Concept 2 BikeErg anmeldelse 2024 – Utraditionel træningscykel

Anmeldelser fra Britiske In-Depth Review og eksperten Cooper Mitchell, der testede Concept 2 BikeErg i juni i år, siger ganske uforbeholdent, at der er ingen, der kan levere udstyr til konditionstræning, hvor der er kælet så meget for detaljen, kvaliteten, ydeevnen og i det hele taget funktionaliteten som Concept2.

Concept 2 er et  eksempel på, hvad en innovativ virksomhed kan gøre, hvis der fokuseres på kvalitet frem for kvantitet.

De er især kendt for deres Concept 2 RowErg D/PM5 romaskine, som blandt mange elite roere, bliver betragtet som verdens bedste romaskine.

Nu er de så på banen med denne Concept 2 BikeErg, som er lidt en blanding af en motionscykel og en airbike.

Indholdsfortegnelse

Den helt store forskel er, at Concept 2 BikeErg benytter luftmodstanden til svinghjulet, i stedet for det typiske magnetisme, som kondicykler normalt anvender. Det er præcis samme svinghjul, som både deres romaskine og skimaskine anvender.

Svinghjulet sørger for, at luftmodstanden frembringes og endvidere er det et svinghjul, med perfekt balance og oplevelsen som svinghjulet giver sin bruger er unik.

Amazon beskriver denne model som ekspert-anbefalet. Det fremhæves bl.a, at denne model leveres med justerbart sæde og styr, og at kørslen foregår relativt stille og bæltedrevet.

Generelt kan man roligt sige, at alle anmeldelser er overordentlig positive stemt, når det handler om kvaliteten på Concept 2 BikeErg træningscyklen.

Lad os se lidt nærmere på Concept 2 BikeErg træningscyklen

Concept 2 BikeErgI denne Concept2 BikeErg gennemgang undersøger vi præcis, hvad der gør denne stationære cykel så fantastisk, og hvorfor vi mener, at den ville passe godt ind i mange folks hjemmefitnescenter. Er du fan af cardio træning, så er Concept 2 BikeErg et oplagt valg for dig.

Den tager sig ud som en traditionel indendørs træningscykel, men den indbyggede luftdrevne ventilator får den til at skille sig ud, og den yder stadig sin bruger en optimal træning af underkroppen.

Dette taler så for, at man kombinerer brugen af cyklen med andre former for konditionstræning, hvor det optimale er let vægttræning, baseret på mange gentagelser.

Hermed være også sagt, at denne cykel ikke blev fremstillet for de crossfit interesserede. Modellen appellerer til brugere, der gennem indendørs cykling ønsker at bedre den kardiovaskulære kondition.
 

Til Butik


 

Verdensklasse træningsudstyr fra Concept 2

Verdensklasse træningsudstyr fra Concept 2Hertil kommer at produktkvaliteten borger for, at kan regne med, at man får en maskine af høj kvalitet, der holder i ens hjem, mange år ud i fremtiden.

Concept2 BikeErg er udmærker sig ved  en række af førsterangs funktioner. Det velpolstrede sæde  er mere justerbart end set på de fleste cykler.

Både sadlen og styret er nemme at have med at gøre. Du vil til enhver tid kunne finde den mest behagelige siddestilling.

Man kan justere cyklens højde, dens position og vinklen og ikke at forglemme det veltilpassede MultiGrip styr med dets varierede muligheder for et solidt greb under kørslen.

De fleste andre modeller hos konkurrenterne leveres med topstænger til styr og saddel indrammet med stål, mens Cocept 2’s er lavet af aluminium, der som bekendt ikke tærer så hurtigt; hertil kommer naturligvis, at dette indvirker på cyklens vægt.

Concept 2 BikeErg fungere i princippet på samme måde som en airbike, men med en airbike bevæger du også armene, hvor du med denne træningscykel udelukkende træder i pedalerne.

Man kan kun elske den bæltedrevne blæser, der giver masser af modstand.

Avanceret computer serverer den tekniske data overskueligt

Avanceret computer serverer den tekniske data overskueligtCyklens indbyggede skærm muliggør nyttige målinger. Hertil kommer at cyklen desuden er Bluetooth- og ANT+ kompatibel, så du kan parre den med den cykelapp, du måtte foretrække.

Performance Monitoren skaber forbindelse via BluetoothPerformance Monitoren skaber forbindelse via Bluetooth til en lang række apps, herunder den medfølgende gratis app ErgData eller tredjepartsapps som Zwift.

Især Zwift systemet er særligt spændende, fordi det muliggør virtuelle eventyrlige cykelture mange steder rundt på jorden, ligesom man kan deltage i forskellige events.

BikeErg har en indbygget enhedsholder, der holder din smartphone eller tablet forsvarligt på plads.

Enhedsholderen er tilpasset til alt lige fra små smartphones til store tablets, fordi holderen er justerbar. Enhedsholderen kan fjernes så man flytte Performance Monitoren til enden af styrskinnen.

Den brugervenlige PM5 monitor giver dig informationer om træningsforløbet. Computeren kan indstilles til det danske sprog.

Endvidere er den kalibreret, så man kan måle sine resultater og sammenligne med andre. Du kan håndplukke mellem alternative visninger af games som fiskespil, dartspil og race.

Steady state cardio træning med pulsbælte

Som med de fleste andre cykler kan du naturligvis få de vigtigste data i form tidsforbrug, tilbagelagte distancer, 500 meter tid, kalorieforbrug, watt m.m.

Hvis du ønsker det er det muligt at oprette BikeErg med forbindelse til et trådløst pulsbælte.

Concept 2 BikeErg cykel fordrer alene batterier i computeren.

Du har følgeligt mulighed for at flytte rundt på denne træningscykel; transporthjulene foran på cyklen gør dette så nemt som muligt.

Specifikationer

 • Vægt: 26 kg
 • Maksimal brugervægt: 136 kg
 • Størrelse LxBxH: 122 x 61 x 103 cm
 • Justerbar sadel
 • Pedalafstand: 28,5 cm
 • Sæde til pedal (ca.): 79 – 103 cm
 • Krank længde: 170 mm
 • Q faktor: 15,5 cm
 • Tandrem med selvspændings system
 • PM5 monitor der anvender 2 D batterier, som genoplades delvist ved hjælp af svinghjulet
 • Bruger ikke strøm udover batterierne
 • Transporthjul

 

Til Butik

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Concept 2 BikeErg

Herunder kan du finde spørgsmål og svar på de mest typiske spørgsmål om Concept 2 BikeErg

Hvad koster Concept 2 BikeErg?

Concept 2 BikeErg har en vejledende pris på lidt over 13.000 kr, men den kan ofte købes til omkring 11.500-12.000 kr.

Er Concept 2 BikeErg pengene værd?

Det helt korte svar på dette er ja, Concept 2 BikeErg er pengene værd, hvis du vil have noget der ligner den bedste motionscykel til hjemmebrug.

Er Concept 2 BikeErg træningscykel god?

Concept 2 BikeErg er absolut en god træningscykel, den er faktisk noget af det bedste du kan få. Men vær dog opmærksom på, som beskrevet i vores anmeldelse, at den fungerer anderledes end en almindelig motionscykel.