Er du på udkig efter en aktivitetsmåler eller et fitness armbånd? Ingen går selvfølgeligt efter det samme og da slet ikke på den måde kendere af den slags gør det.

Hvis du ønsker at afdække de mest nøjagtige og bedste fitness målere kan det være en god ide at læse det følgende.

Du ønsker naturligvis at være sikker på, at det du får fat i, også er det bedste køb. Det skal være nøjagtigt, behageligt og let at bruge.

Ser vi nærmere på markedets udbud af fitness ure og aktivitetsmålere, kan det dog være svært at finde hoved og hale i hvilket man skal vælge.

Aktivitetsmålere i denne guide

Hvad styrer dit køb?

Det er, inden du køber, en god ide at overveje, hvordan du ønsker at bruge dit fitness ur. For eksempel har løbere og cyklister mere brug af en enhed med indbygget GPS-forbindelse.

Brugere, der alene søger at måle det grundlæggende – såsom trin og brændte kalorier – behøver sikkert ikke de mere sofistikerede aktivitetsmålere med masser af funktioner.

Fitness ure er rige på funktioner – og de er en overkommelig mulighed for folk, der ønsker at komme i form og forblive sunde.

Der er langt fra blot tale om skridttællere her. Fitness urene fokuserer i dag på pulsovervågning, sportssporing, søvnstatistik og de hjælper dig endog til at føle mindre stress i løbet af dagen.

Det rigtige fitness ur vil være baseret på dine individuelle behov, og hvor aktiv din livsstil er.

Nogle vil alene registrere trintælling og pålidelig søgesporing, andre er baseret på ønsker om en indbygget GPS til kørsel, samt en pulsovervågning til at registrere avancerede pulsdata.

Den gode nyhed er, at der er noget derude for alle, selv uden at ens budget bryder sammen.

Skal du have en vægtvest med til din aktivitetsmåler? Læs vores guide til vægtveste her.

Her er de bedste fitness ure


 
Vi har her beskrevet nogle af de mest bemærkelsesværdige fitness ure og aktivitetsmålere, hvor der lægges vægt på kategorierne ”bedst i test”, ”bedst til prisen” og bedste ”PRO valg”

Sportsbuddy Veryfit Smart (Bedst i test)

Sportsbuddy VeryFit Smart (Bedst i test)Med Sportsbuddy Veryfit Smart får du ikke mindre end hele 14 indbyggede sportsprogrammer og en smartphone app.

Sportsprogrammerne indeholder blandt andet specialudviklede displays og funktioner til løb, cykling, trekking, yoga og fitness.

Fitness uret er nok noget af det tætteste man kommer på en digitalt armbåndsur med en masse ekstra funktioner, som f.eks skridttæller, kalorieforbrænding, søvntracker og pulsmåler.

Hvis det ikke er nok, så er der også mulighed for vejledning til meditation og vejrtrækningsøvelser.

Puls ur eller smart watch

Sportsbuddy Veryfit Smart har en stor og flot touch farveskærm på 1,3 tommer, hvor du kan modtage notifikationer fra din smartphone. Det gælder f.eks notifikationer fra Messenger, SMS, Instagram osv.

Du kan således læse dine beskeder direkte på uret eller du kan skifte til næste sang på din playliste. Du kan rent faktisk også tage et opkald direkte med uret.

Det eneste det kræver er, at du har en smartphone, som du kan forbinde til uret via Bluetooth.

Solidt fitness ur med mange muligheder

Du kan oprette dine egne personlige mål gennem en app, der kan downloades fra Google Play eller App Store. Derudover kan du vælge mellem forskellige udseender til dit display og skifte remme blandt forskellige farver.

Sportsbuddy Veryfit Smart er til dig, der ønsker at bruge et armbåndsur både i hverdagen og til sport.

Derfor er dette armbåndsur lavet i holdbare materialer, der er vandtætte ned til 50 meter, og den store skærm er lavet i materialer, der sikrer mod ridser. Urkassen er lavet i rustfrit stål og stikker ikke mere end 12 millimeter ud fra armen.

Sportsbuddy Veryfit Smart har en batterilevetid på 10 dage, alt efter brug. Når batteriet er løbet tør for strøm, tager det 2,5 time at lade det op igen. Batteriet holder altså væsentligt længere end de fleste andre smartwatches.

Specifikationer

 • 14 sportsprogrammer & smartphoneapp
 • Stor og flot 1, 3 tommer farveskærm med touch
 • Ridsesikkert gorillaglas
 • Vandtæt ned til 50 meter
 • Urkasse i rustfrit stål
 • Batterilevetid op til 10 dage

 

Til Butik


 

Sportsbuddy Veryfit V2 fitness ur (Bedst til prisen)

Sportsbuddy Veryfit V2 fitness ur Bedst til prisenSportsbuddy Veryfit V2 er i besiddelse af otte forskellige indbyggede sportsprogrammer.

Du kan lade fitness uret måle dine aktiviteter mht. løb, cykling, fitness, fodbold, tennis og yoga. Det er let at vælge den aktivitet, du vil gennemføre, og du får altid et nøjagtigt overblik over din aktivitet.

Den smarte indbyggede mindfulness funktion gør, at du hver dag på afstressende vis kan fokusere mere. Alt hvad du skal gøre, er at trykke på start, følge instruktionen og finde din indre ro – den slags giver med sikkerhed mere overskud i hverdagen.

Musikelskere vil elske dette ur, for du kan så let som ingenting skifte til den næste sang i musik køen via Bluetooth med en tilknyttet Android eller iOS telefon.

Hertil kommer at du kan modtage notifikationer på fitness urets display, når du får en besked på Facebook, på Snapchat, en SMS eller når du modtager et opkald.

Vælg dit eget interface på aktivitetsmåleren

Du kan vælge mellem 5 forskellige personlige interfaces, herunder om du vil køre med et analogt eller et digitalt ur, ja du kan blandt de mange muligheder også se vejrudsigten for de følgende 3 dage.

Med et Sportsbuddy Veryfit V2 skabes der et fuldstændigt overblik over din puls, aktivitet og søvn. Og med et batteri på hele 65 mAh, holder uret strømstyrken i op til 10 dage afhængigt af brug og indstillinger.

Som noget nyt, gemmer Veryfit V2 også på et stopur, der kan anvendes til intervaltræning.

Specifikationer

 • Display type: OLED
 • Display størrelse: 0,96’’
 • Touch display: Ja
 • Vandtæt: Ja (IP67)
 • Batteri: 65 mAh
 • Batteritid: Op til 10 dage (Afhængig af brug og indstillinger)
 • App: Veryfit Pro (Kun på engelsk)
 • Størrelse: Uret passer et håndled med en omkreds på 14-21 cm.
 • Størrelse uden rem: H: 10 mm. B: 20 mm. L: 57 mm.
 • Vægt: 23g

 

Til Butik


 

Garmin Fenix 6 PRO (Bedste PRO valg)

Garmin Fenix 6 PRO (Bedst PRO valg)

Dette fitness ur fra Garmin er til dig der ikke vil gå ned i kvalitet på noget som helst når du træner.

Uret er desuden virkelig flot designet, og kan både bruges til træning, såvel som almindeligt hverdags ur.

Det har en flot neutral urrem, og selve urskiven er rund. Uret vejer kun sølle 83 gram.

Fenix 6 PRO uret kan bruges til rigtig mange formål. Det kan bl.a anvendes til løb, gang, cykling, svømning, triatlon, roning, sup, klatring, skisport samt vandring. Derved henvender fitness uret sig til mange forskellige sportsudøvere.

Fitness ur med advanceret GPS

Garmin Fenix 6 PRO har indbygget GPS, hvilket gør at du har mulighed for at tracke dine ture. Derudover er det også ideelt til orienteringsløb.

Uret er også udstyret med en højdemåler, så du kan få de nøjagtige højdemålinger til at analysere din tur.

Garmin 6 PRO har desuden også et 3-aksede elektronisk kompas.

Ur med lang batterilevetid

Trods sin beskedne størrelse, så har Gamin Fenix 6 PRO en utrolig lang batterilevetid. Uret er nemlig skabt til at blive brugt udendørs, og ofte i længere tid. Derfor har Garmin udviklet dette ur så det har hele 14 dages levetid i alm. tilstand.

Det skal dog siges at, hvis du bruger gps’en, så falder levetiden på batteriet gevaldigt. Har du gps’en tændt, så kan det holde i 36 timer, hvilket også er lang tid, sammenlignet med andre modeller.

Uret kommer med den nyeste teknologi fra Garmin, og de har ikke sparet på noget. Det giver dig bl.a mulighed for at downloade andre apps til dit ur, og derved gøre det mere personligt – Det kan du gøre ved at eksempelvis at designe dit eget urrum.

Fitness uret kan også parres med din telefon, så du modtager beskeder direkte på uret.

Alt i alt, så er det her uret som kan det hele, og egner sig derfor til dig der er kræsen, både hvad angår funktionalitet og design.

Specifikationer:

 • Vægt: 83 gram
 • GPS
 • Pulsmåler i håndleddet
 • Kaloriemåler
 • Stopur
 • Skridttæller
 • Egnet til svømning
 • Stødafvisende
 • Bluetooth
 • Batterilevetid: 14 dage
 • Vandtæt ned til 100 meter.

 

Til Butik


 

Garmin Vivosmart 4 fitness ur

Garmin Vivosmart 4 fitness urGarmin Vivosmart 4 Pulsur Sort er en praktisk lille aktivitetsmåler med et chikt og strømlinet design. det er et diskret attraktiv fitness ur, der hjælper dig med at passe træningen ind. Aktivitetsmålerens smarte funktioner holder dig på tæerne.

Spor aktivitet, pulsovervågning samt mange andre smarte og detaljerede fitnessovervågningsværktøjer gør dette ur unikt.

Her har du et Fitness ur med en håndledsbaseret hjertefrekvens og med fitness overvågningsværktøjer.

Aktivitetsmåleren Inkluderer fitness overvågningsværktøjer som VO2 max, fitness alder og styrketræning. Hertil kommer overvågning mht. wellness med spændingssporing hele dagen, ligesom måleren har afslapningsbaserede vejrtrækningstimer.

24/7 pulsovervågning og smart design

Pulsovervågning foregår 24/7 ”around the clock” med pulsovervågning baseret på en Elevate håndledsbaseret hjertefrekvens teknologi.

Yderligere bemærker man funktionerne sporingstrin, kalorier forbrændt, intensitet, søvn og meget mere

Måleren er vandtæt og Batterilevetiden ligger på op til 5 dage.

Lad vívosmart 4 fitness ur supplere din stil uden at det overskygger dig. Vívosmart 4 har et subtilt, slankt og diskret armbånd.

Målerens skjulte skærm er kun synlig, når du vil have det. Når du ikke bruger den, forsvinder den ind i enheden. Det er den perfekte følgesvend til kontoret, gymnastiksalen, poolen… ja overalt.

Specifikationer

 • Armbånd materiale: Silikone
 • Touchscreen
 • Skærm størrelse: 0.38″ x 0.76″ (9.6 mm x 19.2 mm)
 • Skærm opløsning: 128 x 48 pixels
 • Skærm type: OLED – Monokrom
 • Batteri: Op til 7 dage
 • Vandtæt
 • Memory og tidsdata: 7 gange timede aktiviteter, 14 dages registrerede data for aktiviteter

 

Til Butik


 

Beurer PM 25 Fitness ur

Beurer PM 25 Fitness urDen analoge hjertefrekvensmonitor understøtter din daglige træning med præcise EKG-pulsmålinger. Du kan indstille dit eget personlige træningsområde for dig selv.

Funktionerne kan sammenfattes ved:

 • Den analoge signaloverførsel
 • Nøjagtig EKG-pulsmåling
 • Individuelt træningsområde og alarm
 • Gennemsnitlig og maks. hjerterytme
 • Kalorieforbrug (kcal), fedtforbrænding (g / oz)
 • Dato, klokkeslæt, stopur, alarm
 • Oplyst display
 • Opbevaringstaske
 • Vandtæt til 30 m (egnet til svømning, undervandspulsmåling er ikke garanteret)

Leveres Inklusivt et analogt brystbælte med et fleksibelt spændebånd.

Specifikationer

 • Type af måling: Nøjagtig EKG-pulsmåling
 • Batterier: 2 x 3 V CR2032 batterier
 • Dato: Ja
 • Gennemsnitlig hjertefrekvens: Ja
 • Fedtforbrænding (g / oz): Ja
 • Individuelt træningsområde og alarm: Ja
 • Kalorieforbrænding (kcal): Ja
 • Maks. hjerterytme: Ja
 • Signal transmission: analog
 • stopur: Ja
 • Tids specifikation: Ja
 • Alarm: Ja
 • CE: Ja

 

Til Butik


 

Polar A370 aktivitetsmåler

Polar A370 aktivitetsmåler (Bedst i test)Den nye aktivitetsmåler fra Polar leveres med en udvidet søvnovervågning og med en håndledspuls.

Fitness uret er en videreudvikling af Polar A360 modellen, og det måler din puls døgnet rundt ved hjælp af dioderne på håndleddet.

Du kan samtidigt på daglig basis tjekke din hvilepuls, højeste puls og laveste puls.

Hertil kommer, at A370 nu også indeholder en mulighed for, at du kan bruge GPS’en fra din smartphone; på den måde kan du måle dine løbeture mere præcist end før.

Her har du et, som set med A360 modellen, et meget chikt og funktionelt fitness ur, som handy kan anvendes til både hverdag og træning.

A360 modellen har bl.a vundet Bomagasinet’s aktivitetsmåler test og er blevet anbefalet af bl.a Testmagasinet i deres aktivitetsmåler test. Og nu er det så den nye model A370, der scorer højt på test barometeret.

Aktivitetsmåler med mange smarte funktioner

Der er et væld af gode funktioner til løb og fitness, og sidst, men ikke mindst, udmærker uret sig ved at være vandtæt.

A370 er fremstillet med rigtig flot farveskærm med touch, så det er nemt at bladre mellem siderne.

Det er absolut nyt, at A370 fitness ur kan kobles på GPS’en på din smartphone. Dette borger for en endog meget nøjagtig måling af din afstand og hastighed ved f.eks. løb og cykling.

Som med A360 modellen er der fortsat et accelerometer i uret, som på samme tid dels tæller dine skridt i løbet af dagen, dels også måler din hastighed og distance ved bl.a. løb på løbebånd.

Sleep Plus og løbeprogram

Med Sleep Plus funktionen garanterer aktivitetsmåleren en forbedret søvnovervågning. Du får vist din faktiske søvn, og hvor lang tid du har været vågen natten over. Ud fra disse data gives der en karakter mellem 1 og 5, der er en indikation på søvnkvaliteten.

Uret leveres med appen Polar Flow, der er et løbeprogram. Du får en træningsplan spændende over 9 til 15 uger, som overføres direkte til uret.

Den optiske sensor måler din puls på håndleddet, og du får på den måde vist din puls, din pulszone og dit kalorieforbrug.

Hertil kommet at fitness uret også er en aktivitetsmåler, der måler dine skridt, din distance målt ud fra antallet af skridt samt din kalorieforbrænding.

Alle data sendes med bluetooth til en kompatibel smartphone, og viser dine samlede aktiviteter i Polar Flow appen.

Du kan etablere et dagligt mål for dine aktiviteter, og du vil løbende få forslag til hvordan du når disse.

Specifikationer

 • 24/7 pulsmåling i håndleddet
 • Udvidet søvnovervågning og søvnanalyse (Polar Sleep Plus)
 • Variation i hjerterytmen baseret på 24 timers pulsmåling
 • Løbeprogrammer
 • Optimeret distancemåling via Smartphone GPS
 • Inaktivitets alarmer
 • Skridttæller

 

Til Butik

 

Hvad er en aktivitetsmåler?

Først er det vigtigt at forstå, at en aktivitetsmåler er det samme, mere eller mindre, som et fitness ur eller et fitness armbånd. Ja faktisk har det flere navne endnu, som f.eks aktivitetstracker, aktivitetsarmbånd og aktivitetsur.

Aktivitetsmåleren er en automatisk tidsporings-software, som hjælper dig med at holde styr på, hvad du gør, når du dyrker fitness.

Aktivitetsmåleren er anderledes end et almindeligt ur, fordi det indeholder mange funktioner, som du som bruger har fuld og eksklusiv kontrol over, når det kommer til dine data.

Skal du bruge dit fitness ur på en crosstrainer? Tag et kig på vores guide til den bedste crosstrainer her.

Hvad kan en aktivitetsmåler?

Grundlæggende set kan et fitness ur eller aktivitetsmåler give dig et indblik i din daglige aktivitet, f.eks. Trin- eller distance-sporing, kalorieoptælling eller søvn.

Mere avancerede enheder understøtter bestemte former for motion eller sport, såsom løb, cykling, svømning eller golf. Andre tilbyder sporing af flere sportsgrene – så du kan spore den totale fitness fra løbebåndet til poolen.

Nogle fitness ure tilbyder mere avancerede sensorer til sporing; det drejer sig her om f.eks. pulsmålere og nogle grundlæggende smarte ting som tekst eller e-mail.

De fitness armbånd der har indbygget GPS kan fungere uafhængigt af din telefon, hvilket betyder at du kan forlade det hjemme, mens du er ude.

Alle fitness ure kræver en app for at oprette forbindelse til en kompatibel smartphone – typisk en iPhone eller en Android-enhed.

Applikationer er også nødvendige for at styre de bærbare indstillinger, herunder smartphone notifikationer, som er relevante.

Et fitness armbånd har mange funktioner, og på et gåbånd, vil det også virkelig komme til sin ret. Tag et kig på vores guide til det bedste gåbånd her.

Skal jeg købe et fitness ur eller et smartwatch?

Forskellen mellem smart watches og fitness ure kan koges ned til spørgsmålet om, du vil have en bærbar enhed, der er designet til at hjælpe dig med at kommunikere og levere underretninger eller en, der holder øje med motion og sundhed.

Et smartwatch gør det nemt at se og reagere på e-mails, tekster, opkald og meddelelser på sociale medier.

Fitness ure fokuserer derimod på sundhed og aktivitetsovervågning, såsom hvor mange trin du har taget, hvilke afstande du har tilbagelagt, hvor mange kalorier du har brændt og hvad din puls er.

Det hele er meget simpelt, for du skal blot vælge fitness uret eller smartwatch ‘et, og derefter udforske de funktioner, der tilbydes ved at klikke på informationspunkterne. Hvis du er på en mobilenhed, skal du rulle ned til fanen ‘funktioner’ nederst på skærmen for at udforske nærmere.

Hvorfor købe et fitness ur?

Er du klar over disse alarmerende facts udsendt af Organisationen for Verdenssundhed – WHO?

Hvert år dør 38 millioner mennesker globalt af livsstilsrelaterede- og kardiovaskulære sygdomme. Derfor er det underligt, at vi ikke alle er mere aktive.

Selv om du ikke direkte kan udpege pulsfrekvens og registrering af din puls som indikatorer for potentielt dødelige sygdomme, kan du selv gøre en del til at få sænket din hvilepuls. Denne pulstælling er et værdifuldt mål på dit fysiske velbefindende.

Disse sygdomme – fedme, diabetes, fysisk inaktivitet, rygning, alkohol, salt, blodtryk, kolesterol og søvnmønstre – alt sammen er det noget, der figurerer i vid udstrækning i rapporter relateret til sundhed og artikler om nødvendigheden af en ændret livsstil.

Så har vi brug for disse bærbare Fitness- og aktivitets ures digitale skærme? Svaret er et rungende ja!

Sundhedsforkæmpere har for længst fastslået, at en sporadisk livsstil med uregelmæssige aktiviteter nu og da ikke batter noget.

Hvem tænker på, at bare ”sølle” 10.000 trin om dagen gør underværker? Da vægttab synes at være på listen over de fleste menneskers nødvendige omlægning af livsstil, er det da klart en god ide at have en aktivitetsmåler, der viser dig, hvor mange kalorier du forbrænder i løbet af en dag.

Men kan fitness uret så tjene sit formål?

Fitness ure er sagen lige nu, men er de – udover den helbredsmæssige side af sagen – overhovedet værd at investere i?

Vi ved alle, at fremtiden for fitness ure og lignende teknologiske bærbare enheder på kroppen er lys. Så hvad er det, der får folk til at hoppe på vognen, når der snakkes ​​fitness ure? Er fitnessudstyr virkeligt det værd?

Dette er de store spørgsmål, du bør overveje, inden dit køb. Svaret vil være unikt for hver enkelt person

Hvis du overvejer at købe et fitness armbånd rejser det uvægerligt spørgsmålet om, hvad det kan gøre for dig? Hvad er det værd for dig?

Hver person har forskellige behov, når det kommer til deres sundhed og fitness.

Mens mange funktioner vil være en fordel for de fleste, vil der modsat også være andre funktioner, der ikke er investeringen værd!

Du vil selvfølgeligt helst have det sådan, at aktivitetsmåleren bidrager til at holde gejsten oppe, at holde dig engageret og fokuseret på forbedringen af dit helbred på lang sigt?

Hvad er dine mål?

En fitness fanatiker vil ofte søge at beregne enhver bevægelse. Det er det samme for de, der lige er begyndt på en ændret og sundere livsstil med mere motion i hverdagen.

For sådanne personer handler det om at bestemme hvilket fitness ur, der passer bedst til vedkommende. Priserne spænder vidt afhængigt af, hvad du vil have uret skal gøre for dig.

Er du maratonløber, der søger at spore dine løbeture, en svømmer eller en weekendsoldat på udkig efter ansvarlighed? Hver person vil have forskellige behov, når det kommer til hvilket fitness ur eller aktivitetsmåler, der bedst passer til vedkommende.

Vi ved, at den, der rekvirerer sig noget nyt vil synes, at det er sjovt de første par uger, for nogle måske endda de første måneder. Så længe der er en nyhedseffekt, er der stor interesse, men efter et stykke tid begynder det at ”fade ud”.

Ofte er det desværre sådan, at det så ender med at vi tager det af, og i værste fald kommer det så til at ligge på vores natbord på ubestemt tid.

Faldgruber ved skridttællere og aktivitetsure

Labtests har afdækket hvilke ure der er unøjagtige. Endvidere viser disse tests også, hvilke ure der holder, hvad de lover.

Der kan være tale om fitness og aktivitetsure, hvor producenten hævder, at de har funktioner, som ikke er der.

F.eks. er der eksempler på aktivitetsure, hvor man fejlagtigt hævder, at de har indbyggede højdemålere, hvor det i virkeligheden handler om at det er ure, der beregner din op- og nedstigning ved hjælp af data fra GPS og kort, snarere end der er tale om et traditionelt højdemålerinstrument.

Man har desuden opdaget, at der findes fitness- og aktivitetsure, der tæller trin, selv i tilfælde af at du blot flytter dine arme. På den måde kan du forledes til at tro, at du måske rammer dine mål og forbedrer din fitness, selvom du ikke gør det.

Endeligt er der aktivitets målere, der overvurderer, hvor mange kalorier du har brændt, hvilket utilsigtet kan føre til, at du overspiser.

Hvad er vigtigt for en god aktivitetsmåler?

De bedste ure er de der er fri for unøjagtigheder som f.eks. de der undervurderer hjertefrekvensen med op til 23 % under cykeltests.

Det handler om at vælge et fitness- og aktivitets ur, der er nøjagtigt, såvel som behagelig og let at bruge.

 • Præcision:

Det drejer sig om, hvordan brugeren af et ur kører, går og udfører hverdagens opgaver, mens der måles og hvordan enheden sporer trin, afstand, kalorier og puls.

Hvis man går på et kalibreret gåbånd med et tempo på 4,8 km / t i 10 minutter og kører ved 9 – 10 km / h i 10 minutter, kan man kontrollere, hvor godt uret sporer gennemførte trin og afstanden.

Du ønsker selvfølgeligt at være sikker på, at din aktivitetsmåler ikke mister af et enkelt trin eller hjerteslag under tællingen.

 • Avanceret tracking:

Hvis vi går i svømmehallen eller løber op til en 5 km udendørs, er det nødvendigt at uret nøjagtigt kan måle akkuratheden af ​​svømmetagene, afstandene og udendørs – GPS-sporingen.

 • Kalorietælling:

Fitness uret skal præcist måle kalorieindhold og den præcise kalorieforbrænding under gang og løb.

 • Brugervenlighed:

Uret skal kunne anvendes overalt, så du kan være sikker på, at du ikke støder ind i nogle generende ting, når du bruger det.

 • Komfort:

Et fitness ur eller en aktivitetsmåler skal være superpræcis, men hvis den skarver på din hud, graver sig ned i din arm eller bare føles tungt og grimt, vil du ikke bryde dig om at tage det på.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket aktivitetsur er bedst i test?

Vi har i denne guide kigget nærmere på 6 af de mest populære aktivitetsure på markedet. Vi har taget højde for funktioner, brugervenlighed, design samt pris i vores test. Vi har ud fra disse parametre kåret Sportsbuddy Veryfit Smart som “Bedst i test”.

Hvilket aktivitetsur er bedst til prisen?

Pris og kvalitet hænger selvfølgelig også sammen når vi snakker aktivitetsure. Vi har dog alligevel fundet et aktivitetsur, som er af god kvalitet, og samtidig er til at betale. Sportsbuddy Veryfit V2 er et rigtig godt aktivitetsur, der kan det nødvendige, er af god kvalitet, og kan købes til en rigtig fornuftig pris.

Hvorfor købe et aktivitetsur?

Et aktivitetsur er med til at give dig et nemt og simpelt overblik over din træning. Det er en sjov måde at se din udvikling, og du bliver samtidig udfordret til at gøre det bedre. Et aktivitetsur er lavet til at give motionister et sundere, nemmere og bedre liv igennem træning.

Hvad koster et aktivitetsur?

Der er stor forskel på aktivitetsure. Hvis du skal igang med at træne, så kan det være en god idé at starte i den billige ende. De billigste aktivitetsure fås til under 800 kr, hvorimod kræver du det bedste af det bedste, så skal du nok forvente at betale over 3.000 kr.

Tidligere artikelTrampolin til nedgravning – De bedste nedgravet trampoliner
Næste artikelSlyngetræner test – De bedste slynger til TRX træning