Man kan ikke være forsigtig nok nu, hvor vi dagligt bombarderes med alskens salgsfremstød, der vil prakke os en eller anden ny teknologi på. Klart nok vil man gerne vide, om det alt sammen virkeligt vil kunne fungere for en i hverdagen. Således også med cirkulationstrænere – vil de faktisk forbedre blodgennemstrømningen?

Hvad er en cirkulationstræner?

Millioner af mennesker påvirkes dagligt af dårlig blodcirkulation, og man har derfor behov for at skulle igennem en pinefuld operation for at genoprette problemet med mindre, man gør noget ved det.

En cirkulationstræner er den fuldendte løsning på problemet med en dårlig blodcirkulation i fødder og ben, hvis man gerne vil undgå medicin eller operationer.

Elektropuder eller -såler påvirker fødder og ben. De elektroniske puder eller -såler kan generelt påvirke et specifikt område af kroppen f.eks. nakke og skuldre.

På den måde kan man benytte maskinen nøjagtigt som man vil, så man kan sætte ind på de steder af kroppen, hvor der er problemer.

I sin medicinske beskrivelse er en cirkulationstræner medicinsk apparatur, der anvender elektronisk stimulering (EMS) og transkutan elektrisk nerve stimulering (STEN) med det formål, at man kan få blodcirkulationen forbedret.

Teknologien opnår dette ved direkte at stimulere musklerne til at slappe af og fungere i et samspil.

EMS og TENS stimulerer nerveenderne ved at efterligne centralnervesystemets (CNS) impulser. Det er dette, der fremkalder en sammentrækning og afslapning af musklerne.

En motionscykel til hjemmebrug kan også være gavnlig for dig, hvis du har problemer med blodcirkulationen. Du kan se vores guide til de bedste motionscykler her.

Cirkulationstrænere i denne guide

Vi har nøje udvalgt 5 cirkulationstrænere og gået dem efter i sømmene. Du kan se et overblik herunder med navnene på de 5 modeller vi har udvalgt.

Vi lægger ud med cirkulationstræneren fra WeightWorld, som vi mener er en af de absolut bedste på markedet netop nu.

Weightworld cirkulationstræneren (Bedst i test)

Weightworld Cirkulationstræner Bedst i test

Revitive Isorocker Cirkulationstræneren fungerer ved hjælp af svage elektriske impulser, der strømmer ind i lægmusklerne.

Den forunderlige effekt af dette er en opstramning af muskulaturen, hvor du vil føle en behagelig afslapning alt imens, blodet pumpes ned i fødderne. Blodcirkulationen har virkelig godt af dette.

Denne mageløse træner kommer til sin ret, mens du sidder i sofaen, mens du læser avis eller bare, mens du slapper af foran fjernsynet.

Anbring fødderne på det anbefalede sted og lad så cirkulationstræneren lave arbejdet. Når du ser på dine lægge, vil du kunne se på dem, hvordan musklerne arbejder; du vil med garanti kunne mærke det.

Denne metode har været anvendt i behandlinger i over 50 år, og den dag i dag, anbefales den af fysioterapeuter og af genoptræningscentre samt behandlingsinstitutioner.

Men du behøver ikke alene at forlade dig på disse steder. Behandlinger kan være kostbare, så hvorfor ikke investere i en cirkulationstræner til hjemmet.

Cirkulationstræner med flere funktioner

Cirkulationstræneren sælges med fire puder til påsætning på huden, der kan benyttes til behandling af andre muskelgrupper, hvor målsætningerne er følgende:

 • At forbedre blodcirkulationen
 • At modarbejde smerter og hævelser
 • At afhjælpe mod kolde og urolige ben
 • At forebygge åreknuder
 • At træne lægmusklerne

Er en Weightworlds cirkulationstræner noget for dig?

Cirkulationstræneren er usandsynlig enkel. Den tid det tager at blive vant til den er kort.

Opstart og kørsel behøver du ikke at tænke på. Den kan anvendes, mens du er i gang med andre ting. Efter ca. en halv times brug vil du have været igennem en behagelig træning.

Behandlingen er sammenlignelig med genoptræning, der involverer gang op og ned af trapper.

Den har en universel anvendelse spændende fra topidrætsudøveres udfoldelser til mennesker, der blot er besværet af hævede ben, åreknuder eller kolde fødder.

Uanset i hvor god fysisk form du er, går der ikke lang tid, før du vil mærke fremskridt, og det er endda efter kort tids brug.

Det er vigtigt at understrege, at cirkulationstræneren IKKE må anvendes af mennesker med en pacemaker. De, der har haft en blodprop i benene eller er gravide i første trimester skal også afholde sig fra at bruge cirkulationstræneren.

Indopererede metalskruer i hofter eller lignende skal derimod ikke afholde patienter fra at bruge apparaturet. Men under alle omstændigheder, tal med din læge eller fysioterapeut, inden du kaster dig ud i noget.

Dette er en en maskine med mange funktioner, og den kan bruges af de fleste. Derfor har vi også kåret den til den bedste cirkulationstræner i vores guide til den bedste cirkulationstræner.

Specifikationer

 • 20º IsoRocker
 • Trådløs
 • Justerbar timer
 • 99 Intensitetsniveauer
 • 16 Stimuleringsbølgeformer
 • EMS og TENS
 • Elektrode Body Pads
 • Fjernbetjening

 

Til Butik


 

Cirkulation Maxx (Bedst til prisen)

cirkulation maxx Bedst til prisen

Når der er en del, der har problemer forsaget af en mindre god blodcirkulation kan det skyldes, at ilten i blodet ikke når ordentligt ud til f.eks. dine hænder og fødder.

Det føles som om fødderne er kolde, og det leder til en følelse af ubehag i kroppen.

Hertil kommer problemer med hævede fødder og ømhed. Det værste, der kan ske, er at en dårlig blodcirkulation fører til sygdomme; derfor er det vigtigt at forebygge, inden ulykken sætter ind.

Bedre sundhed er løsningen

De fleste vil kunne drage stor nytte af at bruge en Cirkulation Maxx.

Cirkulationstræneren er et særdeles forfinet apparat,, der benytter sig af den nyeste teknologi inden for muskelstimulation.

Cirkulation Maxx fungerer ved at den transmitterer små, elektriske impulser igennem dine fødder.

Dette vil automatisk bevirke muskelsammentrækninger, der ved siden af, at de forbedrer blodet mætning af ilt, også fjerner uønskede affaldsstoffer og væsker i legemet.

På den måde styrkes din blodcirkulation, og du vil føle en tydelig forbedring efter et stykke tid.

Du kan læse mere om hvordan du får bedre blodcirkulation her.

De fleste kan bruge den

Vil du bedre din iltoptagelse i din krop og formindske ubehageligheder, er Cirkulation Maxx måske lige akkurat, hvad du står og mangler.

Du kan let anvende produktet, hvis du må slås med andre problemer, der kræver, at du sætter ind. Selvom du måske ikke er så aktiv i hverdagen, kan du stadig få glæde af apparaturet.

Det gælder især, hvis du må slås med muskelsmerter, problemer med hævelser eller hvis du f.eks. er ældre og har gangproblemer.

Cirkulationstræneren vil altid være til hjælp for dig, og den vil bidrage til at kunne give dig et sundere helbred.

Brugervenlig

Cirkulationstræneren er udformet så enkelt og anskueligt, at den vil kunne afbenyttes af alle.

Alt hvad du behøver at gøre, hvis du vil opnå en bedre blodcirkulation, er at træde op på cirkulationstræneren med dine bare fødder. Resten følger af sig selv, den gør arbejdet for dig gennem en vidunderlig massage.

Du kan kontrollere Cirkulation Maxx med en fjernbetjening, som hører med til varen, når den leveres.

Er der den mindste tvivl om noget, kan du altid læse i den medfølgende detaljerede brugsanvisning, og få svar på dine spørgsmål.

Specifikationer

 • Mål: 41 cm. x 45 cm. x 17 cm (L x B x H)
 • Indhold: En Cirkulation Maxx fodmassager
 • Strøm: AC-adapter
 • Omfattende brugsanvisning og en hurtig startguide (Kun på engelsk)
 • Kontrol: En fjernbetjening
 • Impulser: 4 TENS måtter til at nå svære steder

 

Til Butik


 

Beurer FM 250 Vital Legs

Beurer FM 250 Vital Legs cirkulationstrænerFor patienter med urolige ben, kolde fødder, nattekramper, hævede fødder eller dårligt blodomløb er denne træner velegnet.

Den, der har prøvet at sætte sig ned og slappe af med træneren, ved også, at den hjælper til med at få gang i blodomløbet.

Dette fortrinlige apparat har flere intensitetsniveauer; faktisk går det fra 0 og helt op til 99.

Den udmærker sig endvidere ved sin yderst brugervenlige betjening

Det er let

Alt hvad du skal gøre, er at forbinde ledningen med strømstikket. Sæt dig komfortabelt til rette med bare fødder og tænd nu for cirkulationstræneren, indtil din ønskede styrke er nået.

Det er en udsøgt nydelse at sidde og lade de vederkvægende bølger skabt af elektriske impulser forfriske musklerne i læggene. De elektriske impulser skaber en forbedret blodtilførsel til dine fødder og dine ben.

Når du anvender cirkulationstræneren, kan du bedre helingen foranlediget af muskelskader, ligesom du kan afhjælpe betændelsestilstande i benene.

Betjeningen er superb

Du kan uden de store problemer kontrollere programmerne og intensitetsniveauet på denne cirkulationstræner.

Når der er så mange intensitetsniveauer at vælge imellem, er der med sikkerhed også et, der passer lige netop til dig.

Skærmen viser flere ting. For det første kan du aflæse, hvilket niveau du har valgt, for det andet kan du følge med i hvor lang tid, der er gået.

Cirkulationstræneren har en smart timerfunktion, som du kan indstille til at slukke mellem 5-90 minutter.

Specifikationer

 • Mærke: Beurer
 • Model: FM 250 Vitral Legs
 • Type: Massageterapi
 • Antal programmer: 15
 • Antal hastigheder: 99
 • Varme: Nej
 • Vægt i kg: 1,5
 • Medicinsk godkendt

 

Til Butik


 

Circulation Maxx Reviver

Cirkulation maxx reviverDette apparat er først og fremmest for de patienter, der må slås med urolige ben, hævede og / eller kolde fødder, nattekramper, et dårligt blodomløb og åreknuder.

Cirkulationstræneren har været længe undervejs, men nu er den der efter en omfattende og dokumenteret test.

Resultatet af anstrengelserne har båret frugt i den forstand, at den kan rubriceres som certificeret medicinsk udstyr; dette er din garanti for, at apparatet virker som det skal.

Cirkulationstræner med TENS teknologi

Circulation Maxx Reviver anvender TENS teknologien, der som antydet har med elektrisk nerve- og muskelstimulering at gøre. TENS er en terapi baseret på svage elektriske strømme, der vil dulme visse smertetilstande.

De elektriske impulser genopliver og vitaliserer musklerne i læggene.

Musklerne vil under behandlingen trække sig sammen og slappe af. Stimulationen kan godt minde om venepumpeøvelser, hvor blodtilførslen til fødder og ben øges.

På samme tid giver stimulationen en forbedret blodcirkulation.

Cirkulationstræneren bidrager til at helingsprocessen efter muskelskader intensiveres; du kan endvidere genoprette betændelsestilstande i benene.

Leverancen indeholder 1 cirkulationstræner, 4 elektroder til kroppen, et stik til 220V, en brugsanvisning på dansk samt en fjernbetjening.

Det er væsentligt at gøre sig klart – og det er tilfældet med alle cirkulationstrænere – at det ikke er alle der kan anvende apparatet.

Produktet må IKKE bruges, hvis man har en PACEMAKER indopereret eller man har EPILEPSI. Hvis du er usikker på, om cirkulationstræneren er et ubetinget gode for dig, er det en god ide at rådføre sig med sin læge eller fysioterapeut!

Specifikationer

 • Strømforsyning
 • Dimensioner: 338(L) x 324 (B) x 48(H) mm
 • Vægt: ca. 950 g
 • Kontrol: Fjernbetjening
 • Impulser: TENS

 

Til Butik


 

Pedaltræner med hjælpemotor

Pedaltræner med hjælpemotor

Når der er så mange, der går rundt og har problemer med dårlig blodcirkulation er det værd at bemærke, at der findes hjælp for dette. Dette er en nem løsning, der vil kunne lindre smerter og ubehag

Denne Pedaltræner med motor er anderledes end de andre trænere, den som nævnt har pedaler. Hjælpemotoren hjælper dine ben eller arme med driften, så blodcirkulationen kommer i gang.

Denne behandling har været anvendt i mere end 50 år, og den benyttes af fysioterapeuter til at skabe en effektiv smerte behandling.

Alle kan være med

Denne pedaltræner kan anvendes af alle, og det gælder lige fra den aktive idrætsudøver til patienter, som må slås med problemer i form af hævede, kolde og urolige ben.

På maskinen er der et display, hvor du har

Brugervenlig pedaltræner

Pedaltræneren er for den magelige. Du kan drage nytte af den i siddende position. Alt hvad du behøver at gøre, er at anbringe fødderne eller hænderne i maskinen. Og så kan du nu da det magelige har taget overhånd lige så godt på samme tid se TV, læse en god bog eller andet.

Efter små 30 minutters brug har du faktisk gjort det samme, som sker ved gang op og ned ad trapper. Og uanset hvor god en kondition du er i, vil du efter næsten ingen tid se mærkbare fremskridt.

Hvis du gerne vil have følelsen af at cykle, når du får gang i blodcirkulationen, så kan vi anbefale en siddecykel. Du kan se vores guide til de bedste siddecykler her.

Specifikationer

 • Højde: 29 cm
 • Bredde: 30 cm
 • Længde 49 cm
 • Vægt: 5 kg
 • Farve: Hvid

 

Til Butik

 

Hvorfor har vi brug for cirkulationsforstærkere

For at vide hvorfor vi har brug for dem, skal vi se på virkningerne af dårlig blodcirkulation. Dårlig blodcirkulation er forårsaget af skader og sygdomme som gigt, diabetes og tilstande som graviditet, for blot at nævne nogle få.

Forkert cirkulation fører til et utal af komplikationer. Komplikationer som ødemer, smerter og smerter, nedsat mobilitet, kløe og kolde fødder. Disse har med blodets cirkulation at gøre og til tider er der skadelige virkninger, der kan føre til tab af lemmer på grund af koldbrand.

En anden god måde at få gang i sin blodcirkulation er slyngetræning. Træning med en slynge giver dig mange muligheder, og du kan bruge den hvor du vil. Du kan se vores guide til de 5 bedste slyngetrænere på markedet her.

Fordele ved en cirkulationstræner

De, der lider af gigt, kender til smerterne, og det ubehag dette fører med sig. Cirkulationstrænere har været til stor hjælp for patienter, der lider af slidgigt. Den forbedrede blodgennemstrømning hjælper til med at forsyne leddene med endorfiner, som hæmmer kommunikationen af ​​smertesignaler.

Efter en 30 minutters session om morgenen kan en gigtpatient starte dagen næsten forynget. Nogle vil sikkert kunne nikke genkendende til at gigten plager mest om morgenen.

Diabetikere med diabetisk neuropati (nervebetændelse) har beskadigelser i deres nerver i benene og fødderne på grund af det høje sukkerindhold i blodet. Med beskadigede nerver hæmmes en normal blodcirkulation, og patienten udviser symptomerne på nervebetændelse.

Du kan læse mere om diabetes og hvor vigtigt det er at motionere her.

Med en forbedret blodcirkulation vil patienten være i stand til at få alle disse symptomer lindret. Symptomer kan føles meget varme eller kolde, eller det manifesterer sig som stikkende og brændende smerter; endvidere kan der være tale om følelsesløshed eller lejlighedsvis forøget følsomhed.

Slidgigt og diabetes er som sagt eksempler på forhold, der kan løses ved brug af en cirkulationstræner. Den kan i det hele taget bruges af alle, der ønsker at slappe spændte muskler af efter træning, eller når de er kommet tilbage efter en skade.

Med den korrekte anvendelse og overholdelse af regler, procedurer og advarsler kan cirkulationstrænere drastisk ændre en brugers tilværelse.

Men husk altid, at enhver mistanke om at apparaturet kan være farligt for dig bør lede til, at du snakker med din læge. Det er et stort plus, at det maskinerne tilbyder, er et medicinfrit alternativ, em det må ikke udsætte dig for farer.

Visse patienter kan ganske enkelt ikke bruge en cirkulationstræner, uden at det er forbundet med fare!

Hvis du f.eks. har en PACEMAKER, må du ikke anvende en cirkulationstræner. Har du haft en blodprop i benene, hvis du er epileptiker eller hvis du er gravid indenfor de første tre måneder, skal du simpelthen afholde sig fra at anvende cirkulationstræneren. Der kan være andre komplikationer, der ikke gør, at det er tilrådeligt, derfor igen – TAL MED DIN LÆGE!!