Abilica motionscykel – De 5 bedste Abilica motionscykler i 2024

Vi har nedenfor samlet, hvad vi synes er det bedste, indenfor serien af Abilica motionscykler.

Alle har de en række fortrinlige egenskaber, men nogle skal selvfølgeligt bemærkes, hvilket vi gør ved, at udnævne en Abilica motionscykel, som den bedste eller den bedste til prisen.

Hertil kommer en række andre professionelle Abilica cykler, som vi også mener bør, have et par ord med på vejen.

Abilica motionscykler i denne guide

Herunder gennemgår vi de 5 Abilica motionscykler.

Abilica Premium UB BT motionscykel (Bedste Abilica motionscykel)

Abilica Premium UB BT motionscykel (Bedste Abilica motionscykel)På denne Abilica motionscykel kan man, via den indbygget Bluetooth, forbinde sin smartphone eller tablet til motionscyklens computer.

Ved hjælp af f.eks. gratis og populære apps, som iConsole+ og Fit Hi Way kan man, selv komponere sine ruter ved, at anvende Google Maps.

Og hvis du virkeligt vil føle, at du er ude at cykle, er det muligt, at tilbagelægge ruter, mens man ser billeder via Google Street View.

Med Premium UB er det endvidere muligt, at koble sig på  Zwift og Kinomap.

Når Abilica Premium UB BT modellen er kompatibel med forskellige apps på din smartphone, kan du optimere dine træningssessioner.

Motionscyklens modstand vil nok så smart justere sig med det du ser. Belastningerne følger terrænet, du befinder dig i, ved hjælp af navigations-applikationen.

På den måde kan du agere bjergrytter, på vej op i det alpine terræn, mens benene skriger under dig, lige som du med hver muskel og hvert led, i spænding pumper adrenalinen ud i kroppen, mens du i fuld fart kører nedad med, drastiske hårnål sving forude og en afgrund.

Elektromagnetisk modstand gør det nemt og solidt

Abilica Premium UB BT benytter elektromagnetisk modstand. På displayets knapper kan du ændre belastningerne, fordi de forskellige strømstyrker går gennem magneten.

Det er et gennemtestet system, som både er solidt og nemt, at anvende for brugeren.

Premium UB BT udmærker sig ved, at den, i modsætning til mange andre cykler til hjemmebrug, anvender magnetisk modstand baseret på en svingarm med en magnet.

Disse modeller skaber ifølge fitfact en forsinkelse, der opleves som en hakkende oplevelse på cyklen. Abilica Premium UB BT’s teknologi skaber derimod, en glidende overgang i tempi, som en motionscykel i et fitnesscenter gør det.

Du har hele 32  forskellige modstande eller belastninger at vælge mellem. Her er der virkeligt kælet for, detaljen i den forstand, at der er plads til intervaltræning,  hvor man til stadighed kan, klare hårdere belastninger og forøge sin kondi

Den bedste af de professionelle Abilica cykler

FitFact testede cyklen tilbage i 2021 og fandt, at den var en klar testvinder. Erik som testede cyklen bemærker her, at Premium UB BT modellen er en fremragende motionscykel.

Det, der har vægtet særligt højt i denne vurdering, er kundernes anmeldelse på Trustpilot. Ud af 5 mulige stjerner, får Premium UB BT 4,4 stjerner, hvilket betyder, at langt de fleste brugere er særdeles tilfredse.

Forbrugsguiden stemmer i med, at konkludere, at Abilica Premium UB BT modellen er, den bedste motionscykel i premium klassen.

Premium skal her forstås som det, at en motionscykel besidder nogle ekstraordinære fordele og egenskaber, som andre cykler ikke har.

Det med at udnævne en cykel som nr. 1 er en tvivlsom affære, fordi der ligger subjektive vurderinger bag, ligesom det er klart, at testene ikke foregår på et videnskabeligt grundlag. Det er ikke statistiske metoder, der anvendes.

Men vi kan da heller ikke selv, sige os fri for at gøre dette. I vores test af motionscykler, har vi den samme gode Abilica motionscykel som nr. 1.

At være udnævnt til, at være en cykel i premium-klassen siger i det mindste noget om, at en cykel måske har nogle egenskaber, der hos nogle kunder gør den til noget særligt.

Uanset hvilken rangorden, Abilica Premium UB BT-motionscyklen indgår i, kan cyklen anbefales, fordi den  skaber nogle reelle betingelser for, at man gennem ihærdig træning kan, forbedre sin kondition og sin almene helbredstilstand.

Specifikationer

 • Bluetooth
 • Mulighed for bl.a Zwift, Kinomap & Google Street View
 • Indbyggede håndpulsmålere
 • Vægt: 46 kg
 • Svinghjul: 9 kg
 • Maks personvægt: 200 kg
 • 32 modstandsniveauer
 • 14 træningsprogrammer
 • Længde x bredde x højde: 95 x 51 x 143 cm
 • Afstand imellem pedaler: 37 cm

 

Til Butik


 

Abilica WinMag Cruise motionscykel (Bedst til prisen)

Abilica WinMag Cruise motionscykel (Bedst til prisen)Ifølge forbrugsguiden hører Abilica Winmag Cruise motionscykel, til blandt de fem bedste cykler, på det danske marked i 2024.

Flere anmeldere finder det samme. F.eks. Bemærker Netfysioterapi, at Abilica Winmag Cruise motionscykel gik hen og blev testvinder hos magasinet ”Woman”.

Og Bedsttest udnævner Abilica Winmag Cruise motionscykel til, at være den bedste indenfor begynder motionscykler.

Abilica selv kan fortælle, at 400+ anmeldelser på Trustpilot, giver en score på 4,4 ud af 5 stjerner.

Regulerbart styr giver god ergonomi

Mange motionscykler har beklageligvis ikke, et regulerbart styr, men det har Abilica Winmag Cruise motionscykel, hvilket er en konkurrencefordel på markedet for motionscykler, fordi brugere kan motionere uden, at få ømme armmuskler.

Ligesom man i det hele taget, hvad arme og overkrop angår, kan sidde i en mere behagelig stilling.

Abilica Winmag motionscykel er solid og robust

Abilica Winmag motionscykel udmærker sig ved, sin særdeles robuste og solide konstruktion. Cyklen begynder ikke at skride, når man giver den gas på pedalerne. Den står klippefast på gulvet, og det uanset hvilken kadence man træner i.

Hertil kommer, at Abilica Winmag Cruise motionscykel er, designet med to transporthjul, der sikrer en fremdrift ved, at man ganske enkelt vipper cyklen forover.

Den slags er meget praktisk, hvis man vil flytte rundt på cyklen. Den gør størrelsesmæssigt ikke meget væsen af sig, hvilket er godt, hvis man vil flytte den af vejen i et mindre rum.

Vil du have en endnu mindre motionscykel, som f.eks er sammenklappelig, kan du kigge her. Med en sammenklappelig motionscykel, er det nemt at finde plads til den i hjemmet.

Stabil motionscykel med elektronisk justerbar magnetmodstand

Den elektronisk justerbar magnetmodstand borger, for hele 32 belastnings-niveauer, og man kan inddele træningen, i 12 forskellige træningsprogrammer.

Når du vil bruge træningsprogrammer, så gøres det nemt fra skærmen. De forindstillede programmer gør, både opvarmning og træningen nem, at komme i gang med.

Computeren viser tider, hastigheder, tilbagelagte distancer, kalorieforbrændingen, antal pedaltråd pr. minut, puls samt træningsprogrammer. Og som noget nyt, er WinMag blevet opgraderet med Bluetooth.

Det gør cyklen kompatibel med iConsole+ og Kinomap, og giver dig mulighed for interaktiv træning.

Alt dette gør træningen sjovere, ligesom det, at nå sine mål bliver, mere legende og spændende.

Selvom svinghjulet ikke vejer mere end 7 kg, så får du alligevel et jævnt og godt tråd, til en overkommelig pris. Den bedste i sin klasse.

Specifikationer

 • Vægt: 33 kg
 • Svinghjul: 7 kg
 • Indbyggede håndpulsmålere
 • Maks brugervægt: 130 kg
 • 32 modstandsniveauer
 • 12 træningsprogrammer
 • Størrelse LxBxH: 95 x 58 x 142 cm
 • Bluetooth


 

Til Butik


 

Abilica Voyage BT (Bedst til ældre)

Abilica Voyage BT (Bedst til ældre)Svenske Sportporten finder, at Abilica Voyage BT er, creme de la creme indenfor de professionelle abilica cykler – simpelthen det bedste.

De svenske anmeldere gav cyklen 4,9 i karakter, ud af 5 som de højeste karakter.

Du kan indstille modstanden til en dynamisk træning tilpasset dig

Til Abilica modellen hører hele 12 forudindstillede programmer og 32 forskellige modstandsniveauer baseret på elektromagnetisk modstand.

Belastninger baseret på elektromagnetisk modstand etableres ved, at  modstanden, når man cykler dannes ved, at der sendes strøm igennem en magnet.

Ved hjælp af en simpel knapbetjening kan man ændre belastningerne til enten stærkere eller svagere; dette sker ved, at der sendes mere eller mindre strøm igennem magneten.

Fordelen ved dette er, at du kan tilpasse din træning til dine behov, fordi  du kan køre intervaltræning, med dels kortere og mere intense træningspas, og dels længere former for udholdenheds-træning.

Brugervenlig computer med alt du behøver

Abilica Voyage BT leveres med en brugervenlig computer, der sidder på styret. På skærmen får du adgang til statistikker over dit træningsforløb. Og du kan hele tiden følge med i, hvad der sker under hvert enkelt træningspas.

Ikke at forglemme, kan du ganske let forbinde din smartphone eller tablet, med henblik på, at kunne simulere din, helt egen rute i Google Maps, som du derefter kan tilslutte Google Street View. Og så bliver det først rigtigt spændende, fordi du kan simulere en cykelrute.

Alternativt kan du downloade programmer, med en masse cykelture rundt på kloden, så du rigtigt kan føle dig, som den store globetrotter eller landevejsrytter.

Cyklen kan automatisk simulere modstanden, så den svarer til den rute man tager. Kører du en alpin bjergetape i spurttempo et sted i Frankrig, vil det være noget, du kan mærke desto mere, du tvinges til at køre på mælkesyre.

Abilica modellen muliggør tilslutning til apps, pulsbælte og endda Zwift. Et ekstra plus er det, at du kan anvende et pulsbælte, der bruger ukodet frekvens, kendt fra Polar pulsbælter.

De apps der fungere i forbindelse med cyklen er:

 • iConsole+
 • Fit Hi Way
 • Zwift
 • Kinomap

Det er disse, der muliggør simuleret kørsel på ruter, baseret på Google Maps. Endnu sjovere er det, at man køre om kap, med andre brugere.

Zwift appen er uden tvivl ,en væsentlig årsag til, at mange vælger denne Abilica motionscykel.  Det er ikke alle motionscykler, der kan gøre dette, langt fra. Faktisk kan de fleste motionscykler ikke dette, selvom det er en funktion, mange gerne vil have fingre i.

Zwift er særdeles populært blandt cykelfolket, der har behov for, at holde formen vedlige om vinteren.

Robust motionscykel med et meget jævnt tråd

Modellen er baseret på en særdeles robust konstruktion, der muliggør en maksimal vægt på 200 kg.

Svinghjulet på 8 kg, sørger for et godt og meget jævnt tråd. Og det er fremstillet i, en kraftig og bestandig konstruktion, der kan holde til meget.

Cyklens håndtag udmærker sig også ved, en robust konstruktion væsentligt bedre, end de fleste modeller på markedet.

Med en lav indstigning kan alle være med – især de ældre. Lav indstigning er nemlig ekstra vigtigt for motionscykler til ældre.

Det brede velpolstrede sæde modvirker smerter, i de ædlere dele og i ryggen.

Specifikationer

 • Dimensioner LxBxH: 114 x 56 x 146 cm
 • Vægt: 39 kg
 • Maksimal brugervægt: 200 kg
 • Svinghjul: 8 kg
 • 12 programmer
 • 32 modstandsniveauer
 • Maks personhøjde: 195 cm
 • Afstand imellem pedaler: 34 cm

 

Til Butik


 

Abilica Stream UB VIII motionscykel (Bedst i test hos flere)

Abilica Stream UB VIII motionscykel (Bedst i test hos flere)Abilica Stream UB VIII motionscykel er, bedst i test hos Testmagasinet. Testmagasinet siger endog meget rosende, at Abilica Stream UB VIII motionscykel, er en klar vinder af den test, man har gennemført.

Den svenske side fitnessfrank, siger det samme som danske Testmagasinet, Abilica Stream UB VIII er bedst i test.

Det klogeste vi som forbrugere kan gøre er, at få fat i oplysninger om priser, tekniske specifikationer og lignende objektive informationer for selv, at træffe et endeligt valg.

Abilica Stream UB VIII er velegnet til personer, med en legemsvægt på op til 130 kg. Ligesom den, på grund af den justerbare saddel, er velegnet til personer med, en højde på mellem 135-195 cm.

Cyklen er fremstillet med solide transporthjul, så man let kan lægge cyklen væk, hvis der ikke er meget plads derhjemme.

Abilica Stream UB VIII motionscykel leveres med 12 forskellige træningsprogrammer

Stream UB VIII motionscykel leveres 12 træningsprogrammer, der dækker hele spektret, fra begynder niveau og op til den trænede cykelrytter.

Mht. de forskellige justerbare belastningsniveauer, leveres denne Abilica motionscykel med hele 16 forskellige belastninger.

Dette er et gode for de intervaltrænende, fordi det bliver muligt, at finde det optimale træningsniveau, der på sigt vil øge ben-muskulaturens styrke og forbedre, ens udholdenhed i forbindelse med, både anaerobt and aerobt arbejde i sadlen.

En effektiv træning med de rette informationer

Displayet på Abilica Stream UB VIII motionscykel, giver rytteren informationer om pulsfrekvensen, kalorieforbrændingen, den tilbagelagte tid, den tilbagelagte distance og de hastigheder, man kører med.

Det gør det væsentligt nemmere, at optimere sin træning, når man har adgang til disse informationer.

Svinghjulet på 9 kg, sørger for et jævnt og godt tråd, så cykel-oplevelsen føles realistisk og gør samtidig træningen sjovere.

Abilica stream UB VIII motionscykel har indbyggede håndpulsmålere og Bluetooth

Pulsmålingen foregår ved hjælp af en sensor i styret, og det borger for, at rytteren hele tiden modtager korrekte informationer om, antallet af pulsslag/minut ved hjælp af en håndpulsmålingen.

Foretrækker man i stedet at bruge et pulsbælte, kan det lade sig gøre. Man skal imidlertid her være klar over, at dette vil være et tilkøb oveni cyklens totalpris.

Abilica Stream UB VIII modellen udmærker sig endvidere ved, at computeren har indbygget Bluetooth, så der kan springes rundt mellem, forskellige betalte og gratis applikationer.

Bluetooth-teknologi muliggør, at man kan bruge en app på, ens Android-tablet eller iPhone/iPad.

Cyklen kan ganske smart tilsluttes Google Maps, ved hjælp af Bluetooth. På den måde kan man, ved hjælp af kort over hele verden, cykle sorgløst rundt i alle lande og byer i verden, ligesom man kan give den som en landevejsrytter.

Den geniale app indebærer, at cyklen ”følger med” i skiftende landskabers belastninger. Skal du køre bjergkørsel kan du roligt regne med, at lårmuskulaturen får kærligheden at føle, især når der køres med max. hastigheder.

Specifikationer

 • Dimensioner LxBxH: 108 x 56 x 140 cm
 • Elektronisk justerbar magnetmodstand
 • Svinghjul: 9 kg
 • 32 modstandsniveauer
 • 12 træningsprogrammer
 • Indbyggede håndpulsmålere
 • Bluetooth
 • Vægt: 34 kg
 • Max. brugervægt: 120 kg


 

Til Butik


 

Abilica Stream Adventure motionscykel

Stream Adventure Abilica motionscykelStream Adventure modellen fremtræder i et design, der ikke efterlader megen tvivl om, at der kælet for detaljen.

Det fornemme design har ikke blot de æstetiske fortrin; cyklen er også særdeles funktionel.

Kostilskudguiden udnævner Abilica Stream Adventure modellen til, at være den bedste premium  motionscykel.

BGH udnævner den til at være det bedste mellemvalg. Fitmagasinet mener, at Abilica Stream Adventure modellens standard gør, at cyklen ”sagtens kan indbyde til, at man vil have den stående fremme derhjemme”.

Netfysioterapi udnævner også stream Adventure modellen til at være “Testvinderen” i en test.

Uden alt for mange falbelader, kan man derfor også med sindsro sige, at modellen hører til blandt, de bedste professionelle Abilica cykler, på markedet i 2024.

Vi bemærker dog, at en cykel med høj påstigning, som denne, ikke altid er det bedste for ældre og handikappede

Elektromagnetisk modstand med 32 muligheder

Den elektromagnetiske modstand kører med hele 32 forskellige belastningsovergange. Dette er et plus for dem, der vil intervaltræne.

De 12 medfølgende træningsprogrammer, der er indlagt i cyklens computer, muliggør, at du kan finde lige netop det niveau, der passer til din kondition og styrke.

Ergonomisk Abilica motionscykel med et jævnt tråd

Svinghjulet der vejer små otte kg., skaber et malende og meget jævnt tråd.

Denne Abilica motionscykel er, hvad det ergonomiske angår, gennemtænkt. Den justerbare siddehøjde borger for, at brugere af cyklen ikke udvikler unødvendige led og muskelskader, på grund af for lange træningspas, i forkerte indstillinger.

Cyklens justeringer gør, at den uden problemer kan, anvendes af brugere med en højde på mellem 135 cm og op til 195 cm.

De fleste kan derfor sidde komfortabelt på denne motionscykel, uden at pådrage sig knogle, muskel- og led skader.

Her spiller ikke mindst det funktionelle cykelstyr, med sine forskellige grebsmuligheder, en rolle.

Brugere af cyklen, vil sidde ret op i den ergonomisk, mest forsvarlige position. Igen et plus, når det handler om at forebygge rygproblemer eller skulderproblemer.

Solid konstruktion og overkommelig pris

Den solide konstruktion på denne Abilica motionscykel kan holde til, at lade sig betjene af brugere med, en kropsvægt på helt op til 150 kg.

Hermed er det også sagt, at det ikke er mange, der ikke kan anvende Abilica Stream Adventure modellen.

Og den kan købes for en overkommelig pris, på under 6.000 kr, selvom den er lige så solid, som de professionelle Abilica cykler.

Cyklen leveres med en indbygget håndpulsmåler. Og hvis man vil mere end det, er der også muligheder for, at tilkoble et pulsbælte der bruger ukodet frekvens, som f.eks. Tunturi Pulsbæltet.

Pulsmåling tjener til, at kontrollere ens kondition, ligesom det kan være et advarselssignal til dem, der overanstrenger sig.

Specifikationer

 • Dimensioner LxBxH: 95 x 51 x 143 cm
 • Vægt: 38,5 kg
 • Maksimal brugervægt: 150 kg
 • Maksimal brugerhøjde: 195 cm
 • 12 træningsprogrammer
 • 32 niveauer med elektromagnetisk modstand
 • Svinghjul: 8 kg
 • Pedalafstand: 33 cm

 

Til Butik

 

Her under kan du se en guide til, at vælge den rigtige Abilica motionscykel