En havetrampolin er rigtig god underholdning for hele familien, og den bliver mere og mere populær i de danske haver. Vi har i denne trampolin test samlet et overblik over de bedste trampoliner der er på markedet i Danmark.

Du kan måske forestille dig en sensommer aften, hvor grillen har været tændt og du sidder og nyder et godt glas vin, mens børnene leger på trampolinen. Trampoliner er utrolig god underholdning for børn, og samtidig er det med til at styrke deres motorik og give dem en god omgang motion.

Hvorfor vælge en god trampolin?

Når du skal vælge din trampolin til haven, så er der nogle overvejelser du skal gøre dig først inden køb. Der er stor forskel på at købe en billig trampolin i Harald Nyborg, og så en trampolin fra eksempelvis Berg, som er en af de førende indenfor trampoliner.

En kvalitets trampolin øger blandt andet sikkerheden, da fjedrene er bedre dækket til med en dug. Denne dug er også mere stødabsorberende, hvilket betyder at skulle uheldet være ude og man lander på dem, så er chancen for at komme til skade markant mindre, end på en billig trampolin, hvor sikkerheden ikke har været prioriteret.

Gode trampoliner har også en bedre springflade, som er med til at give et bedre spring. Og er der nogle akrobater i husstanden, eller måske kommende gymnaster, så kan en god trampolin også være med til at give springoplevelsen et gevaldigt løft.

Dog skal det sige at du kan være heldig at finde et godt trampolin tilbud, og så kan du få en rigtig god trampolin til en rigtig fornuftig pris. Det kan ikke altid betale sig at gå efter den der er “Bedst i test”, hvis ikke den opfylder de krav som du har til din havetrampolin.

Hvis du ikke bryder dig om at naboen kan se dig hoppe på en trampolin hen over hækken, så kan det måske være en nedgravet trampolin du skulle kigge efter istedet. Du kan se de bedste nedgravet trampoliner her.

Vi har i denne trampolin test valgte at teste følgende 6 havetrampoliner:

Berg Champion inkl. Deluxe sikkerhedsnet (Bedst i test)

trampolin bedst i test

Som nævnt i indledningen, så kommer vi ikke uden om Berg. De har sat sig tungt på trampolin markedet, og deres modeller er altså altid lige klassen over de andre.

Denne Champion model fra Berg har vundet mange priser i forskellige uafhængige test, og det er ikke uden grund.

Berg står for høj kvalitet, og samtidig er deres produkter nogle af de mest sikre der er på markedet. Beskyttelseskanten på Champion modellen er hele 38 cm bred og 3 cm tyk og lavet i slidstærkt vinyl.

Kanten Giver den mest optimalt sikkerhed, da den både dækker fjedre, dug og ramme. Selve rammen er galvaniseret, og derfor er den godt beskyttet mod rust, hvis den skal stå ud hele året.

Udover den meget sikre kant, følger der også et deluxe sikkerhedsnet med. Sikkerhedsnettet er specialfremstillet til Champion modellen, og de buede stolper og det kraftige net, giver en ekstra høj sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude og du springer forkert.

Nettet har en højde på 180 cm, og det er nemt at sætte fast på stolperne samtidig med at de går i et med beskyttelseskanten, så man ikke kan “smutte” under.

Trampolin med god springoplevelse

For at give den bedste springoplevelse, så har Berg valgt at bruge deres nye teknologi til denne trampolin. De har nemlig valgt at benytte deres egen airflow hoppedug. Denne hoppedug lader 50% mere luft strømme igennem, når du hopper på den. Det gør at der ikke er så meget modstand, og derved får du et højere og bedre spring, når du hopper på den.

Rammen er yderst veludført, da den både er meget robust og samtidig meget støjsvag.

Fjedrene der benyttes i trampolinen er placeret på Bergs egen Twinspring løsning. Disse fjedre sidder diagonalt i stedet for i et lige træk fra rammen til dugen. Denne trampolin benytter Bergs goldspring fjedre, som er med til at give dig et fastere dug, samt et mere behageligt spring, uanset din størrelse.

Bergs Champion trampolin er klart en af de bedste trampoliner til haven, der er på markedet og den vinder også vores test uden nogen tøven.

Specifikationer

 • Størrelser i diameter: 330 cm, 380 cm, 430 cm.
 • Vægt: 87,2 kg.
 • Højde på trampolin: 90 cm
 • Højde på trampolin inkl. net: 270 cm.
 • Fjedre: 96-128 stk. afhængig af størrelse.
 • Maksimal personvægt: 100-120 kg.
 • Farver: grøn og grå

 

 

Til Butik


 

JumpMaster trampolin inkl. sikkerhedsnet (Bedst til prisen)

trampolin udsalg

Trampolinen fra JumpMaster er det man kan betegne som en lavpris trampolin. Dog ligger den helt i toppen i denne kategori, og derfor har vi også taget den med i vores test. Trampolinen er som nævnt noget billigere end trampoliner fra eksempelvis Berg, og der er selvfølgelig også forskel på de 2 trampoliner.

Men stiller du ikke de store krav til din trampolin, eller er du i tvivl om hvor meget trampolinen vil blive brugt, så kan denne trampolin være en god “begynder” trampolin.

Medfølgende stige og sikkerhedsnet

Sammen med trampolinen fra JumpMaster får du både stige og sikkerhedsnet med i, hvilket betyder at det ikke er noget du skal ud og investere i ved siden af. Du har alt hvad du skal bruge her.

Sikkerhedsnettet er af høj kvalitet, og det har samtidig en overlappende åbning, som gør at man godt kan komme ind på trampolinen, mens andre hopper på den uden at der er risiko for at personen falder ud ved et forkert spring. Stigen gør det selvfølgelig noget nemmere at komme op på trampolinen, både for store og små.

Selve rammen på JumpMaster trampolinen er lavet af varmegalvaniseret stål, som beskytter den imod rust, og det danske vejr uanset årstid. Konstruktionen er meget kraftig, og rammen har endda livstidsgaranti. Trampolinen fås i 3 forskellige størrelse, og der er mellem 60 og 96 fjedre i den, afhængig af størrelsen du vælger.

Den største af trampolinerne har en maksimal personbelastning på hele 150 kg, og derfor skulle de fleste gerne kunne hoppe på den, uanset om det er et barn eller en voksen.

Dette er en rigtig god trampolin, som har været med i mange test af trampoliner uafhængigt, og den får samme dom i stort set alle. Dette er en ikke den bedste trampolin i testen, men er du i tvivl om hvorvidt du skal have en trampolin i haven, så kan det her være et rigtig godt begyndervalg, derfor vinder den også vores “Bedst til prisen” i denne test.

Specifikationer

 • Størrelser i diameter: 300 cm, 365 cm, 430 cm
 • Fjedre: 60-96 stk,
 • Vægt: 94 kg.
 • Farve: Grøn
 • Maksimal personbelastning: 100-150 kg.

 

Til Butik


 

BERG Elite trampolin inkl. Deluxe sikkerhedsnet (Bedste PRO valg)

trampoliner test

Her har vi med sværvægteren. Bergs Elite model er klart den bedste trampolin vi har i denne test, og måske også en af de bedste havetrampoliner der findes. Ønsker du det allerbedste inden for havetrampoliner, så er det her modellen.

Trampolinen har en ekstra kraftig beskyttelseskant og dug, og det gør at den holder til mere. Sikkerhedskanten er hele 40 cm bred, og den lapper et godt stykke over fjedrene, så der ikke er nogen risiko for at falde ned i dem. Kanten er hele 3 cm tyk, så den ikke er hård at lande på, og den er lavet ekstremt slidstræk.

Sikkerhedskanten er desuden polstret med et UV10 beskyttelseslag, som gør at den ikke tager skade fra solen, når den står ude en hel dag på en varm sommerdag. Det gør også at denne beskyttelselskant har en gennemsnitlig længere levetid end andre af Bergs trampoliner på ca. 2-3 gange.

Bedste springoplevelse

Berg har selvfølgelig også valgt at benytte sig af deres nyeste dug, som giver en klart bedre springoplevelse. Deres airflow dug lader 50% mere luft trænge igennem dugen, og derved er modstanden i springet meget mindre, og det giver dig et bedre spring, når du hopper på den.

Går du eller andre i hjemmet meget op i at få den bedste springoplevelse, så skal I vælge en trampolin der har en airflow dug.

Rammen på Bergs Elite model er selvfølgelig også varmegalvaniseret, så den holder rust væk. Men det er trampolinens fjedre også. Fjedrene, som bliver benyttet i deres twinspring-løsning holder nemlig længere, og derved er den også stødreduceret.

de varmegalvaniserede materialer der er brugt gør at levetiden på trampolinen stiger gevaldigt, og gør at den kan stå udenfor hele året rundt, uden at det påvirker den. SÅ slipper du også for at skulle pille den ned til efteråret, og igen sætte den op når solen begynder at komme frem igen hen af foråret.

Sammen med trampolinen modtager du også Bergs specialdesignet sikkerhedsnet, som sidder helt stramt på de buede stolper der medfølger. Grunden til at de er buede er at du ikke så nemt kommer til at hoppe ind i dem.

Leg på trampolinen

På trampolinens dug har Berg, i samarbejde med række skolelærer, udviklet nogle spil, som er med til at underholde og udvikle børn mens de er på trampolinen. Der er 3 forskellige spil, I kan spille på trampolinen. Der er følgende 3 spil på trampolinen:

 • Balancespil
 • Sum hoppespil
 • Huskespil

Alle spillene er med til at udfordre børnene, og give dem en bedre motorik. Spillene er beskrevet meget udførligt, og de kan leges uanset niveau. Spilinstrukserne kommer i et materiale, der gør at det kan holde til vind og vejr, uden at det går i stykker, og derved kan det opbevares på trampolinen.

Lige præcis motorikken er værd at bide mærke i, hvis det blandt andet er børn der skal benytter sig af trampolinen. Der er ingen aldersgrænse for hvornår man kan begynde at hoppe på en trampolin, og derfor er det en god idé for selv små børn at komme igang med at bruge en trampolin.

Der medfølger også 3 terninger, som er lavet af skum som er vandafvisende, samt et net du kan klipse på trampolinens side.

Trampolinens prisklasse, gør at den ikke bliver bedst i test trampolin i denne omgang, men den er dog stadig til at betale, hvis du virkelig går op i din havetrampolin, og derfor har vi også kåret den til “Bedst PRO valg” i denne test. Er budgettet dog til det, og du gerne vil have det bedste af det bedste, så er det her trampolinen.

Specifikationer

 • Størrelse i diameter: 330 cm, 380 cm, 430 cm, 520 cm.
 • Højde: 95 cm
 • Højde inkl. net: 275 cm
 • Fjedre: 96-140 stk.
 • Maksimal personvægt: 120 kg.
 • Farver: Grøn, grå og rød

 

 

Til Butik


 

Salta trampolin Comfort inkl. sikkerhedsnet og stige

Salta trampolin test

Her har vi endnu en havetrampolin, som fås til fornuftige penge uden at den koster en bondegård. Trampolinen er lavet af høj kvalitet, og har et smukt design. Salte Comfort er også ekstremt sikker, og der er monteret en 29 bred skumkant, som sikrer at du ikke springer ned i fjedrene. Sikkerhedskanten er 2 cm tyk, og derfor tager den godt imod fald på den.

Kantmåtten er desuden også polstret med et lag av PVC, som sikrer at den ikke tager skade fra solen, når den står og bager i på de varme sommerdage.

Denne havetrampolin er med til at give en masse gode oplevelser, til både store og små i hjemmet, og det er en god startermodel, til dem der har unge akrobater i hjemmet, eller du bare gerne vil hjælpe deres børn med at udvikle deres motorik.

Alt i en trampolin

Samme emd Salta comfort får du både sikkerhedsnet og stige med, hvilket betyder at du ikke skal ud og købe det ved siden af, som en ekstra investering. Stigen er 75 cm høj. Sikkerhedsnettet er utrolig stærkt, og sikrer dig at du ikke kan komme til at hoppe ud over trampolinen, og derved komme til skade.

Selve konstruktionen af trampolinen er med til at holde sikkerhedsnettet fast, og fordi den buer lidt, så sikrer den sig at du ikke så nemt har ved at hoppe ind i nettet.

Det bløde net der er med til at sikrer dig at du ikke falder af trampolinen er lavet af høj kvalitet, og den dobbeltsidede lynlås, gør at du harmulighed for at komme ind og ud af trampolinen nemt.

Huske altid at lyne lynlåsen, når der hoppes på trampolinen, så du ikke har mulighed for at falde ud igennem hullet ved et spring der går galt. I toppen af nettet sidder der en metalring, der sørger for at holde nettet stramt og tæt, så du ikke kan falde ud.

Dette er er rigtig god trampolin, som fås til fornuftige penge, derfor har vi også valgt at tage den med i vores havetrampolin test.

Specifikationer

 • Størrelse i diameter: 305 cm, 366 cm, 396 cm.
 • Højde: 75 cm.
 • Højde inkl net: 260 cm.
 • Fjedre: 64-80 stk.
 • Maksimal personvægt: 120 kg.
 • Vægt klaret i test: 250 kg.
 • Farve: Sort

 

Til Butik


 

MCU-Sport Classic Plus trampolin

trampolin bedst i test

Trampolinen fra MCU-Sport er en danskproduceret trampolin, som også kommer i høj kvalitet. Denne trampolin er utrolig billig, trods kvaliteten, og derfor kan det også være en god trampolin at begynde med, hvis du stadig er usikker på hvorvidt du skal have en havetrampolin.

Denne trampolinen fra MCU-sport har en bedre og bredere sikkerhedskant, end du normalt ser på billige trampoliner, det samme gælder selve rammekonstruktionen. Den er varmegalvaniseret, ligeså er fjedrene. Det vil sige at de ikke ruster med tiden, eller begynder at larme meget, når du hopper på den.

Gør det selv trampolin

Kan du godt lide at samle ting selv, så kan du hygge dig med denne trampolin, da den nemlig kommer med en veludført manuel til hvordan du samler den. Er du ikke så meget til at gøre det selv, så kan du måske spørge nogle du kender om hjælp til at få den samlet.

Trampolinen kommer uden sikkerhedsnet eller stige, og derfor anbefaler vi at du køber det ved siden af, da du kan komme slemt til skade, ved at falde ud over trampolinen ved et fejlspring.

Specifikationer

 • Størrelse diameter: 305 cm, 370 cm.
 • Fjedre: 60-72 stk.
 • Højde: 85 cm.
 • Vægt: 60 kg (inkl sikkerhedsnet, som kan tilkøbes)
 • Maksimal personvægt: 120 kg.
 • Farve: Grøn

 

Til Butik


 

BERG Favorit trampolin inkl. Comfort sikkerhedsnet

trampoliner bedst i test

Som du nok har set i de tidligere i artiklen, så kommer vi ikke uden om Berg, når vi taler om havetrampoliner. Derfor har vi også, som den sidste trampolin i denne trampolin test, valgt at tage Berg Favorit trampolin med.

Berg Favorit er den billige model, som Berg har produceret. Selvom den er billig, så er de ikke gået på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Trampolinen fås helt ned i 270 cm i diameter, så selvom du ikke har så meget plads i haven, så kan den her måske passe ind alligevel.

Dog anbefales det at den mindste model på 270 cm i diameter ikke benyttes af folk over 70 kg. Modellen fås dog i større størrelser, og de kan holde til mere. Den største favorit model kan holde til 120 kg.

Berg har igen valgt at bruge deres populære Goldspring fjedre, og de er speciellavet til de mindre personer på denne trampolin. De er nemlig strammet hårdt op, så det giver brugeren et mere kontrolleret spring, og derved øger det også sikkerheden, da chancen for at hoppe forkert formindskes.

Trampolin med Safety Comfort

Sammen med trampolinen følger også Bergs nyeste opfindelse indenfor sikkerhedsnet, og det er designet præcis til favorit-serien. Det fintmaskede net er utrolig slidstærkt, og kan holde til alt slags vejr.

Sikkerhedsnettet er fæstet til rammen, og derved giver det mere plads på selve trampolinen. Sikkerhedsnettet har en overlapning, hvilket gør at indgangen altid er lukket, og derved er du sikker på at du ikke falder ud af trampolinen, hvis uheldet er ude.

Trampolinens sikkerhedskant er 2 cm tyk, og har en bredde på hele 38 cm, så du er godt beskyttet imod fjedrene, når du springer på den.

Specifikationer

 • Størrelse i diameter: 270 cm, 330 cm, 380 cm, 430 cm, 520 cm.
 • Fjedre: 48-96 stk.
 • Højde: 70 cm.
 • Højde inkl. net: 250 cm
 • Maksimal personvægt: 70-120 kg.
 • Farve: Grøn og grå

 

 

Til Butik

 

Sikkerhed på en trampolin

Inden du benytter dig af en trampolin, så skal du sikre dig at sikkerheden er iorden. En havetrampolin kan være en rigtigt sjov aktivitet for hele familien, men du kan også komme rigtig galt afsted, hvis ikke du tager dine forholdsregler.

Sørg altid for at trampolinen er placer et et sted, så hvis uheldet skulle være ude og du falder af trampolinen, at det så ikke er noget hårdt du lander på. Sørg for at der ikke er asfalt rundt omkring trampolinen, ligeså er det en god idé ikke at placere den op af buskadser, fliser og lignende. Det gør ikke så ondt at lande på græs.

For at mindske risikoen for at falde af, så er det også en god idé enten at købe en trampolin med sikkerhedsnet, eller tilkøbe et. Et sikkerhedsnet mindsker risikoen for at falde ud over trampolinen gevaldigt.

Sørg også altid for at dugen er ren, når du hopper på den. Det kan skade både dig og trampolinen, hvis der ligger grene, sten eller kviste på trampolinen.

Det anbefales også at du ikke hopper på trampolinen, når den er våd. Det skyldes at dugen nemt kan blive glat, og du derved øger risikoen for at springe forkert og komme ud for en ulykke.

Sørger du for at alle sikkerhedsforanstaltninger er taget, så kan du med ro i maven sende børnene på trampolinen, eller du kan selv tage en tur. Er det netop børn der skal hoppe på trampolinen, så anbefales det altid at der er en voksen i nærheden, hvis der nu skulle ske et uheld.

Trampoliner er ikke ufarlige, da du kan hoppe højt på dem og lande forkert.

Hvis sikkerheden er en topprioritet for dig, så skal du kigge efter trampoliner som selvfølgelig har, eller kan montere et sikkerhedsnet, og så skal sikkerhedskanten også kunne dække fjedrene totalt, og gerne et lille stykke af dugen også. Den må også gerne være tyk, da det sørger for at absorberer mere af faldet, hvis du landet på den.

Hvordan passer du på din trampolin?

Bedste havetrampolin

Det er en god idé at sørge for trampolinen er ordentligt samlet og sat op. Er den ikke det, så kan den falde fra hinanden, og du kan komme slemt til skade.

Det er også en god idé at tjekke trampolinen for fejl og mangler inden du hopper på den.

Mangler der en del, og du hopper på den alligevel, så kan det være at den ikke holder særlig længe.

Det anbefales at hoppe uiden sko, og sørge for at lommerne er tømt inden du går op på trampolinen.

Hvis du har sko på imens du hopper slæber du højst sandsyndlig sand, grus og andet med op på trampolinen. Det kan være med til at kradse hul på dugen over længere tid, og desuden så er det heller ikke særlig rart at lande på.

Det er også vigtigt at du placerer trampolinen så den er vater, eller i hvertfald så tæt på som muligt. Står den ikke så lige som muligt, så vil trampolinens midtpunkt nemlig forskydes med tiden, da fjedrene og trampolinrammen belastes mere i den ene side end den anden.

Med tiden så skal fjedrene måske også udskiftes, hvis de bliver for slappe. Det afhænger af meget hvor trampolinen bliver brugt, og selvfølgelig også af vægten på personerne der hopper på den. Fjedre der ikke er galvaniserede kan godt ruste lidt på overfladen, men det har ingen betydning af selve springoplevelsen.

Du skal også lave en form for eftersyn på trampolinen mindst en gang årligt – specielt hvis trampolinen står udendørs hele året.

Det danske vejr kan være hård ved en trampolin, og derfor kan den også blive lidt medtaget, hvis ikke du gør lidt for det. Det er også en god idé i samme ombæring at du smører rammen, da den med årene godt kan blive lidt medtaget og begynde at knirke.

Du skal kigge efter om der er nogle beskadigede rammedele eller rør, løse eller måske endda ødelagte fjedre, slitage af sikkerhedskanten og revner i dugen. Der må ikke være revner i dugen, da du kan risikere at det bliver værre med tiden og du endda ryger igennem.

Det kan være en god idé at beskytte trampolinen med et beskyttelsesovertræk. Det kan nemlig forlænge levetiden på den, da solens stråler kan være skadelige for trampolinen. samtidig med så slipper du også for at der lander alt muligt skidt på trampolinen, i form af blade, grene, fugleklatter osv. Nogle af de modeller vi har testet har en uv polstret beskyttelseskant, som hjælper med at beskytte dugen.

Hvis du lader trampolinen stå ude hele året, så er det en god idé at fjerne sneen fra dugen. vægten fra sneen kan nemlig påvirke både dug og fjedre.

Som du nok har bemærket, så går Berg modellerne meget igen i denne guide. Hvis du gerne vil se flere bergmodeller, så kan du se vores Berg trampoliner her.

Her kan du se forskellen på 3 af Berg’s trampoliner

Hvad koster en trampolin?

Trampoliner kan fås i mange forskellige prisklasser, men en ting er sikkert. Ligesom ved så mange andre ting, så er pris og kvalitet noget der hænger sammen. Du kan sagtens gå ud og købe en billig trampolin i et byggemarked, men så er det ikke sikkert at hverken får så god sikkerhed eller en god springoplevelse når du hopper på trampolinen.

Vi anbefaler dog at du tænker dig om hvad trampolinen skal benyttes til, og hvor ofte den benyttes og af hvem. Vi vil allesammen gerne passe godt på vores børn, og derfor er det en god idé først og fremmest at kigge på hvor god sikkerhed trampolinen har.

Heller betale lidt ekstra for noget der er sikkert, end at købe noget hvor du eller dine børn kan komme lettere til skade. Igen kan vi fremhæve Bergs, som har gjort meget ud af sikkerheden på deres trampoliner, og det er en af grundene til at vi anbefaler dem.

Der er også mange trampolin størrelser, og det er klart at jo større trampolinen er, jo mere koster den. Jo mindre trampolinen er jo mere påvirker det også selve springet, når du benytter den.

Det kan anbefales at købe en trampolin fra et af de anerkendte mærke, såsom Berg, da du her også har mulighed for at købe reservedele såsom fjedre, dug osv hjem igen, hvis de med årene skal udskiftes. Det kan være sværere at få fat i, hvis det er et brand som ikke er så stort i trampolin branchen.

Var det alligevel ikke en trampolin du var på udkig efter, så kan det være du skal overveje en airtrack istedet. Du kan se vores guide til den bedste airtrack her.

Hvad skal jeg tænke over inden jeg køber en trampolin?

trampolin god kvalitet

Der er mange ting du skal have overvejet inden du køber en trampolin.

Først og fremmest er det vigtigt at være sikker på du har plads nok til en havetrampolin. Det anbefales at der ca. er 1,5-2 meters afstand til det omkringværende.

Det skyldes at hvis uheldet er ude, og en person falder af trampolinen, så går det ikke at de lander over i et rækværk, buskads eller på nogle fliser. Det vil kun gøre ulykken langt værre.

Det kan også være en god idé at overveje en firkantet trampolin til nedgravning, hvis ikke du har så meget plads, da den nemmere kan sætte ind i et hjørne af haven. Du kan se vores guide til den bedste firkantet trampolin til nedgravning her.

Derudover skal du også tænke over hvad trampolinens formål er. Er planen at den kun skal benyttes til sjov et par gange i løbet af sommeren, jamen så er der nok ikke nogen grund til at gå ud og købe den dyreste trampolin på markedet.

Hvis du omvendt har planer om at enten du eller andre i husstanden skal benytte den til gymnastisk træning eller lignende, så er det nok en god idé at købe en af de lidt dyrere, som er af højere kvalitet. Det giver nemlig både en bedre springoplevelse, og så kan de typiskvis også holde i længere tid.

Kan man hoppe flere på en trampolin?

trampolin mål

Ja det kan man godt. Det er dog vigtigt at du sikrer dig at trampolinens vægtgrænse ikke bliver overskredet.

Selvom en trampolin har en vægtgrænse på eksempelvis 120 kg, jamen så kan den sikker godt holde til at der hoppes på den af flere samtidig i en kortere periode, selvom i til sammen vejer over 120 kg.

Det der menes med vægtgrænsen er at, hvis der over en længere periode bliver hoppet på trampolinen, mens den vægtgrænse er overskredet, så risikerer du at dugen med tiden tager skade, og det samme gør fjedrene. Derfor hold jer under vægtgrænsen, så trampolinen ikke bliver yderligere belastet.

DGI skriver blandt andet at man altid kun skal hoppe 1 person ad gangen på en trampolin, for at undgå skader, medmindre det er leg.

Vi håber at denne trampolin test har været med til at lade dig blive inspireret til hvilken trampolin du skal vælge til din have. Formålet med testen er at danne et så godt overblik som muligt, over nogle af de bedste trampoliner der er på markedet i Danmark.