Hvis du har været ude og investere i en eller flere vægtstænger, som du kan bruge til at træne med derhjemme, så er du selvfølgelig også nødt til at få købt en række vægtskiver der passer til.

Det er en rigtig god idé, at du sørger for at købe lidt forskelligt, så du har mulighed for at variere mellem dem.

Grunden til, at du skal købe flere forskellige skiver er, at du ikke kan bruge den samme mængde vægt til alle dine øvelser, så det er en god idé, at du f.eks køber både nogle 2 kg., 5 kg. og 10 kg. skiver, så du har muligheden for at veksle mellem dem og ligeledes også bruge dem samtidig.

Det er selvfølgelig helt og aldeles op til dig selv, hvad du har brug for, da det afhænger meget af, hvad du selv er i stand til at løfte og hvordan du ønsker at træne.

Skal du bruge en træningsbænk når du træner med vægtskiver? Tag et kig på vores guide til den bedste justerbar træningsbænk.

Vægtskiver i denne guide

Abilica 25 mm Vægtskiver

Abilica Vægtskiver, 25 mm.Hvis du har en interesse for fitness, sport og lignende, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du med garanti kender til Abilica, som er ét af de mest kendte producenter, når det kommer til vægtskiver, vægtstænger og meget, meget andet.

Det er selvfølgelig også en sikkerhed for, at du får dig en eller flere skiver, der er af høj kvalitet, hvis du vælger dem fra Abilica.

De laver mange forskellige former for skiver og lige her er der tale om støbte skiver med sort hammerlak, mens hullet i midten har en diameter på 25 mm.

Du har selvfølgelig mulighed for at vælge mellem forskellige vægte, hvilket betyder, at du blandt andet har mulighed for at købe en skive med en vægt på 0,5 kg., en med en vægt på 1,25 kg., en med en vægt på 2,5 kg, en med en vægt på 5 kg, en med en vægt på 10 kg, en med en vægt på 15 kg. og ligeledes også en skive med en vægt, der lyder på 20 kg.

 

Til Butik

 

30MM Jern Vægtskiver

30MM Jern VægtskiverDer findes mange forskellige former for vægtskiver, men der skal ikke være nogen tvivl om, at det er jern vægtskiver, der bliver solgt klart flest af.

Det er ligeledes også dem, som folk er vant til at bruge derhjemme, i fitnesscenteret eller hvor end de vælger at træne med vægtskiver og stænger henne.

Hvis du gerne vil have nogle vægtskiver i jern, som du kan have derhjemme, så bør du tage et nærmere kig på 30MM Jern Vægtskiver fra Getbig.

De er udstyret med et hul i midten, der har en diameter, der lyder på 31MM, hvilket dermed betyder, at de passer sammen med en standard størrelse af vægtstænger på 30 MM.

Der kan tilbydes mange forskellige slags kilo, så derfor er der også mulighed for at tilpasse vægt efter lige netop dit behov.

Du har mulighed for at vælge mellem de følgende vægtskiver: 0,5 kg., 1,25 kg., 2,5 kg., 5 kg., 10 kg., 15 kg., 20 kg., 25 kg., og 30 kg., hvorfor der med garanti også er en række skiver, der passer til dig og dine behov.

 

Til Butik

 

30MM GREB kunststof vægtskiver

30MM GREB kunststof vægtskiverHvis du er på jagt efter en række skånsomme vægtskiver, der er gode til at beskytte dit gulv, hvis de f.eks. bliver tabt på gulvet eller en vægtstang med skiver bliver smidt direkte ned på jorden, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på disse skiver.

Ikke nok med, at de er ekstra skånsomme mod dit gulv, så er de også lavet med et greb, der gør dem langt nemmere at håndtere og samtidig er de også hurtigere at tage af og på dine vægtstænger.

Det betyder – med andre ord – at du mindsker risikoen for at tabe disse vægtskiver på gulvet, når de er udstyret med et greb, hvilket både er med til at gøre dine træning mere effektiv og langt hurtigere at gennemføre, mens du samtidig også undgår skader på gulvet.

Kan fås i følgende størrelser: 1,25 kg., 2,5 kg., 5 kg., 10 kg., og 15 kg., så du kan med garanti også finde en eller flere skiver, der passer til lige netop dig og dine behov, hvad end du kræver en stor mængde vægt eller ej.

 

Til Butik

 

30mm Gummiarmeret Vægtskiver

30mm Gummiarmeret VægtskiverHer er der tale om en række rigtig gode vægtskiver, der er blevet udstyret med en gummiarmering af rigtig høj kvalitet, hvilket er med til at sikre dig, at de er langt mere holdbare og dermed også har en længere levetid.

Det er dog slet ikke det eneste, for det er også med til at gøre dem langt mere skånsomme mod både gulv, stød og meget andet.

Dertil skal det også nævnes, at de ikke fylder lige så meget på din vægtstang som kunststof skiver for eksempel ville gøre, og generelt er de også af en bedre kvalitet.

De passer til alle vægtstænger, der har en diameter, der lyder på Ø30 MM, hvilket betyder, at du kan bruge dem med klart størstedelen af alle vægtstænger på markedet.

Der er desuden tale om en gummiarmering på hele 8 mm., hvilket er en ekstra tyk armering.

Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge dem i forskellige vægte, hvilket tæller 0,5 kg., 1,25 kg., 2,5 kg., 5 kg., 10 kg., 15 kg., 20 kg., og 25 kg., så hvad end dit behov er stort eller lille, så kan du få det dækket med følgende skiver.

 

Til Butik

 

30MM gummi vægtskiver med greb

30MM gummi vægtskiver med grebEr du typen, der gerne vil kunne skifte vægte hurtigt og nemt, så er der ikke nogen tvivl om, at det er en rigtig god idé at du vælger at investere i en række vægtskiver med greb i stedet for nogle almindelige skiver.

Det er en stor fordel i forbindelse med at kunne få vægtskiverne af og på dine vægtstænger i løbet af kort tid. Det betyder, at du slipper for bøvlet med at få dem samlet op fra gulvet og få dem sat på din vægtstang i en fart.

Yderligere har de forskellige farver, alt efter vægten. Det betyder at det går endnu hurtigere for dig at finde den rette vægtskive, og dermed går det også hurtigere for dig, når du skal skifte mellem vægtene.

Det skal desuden også nævnes, at der er mulighed for at bruge disse skiver til en række forskellige øvelser, uden at gøre brug af en vægtstang, da du kan tage fat i dem og løfte dem.

De er udstyret med intet mindre end 3 praktiske greb og kan fås i hele seks forskellige størrelser, der lyder som følgende: 1,25 kg., 2,5 kg., 5 kg., 10 kg., 15 kg., 20 kg. og 25 kg.

Det er desuden helt almindelige skiver, der passer perfekt til 30MM vægtstænger, da de har en diameter på 31MM.

 

Til Butik

 

Viking 50MM Jern vægtskiver

Viking 50MM Jern vægtskiverHar du en eller flere 50MM vægtstænger liggende derhjemme (det er dem, der oftest bliver brugt i et fitnesscenter), så skal du selvfølgelig have nogle vægtskiver, der passer til den eller de vægtstænger, du har liggende derhjemme.

Lige her finder du faktisk nogle af de mest solgte 50MM vægtskiver på det danske marked, da der er tale om skiver af en rigtig god kvalitet, som du samtidig kan erhverve til en god pris.

Ikke nok med det, så er de også blevet udstyret med greb, der både gør det nemt at samle dem op fra gulvet eller det stativ, de sidder på, men det bliver også meget nemmere og mindre besværligt at sætte skiverne på din vægtstang og tage dem af igen. Det gælder dog kun vægtskiverne på 10 kg eller mere.

Du skal derfor ikke længere bøvle med det problem, at du ikke kan få dem samlet op fra gulvet eller få dem af vægtstangen igen.

Du kan få disse skiver med følgende vægt: 0,5 kg., 1,25 kg., 2,5 kg., 5 kg., 10 kg., 15 kg., 20 kg., og 25 kg.

 

Til Butik

 

Abilica BumperPlates

Abilica BumperPlatesHer er der tale om nogle vægtskiver, der er lavet specifikt til at blive brugt til olympisk standard 50mm stænger.

De er lavet i massivt gummimateriale, hvilket er med til at gøre dem langt mere modstandsdygtige mod “dropping”, der ganske enkelt bare betyder, at de er mere skånsomme mod dit gulv, hvis det skulle hænde at du ender med tabe en eller flere af skiverne.

Alle vægtskiverne har samme diameter, som man kender det fra vægtløftning.

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at Abilica BumperPlates er specielt godt egnet til at blive brugt i forbindelse med crossfit-træning og andre former for træning, som indebærer at man ikke sætter vægtene pænt fra sig efter brug, men derimod bare lader dem falde ned til jorden.

Abilica har selvfølgelig testet deres BumperPlates for at sikre, at de er modstandsdygtige mod fald og er skånsomme mod det underlag, de lander på.

Det skal desuden også nævnes, at de forskellige skiver er blevet farvet i helt standard konkurrencefarver og med en beskyttende metalring i midterhullet.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende vægte: 5 kg., 10 kg., 15 kg., 20 kg. og 25 kg.
 

Til Butik

 

Køb dine vægtskiver på nettet og spar mange penge

Hvis du netop har været ude og investere i en vægtstang, så er du også nødt til at få købt dig nogle forskellige vægtskiver, da du ellers ikke vil kunne bruge en vægtstang til synderligt meget.

Du kan finde mange flere gode råd til din styrketræning her.

Det er heldigvis ikke vanskeligt at skulle finde frem til en række forskellige vægtskiver, som lever op til dine krav og passer sammen med dine behov. Du får dog et meget stort udvalg ved at handle online.

Det er ikke kun udvalget, der er meget bedre på nettet – det er også priserne på de forskellige modeller. Det betyder også, at der er mulighed for at spare en hel del penge ved at købe dem på nettet i stedet for at gå ned i en butik og købe dem, hvor det ikke engang er sikkert at du rent faktisk ender med at finde frem til nogle, der passer til dig og dine krav.

Tværtimod, så kan du være helt og aldeles sikker på, at du sagtens vil kunne finde en række passende vægtskiver på nettet, så du kan komme i gang med at løfte vægte derhjemme – og du får oven i købet muligheden for at erhverve skiverne til langt bedre priser.

Her kan du se lidt om forskellene på de forskellige vægtskiver