Berg trampolin 2024 – Guide til de bedste trampoliner fra Berg

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er de absolut færreste børn, der ikke vil elske at have en Berg trampolin stående i deres have, som de frit kan gøre brug af i det gode forårs- og sommervejr.

Hvis du er forælder til et barn eller måske endda flere børn, som rigtig godt kan lide at være aktive, så er der ikke nogen tvivl om, at de vil elske muligheden for at hoppe på en Berg trampolin – enten på egen hånd eller sammen med nogle af deres gode venner og veninder.

Det er dog ikke ensbetydende med, at du bare kan gå ud og investere i en tilfældig trampolin til haven og derefter sætte den op.

Der er nemlig stor forskel på de mange producenter og de mange modeller af trampoliner, der kan fås på det danske marked – og det betyder selvfølgelig også, at der er stor forskel på kvaliteten.

I den forbindelse skal det nævnes, at det er meget vigtigt, at du til enhver tid sørger for at vælge en trampolin, der er af høj kvalitet og hvor der er særligt fokus på at sikre, at både kvaliteten og sikkerheden er helt i top.

Berg trampoliner i denne guide

Vælg en Berg trampolin for en sikkerheds skyld

Det kan være meget farligt at hoppe på trampolin, hvis ikke den er sikker og den ikke er af god kvalitet, da en fjeder eksempelvis kan springe, hvis den er af dårlig kvalitet eller selve dugen på trampolinen kan gå i stykker, fordi den ligeledes er af lav kvalitet.

Hvis du gerne vil sikre dig, at du ender med at investere i en trampolin, der er af høj kvalitet og hvor der har været fokus på at optimere sikkerheden, så skal du bestemt tage et nærmere kig på en Berg trampolin.

Berg trampoliner er kendt i store dele af verden for at være i rigtig god kvalitet!

Berg Favorit inkl. Comfort sikkerhedsnet (Bedst til prisen)

BERG Favorit inkl. Comfort sikkerhedsnet (Bedst til prisen)

Du kan altid være sikker på at få et produkt i den bedste kvalitet, når du vælger en trampolin fra Berg.

Modellen på billedet står på 4 solide dobbelt ben ben, men den fås også til nedgravning. Den er omgivet af et stabilt og fintmasket sikkerhedsnet.

Trampolinen er stærk og stabil nok til, at voksne også kan hoppe på den takket være de særlige Goldspring fjedre. Disse fjedre er meget fleksible og giver et særligt godt opspring -både for børn og for voksne.

Kantbeskyttelsen ligger et godt stykke ind over fjedrene, så disse ikke ligger blottet og kan risikere at forårsage fejlspring. Beskyttelsen er lidt tykkere der, hvor den ligger over rammen. Det giver hopperen en god beskyttelse i forhold til rammen og fjedrene.

Sikkerhedsnetter er specialfremstillet til denne model, og den har et dobbelt overlap ved åbningen. Det giver også en øget sikkerhed. Desuden er nettet fæstet direkte på trampolinens ramme, hvilket giver en del mere plads at hoppe på. Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger en model til nedgravning, så følger der ikke sikkerhedsnet med.

Favorit trampolinen fra Berg fås i mange størrelser

Bergs Favorit trampolin fås også med andre diameter, og den kommer både i en udgave med ben og en udgave til nedgravning. Den helt store model, Grand 520 er en oval trampolin, hvilket giver virkelig god plads til mere avancerede spring.

Alle modellerne kommer selvfølgelig i den samme eminente kvalitet, som betyder både god hoppekontrol og stor grad af sikkerhed.

Vælg en større trampolin, hvis du gerne vil have endnu mere plads at boltre dig på, når du hopper og leger.

Vil du minimere faldulykker, så vælg en model, der kan graves ned.

Specifikationer

 • Størrelser(Diameter): 270 cm, 330 cm, 380 cm, 430 cm og 520 cm(oval form)
 • Nedgravningsmodel i størrelserne: 330 cm, 380 cm, 430 cm og 520 cm(oval form)
 • Vælg imellem farverne grøn og grå
 • Maks personvægt: 70 kg, 100 kg, 110 kg, 120 kg og 120 kg
 • Antal fjedre: 48 stk, 72 stk, 80 stk, 96 stk og 96 stk
 • Meget slidstærk hoppedug
 • Tyk kantbeskyttelse
 • Sikkerhedsnet, Safety Comfort, medfølger

 

Til Butik

 

Berg Champion inkl. Deluxe sikkerhedsnet (Mest populære valg)

BERG Champion inkl. Deluxe sikkerhedsnet (Mest populære valg)Berg trampolinen Champion er udført i en prisvindende kvalitet. Den fås i flere forskellige varianter, som alle er gennemført med både design, kvalitet og sikkerhed i højsædet.

Modellen på billedet er en Champion på ben i grå, med et supergodt sikkerhedsnet omkring.

Den kommer også i farverne grøn og sort samt i størrelserne 380 cm, 430 cm. Den fås også som en firkantet “Ultim” variant, der måler 220 x 330 cm. Eller som “Grand” model hvor den er oval med en diameter på 470 cm eller 515 cm (Bergs absolut største trampolin).

Berg Champion fås også som nedgravningstrampolin. Enten som InGround, som ligger en smule over niveau eller som FlatGround, der ligger helt i niveau med græsset. Og som noget nyt, er det nu også muligt at købe nedgravningstrampoliner med sikkerhedsnet.

Populær Berg trampolin

Med denne meget populære trampolin får I sublim kvalitet hele vejen rundt. Der er tænkt både på design, materialebrug og sikkerhed.

Trampolinen er støjsvag og robust.

Desuden får du et virkelig godt og affjedret hop på denne trampolin, som kan bruges både af børn og voksne.

Sikkerhedsnettet er højt og solidt, og det har et godt overlap ved åbningen, hvilket giver en ekstra sikkerhed.

Et rigtig godt valg, når du tænker i både design, komfort og sikkerhed.

Vælg den variant, som du synes bedst om – eller som du har bedst plads til. Generelt kan man dog sige, at både den firkantet og den ovale udgave giver mere plads til den seriøse springer, som gerne vil lave tricks og lange spring, mens de runde trampoliner mere er til leg og sjov.

Specifikationer

 • Fås i størrelserne: 330 cm, 470 cm, 515 cm (oval) og 220 x 330 cm (firkantet)
 • Fås både i runde, ovale og firkantede varianter
 • Maks personvægt: 100 kg, 110 kg og 120 kg
 • Fjedre: 96 stk, 112 stk og 128 stk
 • Patenteret TwinSpring (fjedrene sidder diagonalt)
 • AirFlow hoppedug
 • Fås i farverne: grøn, grå, sort og tatoo
 • Varmegalvaniseret ramme (sikret imod rust)

 

Til Butik

 

Berg Elite inkl. Deluxe sikkerhedsnet (Bedste PRO valg)

BERG Elite inkl. Deluxe sikkerhedsnet (Bedste PRO valg)Denne udgave af en trampolin fra Berg har flere forbedrende detaljer, hvilket gør den til en trampolin i særklasse.

Den har blandt andet en ekstra kraftig beskyttelseskant og en dug med en øget holdbarhed.

Rammen er udført i en ekstra bred kvalitet, og benene fremstår med en flot sort coating, der gør hele metalkonstruktionen meget resistent over for rustangreb.

Sikkerhedsnettet sidder stramt og har ekstra buede kanter, så der er bedre plads til hop og spring.

Den kan bruges til både leg og til seriøs træning. Den gennemførte kvalitet og det eksklusive design fås ikke meget bedre.

Berg trampolin på ben eller til nedgravning

Denne model fås også i andre varianter. I størrelserne 330 cm, 380 cm og 430 cm fås den i grøn, grå og rød. I størrelse 430 fås den også med tegninger på dugen og terninger til at spille med.

Der findes også en grå Grand Elite model , der er den helt store ovale udgave med ekstra god plads til de akrobatiske øvelser.

Alle størrelser fås også uden ben til nedgravning. Enten som InGround eller som FlatGround. Til nedgravningsmodellerne kan der også sættets sikkerhedsnet omkring.

Vælg denne model, når kvalitet, holdbarhed og sikkerhed er det vigtigste for dig.

Specifikationer

 • Diameter: 330 cm, 380 cm, 430 cm og 520 cm (oval)
 • Maks personvægt(efter størrelse på trampolinen): 100 kg, 110 kg eller 120 kg
 • Fjedre(efter størrelse på trampolinen): 96 stk, 112 stk, 128 stk og 140 stk
 • TwinSprings(V-formede fjedre)
 • UV beskyttelse
 • AirFlow hoppedug (mindre luftmostand og bedre hop)
 • Varmegalvaniserede fjedre (anti-rust)
 • Stolper: Dækket af skumplast
 • Ekstra sikkert net med godt overlap ved åbning
 • Fås også i farverne grå og rød og med tegninger på dugen
 • Fås også som nedgravningstrampolin (InGround eller FlatGround)

 

Til Butik

 

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af din Berg trampolin

Det er meget vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af den trampolin, hvilket gør sig gældende uanset om du selv skal gøre brug af den eller du derimod har et barn eller flere børn, som kommer til at skulle bruge den.

Hvis du ikke sørger for at købe en trampolin, der er af høj kvalitet og dermed også er lavet af de bedst tænkelige materialer o.lign., så vil du hurtigt finde ud af, at du kommer til at fortryde dit køb.

Det ses nemlig ofte, at trampoliner, der kan købes i f.eks supermarkeder til nærmest ingen penge har det med at gå hurtigt i stykker – det kan eksempelvis være, at kantbeskyttelsen falder af eller går i stykker, at fjedrene begynder at springe eller at selve hoppedugen begynder at få huller rundt omkring.

Alt dette kan du undgå, hvis du bare sørger for at købe en trampolin til haven, som er af høj kvalitet og som er lavet af en producent, der har fokus på kvaliteten, hvilket meget vel kunne være Berg, som er kendt i store dele af verden for at lave trampoliner af høj kvalitet og som har en lang levetid.

Du kan også tage et kig på vores test af havetrampoliner her.

Husk på, at det ikke er alle trampoliner, der kan graves ned

Du skal desuden også huske på, at det ikke er alle trampoliner, der kan holde til at blive gravet ned.

Det betyder også, at hvis du synes det er rigtig smart at få trampolinen gravet ned, da det blandt andet er med til at reducere faldhøjden fra trampolinen, så skal du ikke blot gå ud og købe en ganske almindelig model, der er beregnet til brug i haven.

Du skal derimod gå på jagt efter en trampolin til nedgravning, der er lavet med det meget specifikke formål, at den skal kunne tåle at blive gravet ned i din græsplæne.

Skal det ikke være en rund trampolin, så kan du kigge på vores guide om firkantet trampolin til nedgravning her.

Du skal ikke være bange for, at en sådan trampolin er dyrere end andre, for det er de som sådan ikke – de er blot blevet konstrueret på anderledes vis, da de skal kunne holde til at blive gravet ned.

Det er dog vigtigt, at du gør op med dig selv fra start af, hvorvidt du ønsker at grave din kommende trampolin ned eller ej, for der er selvfølgelig også en hel del arbejde forbundet med at lave selve hullet til trampolinen, men der er dog rigtig mange fordele ved det, så det kan både være tiden og sveden værd.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken Berg trampolin er den bedste?

Vi har i denne guide kigget nærmere på Berg trampoliner til haven. Vi har vurderet dem ud fra kvalitet, springoplevelse og sikkerhed. Ud fra disse parametre har vi kåret Berg Elite til at være den bedste Berg trampolin.

Hvilken Berg trampolin er bedst til prisen?

Berg er kendt som et kvalitetsfirma, og derfor er det heller ikke her du finder de billigste trampoliner på markedet. Vi har dog fundet frem til en Berg trampolin som kan købes til en fornuftig pris, uden at det skal koste dig en bondegård. Vi har kåret Berg Favorit til at være “Bedst til prisen” i denne guide.

Hvorfor købe en Berg trampolin?

Når man snakker havetrampoliner, så kommer man ikke uden om Berg trampoliner. Kvaliteten og springoplevelsen er noget helt for sig på deres trampoliner. Derudover går de også meget op i at sikkerheden er helt i top.

Hvad koster en Berg trampolin?

Berg trampoliner er ikke de billigste på markedet, men til gengæld er de nogle af de bedste. Prisen afhænger også af størrelsen af trampolinen. Deres billigste modeller kan fås til omkring 4.000 kr., hvorimod deres top modeller kan fås fra omkring 10.000 kr.