Mini løbebånd – 6 små foldbare løbebånd der er pengene værd

Små og foldbare løbebånd er bekvemmelige, når det kommer til hjemmebrug eller på mindre arbejdspladser. Egentligt er de både en fantastisk og en praktisk måde, at undgå at skulle ud og motionere udendørs i al slags vejr.

Nedenfor finder du en guide, hvor vi har kigget nærmere på mindre løbebånd, og udvalgt vores favorit mini løbebånd, til hjemmebrug.

Mini løbebånd i denne guide

Dette skal du overveje før du køber et mini løbebånd

Før du beslutter dig for, om du vil anskaffe dig et mini løbebånd til brug derhjemme eller på kontoret, er det på sin plads at kigge lidt på dit budget.

Dernæst skal du naturligvis overveje gulvarealet, hvor du vil indplacere et lille løbebånd. Et billigt løbebånd kan blive ret så støjende, når de kører i topfart, så husk også dine naboer, især underboer i lejligheder, der ikke ligger i stueetagen.

Hvis du beskedent, men ret beset, ser dig selv som en nybegynder, når det kommer til hjemmefitness, er det ikke klogt at fare ud og investere i det dyreste og mest funktionsfyldte mini løbebånd på markedet. Start i det små.

Hvis du lægger nok kræfter i træningen, er der ingen tvivl om, at du til stadighed vil kunne opnå en god træning, selv fra billigere og mindre funktionsfyldte gang- og løbebånd.
 

Odin T600 V2 sammenklappeligt løbebånd (Bedste mini løbebånd)

Odin T600 V2 sammenklappeligt løbebånd (Bedste mini løbebånd)Odin T600 V2 er desværre udsolgt i øjeblikket, og det er først forventet på lager igen til juli. Men vi har fundet et alternativ til det.
Vi synes at det bedste alternativ lige nu, er Top Sport TM 750S fra Christopeit Sport.

Det foldes sammen på næsten samme måde, så det kan være under sofaen eller sengen. Det er dog en lille smule dyrere, men du får også en maks. hastighed på 16 km/t, i stedet for 12 km/t, samt en maks. brugervægt på 130 kg, i stedet for 100 kg.

Det er altså et mere solidt løbebånd, med en motor der kan yde en højere topfart, men det er også samtidig 1.000 kr. dyrere. Du kan læse mere om det ved at klikke på knappen nedenfor.
 

Til Butik

 
Vi har udnævnt Odin T600 V2 til, at være det bedste billige løbebånd fra Odin, i vores guide med 8 forskellige Odin løbebånd. Men samtidig mener vi også, at det faktisk er det bedste mini løbebånd lige nu.

Vi er ikke de eneste der mener, at Odin T600 leverer en god værdi for pengene. F.eks kalder magasinet Forbrugertest, T600 (T6) for det bedste minimalistiske løbebånd, og man fremhæver især løbebåndets vægt som et plus.

Endvidere bemærker man den stødabsorberende overflade og selvfølgeligt det, at valget af T600 modellen er budget venligt.

Mange ønsker sig et beskedent løbebånd, uden at det skal koste en bondegård. Det må siges, at dette mini løbebånd kan være svaret.

For den, der ønsker at starte i hjemmet eller på kontoret, er dette løsningen. Og er pladsen trang, skal det også med i overvejelserne om køb, at løbebåndet er særdeles praktisk på dette felt.

Odin T600, som ind imellem også bare kaldes Odin T6, vejer ca. 34 kg, og med de påmonterede transporthjul, er det let at flytte rundt på. Grundet sit foldbare design, kræver det ikke meget plads, og du kan sandsynligvis finde plads til det, under sofaen eller sengen.

Stabil motor med en topfart på 12 km/t

En motor der yder 2 HK, borger for en stabil og stærk drivkraft. Den maksimale hastighed ligger på de 12 km i timen.

Odin T600 V2 er kompatibelt med Kinomap app’en, hvilket betyder, at du kan løbe næsten overalt i verdenen, via en Bluetooth forbindelse til en af dine enheder.

Det giver dig også samtidig mulighed for, at lave dine helt egne træningsprogrammer, så du på den måde kan variere træningen, ligesom du kan køre interval træning.

Det indbyggede display medvirker her til, at holde din interesse fanget, når du kan følge med i, hvordan dine data udvikler sig.

Displayet i toppen af løbebåndets greb, holder dig informeret om, hvor lang tid du har været i gang. Det viser den tilbagelagte distance, forbrændte kalorier, hastigheden, pulsfrekvensen og meget mere.

Vælg mellem gåbånd og løbebånd

Det nye ved denne version af T600 er, at du kan undlade at klappe håndtag og skærm op, og i stedet bruge maskinen som et gåbånd.

Vælger du dette, kan vælge hastigheder mellem 0,8 og 6 km/t.

Den skridsikre løbeoverflade er stødabsoberende

Odin T600 V2 leveres med en skridsikker og stødabsorberende løbeflade, der skåner dine led hver gang, du træder ned på foden.

Båndet kan anvendes med eller uden løbesko. Man skal dog være klar over, at det er bedst at benytte et par helt rene løbesko, da snavsede fødder har det med, at fylde skidt i motoren.

Specifikationer

 • Display viser tid, distance, forbrændte kalorier, program. hastighed m.v.
 • Størrelse LxBxH: 132,5 x 76 x 116 cm
 • Løbeflade: 110 x 42 cm
 • Foldbar
 • Hastighed: 0,8 til 12 km i timen
 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • Motor: 2 HK
 • Transporthjul
 • Bluetooth
 • Kinomap kompatibelt

 

Til Butik


 

Top Sport CS3000 mini løbebånd (Bedste løbebånd til prisen)

Top Sport CS3000 mini løbebånd (Bedste løbebånd til prisen)CS3000 fra Top Sport, fylder ikke mere end 125 cm i længden og 62 cm i bredden. Det gør maskinen særdeles velegnet, til mindre rum eller arealer. Og når det er foldet sammen ryger længden ned på sølle 56 cm, mens bredden og højden er det samme foldet sammen eller ej, mere eller mindre.

Selve folde systemet er ikke lige så smart, som på vores testvinder fra Odin, da maskinen ikke bliver flad på samme måde. På CS3000 rejser man selve løbefladen til lodret position, i stedet for at folde håndtag og konsol sammen til en liggende vandret position.

Du får dog i stedet et lidt billigere løbebånd, som samtidig også fylder mindre når det er i brug, sammenlignet med Odin T600 V2.

Justerbar hældning og 16 træningsprogrammer

Løbebåndet leveres med justerbare hældninger i 3 niveauer, hvilket er yderst brugbart for dig der vil have endnu mere ud af din træning.

Og med de 16 træningsprogrammer kan du være helt sikker på, at der også er noget der passer til dig, og ellers kan du selv tilpasse dine egene programmer på computeren.

Motoren yder 1,2 HK og kan opnå hastigheder mellem 1 km/t og 8 km/t. Justeringen foregår i trin på 0,1 km/t, hvilket er en fordel for de mindre erfarne løbere.

Den brugervenlige computer med LCD display, giver dig informationer om distance, hastighed, forbrændte kalorier, puls og din tid på løbebåndet. Pulsen måles i øvrigt via sensor i håndtagene.

Specifikationer

 • Motor: 1,2 HK
 • Størrelse foldet sammen LxBxH: 56 x 62 x 118 cm
 • Størrelse opsat LxBxH: 125 x 62 x 117 cm
 • Løbeflade BxL: 34 x 100 cm
 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • Maks hastighed: 8 km/t
 • Transporthjul
 • Foldbart
 • Vægt: 26,5 kg

 

Til Butik


 

NordicTrack T 6.5 Si løbebånd

NordicTrack T 6.5 Si løbebåndAmerikanske iFit er, globalt set, platformen for sundhed, velvære og fitness. Gennem patenteret software er iFit førende, ligesom man er det, når det gælder produktudvikling af banebrydende hardware.

Alt sammen er det udviklet med henblik på, at skabe enestående sundheds- og fitnessoplevelser.

Et voksende globalt fællesskab, med over 6,4 millioner medlemmer og 1,5 millioner interaktive fitnessabonnenter i 120 lande, spænder selskabets aktiviteter vidt.

iFIT-oplevelsen er brandet, der borger for et tværsnit af fitness-branchens, bredeste udvalg af fitness-hardware såsom løbebånd, cykler, romaskiner, climbing, styrkeudstyr, fitnessspejle, yogaudstyr og tilbehør.

Træn på dit mini løbebånd i Himalaya

Softwaren bag NordicTrack T 6.5 Si mini løbebånd, muliggør virtuelle udendørs oplevelser, der motiverer dig til, at forsøge at træne selv, med atleter i verdensklasse overalt på jorden. Ja selv en tur til Mount Everest i Himalaya er muligt med iFit.

Du kan deltage i studieindstillinger for hjertepumpende, højenergiske træningssessioner, eller opleve guidede træningsprogrammer, på smukke steder hjemmefra.

Gennem rutiner, der er nemme at følge, og en sundhedstracker, kan du vælge mellem en række vægttabsklasser, udholdenhedstræning, kardio-fokuserede programmer, muskel- og styrkeopbygningstræning, HIIT-træning og mere.

Alt sammen hjemme fra stuen, på dit eget løbebånd.

Sammenklappelige løbebånd er perfekte til hjemmetræningen

Inden for mini løbebånd er denne model dog en smule større. Dette skyldes at båndet er fokuseret på et design, der både kan give løberen god plads, samtidig med at det ikke fylder alverden.

Med en længde på 171 cm og en bredde på 91 cm, er det tydeligt, at det lille løbebånd optager mere plads end de andre i denne guide. Men grundet sit foldbare design har vi alligevel valgt at give det spalteplads her på siden.

Styr på det hele med den inkluderede monitor

En ti tommers skærm med høj kontrast, illustrerer tilbagelagt distance, hastighed, den estimerede kalorieforbrænding m.m.

Du kan streame iFIT-træning direkte på skærmen, hvilket bare gør det hele meget nemmere.

Du kan, kort og godt, følge med i alle dine vigtige træningsstatistikker, på den letlæselige skærm.

Vil du se flere løbebånd med skærme, kan du tage et kig på vores guide om, hvordan du vælger et godt løbebånd med skærm her. Der kan du både læse om løbebånd med skærme, Bluetooth og Wifi.

T 6.5 Si løbebåndet leveres med Quick Select Controllere, hvor du nemt og hurtigt kan justere både hastighed og stigning.

Certificerede personlige trænere og den virtuelle reality, gør turen mindre kedelig, nu du kan løbe mange geografiske steder i verden.

Kraftig motor for et mini løbebånd

Motoren der driver løbebåndet er et lille selv-afkølende ”kraft-varmeværk”, og dette indebærer, at dit mini løbebånd ikke går i stå, før du gør det.

Når NordicTrack T 6.5 Si’s bæredygtige drivrems-system nedkøler motoren, kan båndet håndtere hastighedsændringer, når man skifter fra lettere gang og småløb til fuld fart fremad.

Vidste du at man også kan få løbebånd uden motor? Desto hurtigere du bevæger fødder, des hurtigere bevæger båndet sig. Løbebånd uden motorer bliver faktisk mere og mere populære, da de har ry for at give en mere naturlig oplevelse.

Du kan læse mere om løbebånd uden motor i denne guide, hvor vi har samlet de bedste af dem.

Specifikationer

 • Motor: 2,5 HK
 • Størrelse HxBxL: 150 x 91 x 171 cm
 • Løbeflade: 51 x 127 cm
 • Maksimal brugervægt: 136 kg
 • Maks hastighed: 16 km/t
 • Op til 10% stigning
 • Transporthjul
 • Foldbart
 • Vægt: 89 kg


 

Til Butik


 

Top Sport CS 4000 mini løbebånd

Top Sport CS 4000 mini løbebåndProducenten Christopeit Sport er din garanti for tysk grundighed. Det er det ideelle lille løbebånd, når det kommer til at træne hjemme eller på arbejdspladsen, uden at det koster en mindre formue.

CS 4000 modellen kan foldes sammen, hvor længden bliver reduceret fra 159 cm til 81 cm. CS 4000 kan foldes lodret på ingen tid, ved hjælp af foldemekanismen.

Som et ekstra plus, skal det ikke glemmes, at transportrullerne gør det let at skifte placering. Ingen tvivl om, at her har du det ideelle løbebånd, til næsten ethvert bolig- eller kontorareal.

Det er med andre ord nemt, at stuve af vejen efter endt brug.

Top Sport CS 4000 leveres stort set samlet og klar til brug, uden de store anstrengelser.

Løbebånd med manuelt betjente stigninger giver god værdi for pengene

CS 4000 har 3 niveauer med stigning, hvor det dog kræver, at du selv indstiller det manuelt. Du skal altså stoppe med, at løbe for at ændre stigningen.

Hastigheden er justerbar, gående fra 0,8 km. i timen til 12 km i timen. Justeringerne foregår trinvist, med skiftende intervaller, svarende til trin på 0,1 km i timen.

Med Bluetooth funktionen kan du forbinde, via din smart device, til Kinomap app’en. Det kan gøre din løbetræning væsentlig mere underholdende.

Top Sport CS 4000 baseret på tysk ekspertise inden for hjemmesport, drives af det elektriske løbebånd, der kombinerer forskellige “state-of-the-art funktioner” med den maksimale “elegance”.

Trods det kompakte design, har den generøse løbeflade har en længde på 122 cm. og en bredde på 40 cm. Dette mindsker på sin side faren for, at træde ved siden af og falde af båndet.

Det rigtige løbebånd for dig der vil skåne din led

Det aktive dæmpningssystem sørger for, at skåne dine led når du træner.

Den generøse løbebane gør sit til, at bibringe dig en naturlig løbefølelse, med maksimal beskyttelse af dine led og knæ.

Den inkluderede monitor er brugervenlig

Computeren indeholder 12 træningsprogrammer. Dette muliggør variation i træningen, ligesom du kan køre interval træning.

Den inkluderede monitor viser værdierne tid tilbagelagt, afstand tilbagelagt, hastigheden og forbrændte kalorier.

Displayet har en baggrundsbelysning, så du let kan følge med i, hvad der foregår på skærmen.

Specifikationer

 • Motor: 0,75 HK
 • Hastighed: 0,8 – 12 km/timen (opdelt i 0,1 km/time/trin)
 • Bluetooth
 • 3 niveauer stigning
 • 12 træningsprogrammer
 • Løbeflade L x B: 122 x 40 cm
 • Display viser: Tid, puls, distance, hastighed & forbrændte kalorier
 • Foldbart
 • Opsat størrelse LxBxH: 159 x 70 x 127 cm
 • Foldet størrelse LxBxH: 81 x 70 x 142 cm
 • Vægt: 38,5 kg
 • Maksimal brugervægt: 110 kg
 • Transporthjul

 

Til Butik


 

Everfit TFK-110-MAG mini løbebånd

Everfit TFK-110-MAG mini løbebåndEverfit TFK-110-MAG mini løbebånd eller gåbånd fra det italienske firma Everfit, der har rødder tilbage til 1954, gør det nemt at bevare dit konditionsniveau.

Du kan løbe eller gå i dit eget tempo, hjemme eller på kontoret. Løbebåndet er ideelt til begyndere, og armgrebet kan bruges som støtte under gang.

Det særlige ved dette lille løbebånd er, at det ingen motor har. Det er altså udelukkende din egen kraft, der får bæltet til at bevæge sig.

Det smarte ved dette er, at der ingen maksimal hastighed er, og at der ikke er en motor som bruger strøm. Ulempen er, at man lige skal vænne sig til det, men når man først har vænnet sig til det, så fungere det ganske fint.

Med 8 modstandsniveauer, kan du selv justere, hvor hurtigt båndet skal bevæge sig fremad, i takt med at du løber eller går. Og som noget ganske unikt, ved et løbebånd på denne størrelse og til denne pris, kan du også få stigning på båndet. Du kan vælge mellem 3 niveauer, men det skal indstilles manuelt. Du skal altså stå af båndet, og selv justere stigningen.

Mini løbebåndet optager ikke meget plads

Hvis du ønsker at spare plads efter endt træning, udmærker Everfit TFK-110-MAG sig ved, at du kan klappe løbefladen op.

Yderligere er det let, at transportere båndet til det ønskede opbevaringssted, ved hjælp af transporthjulene.

Selv i små lejligheder, optager dette løbebånd sammenklappeligt, ikke synderlig megen plads. Hvis du folder båndet sammen, fylder det nemlig ikke mere end L:44 x B:64 x H:142 cm.

Det er nemt, at opbevare gåbåndet, under en seng hvis du ligger det ned, eller oprejst bag et skab.

Praktisk computer og pulsmåling

Med den integreret pulsmåling i håndtagene, kan du optimere din træning. Det giver mange muligheder for justering og optimering, når man får data om sin puls under træning.

Everfit TFK-110-MAG’s computer med et tydeligt LCD display, viser informationer om hastighed, puls, distance, tid og forbrændte kalorier.

Specifikationer

 • Ingen motor
 • Pulsmåling i håndtag
 • Løbeflade L x B: 115 x 38 cm
 • Display viser hastighed, puls, distance, tid & forbrændte kalorier
 • Foldbar
 • Opsat størrelse L x B x H: 136 x 64 x 131 cm
 • Sammenfoldet størrelse L x B x H: 44 x 64 x 142 cm
 • Vægt: 25 kg
 • Maksimal brugervægt: 100 kg

 

Til Butik


 

Toorx City Compact mini løbebånd

Toorx City Compact mini løbebåndToorx City Compact mini løbebånd har en snæver overflade og placeret under dit skrivebord, er den fortrinlig til, at holde gang i dine bens kredsløb.

Her er der er tale om et prisvenligt valg, som med en topfart på 14 km/t, kan bruges både som gåbånd og løbebånd.

De fleste løbebånd tager meget plads, men ikke dette

Små lejligheder nødvendiggør praktiske løsninger, mht. at stuve ting af vejen. Med Toorx City Compact er der taget højde for dette.

Det leveres med en supersmart foldeindretning, på samme tid med, at man bemærker, at tykkelsen sammenfoldet, er minimal.

De fikse transporthjul gør det til en leg, at rulle båndet af vejen. I små rum er der ingen hinder for, at man fortsat kan anvende rumarealet optimalt.

Dette mini løbebånd er fremstillet med en brugervenlig computer, hvor man på displayet kan aflæse tid, distance, hastighed, forbrændte kalorier og antal skridt.

Det lille løbebånd leveres med både sikkerhedshåndtag, samt vægbeslag for nem og sikker opbevaring.

Specifikationer

 • Størrelse L x B x H: 151 x 80 x 98 cm
 • Størrelse – sammenfoldet L x B x H: 162 x 80 x 16,5 cm
 • Foldbar
 • Du kan justere løbebåndets vinkel let i 3 niveauer med de justérbare fødder
 • Løbeflade L x B: 125 x 44 cm
 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • Hastighed: 1- 14 km/t
 • Motor HK: 1,75 (Peak 2,75)
 • Transporthjul
 • vægt: 42 kg


 

Til Butik

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om mini løbebånd

Herunder kan du finde ofte stillede spørgsmål og svarene dertil, om mini løbebånd, foldbare løbebånd og manuelt betjente løbebånd.

Hvilket mini løbebånd er bedst?

Vi vurdere at Odin T600 V2 løbebånd er et af de bedste løbebånd i mini klassen. Det tager ikke meget plads og grundet sit unikke foldbare design, så er det nemt at pakke væk.

Motoren byder på rigeligt med udfordringer til hjemmetræningen, og tidligere købere er yderst tilfredse med det.

Hvilket mini løbebånd er bedst til prisen?

Vi har valgt, at udnævne Top Sport CS3000, som det bedste mini løbebånd til prisen. Du får meget værdi for pengene med dette lille løbebånd.

Hvilket løbebånd er bedst egnet til små boliger?

Grundet sit foldbare design, anbefaler vi Odin T600 V2 løbebånd. Det kompakte mini løbebånd, tager ikke meget plads.