4 af de bedste cirkulationstrænere – Eksperternes favoritter

En god cirkulationstræner kan fremme blodcirkulationen i ben og fødder ved hjælp af elektriske impulser. Vælger du den bedste cirkulationstræner så får du medfølgende elektropuder, så du kan benytte maskinen på hele kroppen, f.eks skuldre, arme eller ryggen.

På den måde kan man benytte maskinen nøjagtigt som man vil, og sætte ind på de steder af kroppen, hvor der er problemer.

Her kan du se en oversigt med vores 3 favoritter. Længere nede kan du læse mere om alle cirkulationstrænerne vi har gennemgået.

Cirkulationstræner

Billede

Fordele

Anbefaling

Vurdering

Til Butik

Weightworld cirkulationstræner

Anvender TENS & EMS teknologi, 4 elektropuder medfølger til brug på kroppen, 99 intensitetniveauer, fjernbetjening, transport taske

Bedst i test

Circulation Maxx

Anvender EMS teknologi, 4 gelpuder medfølger, fjernbetjening

Bedst til prisen

Cirkulationstræner med pedaler & motor

Pedaltræner med hjælpemotor til arme & ben, fjernbetjening

Bedst med pedaler

Hvad er en cirkulationstræner?

I sin medicinske beskrivelse, er en cirkulationstræner et medicinsk apparatur, der anvender elektronisk stimulering (EMS) og transkutan elektrisk nerve stimulering (STEN) med det formål, at man kan få blodcirkulationen forbedret.

Teknologien opnår dette ved direkte, at stimulere musklerne til at slappe af og fungere i et samspil.

EMS og TENS stimulerer nerveenderne ved, at efterligne centralnervesystemets (CNS) impulser. Det er dette, der fremkalder en sammentrækning og afslapning af musklerne.

Millioner af mennesker påvirkes dagligt af dårlig blodcirkulation, og man har derfor behov for, at skulle igennem en pinefuld operation for at genoprette problemet, med mindre man gør noget ved det. Og det er lige præcis her, at en cirkulationstræner kan hjælpe, før det er for sent.

En motionscykel til hjemmebrug kan også være gavnlig for dig, hvis du har dårligt blodomløb. Du kan se vores guide til de bedste motionscykler her.

Vi lægger ud med maskinen fra WeightWorld, som vi mener er den bedste cirkulationstræner på markedet netop nu.

Cirkulationstrænere i denne guide

Weightworld cirkulationstræner (Bedste cirkulationstræner i test)

Weightworld cirkulationstræner (Bedste cirkulationstræner i test)Vi har testet denne cirkulationstræner fra WeightWorld, og fra at være skeptisk til om den overhovedet har en effekt, er vi nu bemærkelsesværdige positive omkring den.

En af vores test personer, som før led en del af smerter i benene og hævede fødder, har mærket en stor forbedring. Der er nu tæt på hverken smerter eller hævede fødder. Mens jeg selv, som ingen problemer har med ben eller fødder, bare nyder en dejlig afslappende behandlig i 30 minutter. Ben og fødder føles dejligt afslappede og fornyet efterfølgende.

Har du tvivl om sådan en cirkulationstræner overhovedet virker eller har en effekt, kan jeg roligt sige, at det gør den og det har den! Selv hvis du ikke nødvendigvis føler, at du har brug for en cirkulationstræner, så vil du mærke en forskel alligevel.

Cirkulationstræneren fungerer ved hjælp af svage elektroniske impulser, der strømmer ind i benene via fødderne. Impulserne kan justeres i 99 niveauer, så man er sikker på at kunne finde det niveau, der passer bedst til ens behov.

Den forunderlige effekt af dette, er en opstramning af muskulaturen, hvor du vil føle en behagelig afslapning, alt imens blodet pumpes ned i fødderne. Blodomløbet har virkelig godt af dette.

Cirkulationstræner med tilbehør og flere funktioner

WeightWorld cirkulationstræner 4 ekstra puderDenne cirkulationstræner leveres med fire puder til påsætning på kroppen, der kan benyttes til behandling af andre muskelgrupper.

Den kommer til sin ret, mens du er på kontoret eller bare mens du slapper af foran fjernsynet.

Anbring fødderne på cirkulationstræneren og lad så den lave arbejdet. Når du ser på dine lægge, kan du se hvordan musklerne arbejder; du vil med garanti kunne mærke det.

Denne metode har været anvendt til behandlinger i over 50 år, og den dag i dag, anbefales den af fysioterapeuter og af genoptræningscentre samt behandlingsinstitutioner.

Er Weightworlds cirkulationstræner noget for dig?

Cirkulationstræneren er usandsynlig enkel. Den tid det tager, at blive vant til den er kort.

Opstart og kørsel behøver du ikke at tænke på. Weightworlds cirkulationstræner kan anvendes, mens du er i gang med andre ting. Efter ca. en halv times brug, vil du have været igennem en behagelig træning.

Behandlingen er sammenlignelig med genoptræning, der involverer gang op og ned af trapper.

Den har en universel anvendelse, spændende fra topidrætsudøveres udfoldelser til mennesker, der blot er besværet af hævede ben, åreknuder eller kolde fødder.

Uanset i hvor god fysisk form du er, vil du kunne mærke effekten, og det er endda efter kort tids brug.

Det er vigtigt at understrege, at cirkulationstræneren ikke må anvendes af mennesker med en pacemaker. De, der har haft en blodprop i benene eller er gravide i første trimester, skal også afholde sig fra at bruge cirkulationstræneren.

Indopererede metalskruer i hofter eller lignende, skal derimod ikke afholde patienter fra, at bruge apparaturet. Men under alle omstændigheder, tal med din læge eller fysioterapeut, hvis du er i tvivl, inden du kaster dig ud i noget.

Dette er en maskine i god kvalitet med flere funktioner, som er brugervenlig og kan købes til en fornuftig pris. Derfor har vi også kåret den til den bedste cirkulationstræner i vores guide.

Specifikationer

 • EXOpulse-teknologi
 • 2 års garanti
 • 99 Intensitetsniveauer
 • Vægt: 2 kg
 • CE godkendt
 • 4 medfølgende puder til behandling andre steder på kroppen
 • Fjernbetjening
 • Lavt strømforbrug
 • Taske inkluderet

 

Til Butik

 

Cirkulation Maxx (Bedste cirkulationstræner til prisen)

Cirkulation Maxx (Bedste cirkulationstræner til prisen)De fleste vil kunne drage stor nytte af at bruge en Cirkulation Maxx cirkulationstræner. Den er et særdeles forfinet apparat, der benytter sig af den nyeste teknologi inden for muskelstimulation.

Cirkulation Maxx fungerer ved at den transmitterer små impulser igennem dine fødder.

Dette vil automatisk bevirke muskelsammentrækninger, der ved siden af, at de forbedrer blodets mætning af ilt, også fjerner uønskede affaldsstoffer og væsker i legemet.

På den måde styrkes dit blodomløb, og du vil føle en tydelig forbedring efter et stykke tid.

Du kan læse mere om hvordan du får bedre blodcirkulation her.

Brugervenlig cirkulationstræner

Cirkulationstræneren er udformet så enkelt og anskueligt, at den vil kunne afbenyttes af alle.

Alt hvad du behøver at gøre, hvis du vil opnå en bedre blodcirkulation, er at træde op på cirkulationstræneren med dine bare fødder. Resten følger af sig selv, den gør arbejdet for dig gennem en vidunderlig massage.

Du kan kontrollere Cirkulation Maxx cirkulationstræner med en fjernbetjening, som følger med når den leveres.

Er der den mindste tvivl om noget, kan du altid læse i den medfølgende detaljerede brugsanvisning, og få svar på dine spørgsmål.

Specifikationer

 • Mål: 41 cm. x 45 cm. x 17 cm (L x B x H)
 • Omfattende brugsanvisning og en hurtig startguide (Kun på engelsk)
 • Medfølgende fjernbetjening
 • Impulser: 4 TENS måtter til at nå svære steder

 

Til Butik


 

Cirkulationstræner med pedaler & motor (Bedst med pedaler)

Cirkulationstræner med pedaler & motor (Bedst med pedaler)Denne Pedaltræner med motor er anderledes, end de andre cirkulationstrænere. I stedet for, at du sidder stille mens du får gang i blodomløbet, skal du her yde lidt mere.

Det giver selvfølgelig nogen fordele, udover det forbedret blodomløb. Når man bevæger sig, så forbrænder man kalorier, samtidig med at flere muskler bliver aktiveret.

Hjælpemotoren i denne cirkulationstræner, hjælper dine ben eller arme med at dreje rundt, så du kan få et bedre blodomløb.

Den kan anvendes af alle, og det gælder lige fra den aktive idrætsudøver til patienter, som må slås med problemer i form af hævede, kolde og urolige ben.

Skærmen på maskinen, der samtidig kan tages op og bruges som fjernbetjening, giver dig informationer om din fart, distance, forbrændte kalorier og tid.

Magelig cirkulationstræner med pedaler

Cirkulationstræneren med pedaler er for den magelige. Du kan drage nytte af den i siddende position. Alt hvad du behøver at gøre, er at anbringe fødderne eller hænderne i maskinen. Og så kan du, nu da det magelige har taget overhånd, lige så godt på samme tid se TV, læse en god bog eller andet.

Efter små 30 minutters brug har du faktisk gjort det samme, som sker ved gang op og ned ad trapper. Og uanset hvor god en kondition du er i, vil du efter næsten ingen tid se mærkbare fremskridt.

Hvis du gerne vil have følelsen af at cykle, når du får gang i blodcirkulationen, men i en mere behagelig siddeposition, så kan vi anbefale en siddecykel. Du kan se vores guide til de bedste siddecykler her.

Specifikationer

 • Højde: 29 cm
 • Bredde: 30 cm
 • Længde 49 cm
 • Vægt: 5 kg
 • Farve: Hvid

 

Til Butik


 

Circulation Reviver cirkulationstræner

Circulation Reviver cirkulationstrænerCirculation Maxx Reviver cirkulationstræner anvender TENS teknologien, der har med elektrisk nerve- og muskelstimulering at gøre. TENS er en terapi baseret på svage elektriske strømme, der vil dulme visse smertetilstande.

De elektriske impulser genopliver og vitaliserer musklerne i læggene.

Musklerne i ben og fødder vil under behandlingen trække sig sammen og slappe af. Stimulationen kan godt minde om venepumpeøvelser, hvor blodtilførslen til fødder og ben øges.

På samme tid giver stimulationen en forbedret blodcirkulation.

Leverancen indeholder 1 cirkulationstræner, 4 elektroder til kroppen, et stik til 220V, en brugsanvisning på dansk samt en fjernbetjening.

Det er væsentligt at gøre sig klart – og det er tilfældet med alle cirkulationstrænere – at det ikke er alle der kan anvende apparatet.

En cirkulationstræner må ikke bruges, hvis man har en pacemaker indopereret eller man har epilepsi. Hvis du er usikker på om du må bruge den, er det en god ide at rådføre dig med din læge eller fysioterapeut!

Specifikationer

 • Vægt: ca. 950 g
 • Fjernbetjening
 • Impulser: TENS

 

Til Butik

 

Virker en cirkulationstræner?

En cirkulationstræner virker hvis du lider af dårligt blodomløb, og der findes mange eksempler hvor en cirkulationstræner har hjulpet på netop dette.

Cirkulationstrænere har været til stor hjælp for bl.a patienter, der lider af slidgigt. Den forbedrede blodgennemstrømning hjælper til med, at forsyne leddene med endorfiner, som hæmmer kommunikationen af ​​smertesignaler.

Nogle vil sikkert kunne nikke genkendende til, at gigten plager mest om morgenen. Efter en 30 minutters session om morgenen med en cirkulationstræner, kan en gigtpatient starte dagen næsten forynget.

Diabetikere med diabetisk neuropati (nervebetændelse), har beskadigelser i nerver i fødder og ben, på grund af det høje sukkerindhold i blodet. Med beskadigede nerver hæmmes en normal blodcirkulation, og patienten udviser symptomerne på nervebetændelse.

Med en forbedret blodcirkulation vil patienten være i stand til, at få alle disse symptomer lindret. Symptomer kan føles meget varme eller kolde, eller det manifesterer sig som stikkende og brændende smerter; endvidere kan der være tale om følelsesløshed eller lejlighedsvis forøget følsomhed.

Slidgigt og diabetes er som sagt eksempler på forhold, der kan løses ved brug af en cirkulationstræner. Den kan i det hele taget bruges af alle, der ønsker at slappe spændte muskler af efter træning, eller når de er kommet tilbage efter en skade.

Du kan læse mere om diabetes og hvor vigtigt det er at motionere her.

Cirkulationstræner anbefales bl.a ved dårligt blodomløb, hævede ben og kolde fødder

Med den korrekte anvendelse og overholdelse af regler, procedurer og advarsler, kan en cirkulationstræner drastisk ændre en brugers tilværelse.

Lider du af kolde hænder, smerter eller hævede fødder og ben, kan en cirkulationstræner give dig bedre blodomløb, hvilket bidrager til at mindske disse symptomer.

Men husk altid, at enhver mistanke om at apparaturet kan være farligt for dig bør lede til, at du snakker med din læge. Det er et stort plus, at det maskinerne tilbyder, er et medicinfrit alternativ, men det må ikke udsætte dig for farer.

Visse patienter kan ganske enkelt ikke bruge en cirkulationstræner, uden at det er forbundet med fare!

Hvis du f.eks. har en pacemaker, må du ikke anvende en cirkulationstræner. Har du haft en blodprop i benene, hvis du er epileptiker eller hvis du er gravid indenfor de første tre måneder, skal du simpelthen afholde sig fra at anvende cirkulationstræneren. Der kan være andre komplikationer, der ikke gør, at det er tilrådeligt, derfor igen – Tal med din læge!!

Hvilke sygdomme kan dårligt blodcirkulation give?

Dårligt blodomløb kan være forårsaget af skader eller sygdomme som gigt, diabetes og tilstande som graviditet, for blot at nævne nogle få.

Mennesker plaget af dårligt blodomløb, kan blive ramt af komplikationer som ødemer, smerter, nedsat mobilitet, kløe, urolige ben, hævede eller kolde fødder og hænder. Disse har med dårligt blodomløb at gøre og til tider er der skadelige virkninger, der kan føre til tab af lemmer på grund af koldbrand.

En anden god måde at få gang i sin blodcirkulation er slyngetræning. Træning med en slynge giver dig mange muligheder, og du kan bruge den hvor du vil. Du kan se vores guide til de 5 bedste slyngetrænere på markedet her.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken er den bedste cirkulationstræner?

Vi har kigget nærmere på nogle af de bedste og meste populære cirkulationstrænere i Danmark. Ud fra parametre såsom, kvalitet, brugeroplevelse, funktioner samt pris har vi fundet frem til den bedste cirkulationstræner efter vores mening, nemlig WeightWorld cirkulationstræner.

Hvilken cirkulationstræner er bedst til prisen?

Udover at have fundet den bedste cirkulationstræner, så har vi også kigget nærmere på hvilken der er den bedste cirkulationstræner til prisen. Her har vi med en billigere cirkulationstræner at gøre, uden at den går ned på de basale funktioner. Vinderen af vores bedst til prisen i denne guide er Cirkulation Maxx.