Løbebånd uden motor – Curved løbebånd uden strøm

Fordelene ved et løbebånd uden motor er, at du får et mere naturligt løb, samt at der ingen begrænsninger er på den maksimale hastighed. Det er alene dig og dine løbefærdigheder, der er afgørende for dette. Endnu bedre er det, hvis det er et kurvet løbebånd uden motor, som giver et endnu mere ergonomisk korrekt løb.

Løbebånd uden motorer anvendes dagligt af ivrige motionister og sportsudøvere, der kan lide at løbe indendørs på en naturlig måde.

Løbebånd uden motor i denne guide

Mindre trænede elsker også løbebåndet, fordi det kan køre med langsommere indstillinger, hvilket betyder, at du kan få din daglige gangøvelse ind, uden faktisk at gå nogen steder. Vil du hellere investere i et “normalt” løbebånd, kan du finde gode løbebånd her.

Markedet for løbebånd er imidlertid fyldt med tilbud, så det for den uindviede kan være temmelig svært at skulle vælge, hvilket løbebånd man ønsker.

Det er især for de, der vil skaffe sig et buet løbebånd i ens eget hjem, at flere ting kommer ind i billedet.

Skal det være et løbebånd uden motor eller et med motor? Hvor meget plads har man til rådighed, hvor meget skal løbebåndet fylde? Hvad kan løbebåndet præstere? Og hvad med ens egne ønsker, vi er jo da alle forskellige mht. smag og behag?

Denne artikel tjener til at hjælpe dig, så fortvivl ikke længere.

Everfit TFK-110-MAG (Bedst løbebånd uden motor til hjemmetræning)

Everfit TFK-110-MAG (Bedst løbebånd uden motor til hjemmetræning)Everfit TFK-110-MAG er et billigt løbebånd uden motor, som egner sig godt til hjemmetræning, på mindre plads.

Det smarte løbebånd kan nemlig foldes sammen, så det ikke fylder mere end 44 cm i længden, 64 i bredden og 142 cm i højden. Det gør båndet velegnet til, at blive gemt væk i skabet eller liggende under sengen.

Justerbar stigning og modstand

Everfit TFK-110-MAG leveres med, både justerbar stigning og et magnetisk modstandssystem i 8 trin. Det hele foregår dog manuelt.

Det betyder, at for at skifte stigning, så skal du stoppe med at løbe og gøre det manuelt. Du kan vælge mellem 3 forskellige niveauer.

Det er noget nemmere at justere modstanden, da det kan gøres uden, at du behøver at stå af båndet. Du justerer modstanden på et drejehåndtag, på siden af stativet.

Det medfølgende LCD display giver dig informationer om din hastighed, distance, tid og forbrændte kalorier, samt pulsen via de indbyggede pulsmålere i håndtagene.

For at få den glidende bevægelse i selve båndet, når du løber, kræver det et tungt svinghjul. Her er der et svinghjul på 6 kg. Det er ikke optimalt, men det er absolut brugbart. Og til prisen, er dette en god mulighed for, at træne derhjemme på et løbebånd uden motor.
Vær dog opmærksom på, at med maksimal brugervægt på 100 kg, er det ikke verdens mest robuste løbebånd, men det er rigeligt til de fleste.

Specifikationer

 • Løbeflade: 115 x 38 cm
 • Stødabsorberende løbeflade
 • Indbyggede pulsmålere i håndtag
 • Computer viser hastighed, distance, tid, forbrændte kalorier & puls
 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • Størrelse, opsat LxBxH: 136 x 64 x 131 cm
 • Størrelse, foldet sammen LxBxH: 44 x 64 x 142 cm
 • Vægt: 25 kg

 

Til Butik


 

Toorx Power Mag løbebånd uden motor (Bedst i test)

Toorx Power Mag løbebånd uden motor (Bedst i test)Toorx er på grund af kombinationen af sine innovationer, sin opfindsomhed og fremsynethed, indbegrebet af italiensk iværksætteri.

Årsagen til virksomhedens voksende succes, ligger gemt i nøglebegreberne kvalitet, design, pris, bredde i sortimentet, dokumenteret eftersalgsservice og dedikation fra de mennesker, der arbejder for Toorx.

Toorx professional sælger en total serie af produkter, lige fra HIIT-udstyr dedikeret til cross training og funktionel træning, hvor det der fanger vores opmærksomhed er de gode løbebånd.

Desforuden fremstiller man skitrænere, romaskiner og air bikes med henblik på træningsformer som f.eks. cross training og træning ved hjælp af egen kropsvægt, indendørs og udendørs.

Træningen

Mht. manuelle løbebånd, præsenterer den nye model, Toorx TRX Power Mag, sig som ideel for intervaltræning, med høj intensitet.

Der er mange fordele forbundet med løbebånd uden motor, som f.eks kortere træninger, mere realistisk løbefornemmelse, minimal vedligeholdelse og at du selv bestemmer hastigheden, uden at tage hensyn til hverken knapper eller motorydelse.

Det er det mest naturlige alternativ til udendørs løb.

Konceptet giver atleter og motionister muligheden, ved hjælp af interval og udholdenhedstræning, at øge sin kraft, tempoet, udholdenheden og smidigheden samt en bedre kondition.

Gode materialer og glidende bevægelser med et godt tråd

TRX Power Mag er fremstillet med, et dobbelt svinghjul med en kapacitet på 20 kg.

Dette skaber en glidende og jævn bevægelse, med et godt tråd uden ryk og afbrydelser. Det giver en god oplevelse, når man løber og det føles mere realistisk.

Selve løbefladens størrelse er 46 x 125 cm, hvilket er rigeligt plads til at løbe, uden at bekymre sig om at træde forkert.

Båndtykkelsen er 1,6 mm og polstret, takket være seks plast-elastomerer placeret mellem rammen og tavlen.

Elastomerer er en hovedgruppe af plasttyper, der er kendetegnet ved at være gummi-elastiske. Ved en påvirkning af en nok så lille kraft, kan denne plasttype give sig efter med op til flere hundrede procent og derefter vende tilbage til den oprindelige form.

På den måde skåner du knæ og ankler, for unødvendige tunge belastninger, når du løber på båndet.

At løbebåndet er bygget med godematerialer, vidner en maksimal brugervægt på hele 180 kg om. Det betyder at godt og vel alle, kan anvende dette løbebånd. Selve båndet vejer 75 kg, hvilket igen vidner om stabilitet og kvalitet.

8 modstandsniveauer & 3 stigninger

Power Mag- bremsesystemet er magnetisk. Det tilpasses ved hjælp af et håndtag, fra en til otte forskellige indsats-niveauer. Ofte ser man at modstandsniveauer justeres, ved hjælp af en lille drejeknap. Her er det et stort håndtag, så det kan gøres nemt, præcist og hurtigt.

Derudover har du også 3 forskellige stigninger at vælge mellem. Det gøres manuelt og kræver at du stopper med at løbe.

Et lille display med et blåt LCD-baggrundsbillede og en baggrundsbelysning illustrerer tid, hastighed, afstand, kalorieforbrænding og puls.

Pulsmålingen er styret af en trådløs sensor, der kan forbindes med en integreret pulsmåler og en valgfri pulsmåler.

Sammenklappeligt løbebånd

Praktisk er det, at båndets pladsbesparende lukning gør det muligt, at folde båndet sammen, så det fylder mindre end 80 cm i dybden.

To praktiske hjul løftes op over rammens bund ved forenden af båndet, så apparatet kan bevæges ved, at man kan trille rundt med løbebåndet.

Vil du se flere foldbare løbebånd, kan du læse vores guide til det bedste foldbare løbebånd her. Det er dog alle foldbare løbebånd med motorer.

Specifikationer

 • 20 kg dobbelt svinghjulssystem
 • 8 modstandsniveauer
 • 3 niveauer af stigninger
 • Computer viser tid, hastighed, distance, kalorieforbrænding og puls
 • Dimensioner foldet sammen: 76,5 x 67 x 145 cm
 • Dimensioner udfoldet (LxBxH): 140 x 76,5 x 144,5 cm
 • Løbeflade: 46 x 125 cm
 • Vægt: 75 kg
 • Maksimal brugervægt: 180 kg

 

Til Butik


 

Crossmaxx Runner PRO Curved løbebånd (Bedste PRO valg)

CCrossmaxx Runner PRO Curved løbebånd (Bedste PRO valg)Med Crossmaxx Runner PRO kan du indarbejde nye målsætninger omkring dit træningsforløb!

Det manuelle selvdrevne Crossmaxx Runner PRO løbebånd uden strøm, byder på en unik og fænomenal træningsoplevelse, uden at du behøver at belaste dit elforbrug.

Manuelt er bedre end motoriseret

Det selvdrevne princip betyder ganske enkelt, at det er din bevægelse, der sætter løbebåndet i gang.

Når du tager længere skridt op ad det buet løbebånd, øges hastigheden, og hvis du nedsætter hastigheden driver du tilbage mod bagenden.

Denne veritable ”rugbrødsmotor” er baseret på, at det er dine fødder, der sætter løbebåndet i gang.

Udtrykt teknisk er det med andre ord båndets inerti, der yder den modstand, der gør løbeturen effektiv.

Dette bevirker, at du er nødt til at gøre en ekstra indsats, så du kan opretholde den hastighed, du finder nødvendig for træningen.

Med Crossmaxx Runner PRO behøver du ikke at fastholde et forud indstillet tempo. Hvis du sætter tempoet ned, sænkes hastigheden ganske enkelt.

Følelsen af en frihed, mens du løber på det manuelle løbebånds unikke buede løbeflade, understøttes af følelsen af, at en motor erstattes af din muskelkraft – det er noget, der kan medvirke til at sænke elregningen.

Og så er det værd at bemærke, at man ikke behøver at trykke på en større skærm.

Kort sagt, du styrer hastigheden hundrede procent selv med egne bevægelser.

Et unikt curved løbebånd uden motor

Crossmaxx Runner PRO er unikt, fordi fire sektioner af intensiv manuel kontrol, giver brugere mulighed for selv at vælge det løbetempo, der passer dem.

Crossmaxx Runner PRO er en professionel maskine, designet til at atleter kan spurte med den maksimale kapacitet.

Den kurvede løbeflade sikrer en ægte, naturlig løbebevægelse. Det er netop den buede form, der gør at løbet bliver mere naturligt.

Løbebåndet leveres med en LCD-skærm til måling af afstand, kalorier, tid og puls.

Træningsformer

Det motorfrie løbebånd med buet form er perfekte til “deadmill running”, HIIT træning og i det hele taget den total-kropslige træning.

Crossmaxx Runner PRO forbrænder op til 30% flere kalorier, sammenlignet med motoriserede løbebånd.

Det har fire niveauer af modstand, hvilket betyder, at atleter kan gå eller løbe frit på løbebåndet.

Yderligere kan man køre mod styret i en fuld sprint “prowler” -position for maksimal hastighed og effekt. Dette gør Crossmaxx Runner PRO multifunktionel.

Løbebåndet har høstet meget anerkendelse og gode anmeldelser fra tidligere købere, hvilket også er en af grundende til, at vi mener at dette er det bedste curved løbebånd uden motor lige nu.

Specifikationer

 • Robust stålramme med lavt positionskrydshåndtag
 • Stødabsorberende løbeflade med skridsikre holdbare gummilameller og robuste lejer
 • Pulsmåling i den indbyggede skærm
 • Transporthjul
 • Display viser: Tid, afstand, puls & hastighed
 • Batteridrevet display
 • Syv programmer
 • Maksimal brugervægt: 150 kg

 

Til Butik


 

Draxfit+ Curved Løbebånd uden motor

Draxfit+ Curved Løbebånd uden motorDraxfit’s curved løbebånd er den forbilledlige maskine til cardio- og løbetræning, samt crossfit i intervaller.

Løberen på båndet kan, fra det ene øjeblik til det andet, tilpasse hastigheden, fordi løbebåndet regulerer sig selv, som løberen bevæger sig fremad på båndet.

Dette borger for en løbeoplevelse tæt på virkeligt løb.

Når der løbes fremad mod forenden af båndet, øges hastigheden, mens tempoet sættes ned ved mindre skridt på midten.

Løbebåndet stopper naturligvis i overensstemmelse med en stillestående løber på midten, hvor buens fordybning er højest.

Det gør det nemt, at udøve intervaltræning forrest på løbefladen og ved, at tage et skridt bagud, når tempoet skal sænkes.

Stødabsorberende løbeflade

Løbefladen er fabrikeret i kraftige og solide gummilameller, uden en bundplade under båndet.

Dette befordrer, modsat det traditionelle løbebånd, forfodsløb og reduceret stød gennem kroppen og dermed mindsker overbelastning risikoen for led og muskler.

Det er det naturlige alternativ til udendørs løb, hvor du ovenikøbet, kan udføre kortere træninger med samme resultat.

Specifikationer

 • Løbeflade: 157 x 44 cm
 • Løbeflade højde: 32 – 38 cm
 • Stødabsorberende løbeflade
 • Skal ikke tilsluttes strøm
 • Maksimal brugervægt: 180 kg
 • Dimensioner LxBxH: 163 x 77 x 113 cm
 • Vægt: 135 kg

 

Til Butik


 

Bodytone ZRO-P

Bodytone ZRO-PBaseret på princippet om en hældende gang eller løb opad, er Bodytone ZRO-P især gavnligt for opbygningen af underkroppen.

De praktiske håndtag anvendes til, at få styr på og øge fremdrivnings-kapaciteten.

Det hele kan følges på et lille display, der viser pulsfrekvensen under træningen, hvor denne kontrolenhed (konsollen) holder øje med intensiteten i watt enheder.

Det selvdrevne ZRO-P fra Bodytone, er drevet af tyngdekraft og inerti, og det leveres med en 20 kg indre magnetisk svinghjulmasse, der kan justeres op og ned mellem otte niveauer.

Proportionerne på ZROP-løbebåndet er 157 x 87 x 137 cm., og selve løbefladens areal er 50 x 137 cm.

Dette giver dig både bevægelsesfrihed og en større tryghed. Og det er ganske anseeligt, hvad ZRO-P båndet kan holde til mht. brugerens maksimale vægt – hele 150 kg. kan det klare uden, at det bryder sammen.

Motionister der vil smide overflødige kilo væk, kan derfor trygt og sikkert gå i gang med at få vægten ned.

Dette er kvalitet

Båndet er fortrinligt, når det kommer til træning og fysisk aktivitet derhjemme. Ingen tvivl om, at du her får en maskine i en god kvalitet.

Opdag en måde, hvorpå du bearbejder dine ben effektivt, ved brug af tre hældningspositioner. Dette varierer arbejdsvinklen og det magnetiske bremsesystem med otte intensitetsniveauer.

Alle Bodytone-maskiner er designet med de samme egenskaber, som bodytones cardio-serie, der er udviklet til brug i centre og i klubber, hvor maskinellet anvendes af olympiske mestre og aktive sportsudøvere.

Dette er ensbetydende med mere sikkerhed, mindre vedligeholdelse, og det er din garanti for, at du har valgt et kvalitetsprodukt, som hjælper dig med at nå dine mål.

Specifikationer

 • Dimensioner: 157 x 87 x 137 cm
 • Maksimal brugervægt: 150 kg
 • Løbefladens areal: 50 x 137 cm
 • 8 modstandsniveauer
 • Display viser: Maksimal hastighed, tid, distance, kalorieforbrænding & puls
 • Ca. 20 kg svinghjul
 • Stigning i 3 niveauer

 

Til Butik

 

Hvad er et kurvet løbebånd uden motor?

Mange løbebånd leveres med en påmonteret motor. Hvad man ofte glemmer i den forbindelse er, at der faktisk også sælges løbebånd på markedet, der er manuelle.

Dette indebærer med andre ord, at løbebåndet ikke er forsynet med en motor.

Sammenlignet med det motoriserede løbebånd, slipper man naturligvis for besværlige programmer og trykknapper på en skærm.

Båndet er ofte fremstillet i den højeste kvalitet med forstærkede lejer og hjul.

Dette befordrer en minimal slitage og en lang levetid. Med ekstra lejer og styrehjul får man en forbedret løbeoplevelse med et reduceret støjniveau.

Ingen strøm og ingen maksimal hastighed

Et løbebånd uden motor er selvdrevet på grund af brugerens bevægelse, der sætter bæltet i gang.

Når man går eller løber på denne form for løbebånd, er det bevægelsen af dine fødder, der får maskinens bælte – båndet – til at bevæge sig. Eller udtrykt teknisk er det bæltets inerti, der giver dig den modstand, du har brug for under din træning.

Dette indebærer på sin side også, at du skal gøre en indsats for, at holde den i gang med den hastighed, du ønsker.

Du behøver ikke at opretholde en indstillet hastighed – hvis du sætter løbe-tempoet ned, sænkes hastigheden.

På samme måde som hastigheden automatisk stiger, hvis du løber hurtigere. Du er ikke begrænset af motoren’s ydeevne. Det er dig selv der sætter grænserne.

Et buet løbebånd uden motor er også velegnet til hurtig og eksplosiv cardio- og løbetræning samt crossfit træning.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål.

Hvilket er det bedste løbebånd uden motor

Vi mener at det bedste løbebånd uden motor på markedet i øjeblikket er Toorx Power Mag. Vi synes at det bedste løbebånd uden motor til prisen er Everfit TFK-110-MAG. Hverken Toorx Power Mag eller Everfit TFK-110-MAG er et buet løbebånd, men selvom de er uden motorer, kan du stadig justere dem til at løbe op ad. Vil du have et kurvet løbebånd uden strøm, anbefaler vi Crossmaxx Runner PRO.

Hvor meget koster et løbebånd uden motor

Når du skal vælge et løbebånd uden motor, skal du først overveje om du vil have et fladt eller et buet (Kurvet) løbebånd. Der er væsentlig prisforskel på de to modeller, men der er også væsentlig forskel på oplevelsen de giver deres bruger. Et buet løbebånd giver den mest naturlige oplevelse.

Desto oftere du vil bruge løbebåndet, desto større bør dit budget være.

 • Et godt kurvet løbebånd koster fra 35.000 kr. og opefter
 • Et fladt og godt løbebånd uden motor starter på omkring 2.000 kr.