Massagepistol test 2024 – Se den bedste massage gun her

Sportsfolk og motionister vil sikkert kunne nikke genkendende til ømme og værkende muskler efter en solid træning, mens for andre, betyder en lang arbejdsdag ved skrivebordet, at musklerne udsættes for belastninger. Her kommer en massagepistol ind i billedet.

En god massage er ikke ensbetydende med, at du har brug for en massør for, at få smidiggjort dine muskler igen. Massagepistoler er din lille massør i lommestørrelse, som du uforstyrret kan bruge på egen hånd.

En massagepistol kan anvendes i forskellige positioner, hvilke giver dig mulighed for, at gennemføre næsten alle former for massage. Du kan lave alt, lige fra en overfladisk behagelig massage, til en dyb mere intens massage.

Massagepistoler i denne guide

Her kan du se en liste med massagepistolerne i guiden:

Ovenstående liste er ikke udtryk for en rangering af massagepistolerne.

Nogle massagepistoler, i denne massagepistol test, har fået forskellige titler. Titlerne er redaktørens personlige anbefalinger.

Massagepistolerne er vurderet ud fra parametre som brugeranmeldelser, tests, specifikationer og ekspertkilder.

Massagepistol test

Vi har udvalgt 13 af de bedste massagepistoler, som alle udmærker sig, f.eks ved gode brugeranmeldelser eller ved, at have fået titler som bedst i test eller lignende, i andre massagepistol test.

Musclepain Pro Massagepistol (Bedst i test)

Musclepain Pro Massagepistol (Bedst i test)Musclepain Pro Massagepistol kan bryste sig af hele 657 anmeldelser på Trustpilot, hvoraf 78% siger ”fremragende”, mens 11% siger ”god”.

Et overvejende flertal på 89% positive anmeldelser tager næppe fejl. Kunderne er begejstrede. Og de har da også givet forhandleren en samlet karakter på 4,4 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

En af anmeldelserne siger f.eks., at Musclepains produkt er fantastisk, når det kommer til at lindre smerter i benene.

Nattesøvnen vendte tilbage, med Musclepains superkraftige virkning, på alle muskelgrupper.

En anden siger, at Musclepains Pro Massagepistol er udviklet til, virksomt og kraftigt, at kunne lindre smerter og muskelømhed.

Hertil kommer at den scorer højt på sin muskelafslapning.

På forhandlerens egen hjemmeside, har over 300 tidligere købere af massagepistolen, vurderet den til 4,9 ud af 5 stjerner. Det er højt, meget højt. Faktisk er det svært, hvis ikke umuligt, at finde andre massagepistoler, hvor kunderne er lige så tilfredse.

Den bedste massagepistol

At produktet ifølge Netfysioterapi ekspert-team, endte som den bedste massagepistol i deres massagepistol test i 2022, er derfor ikke overraskende.

Produktet udmærker sig ved sit skandinaviske design, og det bruges af danske fysioterapeuter og sports atleter, fra det danske kvindelandshold i håndbold.

Flere klinikker benytter sig af massagepistolen, i den daglige behandling.

Har eller får du behov for, at kunne transportere produktet, kommer du ikke til at mangle strøm på rejsen eller udenfor hjemmet.

Udover et LED/Touch display, leveres pistolen nemlig med et batteri, der yder hele syv timers brug.

Hertil kommer at du får et produkt, der ikke vejer mere end 718 gram. Det er altså både nemt at transpotere den, samtidig med at den ikke vejer for meget under brug.

Musclepain PRO massagepistolen er fremstillet med en støjsvag 20W motor, der kan indstilles til at køre med ti forskellige hastigheder, spændende fra mellem 1400 til – 3300 slag i minuttet.

Specifikationer

 • 10 hastighedsindstillinger
 • 20W motor
 • Lydstyrke: 30-45 dB
 • Op til 7 timer batterilevetid
 • LED/touch display
 • Vægt: 718 g
 • Inkl. rejsetaske og 6 mundstykker


 

Til Butik


 

Flowgun Pocket massagepistol (Bedste mini massagepistol)

Flowgun Pocket massagepistol (Bedste mini massagepistol)I Storbritannien scorede Flowgun Pocket massagepistolen højt med hele 98% i TestAgent AI Score.

95% af brugerne af massagepistolen og 100% af eksperterne, der testede pistolen, gav den gode og positive anmeldelser.

“TestAgent AI Score” beregnes for hvert produkt, med henblik på at give forbrugerne det bedste valg for en produktkategori – her massagepistoler.

Scoren er en vægtet algoritme, baseret på brugeranmeldelser, ekspert-artikler og vurderinger fra millioner af websteder.

Scoren beregnes dagligt, så man som forbruger altid, kan få den seneste score af alle produkter.

Når eksperternes rating er 100% betyder det, at der ikke er en eneste blandt disse, der har givet en negativ vurdering.

De andre tests blandt brugere og eksperter, er baseret på et bedømmelsessystem, som du kender fra Trustpilot herhjemme, repræsenteret af stjernesymboler.

Antallet af stjerner bruges til, at bedømme kvaliteten af ting som virksomheder, produkter, tjenester osv.

En score på 95% siger således, at en samlet score på 4,5 til 5 stjerner, er et udtryk for en bedømmelse, der ligger på niveauet ”fremragende”.

Produktet er også særdeles populært blandt Google shopping brugere, hvor den samlede score blev vurderet til 4,9 stjerner ud af 5 mulige.

Effektiv massage med Flowlife flowgun

Når Flowgun Pocket massagepistolen betegnes som et triggerværktøj, er det underforstået en massagepistol, der har en effekt på vigtige muskelgrupper som f.eks. ryg, nakke og skuldre.

Massagepistolen har tre indbyggede programmer, med fire hoveder til forskellige massagebehov.

Produktet er sort, og det leveres med et genopladeligt batteri.

Kompakt massagepistol

Flowgun pocket er en lille massagepistol i et kompakt format, der hører til blandt de mest kraftfulde små massagepistoler på markedet.

Med en vægt på under 500 gram, er den ikke meget større, end du kan have den i en skjortes brystlomme.

Selvom der er tale om en lille massagepistol, er Flowlife Flowgun pocket virkningsfuld, med de maksimale antal slag pr minut, på 3200 fordelt på 3 forskellige vibrationsniveauer.

Massagepistolen kan med andre ord påvirke alle dine muskelgrupper, uanset hvem du er.

Flowgun Pocket valget er for dig, der trænger til at få løsnet op for muskelspændinger, og øge blodcirkulationen.

Med sit omfang, den fabelagtige styrke og de tre vibrations-tempi, vil du føle dig bedre udrustet til, at kunne slappe af efter en lang rejsedags strabadser eller efter en hård træning!

Specifikationer

 • Batterilevetid: 2-4 timer
 • Opladningstid: 4 timer
 • Ydeevne: 5.04-8.4 w aflastet effekt og 100.8 w lastet strøm.
 • Slaglængde: 8 mm
 • Slag pr. Minut: 2000 – 3200 i  3 forskellige tempi
 • Støjniveau: 60 – 62 dB
 • Ergonomisk håndtag
 • Maksimalt tryk på muskel: 100.8w
 • Vægt: 495 gram
 • Taskestørrelse: 20.8 x 20.8 x 6.5 cm
 • Dimensioner: 15 x 14 x 4 cm


 

Til Butik


 

Upcare Premium Massagepistol (Bedste massagepistol til prisen)

Upcare Premium Massagepistol (Bedste massagepistol til prisen)Upcare’s massagepistol har en, score på 5 ud af 5 stjerner fra, tidligere købere af denne.

Det vidner om overordentlig tilfredse kunder, som får mere end de forventer.

Den bedste massagepistol til prisen

I forhold til prisen får du det, du betaler for og lidt til. Har du en ældre model, og du vil opgradere, uden at betale en mindre formue, er dette løsningen.

Med i prisen, til denne Upcare Premium Massagepistol, hører flere massagehoveder og hele 30 forskellige hastighedsniveauer.

Når vi siger flere massagehoveder her, bør vi i virkeligheden sige mange massagehoveder.

Massagepistolen leveres nemlig med hele seks forskellige massagehoveder, som du kan skifte ud efter behag.

De forskellige massagehoveder udmærker sig ved, at være god til afgrænsede dele af kroppen, med den optimale massage som resultat.

Efter endt brug, kan du, for god ordens skyld, anbringe hovederne i den fikse rejsetaske igen, for bedre at have styr på, hvor de er.

Dyb massage til ømme muskler

Og ikke nok med det, massagepistolen har, som nævnt tidligere, hele 30 forskellige massagehastigheder, med en tophastighed på 3200 vibrationer pr. minut.

Den uvante nybegynder og den garvede atlet kan, med andre ord, begge have udbytte af, at bruge denne massagepistol Pro+Premium fra Upcare.

De høje vibrationshastigheder til trods, holder massagepistolen lydniveauet lavt på de 40 dB. Til sammenligning husker vi, at en almindelig konversation ligger på omkring 60 dB.

Massagepistolen tændes og slukkes ved hjælp, af et tydeligt touchdisplay.

Det genopladelige batteri masserer i op til 4 timer, før der bliver behov for en ny opladning. Der er dog en kunde der fortæller om, at han har anvendt massagepistolen i 6 timer, før den havde behov for opladning.

Massagepistolen hjælper til med, at genoplive din muskulatur, efter belastende præstationer.

Når den er trådløs, kan du også let kan anvende den, hvis du går rundt med ømme muskler efter træning eller hvis du har muskelsmerter.

Du har ikke behov for hjælp, når du vil arbejde med at lindre smerter, ømme muskler og led.

Specifikationer

 • 30 massage hastigheder
 • 6 massagehoveder
 • Vægt: 850 g
 • 12 mm slagdybde
 • Op til 4 timers massage på en opladning
 • Taske medfølger
 • 2.500 mAh batteri
 • Størrelse: 20 x 15 x 7 cm

 

Til Butik


 

Flowgun PRO 2.0 Massage Pistol (Bedste PRO valg)

Flowgun PRO 2.0 Massage Pistol (Bedste PRO valg)Flowgun PRO 2.0 er en af de mest effektive og smarte, terapeutiske massagepistoler på markedet lige nu.

Den udmærker sig ved sit elegante design, let, formfuldendt og i harmoni med din krops behov.

Takket være sin uovertrufne kraft, er Flowgun PRO 2.0 Massage Pistol, din ultimative wellness-partner.

Med 82 anmeldelser fra tidligere købere og et gennemsnit, på hele 4,9 ud af 5 stjerner, er det din garanti for en massagepistol, der reducerer dybe muskelspændinger, uanset om de opstår som følge af hverdagens slid, motion eller træning.

Stærk massagepistol giver afslappende massage

Mht. kraft er der tale om en uovertruffen oplevelse.

Med op til 3200 slag pr. minut, en max effekt på hele 252 W, den automatiske tryksensor og de 6 forskellige massageprogrammer, er du sikret en effektiv massage.

Massagepistolen er fantastisk til en dybdegående massage af dine stive og ømme muskler.

Massagepistolen er bemærkelsesværdig stille, med sin børsteløse motor, baseret på QuietForce-teknologien, kendt for sin berømte Theragun-kraft.

Flowgun PRO 2.0 har seks indbyggede hastigheder og den vejer under 1 kg.

Batteriet kan holde helt op til 8 timer, alt efter dine massagevalg. Det bør minimum holde 3 timer, hvis du giver den fuld kraft.

De 6 forskellige massagehoveder der medfølger, er specifikt designede til dine forskellige muskelgrupper.

Den mest optimale massage gun til ømme muskler

At det er en af de bedste massagepistoler, hvis ikke den bedste massagepistol, vidner både brugeranmeldelser og eksperter om.

F.eks har den, som nævnt tidligere, i skrivende stund, et gennemsnit på hele 4,9 stjerner ud af 5, fra 82 tidligere købere.

Der bliver nævnt flere gange, at den er fantastisk både før og efter træning, og at kvaliteten er utrolig høj.

Den også kåret til den bedste massagepistol i adskillige test af massagepistoler, der bl.a fremhæver den høje byggekvalitet, og at det er et fremragende ergonomisk design.

Forhandleren stoler da også så meget på sit produkt, at de giver dig hele 100 dages fuld returret, med gratis returfragt.

Hvis du have en oplevelse, der kommer så tæt som muligt på en professionel massør, så er dette den rette massagepistol for dig.

Specifikationer

 • Op til 8 timers batteritid
 • Vægt: 970 gram
 • 6 hastigheder
 • 1400 – 3200 slag i minuttet
 • Maksimal effekt: 252 W
 • Ergonomisk håndtag
 • Bærbar
 • Rejsetaske
 • Dimensioner: 24 x 18,5 x 5,8 cm
 • 2550mAh Li-ion bBatteri
 • 6 forskellige massagehoveder


 

Til Butik


 

Satana massagepistol (Bedste billige massagepistol)

Satana massagepistol (Bedste billige massagepistol)Satana har en score på 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot baseret på over 24.000 anmeldelser. Selvom det er en ganske høj score, så kan der jo stadig være smuttere ind imellem, og i øjeblikket har de simpelthen svært at følge med deres succes.

Der er lidt klager over forsinket levering og forsinket svar på kundeservicen, men det er formentlig kun midlertidigt.

Selvom Satana massagepistol er billig, så får du alligevel 4 massagehoveder med til den.

Du får også en massagepistol, som har 6 intensitetsniveauer du kan skifte imellem. Intensiteterne svinger fra 1200 slag i minuttet til 3300 slag i minuttet.

Alt sammen, så du kan tilpasse massagen efter dit behov.

Intens massage gun til prisen

Satana massagepistol er udviklet på grundlag, af erfaringer med tidligere lignede modeller. Og her må man sige, at man virkeligt har lagt sig i selen.

Den lyddæmpende teknologi gør sit til, at man vil kunne nyde genoplivende massage, uden støj og larm, der gør en vanvittig.

Vil du slå to fluer med et smæk mht. gøremål, er der således intet til hinder for, at du kan se fjernsyn på samme tid med, at du bruger den lille massagepistol til en gang afspændingsmassage, der lindrer og løsner op for stive og værkende muskler.

Selvom massagepistolen fra Satana er billig, betyder det ikke at det er noget skrammel. En vægt på 1,3 kg vidner om, at der er anvendt solide materialer i produktionen.

Og med et 2000 Ah genopladeligt lithium batteri, bør den holde længe nok til, at du kan gå god gavn af massagen, inden du skal lade den op igen.

Vær dog opmærksom på at der ikke følger en taske med til den.

Pulserende massage med op til 3300 slag i minuttet

Batteriets levetid, når det kommer til at køre med en fuld opladning, varierer med den valgte hastighed og den modstand, der opstår alt efter hvor hårdt du trykker massagepistolen mod dine muskler.

Massageapparatet maksimale ydelse ligger på 3300 RPM, eller sagt på almindelig dansk, kan det allerhøjest køre med 3300 slag i minuttet.

Handler det om at give dybdegående massage er dette rigeligt, og det føles eventyrligt. De 3300 slag, inddeles i 6 forskellige tempi, gående fra lavintensiv styrke med 1200 slag i minuttet.

Specifikationer

 • 6 hastigheder
 • 4 mundstykker
 • Tryk i minuttet: 1200-3300
 • Vægt: 1,3 kg
 • Størrelse: 29,5 x 12 x 25

 

Til Butik


 

Flowgun Go 2.0 massage gun (Tidligere testvinder)

Flowgun GO 2.0 massage gun (Tidligere testvinder)Med op til 3200 slag i minuttet, og seks forskellige vibrationsniveauer, samt sensorer, der viser massagens hårdhed, kan du føle, hvor massagepistolen løsner op for dine triggerpunkter, hvor meget bindevæv der stimuleres samtidigt med, at du stimulerer og øger blodcirkulationen.

De seks vibrationsniveaer ligger på mellem 1400 op til 3200 slag / min (23 – 60 Hz).

Det hele styres nemt, ved tryk på en berøringskontroller, der sidder i toppen af massagepistolen.

Her ser du fem lysdioder, der viser, hvilken hastighed du kører med.

Nyt er det, at massagepistolen har en indbygget sensor, der angiver, hvor hårdt din finger trykker under massagen. Dette ses ved et klart lys foroven.

Mange gode anmeldelser

På det engelske og svenske marked, har flere tests samstemmende konkluderet, at Flowlifes massagepistoler er blandt de bedste på markedet.

Flowlife Flowgun Go 2.0 er konkurrencedygtig, fordi brandet borger for høj kvalitet, til rimelige priser.

Flowlife Flowgun står for præcise slag og virkningsfulde vibrationer, der modvirker skader, ømhed og spændinger i dine muskler. På den vis kan du hurtigere genvinde din præstationsevne.

Flowlife Flowgun Go 2.0 leveres som en taske med massagepistol.

Effektiv massagepistol

Alt lige fra emballage til materialer og tilbehør er, for de mange begejstrede brugere, mere effektivt, end den forrige model fra Flowlife.

Når du starter Flowlife Flowgun Go 2.0, vil du opleve den som mere støjsvag, end sin forgænger i flowgunserien.

Flowgun Go 2.0, leveres også med den kraftigste motor, indtil videre i serien, med en maksimal ydeevne på 252 W.

Batteriet i massagepistolen har fem timers levetid, ved massagesessioner på 10-15 minutter ad gangen. Opladningstiden er fire timer.

Det er en forholdsvis let massagepistol, der ikke vejer mere end 790 gram. Det er en fordel, hvis du f.eks dyrker sport, og har behov for massage før eller efter.

Specifikationer

 • Massagehoveder: Rundt, kugle, fladt, gaffel, økse og silikone-hoved
 • Vægt: 790 g
 • Slaglængde: 10 mm
 • Taskens mål: 30x24x8,8 cm
 • Batteritid: ca. 5 timer
 • Opladningstid: 4 timer
 • Hastighed for 5 vibrationsniveauer: 2000-3200 slag/minut
 • Lydniveau: under 60 dB
 • Ergonomisk håndtag
 • Max. styrke: 134.4 w


 

Til Butik


 

Sharper Image Pro Massagegun

Sharper Image Pro MassagegunSharper Image er en af de ledende producenter af massage produkter i USA.

De har eksisteret siden 1977, med i en kort pause i 2008, indtil de blev opkøbt og genetablerede i 2010.

Siden da er det kun gået en vej, og det er frem. De er kendte for, at producere kvalitetsudstyr til hjemmet.

Her er deres massagegun Sharper Image Pro ingen undtagelse.

Den er solidt konstrueret, med et batteri der kan holde op til 4,5 timer. Selvom den har et kraftigt batteri, så vejer den kun 1 kg.

Det gør den forhodsvis let, at anvende i længere tid ad gangen.

Rigeligt med tilbehør og funktioner

Der hvor denne massagepistol virkelig skiller sig ud fra feltet, er ved den professionelle ultra lydløse motor.

Mange andre massageguns har den ulempe, at larmen kan virke forstyrrende under brug. Det slipper du for at tænke på her.

Du får desuden 6 forskellige mundstykker med til den, og et pæn grå rejsetaske.

Hastigheden kan justeres i 5 niveauer.

Specifikationer

 • Batteri: 2000mah 21,6 V
 • Batterilevetid: Op til 4,5 timer
 • 5 hastigheder
 • 6 massagehoveder
 • Praktisk rejsetaske
 • Vægt: 1 kg
 • Størrelse H x D x L: 23,5 x 6,3 x 17.5 cm


 

Til Butik


 

Recoverym8+ Pro massagepistol

Recoverym8+ Pro massagepistolHer får du en massagepistol, der kan yde helt op til 4000 slag i minuttet. Det er over gennemsnittet, og selvom det er en af de kraftfulde massagepistoler, så er den alligevel forholdsvis lydsvag.

Du får desuden hele 7 forskellige massagehoveder, samt en praktisk rejsetaske med til massagepistolen.

Professionel massage pistol med mange hastighedsindstillinger

Recoverym8 er dansk og er startet af erfaren bodybuilder. De var blandt de allerførste i Danmark til at levere gode massagepistoler, og deres produkter anvendes af både professionelle sportsfolk samt fysioterapeuter og massører i hel landet.

De 4000 slag i minuttet, som massagepistolen yder, kan justeres med hele 30 forskellige hastigheder. Det er din sikkerhed for, at der også er et niveau der passer til dig, uanset hvad dit behov er.

Slagdybden er i øvrigt på 12 mm og motoren på 55 mm med 50 W, er stærkere end de fleste andre massagepistoler.

Batteriet på 25 V holder op til 4 timer.

Specifikationer

 • Batteri: 2500mah 25 V
 • Batteritid: Op til 4 timer
 • 30 hastigheder
 • 7 massagehoveder
 • Praktisk rejsetaske
 • Vægt: 1 kg
 • Touchscreen med hastighed & batteri niveau


 

Til Butik


 

Abilica MassageGun Pro

Abilica MassageGun ProAbilica MassageGun Pro leveres med fem alternative massagehoveder, der er formgivne på en måde, så de finder anvendelse over hele din krop.

Massagehovederne sigter mod at aktivere alle muskelgrupper.

Ikke nok med den kan massere og lindre ømme samt smertende muskler, kan den også bruges som et redskab til opvarmning inden din træning.

Det anbefales dog her, at kombinere den med almindelige opvarmningsøvelser, der har det fortrin, at de faktisk varmer dig op.

Massagen, inden træningen går i gang, har en blødgørende effekt, og i mindre grad, en opvarmende effekt.

Forskellige mundstykker til forskellige muskelgrupper

På grund af det righoldige udvalg af forskellige massagehoveder, er det muligt at aktivere alle muskler, spændende fra skuldrene til lænden, nakken rygmuskulaturen, mavemusklerne, lår- og benmuskler, akillessenerne, armene, ligesom led og væv kan få sig en tur.

Abilica-modellen er i det hele taget en vederkvægende oplevelse, der forøger blodcirkulationen med henblik på at forebygge inflammation og muskelspændinger.

Massagepistolen kan køre med 6 hastigheder, der ligger fra 1200 til 2800 slag i minuttet.

Ergonomisk design

Via en betjening og et solidt ergonomisk design, opnår du den fulde kontrol.

Dels fordi du kan indstille massagepistolen, til de tempi du foretrækker, og dels fordi du kan gå i dybden, og opnå effektiv massage af dine stive muskler.

Abilica MassageGun Pro modellen vejer blot små 700 gram.

Modellen er batteridrevet med et genopladeligt system, der yder to til fem timers massage for hver opladning.

På de måde kan du gennemføre en massage af alle muskler, inden du genoplader.

Massagepistolen leveres med, udover opladeren og massagehovederne, en handy taske til opbevaring af helle sættet.

Specifikationer

 • Batteri: 2000mah 20W
 • Ladetid: 3,5 timer
 • Batterilevetid: 2 – 5 timer
 • 6 hastigheder – 1200, 1520, 1840, 2160, 2480 & 2800 slag i minuttet
 • 5 massagehoveder
 • Vægt: 700 gram

 

Til Butik


 

Tunturi massagepistol

Tunturi massagepistolTunturis massagepistol er den spritnye innovation, i Tunturis mangesidede kollektion af massageprodukter.

Hvis du træner for første gang og går for hårdt til værks, vil du sikkert bagefter få ømme og smertende muskler.

Selv atleter, der har opnået en god fysisk kondition, kan få trætte muskler.

Med Tunturis massage pistol har du det redskab, der skal til for at opnå lindring, smidiggørelse og velbehag.

Uanset om du træner hårdt eller som motionisten mere afslappet, er det vigtigt, at du kan slappe af og hvile bagefter.

Dette gælder ikke alene mellem øvelserne, det gælder også mellem træningsdagene.

Dine muskler skal have tid til at komme sig, og her hjælper Tunturis massagepistol dig virkeligt til at gendanne op oprette din muskulatur.

Stærk massagepistol

Massagepistolen giver dig 20 forskellige hastigheder, gående fra 1200 til maksimalt 3300 omdrejninger pr. Minut.

Hertil kommer de fire massagehoveder i plastik, der følger med sættet.

De fire mundstykker til den målrettet massage, er formede som en bold, en gaffel, endnu en bold og et fladt mundstykke.

Med disse fire hovedstykker kan du massere alle forskellige kropsdele og muskelgrupper.

Massage pistolen kan køre tre programmer, og den udmærker sig ved sin lydsvage fremtræden på kun 50-60 dB under brug.

Praktisk og brugervenlig massage gun

Massagepistolen leveres i en sort farve med en vægt på 1,36 kg, og den er genopladelig

Tunturi modellen finder sin anvendelse, for de fleste massageformer, gående fra en overfladisk massage, til en dybdegående massage, der når langt ned.

LED-berøringsskærmen på enheden gør det nemt, at vælge en hastighed og viser også den resterende batteristrøm.

Det kraftige litiumbatteri har en batterilevetid på fem til elleve timer, afhængigt af den anvendte massagehastighed.

Enheden kan let bæres rundt i den praktiske bæretaske.

Specifikationer

 • Batteristyrke: 2600 mAh
 • Opladningstid: 4 timer og 20 minutter
 • Styrke: 20 Watt
 • Hastighed: 1200 – 3300 RPM
 • Dimensioner LxBxH: 23cm x 7cm x 24,5 cm


 

Til Butik


 

RecoveryGun Go mini massagepistol

RecoveryGun Go mini massagepistolRecoveryGun Go er faktisk en miniversion, af sin storebror Recovery Gun. Go mini versionen udmærker sig især ved, at den er nem at have med på farten, da det er en lille massagepistol.

Med en vægt på kun 400 gram, er det en let massagepistol, og den ligger handy, så din håndflade kan dække det meste af massagepistolen.

RecoveryGun Go leveres med et chikt rejse-etui, så du hurtigt kan lyne ned og lægge den, hvor du har brug for at have den klar til brug.

Det lille etui vejer ikke meget – 400 gram, så den er let have med i træningstasken, andre tasker eller kufferten.

Praktisk rejsetaske og forskellige mundstykker

RecoveryGun Go sælges som et sæt, hvor du over rejse-etui og apparatet, får fire massagehoveder og et opladningskabel.

Dette fordrer, at du har en adapter, hvad de fleste vel har i dagens Danmark. Hvis ikke du har en adapter, har du formentlig en lap top eller computer, du kan lade RecoveryGun Go op i.

Der medfølgende kabel, er et USB-C kabel, så du, relativt hurtigt, kan gennemføre en opladning.

Mange hurtige vibrationer kan målrette massagen

I bunden af massagepistolen sidder en knap, der tænder og slukker for apparatet. Udover dette, kan du justere hastigheden for massagehovedet.

Du kan med andre ord på den måde kontrollere, hvor mange vibrationer, du vil køre med.

Som for de fleste massagepistoler, ligger frekvensen på mellem minimum 1200 og maksimum 3200 slag i minuttet.

Slagene bliver ikke hårdere, jo flere slag du vælger, men der vil være flere vibrationer.

Frekvensen kører i forskellige tempi mellem de 1200 og 3200 slag i minuttet.

De fire massagehoveder antager forskellige former, hvilket muliggør brug af pistolen på flere forskellige muskelgrupper og med flere forskellige påvirkninger.

Dybdegående massage til de større muskelgrupper

De spidse hoveder giver en form til behandling, mens et større massagehoved er bedre at bruge på andre muskelgrupper.

De dybdegående vibrationer strømmer gennem musklerne, mens de taget dine bindevæv under behandling, så din muskulatur smidig- og blødgøres.

Apparatet er værdsat blandt motionister og professionelle atleter, der går til den; dette skyldes, at musklerne bliver løsnet op.

Massagepistolen er perfekt til op- og nedvarmning inden og efter alle præstationer. Men ikke nok med det, øger vibrationerne blodcirkulationen, hvilket er vigtigt i forbindelse med behov for restituere din krop.

Ingen tvivl om, at massagepistolen, dæmper smerte og muskelømhed. Yderligere løsner pistolen stive muskler og led op, ligesom den befordrer bevægelighed og smidighed.

Det er en forholdsvis billig massagepistol, som måske ikke kan måle sig med de bedste massage pistoler, men den kraftfulde motor, kan stadig yde sin bruger en god massage.

Specifikationer

 • 4 hastigheder
 • 1200 – 3200 slag i minuttet
 • 4 forskellige massagehoveder
 • Rejsetaske
 • Let massagepistol på 400 gram

 

Til Butik


 

Hyperice Hypervolt Go 2 Massage Gun

Hyperice Hypervolt Go 2 Massage GunMassagepistolernes popularitet de senere år, skyldes deres evne til at afhjælpe muskelømhed og spændinger.

Hyperice Hypervolt Go 2 modellen er en let bærbar mulighed, til brug udenfor hjemmet, eller når man er ude at rejse.

Med sine 0,7 kg i vægt, er Hyperice Hypervolt Go lettere, end mange af konkurrenternes modeller, på markedet.

180 minutter er nok til en omgang massage

Batterilevetiden ligger på 180 minutter, hvilket umiddelbart godt kan virke som værende i den lave ende, når Hyperice Hypervolt sammenlignes med andre modeller.

Batterier har det med at blive mindre, i de kompakte massagepistoler, der så til gengæld har andre fordele i form af, at de er nemmere at håndtere.

Hermed er det også sagt, at Hyperice Hypervolt Go modellens design og størrelse, gør anvendelsen af den til en leg.

Effektiv massagepistol

Mht. at finde og stimulere svært tilgængelige steder på kroppen, er Hyperice Hypervolt Go et godt bud på den bedste massagepistol.

Hyperice Hypervolt Go sælges med to forskellige massagehoveder – et fladt mundstykke og et spidst kugleformet mundstykke, der kan anvendes med tre hastigheder, gående op til 3.200 slag i minuttet.

Man kan på den måde let tilpasse sig til en intensitet, der passer en bedst.

Eksperter der testede masagepistolen fandt, at topindstillingen leverede en betydelig kraft, med en efterfølgende mærkbar reduktion i muskelømhed, og et boost i restitutionen efter brugen af pistolen.

Støjsvag massagepistol

Ved den laveste indstilling på 45-50 decibel, kan du let høre tv’et og føre en normal samtale.

Ved topfart med det maksimale antal vibrationer, øges støjniveauet op til 55-65 decibel, hvor man fortsat kan føre en samtale.

App’en hjælper dig med, at få mest muligt ud af din massagepistol.

Du kan søge efter muskelgruppers tilpasning til de forskellige massagehoveder, via personlige anbefalinger, eller via en oprettelse til Garmin, Strava eller Apple Health.

Til de store muskelgrupper, skal du bruge et andet mundstykke, end til de mindre muskelgrupper.

Specifikationer

 • Dimensioner: 17 x 18,5 x 5 cm
 • Vægt: 0,7 kg
 • Kabel/ledning længde: 269 cm
 • 3 hastigheder
 • 2 massagehoveder
 • Ergonomisk håndtag


 

Til Butik


 

RecoveryGun Pro

RecoveryGun ProStørrelsen på masagepistolen fra RecoveryGun, kan måske foranledige til, at man tror, den er mindre effektiv, end de større apparater.

Dette er ingenlunde tilfældet.

RecoveryGun Pro besidder de samme funktioner og evner, som en større model.

I den forbindelse er det et plus, at den er lettere at transportere, så man altid kan have den med sig.

Vægten er i sig selv en fordel for den, der hurtigt bliver træt i armen eller hånden, mens man bruger massagepistolen.

Allround massagepistol

RecoveryGun Pro er ensbetydende med alsidighed, før og efter træning eller motion.

Du kan massere din muskulatur og dine led med denne massagepistol.

Massage på det plan, er noget de fleste har brug for, hvad enten man er et aktivt hverdagsmenneske, eller man har behov for ekstraordinær pleje og restitution.

Vi bevæger os i dag for lidt – hvem kender ikke følelsen af ømme nakke- og rygmuskler efter længere siddende arbejde, ved en lap- eller desktop.

RecoveryGun Pro afhjælper en krop, der skriger på massage og en løsnen op for muskler og led.

Har du brug for mere motiovation til at aktivere din krop, så kan en aktivitetsmåler hjælpe. Det er motiverende at holde øje med sit aktivitetsniveau i løbet af dagen

Du kan læse mere om aktivivtetsmålere og fitnessure i vores aktivitetsmåler test her.

Forskellige hastigheder lindrer smerter

RecoveryGun Pro leveres med 5 forskellige hastigheder.

En skala startende med 1 – den dæmpede massage, går videre opad til højere og mere intense niveauer.

Niveauerne gående fra 1 og op til 3, er i høj grad med til at genoplive musklerne, og opbløde bindevævet.

De højeste niveauer 4 og 5, er til nedvarmning efter træning, hvor musklerne især har behov for en dybdegående behandling.

Det er her, der sættes gang i blodcirkulationen, der på sin side styrker restitutionen, der modvirker, at dine muskler og led bliver ømme – i værste fald smertende.

Massagepistolen rettes mod de muskler eller det led, hvor man er øm.

Dybdegående massage gun

Med den indbygget motor, skabes de rette vibrationer, gennem de seks udskiftelige massagehoveder.

Det er vibrationerne, der går i dybden og arbejder med bindevæv. De kan justeres fra 1200 slag i minuttet, og op til 3200 slag i minuttet.

Din egen håndholdte massør i miniformat, med de mange forskellige massagehoveder giver, alt efter hvilket hoved man vælger, den unikke mulighed for, en målrettet massage af dine forskellige muskelgrupper.

Det er selvfølgeligt op til brugeren at vælge, hvilket massagehoved, der passer bedst til de muskler eller led, man vil stimulere.

Det lille, spidse massagehoved er god for den optimale massage af led, mens f.eks. det kugleformet mundstykke anvendes, når det er de store muskler der skal have en omgang massage.

Brugervenlig betjening

Bagest på RecoveryGun Pro’en finder man en lille skærm, hvorfra man kan justere hastigheden af vibrationerne.

Det massive design, har imidlertid indvirkning på, størrelsen på batteriet.

Det holder derfor ikke lige så lang tid, som set med store massagepistoler.

Massagepistolens batteri oplades med et USB-C kabel, hvilket borger for en hurtig opladning.

Apparatet er trådløst med et indbygget genopladeligt batteri.

Der følger en taske med i leverancen.

Specifikationer

 • 5 hastigheder
 • Batterilevetid: 8 timer
 • Ergonomisk håndtag
 • Justerbart hoved
 • 6 forskellige massagehoveder

 

Til Butik

 

Hvad kan en massage pistol?

Mand bruger massage gun på sit benEfter en massage vil du føle dig meget bedre tilpas.

Massagen aktiverer blodgennemstrømningen i din krop.

Næringsstoffer transporteres til cellerne og affaldsprodukter, såsom mælkesyre fjernes.

Mælkesyre i f.eks. ben og arme produceres af muskler, der udfører hårdt arbejde.

Der er en grænse for, hvor længe musklerne kan holde til den smerte, mælkesyren skaber i slutfasen af f.eks. en hård idrætspræstation indenfor løb, svømning eller roning.

Mælkesyren skal bortskaffes for, at fjerne smerter. Smerter, som følge af ophobet mælkesyre opstår, hvis der er ‘knuder’ i musklerne.

Den rette massagepistol kan fjerne knuderne

Eksperter taler her om ”triggerpunkter” forstået som et bundt muskelvæv, der klæber sammen, så vævet ikke længere bevæger sig glat.

Den pågældende muskel føles først tung og træt, og til slut er fortsat arbejde forbundet med muskelsmerter.

En massage med massagepistoler, efter endt arbejde, træning eller hård konkurrence kan, fjerne knuderne fra musklerne, så mælkesyren fjernes og musklerne bliver smidige igen.

Det er her massagepistoler er gode. De kan tilpasse massagene og give dig triggerpunktmassage alle de steder, hvor du føler behov for det.

Her kan du se hvorfor og hvordan du skal bruge en massage gun

Er en massagepistol pengene værd?

En massagepistol er pengene værd, hvis du vælger den rette. Hvis du vælger en god massagepistol, så vil en massagepistol hurtig blive pengene værd og mere til.

Massagepistoler er gode til det, de er skabt til, nemlig triggerpunkt massage. Har du behov for målrettet massage, specifikke steder på kroppen, så er en massagepistol rigtig god.

Massage er sundhed

Fordele ved en god massage er flere.

Efter massagen forøges antallet af hvide blodlegemer i blodet.

De hvide blodlegemer hjælper til med at bekæmpe infektioner og vira.

Endvidere forbedrer en god massage dine musklers smidighed og modstand mod skader og stivheder.

Massagepistoler kan optimere restitutionen

Derudover sænker en massage dit stressniveau, fordi det påvirker stresshormonet Kortisol, som kroppen producerer i stressede situationer.

Under akut stress kan kortisol hjælpe dig med at præstere mere både fysisk og mentalt. På den lange bane er, høje niveauer af kortisol imidlertid farligt.

Endeligt skal det nævnes, at massage befordrer dannelsen af hormonerne serotonin og oxytonin, der er gunstigt for din hvile, evne til at slappe af og giv dig en god følelse.

De vigtigste fordele ved en massage kan sammenfattes som:

 • Det kan øge blodcirkulationen, så næringsstoffer kan gå til musklerne og fjerne affaldsprodukter
 • Massage gør musklerne smidige
 • Massage giver et løft til modstanden
 • Massage giver ro, afslapning og en god følelse

En cirkulationstræner er også god til at øge blodcirklationen. Du kan læse mere om de bedste cirkulationstrænere her.

En cirkulationstræner er ikke et massageprodukt. En cirkulationstræner er et medicinsk apparatur, der anvender elektronisk stimulering (EMS) og transkutan elektrisk nerve stimulering (STEN) med det formål, at få blodcirkulationen forbedret i ben og fødder.

Massagestol eller massagepistol?

Det er svært at sammenligne, de to massageprodukter med hinanden.

En massagepistol er til den såkaldte triggerpunktmassage, som er målrettet bestemte steder på kroppen, der er ømme eller af anden grund har brug for massage.

En massagestol er til helkropsmassage, mere eller mindre. Den er ikke lige så dybdegående som en massagepistol.

Til gengæld er den uovertruffen til afslappende massage.

Det er svært at finde andre massageprodukter til hjemmebrug, der er lige så gode og effektive, som massagestole er.

Massageguns er beregnet til kortere massager, hvor du ramme de præcise punkter der har behov for massage, mens en massagestol er beregnet til længere massager, hvor du slapper helt af imens.

Hvis du vil læse mere om massagestole og deres fordele, kan du læse vores guide til den bedste massagestol her. Der kan du læse om både en bedst i test massagestol og om hvilke massagestole der giver mest værdi for pengene.

Massagesæde eller massagegun?

Her er vi igen ude en svær sammenligning, der minder om den forrige.

Massagesædet er, ligesom massagestolen, ikke til triggerpunktmassage som massagepistolen er.

Et massagesæde er til afslappende massage af ryg, balder og baglår.

Man kan kalde et massagesæde for en billig udgave af massagestolen.

Selvom det er et billigere massageprodukt, så er det absolut stadig brugbart, og i modsætning til massagestolen, så kan du tage massagesædet med dig, i f.eks bilen eller på kontoret.

Det giver nogle helt andre fordele på den måde.

Du kan læse mere om massagesæder, i vores guide til de bedste massagesæder her.

Massagepistoler eller massageruller

Skumruller, massagebolde og massagerulle yder, kun til en vis grad, en udmærket massage.

Sagen er den, at disse massageredskaber ikke er så gode, hvis du ønsker at massere et specifikt sted.

Vil du have en dybdegående behandling af dine ømme og trætte muskler, er disse ruller ikke altid tilstrækkelige. Ligesom de også fordrer et manuelt arbejde.

Den pulserende massagepistol når bedre de dybere punkter, der trænger til en omgang massage.

Massage gun kan målrette massagen

Målrettet massageMed en massagepistol kan du behandle meget mere præcist, og få en mere dyb massage.

En dyb massage er ofte det eneste der kan lindre smerter og ømme muskler. Og ofte kræver de forskellige muskelgrupper en anden type massage.

Derfor følger der forskellige massagehoveder med, til en massage pistol.

F.eks er det kugleformet mundstykke til store muskelgrupper, mens et fladt mundstykke kan bruges til afslappende massage.

Til massageruller og lignende får du ikke forskellige massagehoveder med, og du kan heller ikke tilkøbe f.eks et kugleformet mundstykke.

Hvilken massagepistol skal jeg vælge?

Der er flere ting du skal overveje, før du beslutter dig hvilken massage gun du skal vælge.

Det er ikke sikkert, at den bedste massagepistol i denne guide, også er den bedste massagepistol til lige netop dig.

Måske er dit behov for behagelig massage til, ømme muskler ikke så stort. Så kan du måske du kan nøjes med en billig massagepistol.

Hvis du dyrker sport eller anden hård træning, og tit har ømme muskler, så skal du vælge en massage pistol, med forskellige massagehoveder, der kan give dig en dyb massage.

En dyb og pulserende massage, øger blodcirkulationen og lindre ømme muskler.

Den bedste massage pistol er tæt på en professionel massør, og den kan lindre ømme muskler, i de større muskelgrupper.

Herunder kommer vi nærmere ind på, de vigtigeste ting ved den håndholdte massagepistol.

Her kan du se en guide til valg af det rette massagehoved

Hvor mang slag i minuttet skal din massage gun præstere

Desto højere hastighed, desto mere intens bliver massagen.

Hvis du vil have en dyb og intens massage til, dine ømme og trætte muskler efter hård træning, skal du vælge en kraftfuld massagepistol, der kan køre med høje hastigheder.

Hvis dit behov mere er til afslappende og behagelig massage, så kan du overveje en kompakt massagepistol, med en mindre stærk motor.

Hvor tung skal din massage gun være

Vægten har at gøre med, at du skal holde massagepistolen, og holde den i den korrekte position.

Letvægtsversioner er at foretrække, fordi tungere modeller trætter håndled og arme. En for tung massage gun, indebærer tidsmæssigt en kortere massage.

Er du vant til at bruge dine arme, så er vægten på din massage gun, måske ikke så vigtig for dig.

Hvor meget larmer en massage gun

Hvor lydsvag skal din massagepistol være?

Desto stærkere din massage gun er, desto mere larmer den.

Har du brug for en dybdegående massage gun, så må du acceptere, at den ikke lige er så lydsvag som en mini massagepistol.

Hvis du let irriteres over lyde, er det vigtigt at vælge en massage gun med, et lavere antal decibel.

Svingningerne på massagen

Dette har betydning for, hvor dyb en massage til muskelgendannelse, du foretrækker.

Hvis du blot ønsker dig en generel afslapningsmassage, behøver svingninger ikke at være så høje.

Desto højere amplitude du kører med, desto mere dybe massager kan massagepistolen klare.

Kraftfuld massage

Kraftfuld massageDet handler om trykket, som måler mængden som kraft i kilo.

Hvor høj en kraft kan du køre med, før massagepistolen automatisk blokerer.

Desto mere dybdegående massage du ønsker dig, desto højere et tryk, har du behov for.

En god massagepistol kan klare et stort tryk, og massere musklerne dybdegående. For at kunne klare et stort tryk, skal du altså vælge en kraftfuld massagepistol, med en stærk motor.

Hvor længe skal din massage gun massere

Hvis du helst vil massere ofte og i længere perioder, skal du bruge en massagepistol med en længere batterilevetid.

Hvis pistolen skal oplades sjældnere, løber du en mindre risiko for, at den pludseligt standser under en massage, på grund af et tomt batteri.

Den bedste massagepistol for dig, skal have et batteri der passer til dit behov.

Der er ingen grund til, at vælge en kraftfuld massagepistol, med et stort batteri, hvis dit behov egentlig kun er til, en kompakt massagepistol, med et mindre batteri.

Hvad er den bedste massagepistol?

Vi har kigget nærmere på, en lang række af forskellige massagepistoler, i vores massagepistol test. Vi har bl.a kigget på anmeldelser, specifikationer, massagepistol test og brugertilfredshed.

I den forbindelse er vi nået frem til, at vi mener Musclepain Pro Massagepistol er bedst i test. Det kommer dog meget an på, hvordan du vil anvende din massagepistol, om hvilken der er den bedste massagepistol til dig.

Derfor har vi givet flere massagepistoler, nogle forskellige titler og mærkater i vores massagepistol test, så du nemt kan få et overblik, og finde den bedste massagepistol til dit behov.

Du får et hurtigt overblik herunder:

 • Musclepain Pro Massagepistol – Bedste massagepistol
 • Flowgun Pocket massagepistol – Bedste mini massagepistol
 • Satana Massagepistol Pro+ – Bedste massagepistol til prisen
 • Flowgun PRO 2.0 Massage Pistol – Bedste luksus massagepistol
 • Aeroz MG-500 mini massagepistol – Bedste billige massagepistol
 • Flowgun Go 2.0 – Tidligere bedst i test massagepistol

Hvad koster en massagepistol?

Du kan få massage guns i flere prisklasser. Det handler om dit behov og dit budget, til køb af massagepistol.

Går du ofte til professionel massør og tænker på, at erstatte nogle af timerne, med en god massagepistol, så skal du kigge efter en alsidig massagepistol.

Har du behov for en kraftfuld massage gun, som kan give en grundig massage, med mange slag i minuttet og mange forskellige massagehoveder, så skal du ikke kigge efter en god massagespistol.

Vil du have en af de billige massagepistoler, så kan du tage et kig på vores bedst til prisen model, som er en prisvenlig massagepistol.

Priser for massagepistoler:

 • En god massagepistol koster omkring 1.000 kroner.
 • De bedste massagepistoler koster omkring 2.500 – 3.5000 kroner.
 • En billig massagepistol koster omkring 400 – 700 kroner.

Er det godt at bruge massagepistol?

Det er godt at bruge en massagepistol, hvis du har brug for målrettet massage, specifikke punkter på din krop.

Massagepistoler giver sin bruger såkaldt triggerpunkt massage, som betyder at den massere lige præcis der, hvor du har smertepunkter.

Massagepistoler er altså gode, hvis du ved præcis hvor, du har behov for massagen. Har du punkter på kroppen, hvor du kan mærke smerte eller som trænger til at blive løsnet op, så er massagepistoler rigtig gode til netop dette.

Du kan tage et kig på den bedste massage pistol i vores massagepistol test, og se om den matcher dine behov for massage.

Hvor lang tid må man bruge en massagepistol?

Hvor lang man må bruge en massagepistol, handler meget om dig selv og om hvilke muskler du massere.

Vi har dog alligevel forsøgt, at komme med nogle anbefalinger, til brugen af massagepistoler.

 • Muskelreaktivering – Er du i gang med at træne, kan du prøve at give muskelgruppen 10-15 sekunders massage for, at undgå stiv- og træthed
 • Opvarmning – 20-40 sekunders massage på muskelgruppen, før du begynder at træne, for at øge blodcirkulationen
 • Løsne spændinger, lindre smerter & restitution – Op til 2 minutters massage for at stimulere blodcirkulationen
 • Nogen producenter af massagepistoler giver vejledning til hvor længe du må deres massagepistoler. Det bør du altid følge

Det kan ske, at du har myoser og/eller muskelspændinger, som kræver mere tid for at få løsnet. En god tommelfingerregel er dog, at du ikke bør anvende en massagepistol i, mere end 2 minutter på samme område.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du læse mere om massagepistoler og finde svar på ofte stillede spørgsmål om massagepistoler.

Hvilken massagepistol er bedst?

Vi har alle forskellige behov og krav til vores massagepistoler. Derfor er der også forskel på hvilken massagepistol der er bedst til netop dig.

Nedenfor kan du se en liste med de massagepistoler vi vurdere til at være bedst netop nu.

 • Musclepain Pro Massagepistol (Bedst i test)
 • Flowgun Pocket massagepistol (Bedste mini massagepistol)
 • Satana Massagepistol Pro+ (Bedst til prisen)
 • Flowgun PRO 2.0 Massage Pistol (Bedste PRO valg)
 • Aeroz MG-500 mini massagepistol (Bedste billige massagepistol)
 • Flowgun Go 2.0 (Tidligere testvinder)

Hvad er en massagepistol godt for?

En massagepistol er god til ømme muskler, smerte lindring og blødgøring af muskler før sport. Du kan bruge den til målrettet triggerpunktmassage af alle muskelgrupper. Massagepistolen er især god til sportsfolk, genoptræning og personer med stillesiddende arbejde, samt personer med muskel smerter og andre lignende skavanker.

Er en massagepistol god?

En massagepistol er god til at målrette massagen, til specifikke punkter på din krop. Du kan bruge den til at lindre smerte, blødgøring af muskler inden træning, ømme muskler og til generelle muskelsmerter.

Hvordan bruger man en massage pistol?

Det er nemt at bruge en massagepistol. Du holder den med en hånd, mod det punkt på din krop der har behov for massage. Har du behov for massage et sted hvor du ikke selv kan nå, kan du få en anden person til at holde massagepistolen.