde flere gode råd om sikkerhed på Hopmedhovedet.dk og hos Sikkerhedsstyrelsen.dk.

Konklusion på denne trampolin test

Trampoliner så oprindeligt dagens lys under de olympiske lege, og den første tid efter var det kun gymnaster, der nød deres fortrinlige egenskaber.

I dag er de så populære, at man kan sige, at der her ikke bare er tale om et stykke legetøj for børn. Også voksne med en barnlig sjæl hengiver sig nu til leg på trampolinen.

Yderligere er der den facet ved trampolinen, at den også fungerer som et effektivt fitness- og øvelsesredskab.

Du kan faktisk i dag også købe trampoliner, som udelukkende er lavet som fitness trampoliner. Den bliver også kaldt for en mini trampolin. Fitness trampoliner eller mini trampoliner er ikke noget for små børn.

Sikkerheden er det vigtigste, specielt med små børn

Til små børn bør du købe en kraftig kvalitets trampolin inklusiv sikkerhedsnet og stige.

På den måde er du sikret mod, at de små børn pludselig hopper udover kanten på trampolinen. Ligesom de også altid vil have en sikker in- og udgang med en stige.

Denne popularitet fik trampolinproducenterne til at forny og produktudvikle på baggrund af forskellige ideer og træk ved trampoliner. Du kan f.eks også købe indendørs trampoliner, hvis det kniber med pladsen i haven.

Netop fordi der er en lang række trampoliner på markedet i dag, har vi naturligvis også en tilbøjelighed til at ønske os de bedste trampoliner. Derfor kigges der intenst efter de bedste trampolinmærker på markedet.

Det bedste trampolin mærke er det, der sikrer sin bruger den maksimale sikkerhed og kvalitet af produktet. Uanset tilbehør skal sikkerhed altid være første og øverste prioritet. Først da kan man med sindsro hengive sig til at hoppe på trampolinen.

Du mindsker risikoen for skader væsentligt, hvis du vælger en trampolin med sikkerhedsnet og stige.

Husk også, at du ved lov, har minimum 14 dages returret, hvis du vælger at købe en trampolin online.

Med valgene ovenfor kan man kun håbe, at det blev muligt for dig at træffe en beslutning om, hvilken trampolin der er bedst for dig.

Trampolin eller airtrack

Som noget nyt kan du nu også få airtrack’s. En airtrack fungere lidt på samme måde som en trampolin, men er produceret med henblik på gymnastiske øvelser.

Formen på en airtrack er, i langt de fleste tilfælde aflang, og den er ikke så plads krævende som en trampolin er. Og der tilmed muligt, at bruge nogle af modellerne på vand også.

Der er for det meste ikke den store forskel på prisen, når man sammenligner en trampolin med en airtrack. Den store forskel ligger i materialerne, formen og anvendelsen.

Priser på airtrack og trampolin

Priserne for en ordentlig airtrack starter på omkring 3.000 kr., og det er ikke langt fra en kvalitetstrampolin. Ligesom du kan finde billige trampoliner, så kan du også finde billige airtrack’s.

Du skal dog tænke dig om inden du køber en billig airtrack eller trampolin. Skal den holde i mange år og skal børnene holde interessen ved lige, så kan det godt betale sig at give lidt mere for den.

Heldigvis kan du jo både finde en trampolin eller en airtrack på tilbud, og så kan der være mange penge at spare. En billig airtrack på tilbud kan være et godt køb, og det samme gælder selvfølgelig med en trampolin.

Hvis du ikke har travlt med at købe, så er det en god ide, at holde øje med markedet og slå til, når din udvalgte trampolin eller airtrack er på tilbud.