NordicTrack løbebånd – 5 gode løbebånd fra NordicTrack

NordicTrack udmærker sig ved hele tiden, at være på forkant med udviklingen, af ny avanceret teknologi indenfor løbebånd og hjemmetræningen.

Vi har nedenfor sammenfattet, hvad vi opfatter som de fem bedste NordicTrack løbebånd, på det danske marked lige nu.

NordicTrack løbebånd i denne guide

NordicTrack Elite 900 løbebånd (Bedste NordicTrack løbebånd til hjemmebrug)

NordicTrack Elite 900 Løbebånd (Bedste NordicTrack løbebånd til hjemmebrug)Instruktører I et fitnesscenter er af stor værdi for motionister. Men den fagre nye informations teknologi, tilbyder dig et alternativ til instruktøren.

Hvorfor ikke deltage i “on-demand træning” derhjemme, hvor løbebåndets iFit interaktive programmer, med automatisk trænerkontrol er perfekt til, at simulere en kuperet stigning, med op til 12 hastighedsniveauer.

Den maksimale hastighed ligger på 20 km/timen. Hermed har du masser af muligheder for, at blive udfordret og få variation i træningen.

Både hastighed og stigning kan nemt justeres, så man på den måde, kan køre med forskellige løbestile og forskellige brugere, eller samme bruger kan gennemføre intervaltræning.

Løbebånd med iFit sørger for motivationen

Løbebånd med iFit sørger for motivationenVed at købe et iFit abonnement separat, ved siden af selve løbebåndet, får man adgang til løbeprogrammer og de guidede træningsture. Det hele vises direkte på en 7″ touchskærm.

Det er da underholdende, at man kan drømme sig til, at løbe ture rundt i hele verden, fordi man kan få fornemmelsen af, at det er en selv der løber rundt i prægtige bjerglandskaber.

Det gør det væsentligt nemmere holde motivationen.

Man kan både give den som begynder, eliteløber, eller hvad med at være en hærdet maratonløber? Båndet synkroniserer hastigheder og stigninger alt efter hvad du ser på skærmen.

På konsollen har man placeret to højtalere, med mulighed for tilkobling, af en smartphone via et AUX stik.

Og hvis strabadserne i Alperne, bliver til en svedetur, kan løbebåndets AutoBreezeTM Workout Fan køle dig ned. Så selv med de varmeste løbeture, kan du holde en fornuftig temperatur.

Her får du en kort præsentation af NordicTrack og de muligheder iFit byder på når man er medlem

Skånsom løbeflade sparer dine muskler og led

Hård asfalt giver dig ømme muskler og værkende ben. NordicTrack Elite 900 udmærker sig ved sin polstrede overflade, og det specielt udviklede CushionDeck afdæmpningssystem, der medvirker til, at aftage belastningerne af dine fod- og ben led.

Absorberingen sker ved stød, der aktiveres af løberen på båndet.

Ingen tvivl om, at dette simulerer den ægte oplevelse af løb udendørs, på bedst mulig vis.

Motor med masser af kræfter

Den fabelagtige 3,0 CHP Smart-Response motor, er fremstillet med henblik på, at få dig igennem selv de hårdeste og mest energikrævende træningspas.

Foldbart løbebånd med masser af kræfterMotoren på 3 hestekræfter, sidder under slidbanebæltet perfekt til, at drive de forskellige iFit øvelser.

NordicTrack Elite 900 løbebåndets længde og bredde sikrer, at alle kan være med. Og kniber det med pladsen derhjemme, kan du efter brug, folde løbebåndet sammen.

Vær dog opmærksom på, at selvom det er et sammenklappeligt løbebånd, så fylder det stadig en del, når det er foldet sammen.

Det foldes ved at selve løbefladen stilles lodret, hvilket gør det svært f.eks at gemme det væk i et skab. Kniber det med pladsen derhjemme, kan du tage et kig på vores guide, til de bedste sammenklappelige løbebånd her.

Specifikationer

 • 3 HK motor
 • Løbeflade: 51 x 152 cm
 • Størrelse L x B x H: 190 x 90 x 146 cm.
 • Maksimal hastighed: 0 – 20 km/timen
 • Digital QuickSpeed® Control
 • Stigning: 0% – 12%

 

Til Butik


 

NordicTrack løbebånd X22i (Mere end et almindeligt løbebånd)

NordicTrack løbebånd X22i (Mere end et almindeligt løbebånd)Det skorter ikke på superlativer fra LIVESCIENCE, i en anmeldelse af Nordic Track løbebånd X22i

Anmelderen Harry Bullmore skriver: ”Vi blev efterladt imponerede (og svedige) efter, at vi havde afprøvet NordicTrack X22i’s kommercielle løbebånd.”

Ud af fem mulige stjerne som topkarakter, tildeler Life Science X22i båndet 4.5 stjerner. Herhjemme tildeler Nettofitness, uden tøven, løbebåndet 5 ud af 5 stjerner.

I vores egen test af løbebånd, der ikke kun er fra NordicTrack, har vi også dette løbebånd som et af vores favoritter.

Mere end et almindeligt løbebånd

Denne x22i model er uovertruffen, når den tilbyder en stigning på op til 40% og en hældning på -6%.

Med justerbare hastigheder, med et maksimum på 20 km/timen, er der gode muligheder for en varieret træning, og muligheden for, at løbe med stejle stigninger, borger for en høj kalorieforbrænding, selv hvis man går.

Hvad med en vandrertur i Himalaya eller en løbetur i kuperet terræn? Du kan det hele med dette NordicTrack løbebånd, som sørger for, at stigningerne og hældningerne automatisk, matcher terrænet du bevæger rundt i.

Det kræver dog et iFit abb, men køber du et Nordictrack løbebånd, så bør du også købe et iFit medlemsskab samtidig.

Funktionel – ja også i den grad…

NordicTrack X22i sætter ifølge anmelderen, almindelige løbebånd i skammekrogen pga. af båndets smarte funktioner.

Båndet er det uovertrufne udvalg af hældningsindstillinger, og det polstrede samt stabile Reflex™ Cushioning system med shock absorbering.

Fordele og ulemper ved dette NordicTrack løbebånd

Anmeldelsen fremhæver NordicTrack X22i, der bl.a udmærker sig, ved sit rummelige område mht. hældning og tilbagegang.

Endvidere borger den kraftige motor, for et højt hastighedsniveau, der kan afveksles med lavere niveauer. Og helt generelt produceres NordicTrack løbebånd, bare i en virkelig lækker kvalitet.

Endeligt er den store og brugervenlige touchscreen et plus.

På minussiden er der imidlertid det problem, at båndet kræver en del plads, og at det for den upraktiske, kan være svært, at sætte op første gang inden træning.

22″ touchskærm med interaktiv træning samt alle de vigtigste data

En klar og tydelig 22” touchscreen, skaber den helt enestående oplevelse. Mulighederne er legio.

Du kan følge videoer og selv vælge, hvor træningen skal foregå, ved hjælp af iFit Coach Plus eller de indbyggede video workouts.

iFit skal købes ved siden af selve maskinen. Men det er værd at tage med, for du får over 1.500 træningsvideoer, lavet overalt i verden.

Hertil kommer, at træningsvideoerne giver righoldige muligheder, pga. de 60 forskellige træningstyper, der repræsenterer alt.

Du kan gå ture ved stranden, løbe rundt i et alpint bjerglandskab eller træne et eksotisk sted, under fjerne himmelstrøg.

Ikke at forglemme, kan du også gennemføre styrketræning.

Du kan prøve den første Marathon, hvis du er fit for dette. Er du ikke så veltrænet, er der også plads til, at lunte i roligt løb eller gang på mindre ture.

Og selvfølgeligt kan du på skærmen, danne dig et overblik mht. de vigtigste dataer på hastigheder, kalorieforbrænding og tilbagelagte distancer.

Specifikationer

 • Størrelse LxBxH: 179 x 100 x 184 cm
 • Løbeflade: 152 x 56 cm
 • Maksimal brugervægt: 135 kg
 • Vægt: 186 kg
 • 4, 25 HK motor
 • Indbyggede blæsere
 •  Wifi
 • Stigning: fra -6% til +40%

 

Til Butik


 

NordicTrack Commercial 2950 løbebånd (Bedste PRO valg)

NordicTrack Commercial 2950 løbebånd (Bedste NordicTrack PRO valg)Dette løbebånd vil slå dig omkuld, på grund af din næsegruse beundring.  NordicTrack Commercial 2950 er fyldt med ekstraordinære fitness-forward funktioner.

Løbebånd på markedet nu om dage, er udstyret med futuristiske fitnessfunktioner i rigeligt mål. NordicTrack Commercial 2950 er et eksempel på innovationer, der bringer dit hjemmetræningscenter op på nye højder. Dog er denne model ikke lige for mindre rum.

Dette er et af de større NordicTrack løbebånd, i det nuværende sortiment af cardio-maskiner.

Commercial 2950’eren fordrer rigelig gulvplads, og er derfor bedst egnet til større rum, i hjemmet eller til genoptrænings- og fitnesscentre.

Og så alligevel, gør løbebåndets foldbare bælte sit til, at hele pakken kan være mere kompakt. Det kan sine steder klemmes ind, men husk at tage mål og overveje, inden du eventuelt kaster dig ud i et køb.

Meget kraftig motor

Motorkraften ligger over gennemsnittet af, hvad andre maskiner kan præstere.

Ikke desto mindre taler vi om en særdeles støjsvag 4,25 HK motor, der uden besvær klarer en stigning på 15% og et fald på -3%. Ved hjælp af genvejstasterne, kan du hurtigt ændre på stigningen.

Max hastigheden når helt op på 22 km/t, og det er nemt at justere hastigheden, til dit ønskede tempo.

Dette muliggør løb eller gang nedad og opad bakke.

Det indbyggede stødabsorberende system skaber en fjedrende, hoppende overflade at gå eller løbe på. Dette er skånsomt for dine led og benmuskulatur

Det perfekte løbebånd til dine fremtidige løbeture

Det perfekte løbebånd til dine fremtidige løbetureEn 22″ HD-touchskærm, er virkeligt unik sammenlignet med andre løbebånd med skærm.

På skærmen kan du følge en af de 17.000 on-demand eller live iFit-klasser, hvor programmerne automatisk kan justere din hældning og hastighed, afhængigt af træningen.

iFit leveres gratis på prøve i 30 dage, inden du skal beslutte dig for, om du vil tegne abonnement.

Med iFit.com får du muligheden for, at løbe efter over 400 forskellige træningsvideoer optaget rundt i verden. Udover underholdningsmomentet, borger dette for virkeligt mange mulighede, mht. variation i træningen.

Blæseren sørger for en god temperatur

Med to store fans, blæses der til afkøling under svedeturen.

Dette NordicTrack løbebånd, leveres med en Bluetooth-forbindelse, til de indbyggede højtalere i konsollen. Du kan bekvemt synkronisere og tilslutte, dine Bluetooth-hovedtelefoner eller øretelefoner, så du kan lytte til iFit-instruktørerne eller musik uden afbrydelser.

Maskinen leveres desuden også, med en trådløs iFit Bluetooth brystrem til pulsovervågning.

Lidt praktiske anordninger

Løbebåndet er designet til, at gøre løbeoplevelsen flydende og problemfri. Ikke nok med det, er den også, på trods af sin størrelse, foldbar.

Med SpaceSaver EasyLift Assist teknologien, der anvender pneumatik, kan du  løfte og folde løbebæltet sammen.

Med to solide greb på NordicTrack Commercial 2950, faktisk to på hver side af 22″ HD-touchskærmen og to over hoveddækket, er du rimeligt sikret mod at snuble.

Hertil kommer de sædvanlige sikkerhedsfunktioner, i form af en nødstopknap og bæltet, der stopper, efter en vis periode med inaktivitet.

Specifikationer

 • 4,25 HK motor
 • Maks. hastighed: 22 km/t
 • Vægt: 135 kg
 • Løbeflade: 55×152 cm
 • Størrelse: 199 x 100 x 170 cm
 • Maks. stigning: 15 %
 • Maks. brugervægt: 136 kg

 

Til Butik


 

NordicTrack EXP 10i løbebånd

NordicTrack EXP 10i løbebåndDenne model fra Nordic Track, scorer højt på det britiske marked.

Bl.a. fortæller Justin Mastine-Frost fra Treadmill Reviews, at Nordic Track EXP 10i modellen er en fantastisk aspirant, der vil appellere til mange køberes smag.

EXP 10i’eren scorer hele 9.2 / 10, hvilket er noget nær det fuldkomne, når der skal gives karakterer på det britiske marked.

Det bemærkes imidlertid også, at det ikke kan det samme som, det populære NordicTrack Commercial 1750, som vi anmelder nedenunder.

Den slags afhænger som regel af ens budget.

1750’eren borger for en større løbeflade, en stærkere motor og muligheder for, at løbe med en mere stejl hældning.

Man får nu en gang det man betaler for, og EXP 10i’eren er derfor ganske vidst et billigere økonomikøb, hvor kvaliteten med det, der leveres fortsat er upåklagelig.

Hvis dit budget er stramt, og du ikke er en erfaren løber er EXP 10i’eren bestemt værd, at overveje.

Intet NordicTrack løbebånd uden iFit

Fitness apps er kommet for at blive, og indrømmet gør de det da også træningen mere spændende.

Du får ofte i hundredvis live- og on-demand-kategorier, der er så viseligt indrettede, at alle kan være med.

Du streamer ganske enkelt ved hjælp af f.eks. et iFit-kompatibelt løbebånd, en motionscykel eller en romaskine, hvor du kan hente simulerede landskaber, trænings- og konkurrence-miljøer ned, via din smartphone eller tablet.

Problemet for nogle er, at man skal tegne et abonnement efter en 30 dages prøveperiode, ligesom der har været noget murren i krogen omkring, at man ikke får nok musik med.

Den slags kan der imidlertid kompenseres for ved, at streame musik i stedet. De indbyggede højtalere gør, at du også kan løbe derudad, med lidt musikalsk kakao i øregangene.

Computeren i XP 10i modellen har en 10” touchskærm, der muliggør interaktiv træning, ved hjælp af iFit app’en.

Konsollen finder selv ud af at forbinde direkte til iFit, så længe du har Wifi.

Kraftig 3,5 HK motor giver god træning

Den ualmindeligt kraftige 3,5 HK motor, kan hurtig bringe dit løb op på de højeste nagler, ved en acceleration op til 19 km / timen.

Dette og forskellige udfordringer mht. stigningerne gør, at du kan variere belastningerne og køre intervaltræning.

I forbindelse med bakketræning, kan NordicTrack EXP 10i modellen, levere forskellige stigninger, fra -3 % til 12% – igen befordrende for intervaltræning baseret på forskellige belastninger.

Kraftig 3,5 HK motor giver god træningBelastningerne kan være hårde ved ens ben og led, men også her er der kælet for detaljen. Et indbygget FlexSelect afdæmpningssystem, skaber en ekstraordinær affjedring når der løbes.

Der er ikke noget værre end, at ens ryg og knæ overanstrenges hvilket især sker under løb på asfalt eller frostklar jord. Afdæmpningssystemet forebygger her den slags skader.

NordicTrack EXP 10i’eren leveres med et indbygget blæsesystem, der tjener til at afkøle brugere under træningen.

Specifikationer

 • 3,5 HK Motor
 • Løbeflade: 51×152 cm
 • Maksimal hastighed: 19 km / timen
 • Stigninger: -3 til 12 %
 • Maksimal brugervægt: 136 kg
 • Vægt: 97 kg
 • Størrelse LxBxH: 180x99x151 cm

 

Til Butik


 

NordicTrack Commercial 1750 løbebånd

NordicTrack Commercial 1750 løbebåndHer er en række umiddelbare fordele at tage med, inden du overvejer at købe.

For det første er der en del ekstraudstyr f.eks. næsten ubegrænsede træningsprogrammer, der sikkert vil medvirke til, at motivere dig til at komme i form.

For det andet, har NordicTrack Commercial 1750 løbebåndet, både hældning og stigning.

Endeligt for det tredje, leveres modellen med en stille motor, der giver dig en righoldig række af muligheder. Du kan tilbagelægge lange distancer, du kan intervaltræne og du kan komme op på hastigheder, på op til 19 km / timen.

Og så er der i øvrigt også tænkt på afdæmpning, når du træder ned på båndet. På den måde kan du beskytte leddene.

Hvis du vil simulere udendørs løb på fast jord, har du mulighed for at deaktivere afdæmpningen.

Treadmill Reviews anmeldere Amanda Brookes og Dr. Neil Bhasin, har da også svært ved, at få armene ned. På en skala fra 1 til 10, med 10 som det højeste, opnår NordicTrack Commercial 1750 løbebåndet en flot 9.8 / 10 karakter.

NordicTrack løbebånd giver en varieret træning

Anvendt med iFit appen, synkroniseres hældningsfunktionen med højderne og faldene i det terræn, du vælger at udforske gennem iFits Google Maps-komponent.

Tænk sig, at du kan give den som globetrotter, når du virtuelt vil kunne opleve ruter i Afrika, Amerika, Asien, Australien, Europa og Antarktis.

Og så skal man da ikke kimse ad, at iFit leverer en endeløs variation, når det kommer til træningsprogrammernes målbaserede forslag.

iFit er gratis de første 30 dage, hvorefter man skal tegne et abonnement.

En lydsvag myreflittig motor

NordicTrack Commercial 1750 inkluderer en støjsvag 3.5 CHP-motor med en tophastighed på 19 km / timen.

Motoren kommer på ingen måde i konflikt med hele konceptet. Den er kraftig nok til, at veltrænede brugere kan få det fulde udbytte af HD-berøringsskærmen, iFit-træningen, de indbyggede træningsprogrammer og hældninger / tilbagegang – alt sammen noget, der bidrager til at styrke din nederste kropshalvdel.

Hurtigt og nemt at folde sammen

Hurtigt og nemt at folde sammenModellen er fremstillet med henblik på, at spare gulvplads. Løbebåndet kan sagtens være derhjemme i fuld størrelse.

Det kan foldes sammen på cirka ti sekunder, med det patenterede EasyLift Assist.

Vi siger ikke for meget når vi lover, at dette NordicTrack løbebånd fortsat ligger øverst på kundernes hitliste, over løbebånd til hjemmetræning.

Specifikationer

 • 3,6 HK motor
 • Maks. hastighed: 19 km/t
 • Vægt: 130 kg
 • Maks. brugervægt: 135 kg
 • Løbeflade: 55×152 cm
 • Størrelse L x b x h: 196 x 97 x 175 cm
 • Hældning: – 3% – 15%
 • Skærm: 14 tommer

 

Til Butik

 

Her kan du se lidt mere om hvad iFit og NordicTrack egentlig kan sammen

Hvilket er det bedste NordicTrack løbebånd?

Næsten alle NordicTrack løbebånd er gode, men vi anbefaler især disse:

 • NordicTrack løbebånd Elite 900 (Bedste NordicTrack løbebånd til hjemmet)
 • NordicTrack løbebånd X22i (Mere end et almindeligt løbebånd)
 • NordicTrack Commercial 2950 løbebånd (Bedste PRO valg)

Vælger du et af de tre løbebånd fra NordicTrack, får du et rigtig godt løbebånd, som du både kan bruge til mange timers løbetræning, samtidig med at du bliver underholdt.

Er NordicTrack løbebånd gode?

NordicTrack løbebånd er uden tvivl gode, og de skiller sig ud ved, deres store touch skærme, som via Wifi, kan forbinde direkte til iFit.

Ifit er en medlemsbaseret fitnessapp, hvor du bl.a kan deltage i træningssessioner, både live og optagede, samt løbe på ruter overalt i verdenen, med automatisk stigning-kontrol, så det passer til terrænet du løber i.

Vær dog opmærksom på, at det koster penge, at være medlem hos iFit.