Foldbart gåbånd – 5 gode foldbare gåbånd til skarpe priser

Et godt foldbart gåbånd er let at folde sammen og gemme væk under sengen, sofaen eller i skabet. Det skal samtidig være solidt bygget, så det kan holde i mange år frem.

Takket være den moderne teknologi, er træning på et gåbånd blevet den bedste erstatning for gang i det fri.

Står man overfor ugunstige udendørs forhold eller forpligtelser, der holder en hjemme, er et praktisk gåbånd i hjemmet, som kan foldes sammen, løsningen.

Foldbare gåbånd i denne guide

Hvilket foldbart gåbånd skal jeg vælge?

Hvilket gåbånd du bør vælge, handler om flere ting.

Du bør som minimum overveje følgende:

 • Hvor meget plads har du?
 • Skal det gemmes væk f.eks under sengen efter brug?
 • Skal gåbåndet give dig mulighed for let løb også?
 • Hvor ofte vil du anvende det?

Når du har gjort dig disse overvejelser, er du klar til at finde det bedste gåbånd til dine behov.

Vi hjælper gerne, så nedenfor præsenterer vi 5 af de bedste foldbare gåbånd, hvor du kan læse mere om hver model, samt deres fordele og ulemper.

Odin T600 v2 (Bedste foldbare gåbånd)

Odin T600 v2 (Bedste foldbare gåbånd)Det specielle ved det danske Odin T600 båndet er, at det udover gang, også kan benyttes til løb. Med to forskellige tilstande, hvor den ene har en maksimal hastighed på 12 km/t, kan båndet sagtens benyttes til almindelig løb.

Når du bruger Odin T600 i flad tilstand, uden at klappe håndtagene op, er den maksimale hastighed på 6 km/t. Hvis du folder maskinen helt ud, kan det komme op på de nævnte 12 km/t.

Det skal dog bemærkes, at den maksimale brugervægt ligger på 100 kg.

I forhold til det væsentligste kriterium for vore anmeldelser – sammenfoldeligheden – må det alligevel siges, at  Odin T600 gåbåndet gør sig fortjent til titlen som det bedste gåbånd der kan foldes sammen.

Det er særdeles praktisk udformet; det vejer ikke alverden, og det er let at folde sammen. Når det er foldet sammen fylder det ikke mere end, at du kan gemme det væk under sofaen, sengen eller inde i skabet.

Odin T600 v2 foldet sammen under sofa

Computer med Bluetooth

Gåbåndets display er integreret ved selve gåfladen, og er letlæseligt grundet størrelsen. På skærmen kan du bl.a aflæse tid, hastighed, tilbagelagt afstand og forbrændte kalorier.

Selve betjeningen af gåbåndet kan gøres på to måder, alt efter hvilken tilstand du benytter båndet i.

Når håndtag og konsol er foldet sammen og maskinen udelukkende benyttes som gåbånd, kan du anvende den medfølgende fjernbetjening. Når maskinen er foldet helt ud, kan du anvende betjeningen på konsollen.

Det hele er designet med brugervenlighed i tankerne, og du behøver ikke at læse en tykkere vejledning for at komme i gang.

Computeren leveres desuden med Bluetooth, så du via din tablet eller mobil, kan forbinde til en kompatibel træningsapp, som f.eks Zwift eller Kinomap.

Det giver dig uanede muligheder for variation i din træning, og dermed langt mindre risiko for at “går” træt i det.

Ulemper ved T600

Hvis vi skal pege på ulemper ved det foldbare løbebånd, så er det netop at, hvis man anvender det som løbebånd, så er den maksimale hastighed på 12 km/t måske i underkanten for erfarne løbere.

På den anden side, så er det jo egentligt et gåbånd, der også kan anvendes som løbebånd, og i dét lys, så er 12 km/t en ret god maksimal hastighed.

Den største ulempe er nærmere, at den maksimale brugervægt ikke er højere end 100 kg. Hvilket alligevel er rigeligt til de fleste.

Fordele ved T600

Der er flere fordele ved Odin T600, hvor de to mest fremtrædende, er muligheden for at anvende det som et løbebånd, samt dets foldbare design der gør det nemt, at gemme det helt væk efter brug.

Derudover er den stødabsorberende flade som reducerer belastningen på dine led under træningen også et plus. Det er et plus fordi, man på den måde kan mindske belastningen på led og muskler.

Båndet er med andre ord også anvendeligt for brugere under genoptræning efter skader eller sygdom.

Odin T600 er vores favorit som det bedste gåbånd, der kan foldes sammen og nemt gemmes væk.

Specifikationer

 • 2 HK motor med 4 HK maks ydelse
 • Størrelse (LxBxH): 132,5 x 76 x 116 cm
 • Gangflade (LxB): 110 x 42 cm
 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • Maksimal hastighed: 12 km/t
 • Bluetooth
 • Vægt: 34 kg
 • Transporthjul

 

Til Butik


 

Everfit TFK-110 MAG foldbart gåbånd (Bedst til prisen)

Everfit TFK-110 MAG foldbart gåbånd (Bedst til prisen)TFK-110-MAG gåbåndet fra Everfit, adskiller sig fra de fleste andre foldbare gåbånd, ved ikke at have en motor. Det er udelukkende din egen fremdrift, som driver gåfladen fremad.

Det bringer både fordele og ulemper med sig.

Fordelene er bl.a, at der ingen maksimal hastighed er, du bestemmer helt selv hvor hurtigt det skal gå. Og på samme tid, giver det faktisk et mere ergonomisk og naturligt tråd for dig, netop fordi at det er dig selv der driver det fremad.

Bagdelene er at det kan kræve tilvænning, at anvende et gåbånd uden motor. Og der er ingen hjælp at hente, hvis du gerne vil gå hurtigere, men uden at bruge alle kræfterne selv.

Du har dog mulighed for, at justere modstanden du møder, når du går. Du kan skifte mellem 8 niveauer, som hver især giver forskellig modstand til dig.

Der er delte meninger om gå- og løbebånd uden motorer; nogle siger at man kan vænne sig til dette, og når man først har vænnet sig, virker det ret godt. Andre sværger til den motordrevne version, fordi det giver flere muligheder for afveksling.

Prisvenligt gåbånd med stigning og pulsmåler

Gåbåndet har 3 stigningsniveauer, som du frit kan skifte mellem. Det er dog manuelle stigninger, hvilket betyder, at du selv skal justere dem. Du kan altså ikke skifte niveau, mens du bruger båndet.

Det er dog ganske sjældent, at gåbånd har mulighed for stigninger. Normalt er det kun rigtige løbebånd der har mulighed for stigning.

Med pulssensorer indbygget i håndtagene, kan du måle din puls, og eventuelt optimere din træning efter det.

Når vi finder at Italienske Everfit TFK-110 MAG er bedst til prisen, er der flere ting at fremhæve på denne baggrund.

Everfit TFK-110-MAG leveres med en magnetisk løbeflade, der kan inddeles i otte positionsniveauer, med en svinghjulsmasse på 6 kg og manuelle stigningsgrader på tre niveauer.

Som med andre gåbånd kan man aflæse forskellige parametre, som for eksempel hastighed, pulsfrekvens, tilbagelagt afstand, tid og kalorieforbrændingen.

Løbefladen er desværre beskedne 38 x 115 cm, hvilket er godt, når det kommer til pladsbesparende design, men knapt så godt, når det kommer til faren for at træde ved siden af båndet og falde.

Vil du have ekstra meget værdi for pengene, og generer det dig ikke, at der ingen motor er, så er Everfit TFK-110 MAG det optimale gåbånd for dig.

Specifikationer

 • 3 manuelle stigningsniveauer
 • Løbeflade (LxB): 115 x 38 cm
 • 8 modstandsniveauer
 • Maksimal brugervægt: 100 Kg
 • Vægt: 25 Kg
 • Størrelse foldet ud (LxBxH): 136 x 64,6 x 131 cm
 • Størrelse sammenfoldet (LxBxH): 44,3 x 64,6 x 142 cm

 

Til Butik


 

Gymstick Walking Pad sammenklappeligt gåbånd

Gymstick Walking Pad sammenklappeligt gåbåndGymstick Walking Pad kan let klappes sammen, og flyttes ind under et skrivebord på arbejde eller i hjemmet.

Sammenfoldning betyder her simpelthen det, at gangbåndet kan foldes sammen på midten.

Slank, diminutiv og sammenfoldelig er det let at flytte hen foran tv’et eller under skrivebordet. Og efterfølgende stuves det let af vejen i et hjørne, skab, under din seng eller under sofaen for at spare plads.

Brugervenlig betjening og adaptiv hastighed

Computeren styres af en fjernbetjening, der gør det nemt at justere gangbåndets funktion og hastighed.

Det er bemærkelsesværdigt, at enheden kan styres af en smartphone eller en tablet. Dette indebærer, at man via internetadgang, kan anvende de mange funktioner, der ofte med fordel kan tilknyttes et gåbånd.

Oplysninger leveret af konsollen, hvor man kan holde styr på tid, hastighed, afstand, kalorieforbrug og trin.

Gåbåndet kan anvendes på to måder, enten som et normalt gåbånd hvor du selv justerer farten efter behov, eller du kan lade computeren justere farten efter dit eget tempo.

Den maksimale hastighed er 6 km/t, og maks brugervægt er 100 kg.

Specifikationer

 • Størrelse foldet ud (LxBxH): 143,2 x 129 x 5,7 cm
 • Hastighed: 0,5 – 6 km/t
 • Løbeflade (LxB): 120 x 41,5 cm
 • Maks brugervægt: 100 kg
 • 1,25 HK motor med 2,5 HK i maksimal ydelse
 • Vægt: 28 kg

 

Til Butik


 

Toorx City Compact gåbånd foldbart

Toorx City Compact gåbånd foldbartCity Compact gåbånd blev oprindeligt lanceret i 2019, som et højt ydende gåbånd, der kan præstere helt op til 14 km/t.

Det henvender sig til kunder, der netop kræver en høj ydeevne, men samtidig værdsætter, at kunne opbevare gåbåndet i en minimal lodret tilstand.

Modellen leveres med fire transporthjul, to på langs og to på tværs, hvilket gør gåbåndet særdeles mobilt.

City Compact modellen er nemt at stuve af vejen under sengen eller i et skab. Hertil kommer at gangbåndet er ideel til et hjemmekontor eller på arbejde, fordi der tænkt på, at det skal kunne tilpasses perfekt under et hæve-/sænkebord på kontoret.

Det er et ultrakompakt gåbånd, med en tykkelse på kun 13,8 cm. Opbevaret lodret optager den kun 0,11 kvadratmeter. Det er desuden fremstillet med en vægfastgørelse, der sikrer en lodret opbevaring af gåbåndet.

Lille brugervenlig skærm

Den lille skærm på håndtaget sikrer dig overblik over de vigtigste dataer, som f.eks distance, kalorier forbrændt, antal skridt og din hastighed.

Det er ikke et kompliceret instrumentpanel, som kræver en tyk manual at komme i gang med. Træningscomputeren er yderst brugervenlig.

Specifikationer

 • Størrelse (LxBxH): 151,5 x 80 x 98 cm
 • Størrelse foldet sammen (LxBxH): 162 x 80 x 13,8 cm
 • Hastighed: 1-14 km/t
 • Gåflade (LxB): 125 x 45 cm
 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • 1,75 HK motor med 2,75 HK i maks ydelse
 • Vægt: 36 kg

 

Til Butik


 

Top Sport TM750S foldbart gåbånd

Top Sport TM750S foldbart gåbåndProblemet med for lidt plads løses her, ved en interessant og intelligent foldemekanisme, så TM 750S altid kan klappes sammen og foldes ud igen, på ingen tid.

Med en højde på 19 cm i liggende tilstand, kan den indpasses i snart hvert et hjørne i dit hjem. Transporthjulene gør det let og hurtigt at skifte placering.

Kedelig vedligeholdelse hører fortiden til med TM 750S. Dette skyldes den integrerede smøring af løbefladen, der indebærer, at gåbåndet til enhver tid er i en optimeret stand, med minimal vedligeholdelse.

Træningsprogrammer og hastigheder udover det sædvanlige

16 træningsprogrammer følger med til maskinen, og de giver dig mulighed for både sprints og powerwalks.

Hastigheden går fra 1 km/t og helt op til 16 km/t. Det gør, at båndet både kan anvendes som gå og løbebånd. Og det er den højeste hastighed, af dem vi har med, i denne guide til foldbare gåbånd.

Hastigheden gør også at maskinen kan klassificeres som både foldbart løbebånd og gåbånd.

De praktiske valgknapper på displayet gør, at TM 750S modellen let kan tilpasses dine behov.

Det aktive dæmpningssystem i løbefladen, giver beskyttelse af led og knæ.

Displayet viser de sædvanlige værdier, bl.a tilbagelagt afstand, tidsforbrug og hastighed.

Med den medfølgende holder, kan du fastgøre din smartphone eller tablet til konsollen, og følge med i videoer, lytte til musik, eller anvende diverse træningsapps.

Specifikationer

 • Størrelse (LxBxH): 143 x 81 x 124 cm
 • Størrelse sammenfoldet (LxBxH): 143 x 81 x 19 cm
 • Vægt: 43 kg
 • Maks. Brugervægt: 130 kg
 • 1,25 HK motor med 1,75 HK i maks ydelse
 • Hastighed: 1 – 16 km/t (i 0,1 km/t trin)
 • Løbeflade (LxB): 120 x 45 cm
 • 16 træningsprogrammer

 

Til Butik

 

Hvorfor købe et sammenklappeligt gåbånd?

Vi har et behov for motion integreret i en travl hverdag. Hvad de færreste sikker tænker på er, at gåbånd er fremragende, hvis du vil gennemføre dine 10.000 skridt dagligt og forbrænde mange kalorier.

Mange vil gerne rekvirere sig et gåbånd, men man støder ofte panden mod en mur, på grund af begrænset plads i hjemmet. Her er det ikke mindst vigtigt, at båndet netop er foldbart, så det optager mindre plads og let kan stuves af vejen, når du er færdig med at bruge gåbåndet.

At finde et godt foldbart gåbånd er ikke altid let. Det er nødvendigt at være opmærksom på den overordnede konstruktion af det foldbare gåbånd. Og samtidigt er det også nødvendigt, at man prioriterer mellem sine præstationsmuligheder, fitnessmål og ikke mindst ens budget.

Hvilket er det bedste gåbånd der kan foldes sammen?

Vi anbefaler disse 2 gåbånd der kan foldes sammen:

Odin T600 v2 (Bedste foldbare gåbånd)

Everfit TFK-110 MAG foldbart gåbånd (Bedst til prisen)