Foldbar motionscykel – Eksperterne anbefaler disse 7

En god foldbar motionscykel foldes hurtigt og nemt sammen, så den uden besvær kan gemmes væk efter brug. Derudover skal den være solidt bygget, stå stabilt på gulvet under brug og have justerbar modstand, så du kan vælge det niveau der passer til dig.

En foldbar motionscykel kommer til sin ret, når man har begrænset plads til rådighed. Den egner sig særdeles godt til, hjemmebrug i mindre boliger og til personalet på mindre kontorer.

Hvilken foldbar motionscykel skal jeg vælge?

Når du skal vælge hvilken foldbar motionscykel du vil købe, skal du kigge efter ting som maksimal brugervægt, hvilke højder den kan indstilles til, om den har justerbar modstand og hvor meget den fylder når den er foldet sammen.

Vi har gennemgået en række af populære sammenklappelige motionscykler på markedet, og vi kan derfor anbefale syv af de bedste foldbare motionscykler.

Disse foldbare motionscykler og kontorcykler har funktionerne, til en god træning derhjemme eller på kontoret, med det rette niveau mht. Belastninger, muligheder for forskellige træningsformer og bekvemmelighed.

Vi har i den forbindelse, så vidt som vi har kunnet gøre det, indhentet data på de nævnte fordele, ulemper, vægtgrænser og funktionerne, så du, når det handler om detaljerne, kan træffe den bedste beslutning, ved køb af en foldbar motionscykel.

Odin B200 Sunfitter (Bedste foldbar motionscykel)

Odin B200 Sunfitter (Bedste foldbar motionscykel)Odin B200 Sunfitter er desværre udsolgt, og den forventes først på lager igen til september. Men vi har fundet en løsning på det.

Vi har benyttet vores store netværk af professionelle, entusiaster og forhandlere, samt vores egen erfaring med foldbare motionscykler, og fundet det bedste alternativ.

Det bedste alternativ til Odin B200 Sunfitter lige nu, er Toorx BRX Compact foldbar motionscykel.

Den største forskel på Odin B200 Sunfitter og alternativet Toorx BRX Compact Multifit er, at hvor B200 Sunfitter har 16 modstandsniveauer, har BRX Compact kun 8. Til gengæld tager BRX Compact mindre plads, når den er foldet sammen, og du får du alt din data i km, i stedet for i miles som B200 Sunfitter viser.
 

Til Butik

 
Odin B200 Sunfitter foldbar motionscykel leveres med en LCD-skærm og en holder til telefonen.

Skærmen viser alle de vigtige dataer, som din hastighed, tid, afstand, forbrændte kalorier og puls i realtid.

M.h.t. pulsen har håndtagene en indbygget pulsmåler, så du kan se din puls på computeren.

Sammenklappelig motionscykel med mange funktioner

Cyklen kan opgraderes med to armspændingsstropper med henblik på at imødekomme dine behov for træning af overkroppen, mens du cykler.

Ryglænet har tre positioner, der gør, at du kan træne med flere muligheder og mere behageligt

De seksten manuelle modstandsniveauer for den magnetiske modstand sikrer, at effekten af din træning og hastigheden du cykler med, kan gennemføres varieret.

Kompakt motionscykel

Den foldbare motionscykel SunFitter, er den perfekte løsning for alle aldersgrupper, spændende over nybegyndere og til den professionelle atlet, der har behov for et pladsbesparende træningsredskab.

Foldecyklens pladsbesparende design, gør det let at sætte den af vejen. Cyklen kan foldes til halvdelen af den samlede størrelse, så den ikke tager meget plads, selv for den, der bor i en lille lejlighed.

Det indbyggede magnetiske svinghjul sikrer, at du kan udføre en lydsvag, stabil og jævn hjemmetræning,

Det brugervenlige justerbare sæde passer til brugere, med en højde fra 160 cm til 185 cm, og det solide x-frame design kan understøtte en maksimal vægt på 120 kg. Det er altså en robust motionscykel, selvom den er foldbar, hvilket samtidig vidner om, at den også er stabil under brug.

Denne Odin B200 viser imidlertid hastigheden i miles per hour, samt distancen i total miles. Husk at en mile er 1,6 km. Det kan være lidt forvirrende i starten, men når du først har brugt den et par gange, er det ikke noget problem.

De mange modstandsniveauer og den høje maksimale brugervægt gør, at vi vurderer den til at være den bedste foldbar motionscykel lige nu.

Specifikationer

 • Magnetisk bremsesystem
 • Størrelse: 116 x 92 x 52 cm
 • Størrelse – Sammenfoldet: 140 x 53 x 50 cm
 • Magnetisk modstand
 • Maksimal brugervægt: 120 kg
 • 16 modstandsniveauer
 • Pulsmåler i håndtag
 • Transporthjul
 • Vægt: 18 kg

 

Til Butik


 

Odin B100 (Bedste foldbar motionscykel til prisen)

Odin B100 (Bedste foldbar motionscykel til prisen)Denne foldbar motionscykel er yderst velegnet, når det kommer til placeringer i hjemmet eller på kontoret.

Som følge af de beskedne mål og den ubetydelige totale vægt, kan man, i modsætning til stationære motionscykler, endda let flytte rundt på den, så man kan variere, hvor man vil træne med cyklen.

Rigtig godt alternativ

Odin B100 sælges med 8 modstandsniveauer, integreret pulsmåler i det ergonomiske håndtag og en computer med en Lcd skærm der viser puls, tid, hastighed, distance og forbrændte kalorier.

Pedalmodstanden kan indstilles efter valg, mellem otte trin, hvor du selv styrer en manuel viser af modstanden.

Sadlens højde kan justeres fra 80 til 88 cm, så den passer til forskellige højder.

Pedalerne er konstrueret således, at de altid vender med den rigtige side op.

Grundet den skarpe pris, er cyklen er et sikkert valg, som vinderen af bedste foldbar motionscykel til prisen, i denne test. Det er en fremragende motionscykel til prisen.

Specifikationer

 • Magnetisk modstand
 • 8 modstandsniveauer
 • Ingen træningsprogrammer
 • Opsat størrelse: 80 x 41 x 116 cm
 • Foldet størrelse: 137 x 42 x 35 cm
 • Vægt: 13,9 kg
 • Maksimale brugervægt: 100 kg

 

Til Butik


 

Tunturi Desk Bike Cardio Fit D20 foldbar motionscykel

Tunturi Desk Bike Cardio Fit D20 foldbar motionscykelEn lille chik foldbar motionscykel, der kommer til sin ret ved skrivebordet, hvor den sammen med arbejdsstationen, skaber den perfekte ramme for det vel gennemførte job.

Cyklen her er næsten lydløs, og derfor forstyrres kollegerne ikke på arbejdspladsen.

Har du allerede et hæve-/sænkebord, er Tunturi Cardio Fit D20 skrivebordscykel en perfekt tilføjelse, med hensyn til at sidde og bevæge sig i forbindelse med arbejdet ved computeren!

De nødvendige dataer

Tunturi Cardio Fit D20 leveres med en monitor, hvor du kan læse tid, afstand og dit kalorieforbrug.

Mere har du ikke brug for, for en effektiv træning og det er i sig selv et incitament, der motiverer til, at man anvender denne kontor- eller hjemmecykel oftere, for at komme i bedre form.

Men vær opmærksom på, at computeren ikke som standard følger med til cyklen. Den skal du tilkøbe.

Tungere svinghjul giver bedre tråd

Svinghjulet vejer 1,4 kg., hvilket er i den lave ende, men det er prisen også.

Med svinghjul er det generelt således, at desto tungere svinghjul, desto bedre tråd, med få undtagelser.

Det lette svinghjul til trods, får du stadig et tråd der er absolut anvendeligt, og det bør ikke afskrække dig fra, at vælge denne foldbar motionscykel.

Passer til de fleste

Sadlen er let højdejusterbar, og den er derfor velegnet til personer mellem 155 og 185 cm.

Håndtagene ved siden af sadlen på motionscyklen gør, at man hurtig kan genvinde balancen, skulle det være nødvendigt.

Takket være den justerbare sadel og muligheden for, at folde motionscyklen sammen, kan du også bruge Tunturi D20 på en fleksibel arbejdsstation.

Cyklen er håndterlig og let at indstille; den leveres med otte modstandsniveauer, der justeres manuelt.

Hertil kommer at den er nem at gemme væk, da den jo er foldbar.

Specifikationer

 • Svinghjul: 1,4 kg
 • 8 manuelle modstandsniveauer
 • Vægt: 15 kg
 • Maks personvægt: 110 kg
 • Længde x bredde x højde: 96 x 46 x 114 cm

 

Til Butik


 

Tunturi B25 X-Bike foldbar motionscykel

Tunturi B25 X-Bike foldbar motionscykelCyklen her er behagelig at sidde på, og den giver tilstrækkeligt med rygstøtte.

Tunturi Cardio Fit B25 foldbar motionscykel er den ideelle fitnessmaskine til, at holde dig i bevægelse og træne ergonomisk, uden at bruge alt din plads.

Foldbar motionscykel med svinghjul på 2 kg

Svinghjulet er det afgørende for, om en foldbar motionscykel kan leverer et jævnt tråd. Tunturi B25 har et svinghjul på 2 kg, som giver et behageligt tråd.

Hvis du kigger på en klassisk stationær motionscykel, vil svinghjulene ofte være væsentligt tungere, men der kræves også væsentligt mere af dem. 2 kg bør være mere end nok, til en foldbar motionscykel.

Du kan vælge mellem otte modstandsniveauer, der yder modstand op til 2 kg, i forbindelse med din cykeltræning.

Det er let at justere modstandsniveauerne. Alt hvad du behøver at gøre, er at dreje modstandsknappen under styret, og der kan skiftes modstand mens du cykler.

Smart display der ikke behøver tilkobling

Displayet på Cardio Fit B25 foldbar motionscykel er batteridrevet, og den viser din max. hastighed, distance, kadencen og gennemsnitshastigheden.

Du kan selv, når du kører hele tiden, holde øje med disse parametre. B25’eren viser dig også, hvor mange kalorier du har forbrændt.

Den leveres med praktiske transporthjul, så du nemt kan placere cyklen, hvor som helst i dit hjem.

Behagelig og ergonomisk korrekt

Det elegante ergonomiske design er en historie for sig. Hvad enten du tager et kort eller et langt interval, foregår træningen i en komfortabel siddeposition.

Tunturi Cardio Fit B25 foldbar motionscykel har store, ergonomisk formede pedaler med fodstropper. Foden passer tæt ind i pedalen, hvilket yder en tilstrækkelig modstand.

Det bløde gummi på håndtagene, føles også meget behageligt. Håndtagene kan i øvrigt aflæse din puls, når dine hænder er placeret korrekt.

B25 har et ergonomisk formet sæde, med et robust ryglæn og ekstra håndgreb, der er skånsom overfor ryggen under lange trænings-sessioner.

Du kan hele tiden nemt ændre din kropsholdning.

Foldemekanismen og transporthjulene gør denne pladsbesparende motionscykel, til en lille kompakt træningsmaskine, der nemt passer i skabet eller under sengen.

Specifikationer

 • Magnetisk bremsesystem
 • 8 manuelle modstandsniveauer
 • 2 kg tungt svinghjul
 • Størrelse (LxBxH): 101 x 53 x 117 cm
 • Indbygget pulsmåler
 • Vægt: 18 kg
 • Maksimal personvægt: 110 kg
 • Batterier

 

Til Butik


 

Toorx BRX Office Compact motionscykel

Toorx BRX Office Compact motionscykelDenne foldbar motionscykel leveres med et ægte ergonomisk computerbord. Bordet kan rumme din computer, samtidig med at både håndtag og cyklens display er integreret i det.

Det giver også mulighed for, at have en oprejst tablet eller bog stående. Der er nemlig en integreret holder i selve bordpladen, der kan løftes. Det er super smart.

Displayet på Toorx BRX Office Compact motionscykel viser tid, hastighed, distance, puls, scan og kalorieforbrug.

Takket være det multi-justerbare og patenterede system, sikres den maksimale komfort.

Den i bordet integrerede cykelcomputer, giver information om hvordan det går med træningen.

Nem påstigning

Motionscyklen kan også bryste sig af en let på- og afstigning, samt en pladsbesparende mekanisme, der gør at cyklen fylder minimalt.

Toorx BRX Office Compact motionscykel, leveres med et magnetisk system og et manuelt otte trins niveau, m.h.t. modstandsjustering, som de fleste foldbare modeller gør.

Det dobbelte bæltesystem sikrer en jævn pedal-rytme. Hertil kommer multi justeringssystemet, baseret på et 6 kg tungt svinghjul.

Svinghjulet kan yde god modstand til dig, og sørger samtidig for, at cykel er stabil under brug.

Pulsmålingen foregår ved en håndpulsmåling i cyklens håndtag.

Lav maksimal brugervægt

Den maksimale brugervægt er på 100 kg. Det er ikke så mange kilo, men dog alligevel nok til de fleste.

Man kunne måske godt tænke sig, at den var bygget mere solidt, med en højere maks brugervægt. De fleste foldbare motionscykler kan klare 110 kg eller mere.

Denne foldbar motionscykel er praktisk i den forstand, at den er pladsbesparende, samtidig med at du kan bruge den til at arbejde alle vegne, grundet det integreret bord. Men det betyder dog også, at den ikke kan foldes nær så meget sammen, som de fleste andre sammenklappelige motionscykler.

Den leveres med et komfortabelt og optimalt udformede sæde, der sikrer dig den maksimale komfort.

Det er en cykel, der kan anvendes både derhjemme og på jobbet.

Specifikationer

 • Magnetisk modstand
 • 8 modstandsniveauer
 • Svinghjulet vejer 6 kg
 • 12 træningsprogrammer
 • Opsat størrelse (LxBxH): 113 x 55 x 120 cm
 • Foldet størrelse (LxBxH): 76 x 55 x 106 cm
 • Vægt: 20,5 kg
 • Maksimal personvægt: 100 kg

 

Til Butik


 

Powerme X-Bike BX32 sammenklappelig motionscykel

Powerme X-Bike BX32 sammenklappelig motionscykelPowerme X-Bike er, omend noget traditionel uden de store dikkedarer, en sammenklappelig motionscykel til en billig pris.

Handler det kun om at komme i form, og forbrænde kalorier, så billigt som muligt, er det alligevel en ganske god foldbar motionscykel, til den der alene fokuserer på dette.

Den kan sagtens give dig en effektiv træning.

Displayet kører med otte niveauer, som du selv kan trykke dig ind på, så du opnår det niveau og den intensitet, der lige netop passer til dig og din træning.

Vil du have dybdegående informationer, om hvad dine træningsaktiviteter på den lille motionscykel gør for din krop? Med et aktivitetsur får du nétop det.

Et aktivitetsur giver dig alle de dataer du har brug for, hvis du vil optimere din træning. Du kan læse en guide, til det bedste aktivitetsur, i vores aktivitetsur test her.

Den sammenklappelige motionscykel til både nybegynderen og den øvede

Den er uden tvivl også særlig ideel for nybegyndere, der skal ud at købe sin første motionscykel, med henblik på at gøre sine første erfaringer med dette træningsudstyr.

PowerMe har en indbygget og elektronisk styret ydre magnetbremse, og et fritløbende hjul der er med til at sørge for, at man let kan standse på pedalerne og også køre baglæns.

Motionscyklen er foldbar, så efter endt træning kan den let foldes sammen igen. Foldecyklen kan placeres lige netop der, hvor du ønsker, den skal være.

Sammenfoldet fylder foldecyklen ikke mere 27x45x129cm. Det er en enkel motionscykel, som kan købes billigt.

Specifikationer

 • Vægt: 14 kg
 • Størrelse (B x L x H): 40 x 85 x 113 cm
 • Max belastning: 110 kg

 

Til Butik


 

Tunturi Cardio Fit B20 foldbar motionscykel

Tunturi Cardio Fit B20 foldbar motionscykelMed svinghjulet, der vejer 2 kg, yder B20 foldbar motionscykel altid tilpas modstand. Denne belastning sikrer, at motionscyklen kører problemfrit.

For at træne på forskellige niveauer, kan du vælge mellem otte modstande på displayet.

Det er let selv at indstille modstandene. Du behøver blot at dreje modstandsknappen under styret, hvorefter du næsten uden besvær kan træde i pedalerne.

Brugervenlig model

Det smarte display er brugervenligt og viser den maksimale hastighed, hastighederne undervejs, distance, kadencen og gennemsnitshastigheden.

Du kan nemt aflæse alt dette, mens du cykler. På denne måde kan du danne dig et overblik over den belastning, du kører med.

Motionscyklen viser dig endvidere antallet af forbrændte kalorier.

Cardio Fit B20 fungerer uafhængigt af strøm, da skærmen kører på batterier.

Ergonomisk træning i eget hjem

Du kan placere den sammenfoldelige motionscykel hvor som helst i huset.

Tunturi Cardio Fit B20 foldes nemt sammen med en lås. Foldemekanismen og transporthjulene gør, at denne cykel passer i langt de fleste skabe eller under sengen.

Denne foldbar motionscykel har store, ergonomisk formede pedaler. Foden sidder godt i pedalen, hvilket giver tilstrækkelig modstand.

Det bløde gummi i styrets greb føles meget behageligt. Derudover har B20’eren en ergonomisk formet sadel.

Og så kan du ovenikøbet arbejde eller underholde dig med spil og musik på computeren, mens du cykler.

Placer din tablet på skærmen med den hævet kant, og se dine yndlingsfilm, serier eller programmer, mens du træner. Selv en 13″ bærbar computer passer i denne holder.

Specifikationer

 • Magnetisk bremsesystem
 • 8 modstandsniveauer
 • 2 kg svinghjul
 • Computeren viser tid, distance & kalorier
 • Opstillet størrelse L x B x H: 86 x 46 x 116 cm
 • Maksimale brugervægt: 110 kg

 

Til Butik

 

Hvorfor vælge en foldbar motionscykel

bedre kondition med en foldbar motionscykelDrejer det sig om at købe et træningsredskab, der kræver mindre plads, får en foldbar motionscykel vores anbefalinger. Du kan få samme effektive og afvekslende træning på den, som på en almindelig motionscykel.

En sammenklappelig motionscykel tilbyder en dynamisk træning uden, at det koster alt for meget.

Du skal dog være klar over, at på den traditionelle motionscykel, får du en bedre oplevelse, og i de fleste tilfælde, flere funktioner samt en bedre kvalitet.

Spar penge når du vil træne

Det er en besparelse, hvis man sammenholder prisen på en foldbar motionscykel, med en normal motionscykel eller med de høje omkostninger for medlemskab i fitnesscentre, og transportudgifterne til centret.

Over en længere tid, vil prisen på den lille motionscykel hurtigt være tjent ind, på de sparede omkostninger ved at gå i et fitnesscenter eller købe den dyrere stationære motionscykel.

Men konkurrencen er hård på markedet for sammenklappelige motionscykler. Derfor ligger de fleste foldbare motionscykler, på nogenlunde samme prisniveau.

Selvfølgelig kan der være forskelle mht. Foldecykler der mange gange har de samme funktioner, hvilket gør det svært at vælge den bedste sammenklappelige motionscykel.

Øget efterspørgsel på de fleste foldbare motionscykler

Behovet for motionscykler er steget da mange motionister skifter fra fitnesscentrene, genoptræningscentrene og klubberne, til træningsmaskiner derhjemme.

Efterspørgslen er øget på en foldbar motionscykel og en almindelig motionscykel, der ikke er sammenfoldelige.

Priserne har heldigvis været rimeligt konstante, hvilket indebærer at du stadigt kan få den bedste sammenklappelige motionscykel eller en normal kondicykel til en overkommelig pris.

En foldbar motionscykel er et rigtig godt alternativ, til en almindelig motionscykel. De foldbare modeller fylder minimalt og er billigere. Den bedste motionscykel koster væsentligt mere, end den bedste foldbar motionscykel.

Det har stor betydning, at du kan dyrke motion derhjemme, uden at dine træningsmaskiner, fylder hele din bolig.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken er den bedste foldbar motionscykel?

Vi mener at den bedste foldbar motionscykel på markedet netop nu, er B200 Sunfitter fra Odin. Du får en solid sammenklappelig motionscykel, med bl.a 16 modstandsniveauer, integreret pulsmåler og en maks brugervægt på 120 kg. Både de 16 modstandsniveauer og de 120 kg maks vægt, er mere end ved de fleste andre foldbare motionscykler.

Hvilke fordele er der ved en foldbar motionscykel?

Med en foldbar motionscykel har du mulighed for at bevæge dig, mens du arbejder. Det er sundt, både mentalt og fysisk. Eksperter advarer mod stille sidende arbejde, og anbefaler både mere motion og flere bevægelser i løbet af arbejdsdagen. Med en foldbar motionscykel får du netop dét.