Hometrainer test 2024 – 5 af de bedste indendørs cykeltrænere

Googler du ordet “hometrainer test”, vil du se et væld af websider, der forhåbentligt skulle gøre dig klogere på hvilken hometrainer du skal vælge alt afhængigt af, hvad du foretrækker?

En god test er en markedsundersøgelse, hvor ting som bedst til prisen, bedst i test og bedste pro valg spiller ind. Det væsentligste grundlag for disse tests, er dine behov som forbruger af hometrainere.

Pas på, at du ikke køber katten i sækken; det kan hurtigt gå hen og blive en dårlig oplevelse at finde det billigste. Man får altid det man betaler for, siger det gamle ordsprog.

Hometrainere i denne guide

Hvilken hometrainer skal jeg vælge?

Dit valg af den rette hjemmetræner bør ikke alene handle om prisen. Ingen kan benægte, at det er skønt, at finde det, Dyne-Larsen kaldte tilbuddet lige til dig.

Det er umuligt at sige, hvilken hometrainer der er bedst for dig, for du er som forbruger kongen på markedet. Det er nemt at erklære, at den dyreste af 5 anbefalede hometrainere er den bedste.

Det handler imidlertid til syvende og sidst om, hvad du som forbruger foretrækker; det kan dog ikke udelukkes, at det bedste for dig måske alligevel, i flere tilfælde, er den mest anbefalede hometrainer, for det er det, der lige præcist passer til dit behov og din smag.

Hvis du har truffet valget – du ønsker dig en hometrainer, du kan anvende i hjemmet, er der uanede muligheder på markedet.

Vi har i det følgende, taget udgangspunkt i hvad, der er bedst til prisen, bedst i test og hvad der er det bedste pro valg.

Det kan være hårdt at cykle med en hometrainer. Ønsker du en mere afslappende form for træning, hvor du tilbagelænet kan motionere på en siddecykel, så kan du se vores guide til de bedste siddecykler her. Siddecykler er især gode til genoptræning og ældre.

Saris H3 – Smart Direct Drive Hometrainer (Bedst i test)

Saris H3 Smart Direct Drive Hometrainer test

Saris H3 – Direct Drive Smart Hometrainer, med direkte drive, er garanten for en høj ydeevne, baseret på høj kvalitet. Saris H3 hometrainer leveres i en, i øvrigt dygtigt udført, kraftigt form, der på samme tid er støjsvag.

Den amerikanske producent, med base i Wisconsin, har nemlig i samarbejder med rutinerede cykelentusiaster udviklet denne hometrainer, blandt andet med det formål at lave en hometrainer, som er så støjsvag som overhovedet muligt, uden at det går udover hverken ydeevne, oplevelse eller kvalitet.

Det gør blandt andet at denne hometrainer kun laver 59dB larm ved en hastighed på 32 km/t, hvilket faktisk er op til 5 gange lavere end tidligere modeller der har været på markedet.

En Smart hometrainer til alle

Denne hometrainer er egnet både til begynderen, såvel som den professionelle, der vil supplere med træning derhjemme.

Hometraineren er ikke fastgjort, så man på den måde får en bedre komfort, såvel som en god realistisk cykeloplevelse, i forhold til mange andre hometrainere.

Saris H3 er god for 2000 Watts modstand, det er mange Watt, og den er kompatibel med 8-11 speed kassetter fra Shimano og SRAM.

Hertil kommer, at modellen er Bluetooth og ANT+ kompatibel, og den leveres med, opdateret simulator-software til live løb, ruter, video og 3D.

Du kan selvfølgelig anvende bl.a både Zwift og BKOOL, med denne smart hometrainer. Og du får yderligere en måneds gratis adgang, til Rouvy virtual training app med i købet.
1 måneds gratis adgang til “Rouvy virtual training app

Brugernes og eksperternes favorit

På producentens hjemmeside, har 192 tidligere købere af Saris H3 hometrainer, i skrivende stund, givet den 4,8 ud af 5 stjerner. Det er rigtig god vurdering. Ved en gennemgang af anmeldelserne, lægger vi hurtigt mærke til, at rigtig mange er glade for, at den er støjsvag, hvor nem den er at samle og bruge, samt hvor god og realistisk følelse, den giver sin bruger.

Hos alle de internationale eksperter, scorer den også topkarakter. Den ligger konsekvent på minimum 4,5 ud af 5 stjerner, og ofte højere. Flere steder bliver den sammenlignet med Wahoo Kickr, som også er en god hometrainer, men de fleste eksperter er enige om, at Saris smart hometrainer bare lige er en tand bedre.

Der findes også en billigere model af den føromtalte Wahoo Kickr, nemlig “Snap” udgaven. Den kan du læse om længere nede i guiden.

Det tætteste du kan komme på, træning med en hometrainer, er spinning. Du kan se vores guide til de bedste spinningcykler her. En god spinningcykel er også et brugbart alternativ til din egen cykel, men den giver ikke, en lige så realistisk cykeloplevelse, som hometrainere gør.

Saris H3 Direct Drive Smart Hometrainer er, uden tvivl, en af de bedste hometrainere, på markedet i dag.

Specifikationer

 • Direct Drive – Ingen slid på dækket
 • Smart hometrainer
 • Kompatibel med mange apps & devices, inkl. Zwift & BKOOL
 • 2000 Watt modstand
 • Stigning op til 20%
 • Vægt: 21,3 kg
 • Svinghjul: 9 kg
 • Hastighed på op til 32 km/t
 • Bluetooth & ANT+
 • Maksimal brugervægt: 135 kg
 • Vinder af “Editors Choise Award”


 

Til Butik


 

Elite Qubo ANT+ Power Mag Smart B+ bike trainer (Bedst til prisen)

Elite Qubo ANT+ Power Mag Smart B+ bike trainer (Bedst til prisen)Vinderen af vores “Bedst til prisen” titel i denne guide, er denne Elite Qubo ANT+ Power Mag Smart B+ hometrainer.

Elite Qubo Power Mag hometraineren kommer med et magnetisk bremsesystem, som giver dig mulighed for at justere mellem de 8 modstandsniveauer, når du cykler.

Modstandsniveauerne går fra mellem 10 til 900 Watt, hvilket derfor giver udfordring både for nybegynderne, samt de mere rutinerede cyklister.

Unikt træningssystem

Sammen med denne hometrainer kommer også det unikke Crone kompassystem.

Dette system er yderst smart, da det giver dig ekstra udfordring. Crone kompassystemet justere nemlig modstanden, efter hvor meget brugeren vejer.

Jo mere rytteren vejer, jo mere modstand kommer der, hvilket derfor gør det til en realistisk cykeloplevelse, at tage en tur på Elite Qubo Power Mag Smart B+ hometraineren.

Hometraineren velegner sig både til landevejscykler og til mountainbikes, og størrelsen på hjulene skal være mellem 20″ og 29″.

Elite Qubo Power Mag Smart B+ velegner sig også til folk der ikke har så meget plads, da den let kan foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug.

Ønsker du at koble hometraineren til din mobil eller tablet, så er det også muligt da den har Bluetooth indbygget.

Det giver dig et nemt overblik over dine træningsdata, og derved har du mulighed for at følge din udvikling igennem din træning. Samtidig giver det dig også mulighed for at koble på træningsapps, som f.eks den populære Zwift app.

Billig hometrainer til indendørs cykling

Denne cykeltræner giver dig, ligesom de andre hometrainere, mulighed for at træne i al slags vejr, og ønsker du blot en fornuftig og billig hometrainer, så kan dette være den rette for dig.

Med i købet følger desuden et 6 måneders gratis abonnement til My E-Training app.

Specifikationer

 • Passer til 20-29″ hjul
 • Vægt: 9 kg.
 • Foldbar
 • Bluetooth indbygget
 • Modstand justeres med håndtag på styret
 • 8 modstandsniveauer (10-900 watt)
 • Crono kompassystem
 • Magnetisk bremsesystem
 • Elastogel cylinder (op til 50% mindre støj og 20% mindre rørskader)
 • Inkl. 6 måneders gratis abonnement til My E-Training app


 

Til Butik


 

Garmin Tacx Neo 3M Smart hometrainer (Bedste PRO valg)

Garmin Tacx Neo 3M Smart hometrainer (Bedste PRO valg)Tacx Neo 3M byder på det bedste indenfor hometrainere. Her har du en af de absolut mest støjsvage indendørs cykeltrænere, der i øjeblikket er tilgængelig på markedet.

Den nye model her, leveres med forudinstalleret Shimano/SRAM 11 speed kassette. Noget som de fleste, der anvender hometrainere på dette niveau, vil sætte pris på.

Derudover er den også opgraderet til, at kunne håndtere 2 Bluetooth forbindelser på én gang. Det giver dig mulighed for, at bruge træningsapp’s, samtidig med at du er forbundet til f.eks dit Garmin smart ur.

Vil du have det endnu mere realistisk, så kan du slå bevægelsespladerne til, som kan rykke sig 5 cm frem og tilbage. Og med det innovative virtuelle Tacx® svinghjul, kan du simulere at køre f.eks på brosten.

Direct drive hometrainere

Fraværet af fysiske transmissioner betyder, at dette er en ægte direct drive hometrainer. Dette betyder, at vejfølelsen er simuleret på, en utrolig realistisk måde.

Samtidig sikrer manglen på fysisk transmission og dele, der kan rasle eller gnide mod hinanden, at denne hometrainer er ekstremt stille. Derfor fordrer den ingen kalibrering, og den slides ikke så hurtigt ned.

Den kraftige motor er i stand til, at håndtere modstand op til 2200 Watt, og den simulerer stejle stigninger realistisk, helt op til 25 %.

Dette accelererer på sin side nedkørslerne og det betyder, at vi har at gøre med en utrolig realistisk cykeloplevelse, også under forløb med stigninger.

Cykeltræner med masser af teknologi

Tilsvarende andre smarte hometrainere kommunikerer NEO 3T ved hjælp af ANT + og Bluetooth Smart, så det hurtigt og håndterligt kan linkes med f.eks Tacx-apps eller Zwift.

Ydelsesdata kan ses på, flere enheder på samme tid, inklusive din smartphone, cykelcomputer eller dit sports ur.

Når Neo 3M Smart ikke er tilsluttet en smartphone, tablet eller computer opfører den sig som en fluidtræner. Dette betyder, at hometraineren opfører sig progressivt – når din hastighed øges, øges modstanden også.

Det gør at det er muligt at bruge denne cykeltræner i en “stand-alone” status.

Desuden har Tacx NEO Plug in / Plug out-teknologi, og den kan derfor anvendes med og uden stik. Når stikket ikke er i brug, funktionerer træneren som en trådløs motorbremse.

Du kan bruge denne Tacx Neo cykeltræner, når som helst og hvor som helst, selv når du ikke har din smartphone med dig.

Garmin Tacx Neo 3M Smart hometrainer er absolut en af de bedste, hvis ikke den bedste hometrainer, på markedet lige nu. Det er det rette valg for den ambitiøse cykelrytter, som vil mere end blot, at holde formen på en indendørs cykeltræner.

Specifikationer

 • Kommunikation: Bluetooth Smart & ANT + FE-C-protokol
 • Magneter: 32 neodymmagneter
 • Maks. effekt 2200 Watt (<1% nøjagtighed)
 • Maks. stigning: 25%
 • Svinghjuleffekt: Variabel til 125 kg
 • Leveres med: Shimano/SRAM 11 speed kassette & forhjulsstøtte
 • Vægt: 23,6 kg
 • Kan anvendes uden tilslutning til strøm
 • Størrelse H x L x B: 59,5 cm x 63 cm x 80 cm

 

Til Butik

 

Elite Arion bike rollers

Elite Arion Bike Rollers
Den billigste hometrainer vi har med i guiden, er denne Arion bike rollers fra Elite.

Hometrainerne er solid og simpel, men samtidig yderst brugbar – til både opvarmning og træning.

Modsat de andre cykeltrænere i denne guide, så skal du selv holde balancen med denne hometrainer. Det gør din træning, mere udfordrende og giver samtidig, en realistisk følelse.

Denne form for hometrainer er meget støjsvag, og da den er lavet i antistatisk polymer samt vedligeholdelsesfrie lejer, er den også langtidsholdbar.

Kan justeres i 10 positioner

Arion cykeltræneren fra Elite kan indstilles i 10 positioner.

Det er en fordel for dig der har flere cykler, da du herved har mulighed for at indstille træneren efter, hvilken der passer bedst.

Du har både mulighed for at indstille den efter mountainbikes og landevejscykler.

Hometraineren Elite Arion Bike Rollers er trods sin lette vægt yderst solid. Den lette vægt, samt at den er foldbar, gør det nemt for dig at pakke den væk, når du ikke bruger den.

Specifikationer

 • Vægt: 7 kg.
 • 10 justerbare positioner
 • Passer til mountainbikes og landevejscykler
 • Ramme af glasfiberforstærket nylon
 • Støjsvag


 

Til Butik

 

Wahoo KICKR SNAP

Wahoo KICKR SNAP hometraineren

Dette er den perfekte hometrainer for begynderen.

Wahoo KICKR SNAP vil gøre din indendørs cykeltræning til det samme som et “fingerknips”. Dette skyldes ikke alene, at den er praktisk.

Den er nemlig nem at sætte på hjul, og den giver dig en realistisk cykeloplevelse, som Wahoo-smart trænere er så kendt for.

Wahoo KICKR SNAP er i besiddelse af en celeber svinghjulsteknologi, der giver sin rytter den samme modstand, som når du kører udendørs.

Dette er den indendørs hometrainer der giver dig flest software-træningsmuligheder som f.eks. Zwift og Trainer Road.

Cykeltræner med en masse muligheder og funktioner

KICKR SNAP leveres med LED-lys, og endvidere med understøttelse af tredjeparts effektmåler med en nøjagtighed på op til + / – 3%.

KICKR SNAP er realistisk og lydløs, den kan hurtigt kobles til, og den fungerer med KICKR CLIMB. Det er ikke før set, at den kan sættes op så nemt og hurtigt. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle tage baghjulet af på din cykel.

Det fikse fly Wheel, med en modstand, er hemmeligheden bag en realistiske cykeloplevelse. Du finder ikke en anden hometrainer, der kan leveres med lige så meget software, som Wahoo kickrs gør.

Specifikationer

 • Simulation på op til 12% opkørsler
 • Quick release aksel
 • Funktioner med kickr head wind, Desk og CLIMB
 • Måling af fart og distance
 • + ANT+, ANT+ FE-C og Bluetooth kompatibel


 

Til Butik

 

Hvordan virker en hometrainer?

En hometrainer virker som en indendørs hjemmetræner til din egen cykel, der på den ene eller anden vis kan simulere, at du cykler på asfalten eller i skoven.

En hometrainer kan på sin side være en motionsmaskine, der rangerer på højde med en god crosstrainer, de gammeldags motionscykler, løbebånd, spinningcykler m.m.

Lidenskabelige og professionelle cykelryttere, vil disse motionsredskaber ikke kunne give dig det samme, som den moderne hometrainer.

I dag kan du på markedet, finde hometrainere med video og digital tilslutning, så du kan gøre træningen sjovere og bedre ved, at koble din IPad, IPhone, fjernsyn eller andet til. Præcis ligesom på de bedste løbebånd, hvor du kan løbe mod ligesindet.

Du kan ovenikøbet gennemføre, berømte landevejsstrækninger i anerkendte, løb indenfor landevejscyklingen.

Hvis du er den inkarnerede cykelrytter, vil en cykel hometrainer være det intelligente valg. Hop i dine cykelsko, tag din egen cykel ned fra sit vægophæng og gå i gang med den rute, du selv vælger.

Det er forkert, hvis du tror, at du skal til at købe en separat cykel, der kan bruges sammen med din hometrainer. Du kan bruge din egen cykel, den som du i forvejen bruger, når du cykler ude i naturen.

Du kan billigt gøre brug af en cykel, du allerede har og det, uanset om du har en racercykel eller en MTB. Det skal dog siges, at rigtigt mange vælger at anvende en racercykel.

Dette kan forklares ved, at du på en overvejende del af de fleste danske hometrainere, kan benytte dig af din racercykel og dermed ikke en MTB.

En hometrainer er slet og ret en hjemmetræner, TIL en cykel. Det lille ord til betyder her, at det er noget, der supplerer din egen cykel, det er ikke selve cyklen!

Du har set ordene hometrainer og cykeltræner eller blot træner anvendte i flæng. Ordene dækker over det samme, så der er ingen grund til forvirring.

Var det ikke en hometrainer du var på udkig efter, men derimod en airbike? Du kan læse vores test af de bedste airbikes der er på markedet her.

Hvad er den bedste hometrainer?

Vi har valgt Saris H3 Direct Drive Smart Hometrainer, som bedst i test, af flere årsager.

For det første, er købere af denne direct drive hometrainer, mere end almindelig tilfredse, faktisk er de begejstret for deres køb. Det giver sig udslag i, 4,9 ud af 5 stjerner i gennemsnit, fra køberne.

Tager vi et kig på ekspertanmeldelser, er de også yderst positive. Vi har ikke fundet en anmeldelse, hvor denne direct drive hometrainer, har modtaget under 4,5 stjerner.

Vi kan konstatere, at det er en lydsvag og solid hometrainer, der giver sin bruger en realistisk følelse, og at den desuden er utrolig nem både, at samle og komme i gang med.

Vi har desuden også vurderet, at Elite Qubo ANT+ Power Mag Smart B+ bike trainer, er den bedste hometrainer til prisen. Det er en hometrainer uden, de store dikkedarer og som ikke, lover mere end den kan. Den er lige til, at sætte op og komme i gang med.

Derudover, hvis du bare vil have det bedste af det bedste, så har vi valgt, at give Tacx Neo 2T T2875 Smart hometrainer titlen, som bedste PRO hometrainer. Denne model byder på alt, hvad en moderne hometrainer kan indeholde, f.eks kan den simulere stigningsprocenter helt op til 25%.

Vil du have en af de billige hometrainere, så kan du også finde det, her i guiden. Den billigeste hometrainer vi har med, er Elite Arion bike rollers hometrainer, som kan købes for under 2.000 kr. Det er nok den bedste billige hometrainer, på markedet lige nu.

Pundene vil rasle af dig med en hometrainer

Hometrainer vægttab

En indendørs hometrainer er et værdifuldt værktøj, der gør sit til at skabe en tryg work out sikret mod smittefarer, man møder i motionscentrene.

Dette gør sig gældende uanset om du træner til noget bestemt, eller om du bare forsøger at holde dig til den regelmæssige motion.

Sikkerheden ved at køre derhjemme, er sat i højsædet.

Når du står overfor, at skulle investere i et motionsredskab, står du uvægerligt med spørgsmålet: Hvad skal jeg købe? Der er et væld af muligheder. De har udviklet sig med eksplosiv hast de senere år.

Ikke at forglemme, i den forbindelse, er der alle de “smarte” redskaber, med hertil hørende virtuelle verdener og træningsprogrammer; de giver dig uanede muligheder.

Den bedste hometrainer er perfekt og praktisk, hvis du foretrækker at fortsætte cykeltræningen, når vinteren sætter ind, uden at du skal bruge en masse plads til at opmagasinere cyklen.

Det anbefales desuden, at man er fysisk aktiv, minimum 30 minutter om dagen. Du kan læse mere, om Sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

Her kan du se en video fra DGI, der viser hvordan du får en effektiv træning, med en hometrainer
 

Tre grundlæggende indendørs cykeltrænere

På trods af at der er flere variationer, kan vi opdele de fleste cykeltrænere i tre grundlæggende former. Direkte cykeltrænere er kendetegnede ved, at det bageste hjul erstattes af et stativ, der yder forskellige niveauer af modstand.

Udskiftning af hjulet skaber en direkte forbindelse til en gaffelende eller en ramme-ende, der erstatter hjulet. Denne ramme eller gaffeleende har et hul, hvor hjulets aksel er fastgjort.

Dette ende-stativ er typisk det dyreste, men det er på sin side også det mest nøjagtige, når det kommer til de højeste modstands-niveauer.

Friktionstræneren som den næste form placerer en lille rulle mod baghjulet, og den er enten baseret på magnetisk modstand eller på væskemodstand.

Denne form for hometrainer har en tendens til at være lettere og mere bærbar end de førstnævnte trænere med et direkte drev.

De er mere støjende og mindre nøjagtige. Afvejningen for eller imod, hvad du skal købe, ligger gemt i prisen. Du kan sagtens erhverve dig en, smart hometrainer til omkring halvdelen af, hvad en direct drive hometrainer koster.

Den tredje form er baseret på, at baghjulet er placeret ovenpå ruller. Denne form er den basale teknologi indenfor cykeltrænere. Den kræver imidlertid også, at rytteren mestrer den rette teknik.

Dette skyldes, at cyklen ikke holdes på plads, men snarere ligger oven på tre ruller. Modstand kan variere fra næsten intet op til så meget som den maksimale modstand den direkte cykeltræner yder.

Rytteren skal mestre en, raffineret pedalteknik og den rette brug af kroppen, når baghjulet kører på ruller.

Du kan læse mere om fordelene og få tips til indendørs cykling af Katie Kookaburras, som i 2018 cyklede hele 12.500 km. Du kan læse artiklen her.

Hvad betyder Smart cykeltræner?

Hop på den nyeste revolutionerende intelligente hjemmetræner for, at nyde virtuel cykling og cykelløb, baseret på populære apps som Zwift, BKOOL og Rouvy.

Her har du en indendørs cykeltræner, der vil udfordre dine grænser på samme tid med, at det er et grundlæggende og budgetvenligt stationært cykelstativ.

Cykeltrænere baseret på Artificial Intelligence og Virtual Reality, er forskellig fra en model med, en elektronisk styret modstand. Dette er ægte interaktiv hometrainer der tales om.

Systemet kan kommunikere trådløst med, en træningsapp på din smartphone eller den virtuelle cykelmodel Zwift, der justerer belastningen automatisk.

Zwifts og andre apps popularitet skyldes, at de fleste nyere undervisere er “smarte”. Dette øger omkostningerne, men priserne falder fortsat.

Selvom dette er en funktion, snarere end en separat kategori af trænere, er muligheden for, at oprette trådløs forbindelse til en verden af trænerapps, en bemærkelsesværdig forskel for enhver cykeltræner.

Sensorer på softwarestyrede cykeltrænere justerer belastningen for, at matche topografien af virtuelle træningsprogrammer. Feedback om fitness- og præstationsmålinger forbedrer træningseffektiviteten; spil-funktioner gør træningen både sjov og vanedannende.

Nogle tredjeparts træningsplatforme, understøtter ikke-tilsluttede cykeltrænere, så du bliver nødt til, at købe ekstra udstyr i, form af en ekstern hastigheds-sensor, fra Garmin eller Wahoo og muligvis også en effektmåler.

Dette skal du overveje før køb af indendørs cykeltræner

Standarder for akseltilslutning og bredde dimensioner ændres næsten årligt.

Derfor er det en god ide at tjekke, om en indendørs cykeltræner tilbyder forskellige fastgørelsesmuligheder, f.eks. akseladaptere og for direct drive hometrainere tilknytning en valgfri hub.

Nogle cykeltrænere leverer disse, men er dette ikke tilfældet, er det udstyr du skal købe separat.

Der er andre faktorer du bør overveje, såsom lyden, når din cykels transmissionssystem baseret på kæder og tandhjul svinger ud, mens du træder.  Hvis du anvender en fan, der skal holde dig kølig og simulere vindhastigheder, er denne også en støjkilde.

For at få en bedre idé om, hvor højt “lydløs” faktisk er, kan en decibelmåler bruges til, at teste støjniveauerne for forskellige cykeltrænere.

Mht. den maksimale modstand spiller din træningsteknik, fysiske tilstand og dine ambitioner ind. Hvis du gennemfører en, seriøs intervaltræning eller varierende modstand, på benene m.m. er det, måleenheden watt du skal tjekke.

Hvis du vil anvende en hometrainer, til f.eks. opvarmning før et cykelløb, eller hvis du blot skal flytte rundt på hometraineren i hjemmet, er det klart, at vægten og størrelsen på træneren, er et væsentligt kriterium for dit valg.

De fleste hjemmetrænere kan, kobles på via NT+ eller bluetooth. Følgeligt leveres mange cykeltrænere, med tilhørende software.

Er det noget, der er vigtigt for dig, bør du se på, om du kan tilslutte 3-parts software, til en bredere brugerflade.

De bedste hometrainere tilbyder alle disse muligheder.

Stabile hometrainere

Endeligt er der spørgsmålet om, hvor stabile hometrainere er?

Nedbrud af cykeltræneren, er en sjælden begivenhed, men der kan ikke udstedes nogle garantier her. Desto bredere trænerens base er, desto mere stabil vil træneren typisk være. Mange indendørs cykeltrænere leveres med, en nivelleringsfunktion til ujævne overflader.

Er du på udkig efter en hometrainer, bør du ikke glemme et underlag. Hvad er vel værre end et parketgulv hvor lakken er slidt af? Du ønsker selvfølgeligt at bevare gulvet, på samme tid med at du sikrer dig, at din træning er skridsikker.

En måtte vil kunne absorbere din sved, og den vil kunne medvirke til, at mindske støjniveauet hvilket især er vigtigt i etageejendomme, hvis du bor på en etage over en anden lejer.

Er en direct drive hometrainer ikke lige noget for dig alligevel, men ønsker du stadig at kunne cykle indenfor, f.eks på en god motionscykel? Så kan du se vores guide til de bedste motionscykler her.

Vi håber at denne hometrainer test, har været med til at du kan finde det bedste valg, til dig og dine behov.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hometrainer er den bedste?

Vi har i denne guide kigget nærmere på nogle af de mest populære hometrainere, der er på det danske marked. Vi har ud fra parametre såsom brugervenlighed, kvalitet, funktioner og sikkerhed vurderet hvilken vi mener er den bedste. Vi har i denne ombæring kåret Saris H3 – Direct Drive Smart Hometrainer til at være den bedste netop nu.

Hvilke hometrainer er bedst til prisen?

Vi har i samme omgang også kigget nærmere på hvilken hometrainer der er bedst til prisen. Den mest budgetvenlige hometrainer på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten, er ud fra vores vurdering Elite Qubo Power Mag Smart B+ Bike Trainer.

Hvad koster en hometrainer?

Der er stor forskel på priserne på de forskellige hometrainere. Prisen afhænger blandt andet af kvalitet og funktioner. En god hometrainer kan købes for omkring 6.000 kr.

Hvorfor købe en hometrainer?

En hometrainer gør at du kan cykle hele året rundt på din racercykel, uanset vejret. En indendørs cykeltræner bliver ofte brugt af ryttere som gerne vil have denne mulighed, og samtidig så er en hometrainer også meget mere sikker end at cykle ude på landevejen.