Løbebånd med skærm – 5 løbebånd med Bluetooth, Wifi & skærm

Løbebånd med skærme giver nogle helt særlige og unikke fordele for deres brugere, f.eks i form af interaktiv træning, hvor båndet automatisk justere stigning og hastighed, så det passer til ruten på skærmen.

Hvilket løbebånd med skærm skal jeg vælge?

Nedenfor kan du læse mere om, vore anbefalinger til hvilke løbebånd med skærme du, bør have med i dine overvejelser.

NordicTrack EXP 10i (Bedste løbebånd med skærm)

NordicTrack EXP 10i (Bedste løbebånd med skærm)NordicTrack EXP 10i kan anvendes på hjemmebasis lige så vel, som det kan anvendes i fitness- og genoptræningscentre.

For den, der vil spare tid på transport til og fra centrene, ligger løsningen lige om hjørnet. Hvorfor ikke selv rekvirere sig et løbebånd til hjemme-fitnessen?

Nordic Track tilbyder dig her en interaktiv træningsplatform, der gør træning i hjemmet mere motiverende og fornøjeligt end nogensinde før.

Unik computer og skærm

NordicTrack EXP 10i leveres med en 10 tommer HD smart touch-skærm.

Dette løbebånd er din garanti for, at du med iFit-træningsdatabasen kan få adgang til interaktive personlige træningsprogrammer. Det vil måske overraske dig, at du faktisk får adgang til mere end 17.000 træningsprogrammer, hvor mange af dem automatisk kan justere din hastighed og stigningen på på båndet, mens du går eller løber.

Med videoteknologi kan du løbe eller gå på alle kontinenter. Det gælder selv steder så fjerntliggende som Machu Picchu eller Thailand som et underholdende islæt i din træning.

Desuden åbner NordicTtrack op for, at du kan løbe med hastigheder på op til 19 km/timen med et maksimalt hældende fald på 3% og og stigninger på op til 12%.

NordicTrack EXP 10i løbebåndet understøtter flere brugerprofiler, og computeren holder styr på alle dine statistikker.

På den måde kan du ved hjælp af intervaltræning forbedre dit tempo og din udholdenhed, som din fitnessrejse skrider frem over dagene, du træner.

Indbyggede højtalere og ventilator

Bliver det hele for enerverende uanset om du løber rundt de mest eksotiske steder i din virtuelle verden, er det værd at tage musikken med.

De indbyggede højtalere muliggør, at du kan løbe med din iørefaldende og afslappende favorit musik i ørerne – ren kakao for øregangene er ikke noget, du skal kimse ad.

NordicTrack modellen leveres med et indbygget ventilations-system, der gør det behageligere at løbe, fordi du kan blive nedkølet, når du begynder at svede.

Det er også værd at nævne, at den enestående Cushion FlexSelect ekstra affjedring, skåner din ryg og dine knæ mere end, hvis du løber på asfalt eller frostfast jord.

Prøv iFit gratis i 30 dage

IFit er ikke gratis, men du har lejlighed til at prøve det af i forbindelse med en 30 dages prøveperiode.

Specifikationer

 • Motor: 3,5 HK
 • Stor løbeflade: 51 x 152 cm
 • Max hastighed: 19 km/t
 • Forskellige stigningsintervaller: Fra -3% til 12%
 • Max bruger vægt: 136 kg
 • Vægt: 97 kg
 • Størrelse: 180 x 99 x 151 cm
 • 10″ skærm


 

Til Butik


 

Odin T750 Løbebånd (Bedst til prisen)

Odin T750 (Bedst til prisen)Blandt de mest kendte træningsmaskiner fra Odin, finder vi løbebåndene Odin T750 og T800, og mange kendere har i den forbindelse understreget, at T750 modellen er det bedste til prisen på markedet i dag.

Stærk motor

En stærk motor med 3 hk, med peak på 5 hk giver en mulig hastighed på mellem 0,8 km/t og 20 km/t.

Som en sidegevinst borger den kraftige motor, for en længere levetid og ikke mindst, et lavere støjniveau end, larmende små og almindelige motorer.

Fladen på slisken er bygget op omkring 3S Shock Absorptions teknologien, kendt som det nyeste indenfor Odin’s løbebånds-slisker. Denne teknologi sikrer sin bruger en elastisk løbeflade, der skåner led-, muskler og knæ.

T750 modellen er sammenfoldelig og praktisk. Den kan let pakkes sammen og stuves af vejen.

Odin T750 giver en alsidig oplevelse

Hold nu op – med den indbyggede computerteknologi får du i pose og sæk, når det kommer til underholdning.

Løbebåndet sælges med en supersmart brugervenlig lcd skærm, der blandt sine fortrin er kendetegnet ved, at være nemt at bruge under gang eller løb.

Med sit lcd display bliver der åbnet for en virtuel verden, hvor du kan følge virtuelle ruter afspillet som en video. Og ikke nok med det, vil løbebåndet tilpasse faktiske stigende belastninger til det du ser.

Du kan tilslutte en tablet eller telefon, så du kan anvende Kinomap. KinoMap er bygget op omkring en trænings-app, hvis øvre kapacitet ligger omkring de tusinde af virtuelle løbe ruter, der er lagt ind som videoer, der viser den simulerede rute.

Uden at vi tager Kinomap eller andre app’er med i optællingen, er der i alt indlagt 55 programmer opdelt som 36 faste programmer, 16 brugertilpassede programmer, 1 fitness test program, 1 body fat program samt 1 HRC-program.

Det er muligt at anvende en browser med henblik på at gå ind på websider på internettet. Desforuden kan det med andre ord køre med YouTube, Netflix, Facebook, Spotify, Instagram, Prime video, Amazon Music og Twitter, hvis de er lagt ind i computeren.

Pulsmåler i håndtagene

Under displayet er der et greb med to pulsmålere, der tjener til, at du kan følge, om du anstrenger dig for meget.

Et pulsbælte siges at ville kunne give en mere nøjagtig pulsmåling, ligesom man med udbytte kan anvende fitness-ur eller en aktivitetsmåler.

Disse ekstra ting er dog et tilkøb, som du selv må beslutte dig for.

Specifikationer

 • Dimensioner i sammenfoldet stand: 102 x 78,6 x 148 cm
 • Hastigheder: 0,8 – 20 km/t
 • Forskellige stigningsintervaller: 0 – 15%
 • Højde på løbeflade fra gulv: 16 cm
 • Løbeflade: 46 x 140 cm
 • Max bruger vægt: 150 kg
 • Indbygget højtaler i display
 • 3 HK motor

 

Til Butik


 

NordicTrack x22i løbebånd (Bedste Pro valg)

NordicTrack x22i (Bedste Pro valg)X22i er gået hen og blevet brancheførende, ikke mindst fordi, den tilbyder dig muligheden for, at løbe op ad bakke med en 40% stigning. Og når det er sagt, skal det ikke glemmes, at den også simulerer gang eller løb, ned ad bakke med helt ned til et -6% fald.

Kendere er enige; de har udnævnt dette løbebånd til, at være blandt de absolut bedste når det, kommer til løbebånd med stigninger.

Nemme justeringer

Løbebåndet har en topfart på 20 km. i timen, hvilket du nemt kan justere med Digital Quick knapperne. Og skal det køre på de højeste nagler, er det altid godt at vide, at du kan føle dig sikker.

Du falder ikke sådan uden videre, hvis du træder for langt ud til en af siderne. Løbefladen er fremstillet i en ekstra bredde og længde. Hertil kommer de langsigtede belastninger af led og muskler, der afdæmpes med chok-absorbering.

Hvad er et træningspas?

At NordicTrack x22i løbebåndet er blevet det bedste valg blandt professionelle kendere, skyldes ikke mindst den enestående incline trainer med en 4 HK DurX™ Commercial Pro motor, der netop er fremstillet med henblik på intensiverede træningsforløb – ofte også benævnt træningspas.

I virkeligheden dækker et træningspas, over et program med skiftende intensiteter – det man normalt vil kalde intervaltræning, hvor man kører med skiftende hastigheder og belastninger.

Prisen er pæn, men alt er relativt. Det, der er koster meget på kort sigt, er det billigste på lang sigt, fordi X22i’eren holder længe, og du derfor kan fordele din investering over et længere antal år.

På den måde hører den faktisk til i den billige ende – man får som bekendt, hvad man betaler for!

X22i gør den personlige træner overflødig

NordicTrack døbte dette kraftfulde incline løbebånd X22i, efter den krystalklare og superstore, 22” smarte HD touch-skærm, der understøtter tilpassede træningsprogrammering gennem iFit.

Hvem har brug for et fitnessmedlemskab eller en personlig træner, når man i stedet kan få en interaktiv løbebåndsskærm som denne.

AutoAdjust-teknologien giver dig hurtigere hældnings- og faldovergange, ligesom ActivePulse-teknologien befordrer en effektiv interaktiv pulstræning.

Touchscreenen borger for den sublime træningsoplevelse. På skærmen vil du kunne se dine data såsom hastigheder,forbrænding af kalorier og tilbagelagt distance.

Du kan følge videoer og et personligt valgt. træningsprogram ved brugen af iFit Coach Plus eller alternativt, et af de indlagte video workouts.

Er du lidt usikker på, hvad alt dette er for noget, tilbyder forhandleren dig en 30 dages prøveperiode på iFit.

Du vil finde over uendelig mange træningsvideoer, som er optaget rundt omkring på jorden. Hertil kommer træningsvideoerne, der veksler mellem 60 forskellige former for træning.

Dette spænder fra almindelige gåture på strande, jogging i en italiensk landsby eller i Alperne og mange andre scenarier.

Styrketræningsøvelserne kan omfatte dit første Marathon, men er du ikke trænet, hopper du naturligvis ikke på den galej, som det første du gør.

Den utrænede starter med rolige ture på op til 5 km. Og her er der fortsat mulighed for kortere distancer.

Alting med måde, lad være med at overdrive. Reality teknologien er en ting, og gradvis opnåelse af en bedre kondition, en anden.

Begge sikrer dig, at du ikke løber sur i det og giver op. Det vigtigste er altid, at man kan opretholde motivationen.

Specifikationer

 • 4 hk motor
 • Maksimal hastighed: 20 km/t
 • Stor løbeflade på 56 x 152 cm
 • Maksimal brugervægt: 135 kg
 • Maksimal stigningseffekt: 40 %
 • Vægt: 186 kg
 • Højde fra gulv til løbeflade: 35 cm


 

Til Butik


 

Top Sport CS4000 løbebånd (Bedste billige løbebånd med skærm via Bluetooth)

Top Sport CS4000 løbebånd (Bedste billige løbebånd med skærm via Bluetooth)Man skal ikke undervurdere CS4000 løbebånd fra Top Sport. Prisen er lav, uden at dette betyder, at Top Sport er gået på kompromis med funktionalitet og effektivitet.

Løbebåndet er en ideel investering for alle typer af brugere, lige fra den ambitiøse trænede til motionisten, der skal tage den lidt med ro i starten. Og det er let at samle, fordi løbebåndet allerede er 90% færdigmonteret, når det står udenfor din dør.

Når først du har fået leverancen, kan CS4000 opsættes på rekordtid. De påmonterede transportruller gør det i øvrigt let, at flytte rundt på løbebåndet mellem skiftende placeringer i lokalet.

Brug din egen tablet, mobil eller computer som skærm

Du kan tilkoble appen Kinomap, ved hjælp af Bluetooth. På den måde kan du anvende båndet via din egen skærm.

Med 12 træningsprogrammer har du selvfølgelig også mulighed for helt, at droppe skærmen og bare løbe derudaf.

Hertil kommer personlige justerbare hastigheder fra 1 til 12 km i timen. Dette foregår ved hjælp af de praktiske valgknapper.

Ganske enkelt og brugervenligt, kan Top Sport CS4000 løbebåndets computer, forsyne dig med centrale data forbundet med træningen.

Det drejer sig her om de hastigheder, du går eller løber med. Det handler om tilbagelagte afstande, pulsfrekvensen og din forbrænding af kalorier.

Herudover findes dødmandsfunktion, som er et sikkerhedsstop, der automatisk stopper båndet, hvis du falder.

Støddæmpningen under slisken og en løbeflade med anseelige dimensioner, borger for din sikkerhed. Med en større bredde og længde vil du føle, at dit løb bliver naturligt.

Det er menneskeligt at svinge lidt til siderne under gang og løb, så en løbesliske skal ikke være for smal eller for kort.

Top Sport CS4000 løbebåndet er derfor indrettet på at undgå faldulykker, fordi især løb på simulerede flader og træthed forbundet hermed kan føre til, at man falder af løbebåndet.

Specifikationer

 • 0,75 hk motor
 • Hastigheder: Fra 0.1 til 12 km/t
 • Hældning: 3 manuelle niveauer
 • Løbeflade L x B: 122 x 40 cm
 • 12 træningsprogrammer
 • Pulsmåling i håndtag
 • Foldbar
 • Bluetooth
 • Dimensioner opsat L x B x H: 159 x 70 x 127 cm cm
 • Dimensioner sammenfoldet L x B x H: 81 x 70 x 142 cm
 • Maks brugervægt: 110 kg
 • Vægt: 38,5 kg

 

Til Butik


 

InShape løbebånd med 7″ LCD skærm

InShape løbebånd med 7" LCD skærmDette InShape løbebånd med 7″ LCD skærm er særdeles brugervenligt, der især udmærker sig ved sin LCD skærm, der undervejs giver dig informationer om, hvordan din gang- eller løbetræning skrider frem.

Løbebåndet understøtter en optimal løbe- eller gangtræning. Her fæstner man sig især ved, at man kan køre med varierende stigninger.

Dette er et fortrin for den, der konditionstræner. De varierende hældninger på båndet gør, at pulsen bliver sat i gang.

Det er imidlertid vigtigt at notere sig, at dette InShape løbebånd altid yder en vis modstand, i form af en mindre hældning. Selvom stigningen står til 0, er det sådan, at båndet ikke står i water.

Det hælder fortsat om end så lidt, at det næppe kan mærkes medmindre, man er helt ude af form. Når hældningsværdien er nul, er dette alene et udtryk for udgangsværdien eller den belastning, man starter med.

Denne lille hældning er helt normal for løbebånd.

Forskellige stigningsintervaller og hastigheder giver en alsidig oplevelse

Dette InShape løbebånd med 7″ lcd skærm leveres yderligere med 12 forskellige træningsprogrammer. Hertil kommer, at man kan justere stigningerne, fra den lavest udgangsværdi og op til 15%.

Med en mulig hastighed på mellem 1 og 18 km i timen er det op til dig selv, hvilket tempo og stigning du vil køre med.

Det er her valget mellem de 12 programmer, kommer ind i billedet. Hvert program eller træningspas varer 30 minutter, med forskellige hastigheder og stigninger undervejs, og med alle de udfordringer for, dig selv dette fører til.

Dér er med andre ord righoldige muligheder for at køre et varieret træningspas.

7″ Lcd skærm giver dig alt du har behov for

Med den rimeligt store 7″ LCD skærm, modtager du hele tiden data på dine tider, dine hastigheder, den passerede distance og kalorie-forbrændingen.

Det er vigtigt at holde øje med pulsslagene pr. minut, og her kommer InShape løbebånd dig til hjælp, med pulsmåleren i håndtagene.

InShape leveres med to højtalere, som du kan gøre brug af når du afspiller musik. Her kan du enten bruge en MP3-afspiller eller du kan forbinde den med et USB-stik.

Løbebåndet er sammenfoldeligt, så det er let at stuve af vejen, når det ikke anvendes. Et sammenklappeligt løbebånd er at foretrække, hvis det kniber med pladsen.

Specifikationer

 • 3 hk motor
 • Justerbare hastigheder: 1 til 18 km / time
 • Løbebåndets Stigning: 0 til 15 % (0 betyder her en begyndende svag hældning)
 • Løbeflade: 130 x 48 cm
 • 12 programmer
 • 7″ LCD skærm viser: Tid, hastighed, distance, kalorieforbrænding
 • Pulsmåler i håndtag
 • MP3 & USB
 • 2 højtalere
 • Foldbar
 • Maksimal brugervægt: 130 kg
 • Dimensioner udfoldet (LxBxH): 176 x 79 x 129 cm
 • Dimensioner sammenfoldet LxBxH): 123 x 79 x 140 cm
 • Maksimal brugervægt: 130 kg
 • Mini jackstik
 • USB-port

 

Til Butik

 

LED skærm eller LCD skærm?

Om du skal vælge, et løbebånd med 7″ lcd skærm eller et med LED skærm er ikke så vigtigt. Det handlere i højere grad om hvad du vil have ud af dit løbebånd.

En model med Lcd skærm, Lcd display eller LED skærm kan ændre på måden du anvender båndet.

Derfor skal du først overveje hvordan du vil bruge båndet, før du tager stilling til, hvilken type display du ønsker.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde spørgsmål og svar om f.eks løbebånd med 7″ lcd skærm og andre typer skærme.

Hvilke løbebånd med skærme er bedst?

Vi anbefaler NordicTrack EXP 10i og NordicTrack x22i som de to bedste løbebånd med skærme.

Hvad koster et løbebånd med 7 tommer lcd skærm?

InShape løbebånd med 7 tommer lcd skærm kan købes for omkring 5.000 kr.