Mini løbebånd – 6 små foldbare løbebånd der er pengene værd

Små og foldbare løbebånd er bekvemmelige, når det kommer til hjemmebrug eller på mindre arbejdspladser.

Egentligt er de både en fantastisk og en praktisk måde, at undgå at skulle ud og motionere udendørs i al slags vejr.

Nedenfor finder du en guide, hvor vi har kigget nærmere på mindre løbebånd, og udvalgt vores favorit mini løbebånd, til hjemmebrug.

Dette skal du overveje før du køber et mini løbebånd

Før du beslutter dig for, om du vil anskaffe dig et mini løbebånd til brug derhjemme eller på kontoret, er det på sin plads at kigge lidt på dit budget.

Dernæst skal du naturligvis overveje gulvarealet, hvor du vil indplacere et lille løbebånd. Et billigt løbebånd kan blive ret så støjende, når de kører i topfart, så husk også dine naboer, især underboer i lejligheder, der ikke ligger i stueetagen.

Hvis du beskedent, men ret beset, ser dig selv som en nybegynder, når det kommer til hjemmefitness, er det ikke klogt at fare ud og investere i det dyreste og mest funktionsfyldte mini løbebånd på markedet. Start i det små.

Hvis du lægger nok kræfter i træningen, er der ingen tvivl om, at du til stadighed vil kunne opnå en god træning, selv fra billigere og mindre funktionsfyldte gang- og løbebånd.

Mini løbebånd i denne guide

WalkingPad X21 sammenklappeligt løbebånd (Bedste mini løbebånd)

WalkingPad X21 sammenklappeligt løbebånd (Bedste mini løbebånd)Vi har testet dette mini løbebånd i 6 uger, og vi er imponeret over både kvaliteten og det unikke og smarte foldesystem. Det er det perfekte lille løbebånd til hjemmet.

WalkingPad X21 mini løbebånd foldet sammenMed et foldesystem der bevirker, at selve løbefladen foldes sammen i 2 lag, får man et løbebånd, som i foldet tilstand, ikke fylder mere end 22,6 cm i længden, 71 cm i bredden og 99,5 cm i højden.

Og med de integrerede transporthjul, er det både nemt og hurtigt, at pakke løbebåndet væk i et skab eller ligge det under sengen.

Selve foldesystemet fungere nemt og gnidningsfrit, og kan næsten betjenes med 1 hånd.

Brugervenlig computer med Bluetooth

Løbebåndet betjenes via et smart hjul, som du drejer på for enten, at øge eller sænke hastigheden. Hastigheden går i øvrigt fra 1 km/t til 12 km/t, og justeres med 0,5 km/t pr. trin.

LED displayet viser dig bl.a din hastighed, distance, forbrændte kalorier o.s.v. Og med den indbyggede Bluetooth kan du forbinde til KS fit app’en via din telefon eller tablet. App’en er gratis.

Med KS fit kan få endnu flere informationer om din træning og følge træningsprogrammer. Derudover kan den også bruges som en fjernbetjening til løbebåndet, hvor du justerer hastigheden.

Og med den medfølgende tablet og telefon holder, kan du have din smart device liggende lige foran mens du træner. Det er ganske praktisk.

Det giver nemlig også mulighed for, at du kan blive underholdt, mens du løber. Du kan f.eks se din favoritserie, en god film eller hvad du nu har lyst til, mens du træner.
WalkingPad x21 mini løbebånd tabletholder

Solidt løbebånd med god affjedring

At det er et solidt løbebånd, vidner de 5 års garanti om, som man får med i købet. Det borger for et løbebånd som er langtidsholdbart.

Og med en 4 lags løbeflade, er løbebåndet både lydsvagt og behageligt at løbe på. Det reducerer risikoen for skader og overbelastninger af ankler, knæ og led.

Efter 6 ugers brug er vi ikke i tvivl. Dette er det bedste mini løbebånd vi har prøvet, og prisen er absolut rimelig. Og vi er ikke de eneste der mener, at dette løbebånd er et af de bedste i sin klasse.

51 brugere har, i skrivende stund, givet båndet et snit på 4,6 stjerner ud af 5. Og i Norge er det testvinder hos det anerkendte medie Tek.no, og har samtidig fået titlen som “Kongen af kompakt”.

Specifikationer

 • Motor: 1,2 HK – Max peak 2,0 HK
 • Størrelse foldet sammen HxBxL: 99,5 x 71 x 22,6 cm
 • Løbeflade BxL: 46 x 121 cm
 • Bluetooth til KS Fit gratis app
 • Maksimal brugervægt: 110 kg
 • Maks hastighed: 12 km/t
 • Transporthjul
 • Foldbart i 2 lag
 • Vægt: 38 kg
 • 5 års garanti


 

Til Butik


 

Odin T600 mini løbebånd (Bedste løbebånd til prisen)

Odin T600 mini løbebånd (Bedste løbebånd til prisen)Vi har udnævnt Odin T600 til, at være det bedste billige løbebånd fra Odin, i vores guide om 9 forskellige Odin løbebånd.

Vi er ikke de eneste der mener, at Odin T600 leverer en god værdi for pengene. F.eks kalder magasinet Forbrugertest T600 (T6) for det bedste minimalistiske løbebånd, og man fremhæver især løbebåndets vægt på 40 kg som et plus.

Endvidere bemærker man den stødabsorberende overflade og selvfølgeligt det, at valget af T600 modellen er budget venligt.

Mange ønsker sig et beskedent løbebånd, uden at det skal koste en bondegård. Det må siges, at dette mini løbebånd kan være svaret.

For den, der ønsker at starte i hjemmet eller på kontoret, er dette løsningen. Og er pladsen trang, skal det også med i overvejelserne om køb, at løbebåndet er særdeles praktisk på dette felt.

Odin T600, som ind imellem også bare kaldes Odin T6, vejer 40 kg, og med de påmonterede transporthjul, er det let at flytte rundt på. Grundet sit foldbare design, kræver det ikke meget plads.

Stabil motor med en topfart på 14 km/t

En motor der yder 1,5 HK, borger for en stabil og stærk drivkraft. Den maksimale hastighed ligger på de 14 km i timen.

Du får hele tolv forskellige træningsprogrammer, med i købet af Odin T600’eren. På den måde kan du variere træningen, ligesom du kan køre interval træning.

Det indbyggede display medvirker her til, at holde din interesse fanget, når du kan følge med i, hvordan dine data udvikler sig.

Displayet i toppen af løbebåndets greb, holder dig informeret om, hvor lang tid du har været i gang. Det viser  den tilbagelagte distance, forbrændte kalorier, hastigheden, pulsfrekvensen og meget mere.

Det er imidlertid et minus, at du ikke kan tilslutte en smartphone, og løbebåndet har ikke indbyggede højttalere.

Du kan manuelt justere løbebåndets vinkel let

Løbebåndet byder på 3 niveauer af stigninger, og selvom du manuelt skal justere løbebåndets vinkel, så er det ret nemt.

Det betyder dog, at du må stoppe dit løbe eller gang for, at justere løbebåndets vinkel, ved at fødderne højdejusteres.

Den skridsikre løbeoverflade er stødabsoberende

Odin T600 leveres med en skridsikker og stødabsorberende løbeflade, der skåner dine led hver gang, du træder ned på foden.

Båndet kan anvendes med eller uden løbesko. Man skal dog være klar over, at det er bedst at benytte et par helt rene løbesko, da snavsede fødder har det med, at fylde skidt i motoren.

Specifikationer

 • Display viser tid, distance, forbrændte kalorier, program. hastighed m.v.
 • Størrelse: 131 x 114 x 66 cm
 • Størrelse – sammenfoldet: 63 x 114 x 66 cm
 • Løbeflade: 110 x 42 cm
 • Foldbar
 • Hastighed: 1 til 14 km i timen
 • Du kan manuelt justere løbebåndets vinkel let i 3 niveauer med de justérbare fødder
 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • Motor: 1.5 HK
 • Måling af pulsfrekvens i håndtag
 • Transporthjul
 • 12 træningsprogrammer

 

Til Butik


 

Proform L6 City løbebånd

Proform L6 City løbebåndAmerikanske iFit er, globalt set, platformen for sundhed, velvære og fitness. Gennem patenteret software er iFit førende, ligesom man er det, når det gælder produktudvikling af banebrydende hardware.

Alt sammen er det udviklet med henblik på, at skabe enestående sundheds- og fitnessoplevelser.

Et voksende globalt fællesskab, med over 6,4 millioner medlemmer og 1,5 millioner interaktive fitnessabonnenter i 120 lande, spænder selskabets aktiviteter vidt.

iFIT-oplevelsen er brandet, der borger for et tværsnit af fitness-branchens, bredeste udvalg af fitness-hardware såsom løbebånd, cykler, romaskiner, climbing, styrkeudstyr, fitnessspejle, yogaudstyr og tilbehør.

Træn på dit mini løbebånd i Himalaya

Softwaren bag Proform L6 City mini løbebånd, muliggør virtuelle udendørs oplevelser, der motiverer dig til, at forsøge at træne selv, med atleter i verdensklasse overalt på jorden. Ja selv en tur til Mount Everest i Himalaya er muligt med iFit.

Du kan deltage i studieindstillinger for hjertepumpende, højenergiske træningssessioner, eller opleve guidede træningsprogrammer, på smukke steder hjemmefra.

Gennem rutiner, der er nemme at følge, og en sundhedstracker, kan du vælge mellem en række vægttabsklasser, udholdenhedstræning, kardio-fokuserede programmer, muskel- og styrkeopbygningstræning, HIIT-træning og mere.

Alt sammen hjemme fra stuen, på dit eget løbebånd.

Sammenklappelige løbebånd er perfekte til hjemmetræningen

Inden for mini løbebånd er denne model, specielt velegnet til hjemmetræningen. Dette skyldes at båndet er fokuseret på et design, der ikke fordrer meget plads.

Med en længde på 157 cm og en bredde på 75 cm, og grundet sit foldbare design, er det tydeligt, at det lille løbebånd optager meget lidt plads. Det er et kompakt og sammenklappeligt løbebånd, der især udmærker sig hvor pladsen er trang.

Løbebåndets minimale omfang borger for, at du, selv i de mindste hjem, kan opnå den maksimale pladsbesparelse. Bor du i lejlighed skal du altid tænke på underboen, og her er støjsvaghed en nødvendighed.

Det meget mindre løbebånd til trods, er det ret imponerende, at den øvre brugervægtgrænse ligger på 113 kg. Der er ikke mange mini løbebånd i samme størrelse, som kan prale af det samme.

Styr på det hele med den inkluderede monitor

En fem tommers skærm med høj kontrast, illustrerer tilbagelagt distance, hastighed, den estimerede kalorieforbrænding m.m.

Du kan streame iFIT-træning til din tablet eller smartphone, ved hjælp af den integrerede Bluetooth og holderen til din enhed, gør bare det hele meget nemmere.

Du kan, kort og godt, følge med i alle dine vigtige træningsstatistikker, på den letlæselige skærm.

Vil du se flere løbebånd med skærme, kan du tage et kig på vores guide om, hvordan du vælger et godt løbebånd med skærm her. Der kan du både læse om løbebånd med skærme, Bluetooth og Wifi.

Proform City løbebåndet leveres med Digital Quick Speed Controllere. iFit Træneren kan justere din løbehastighed, ved hjælp af en smart Bluetooth forbindelse.

Brugere af løbebåndet, er ikke bundet til en fast brugerflade, for underholdning. Via Bluetooth kan man bruge andre apps for fitness, så man på den måde kombinerer sit løb, med trådløse forbindelser.

Certificerede personlige trænere og den virtuelle reality, gør turen mindre kedelig, nu du kan løbe mange geografiske steder i verden.

Kraftig motor for et mini løbebånd

Motoren der driver løbebåndet er et lille selv-afkølende ”kraft-varmeværk”, og dette indebærer, at dit mini løbebånd ikke går i stå, før du gør det.

Når Proform City L6’s bæredygtige drivrems-system nedkøler motoren, kan båndet håndtere hastighedsændringer, når man skifter fra lettere gang og småløb til fuld fart fremad.

Specifikationer

 • Motor: 1,6 HK
 • Størrelse HxBxL: 118 x 75 x 157 cm
 • Løbeflade: 44,5 x 114 cm
 • Pulsmåling via Bluetooth til pulsbælte (pulsbælte medfølger ikke)
 • Maksimal brugervægt: 113 kg
 • Maks hastighed: 13 km/t
 • Transporthjul
 • Foldbart
 • Vægt: 57 kg


 

Til Butik


 

Top Sport CS 4000 mini løbebånd

Top Sport CS 4000 mini løbebåndProducenten Christopeit Sport er din garanti for tysk grundighed. Det er det ideelle lille løbebånd, når det kommer til at træne hjemme eller på arbejdspladsen, uden at det koster en mindre formue.

CS 4000 modellen kan foldes sammen, hvor længden bliver reduceret fra 159 cm til 81 cm. CS 4000 kan foldes lodret på ingen tid, ved hjælp af foldemekanismen.

Som et ekstra plus, skal det ikke glemmes, at transportrullerne gør det let at skifte placering. Ingen tvivl om, at her har du det ideelle løbebånd, til næsten ethvert bolig- eller kontorareal.

Det er med andre ord nemt, at stuve af vejen efter endt brug.

Top Sport CS 4000 leveres stort set samlet og klar til brug, uden de store anstrengelser.

Løbebånd med manuelt betjente stigninger giver god værdi for pengene

CS 4000 har 3 niveauer med stigning, hvor det dog kræver, at du selv indstiller det manuelt. Du skal altså stoppe med, at løbe for at ændre stigningen.

Hastigheden er justerbar, gående fra 0,8 km. i timen til 12 km i timen. Justeringerne foregår trinvist, med skiftende intervaller, svarende til trin på 0,1 km i timen.

Med Bluetooth funktionen kan du forbinde, via din smart device, til Kinomap app’en. Det kan gøre din løbetræning væsentlig mere underholdende.

Top Sport CS 4000 baseret på tysk ekspertise inden for hjemmesport, drives af det elektriske løbebånd, der kombinerer forskellige “state-of-the-art funktioner” med den maksimale “elegance”.

Trods det kompakte design, har den generøse løbeflade har en længde på 122 cm. og en bredde på 40 cm. Dette mindsker på sin side faren for, at træde ved siden af og falde af båndet.

Det rigtige løbebånd for dig der vil skåne din led

Det aktive dæmpningssystem sørger for, at skåne dine led når du træner.

Den generøse løbebane gør sit til, at bibringe dig en naturlig løbefølelse, med maksimal beskyttelse af dine led og knæ.

Den inkluderede monitor er brugervenlig

Computeren indeholder 12 træningsprogrammer. Dette muliggør variation i træningen, ligesom du kan køre interval træning.

Den inkluderede monitor viser værdierne tid tilbagelagt, afstand tilbagelagt, hastigheden og forbrændte kalorier.

Displayet har en baggrundsbelysning, så du let kan følge med i, hvad der foregår på skærmen.

Specifikationer

 • Motor: 0,75 HK
 • Hastighed: 0,8 – 12 km/timen (opdelt i 0,1 km/time/trin)
 • Bluetooth
 • 3 niveauer stigning
 • 12 træningsprogrammer
 • Løbeflade L x B: 122 x 40 cm
 • Display viser: Tid, puls, distance, hastighed & forbrændte kalorier
 • Foldbart
 • Opsat størrelse LxBxH: 159 x 70 x 127 cm
 • Foldet størrelse LxBxH: 81 x 70 x 142 cm
 • Vægt: 38,5 kg
 • Maksimal brugervægt: 110 kg
 • Transporthjul

 

Til Butik


 

Tunturi Cardio Fit T10 mini løbebånd

Tunturi Cardio Fit T10 mini løbebåndCardio Fit T10 mini løbebånd eller gåbånd fra det finske firma Tunturi, der har 100 år på bagen, gør det nemt at bevare dit konditionsniveau.

Du kan løbe eller gå i dit eget tempo, hjemme eller på kontoret. Løbebåndet er ideelt til begyndere, og armgrebet kan bruges som støtte under gang.

PriceRunner har Tunturis Cardio Fit T10 placeret som bedst i test. Men man bemærker på samme tid, at båndet i højere grad er et gåbånd, hvorfor der er tale om en gåbåndstest.

Du skal med andre ord være helt sikker på, at du foretrækker powerwalks, frem for løbetræning. Det kan dog klare hastigheder op til 12 km/t, så helt skidt er det ikke, og du kan sagtens løbe på det.

Mini løbebåndet optager ikke meget plads

Hvis du ønsker at spare plads efter endt træning, udmærker Tunturi Cardio Fit T10 sig ved, at du kan folde styret ned.

Yderligere er det let, at transportere båndet til det ønskede opbevaringssted, ved hjælp af transporthjulene.

Selv i små lejligheder, optager dette løbebånd sammenklappeligt, ikke synderlig megen plads. Hvis du folder båndet sammen, er det nemlig kun 16 cm  over gulvet.

Det er nemt, at opbevare gåbåndet under en seng eller oprejst, bag et skab.

Praktisk computer med fjernbetjening

Cardio Fit T10’s computer med et baggrundsbelyst display, indeholder fire træningsprogrammer.

På displayet skal du på forhånd, vælge din træningstid eller starte uændret.

Til dette mini løbebånd, er der en fjernbetjening, som muliggør, at man kan justere hastigheden. Når fjernbetjeningen ikke benyttes, anbringes den i en holder ved siden af grebet, hvor man kan få fat i den.

Det er let at styre gåbåndet med fjernbetjeningen. Når du har tændt båndet, kan du nemt justere programmet eller hastigheden.

Displayet på skærmen viser dig træningsoplysningerne i realtid. Det viser dig din aktuelle hastighed, tid, forbrændte kalorierog den tilbagelagte afstand.

Båndet er desuden udstyret med et solidt sammenfoldeligt styr.

Specifikationer

 • Motor: 1 HK
 • Hastighed: 0,8 – 12 km i timen (0,1 km i timen trinopdeling)
 • 4 træningsprogrammer
 • Løbeflade L x B: 120 x 42 cm
 • Display viser tid, hastighed, afstand & forbrændte kalorier
 • Foldbar
 • Opsat størrelse L x B x H: 148 x 73 x 121 cm
 • Sammenfoldet størrelse L x B x H: 155 x 73 x 16 cm
 • Vægt: 36 kg
 • Maksimal brugervægt: 100 kg


 

Til Butik


 

Odin T200 Power Walking mini løbebånd

Odin T200 Power Walking mini løbebåndOdin T200 Power Walking har en snæver overflade og placeret under dit skrivebord, er den fortrinlig til, at holde gang i dine bens kredsløb.

Netfysioterapi er et online forbrugermagasin med en målsætning om, at hjælpe sine læsere til at finde det rette produkt, til den rette pris ved, at lave værdiskabende artikler, inden for fitness og træningsudstyr, kosttilskud, hjemmetræning, styrketræning og viden.

Blandt de mange artikler, finder man også en anmeldelse af Odin T200 Power Walking mini løbebånd, hvor redaktionens konklusionen er den, at båndet er det bedste bud til prisen.

Det er det bedste begyndervalg, ligesom det er det bedste valg for dem, der foretrækker powerwalking.

Der er tale om et prisvenligt valg, men det vigtigt, at notere sig, at der ingen motor er til dette bånd. Det er udelukkende din egen kraft, der får båndet til at bevæge sig.

Desto hurtigere du bevæger fødder, des hurtigere bevæger båndet sig. Løbebånd uden motorer bliver faktisk mere og mere populære, da de har ry for at give en mere naturlig oplevelse.

Du kan læse mere om løbebånd uden motor i denne guide, hvor vi har samlet de bedste af dem.

De fleste løbebånd tager meget plads, men ikke dette

Små lejligheder nødvendiggør praktiske løsninger, mht. at stuve ting af vejen. Med Odin T200 Power Walking er der taget højde for dette.

Det leveres med en supersmart foldeindretning, på samme tid med, at man bemærker, at tykkelsen sammenfoldet, er minimal.

De fikse transporthjul gør det til en leg, at rulle båndet af vejen. I små rum er der ingen hinder for, at man fortsat kan anvende rumarealet optimalt.

Dette mini løbebånd er fremstillet med en brugervenlig computer, hvor man på displayet kan aflæse tid, distance, hastighed, forbrændte kalorier og pulsfrekvensen.

Det manuelt betjente løbebånd kan ændre stigning. Du justere løbebåndets vinkel let, men du skal stoppe dit løb eller gang for, at justere løbebåndets vinkel. Det gøres ved, at fødderne højdejusteres i 3 forskellige niveauer.

Specifikationer

 • Størrelse: 125 x 56 x 120 cm
 • Størrelse – sammenfoldet: 35 x 56 x 125 cm
 • Foldbar
 • Du kan justere løbebåndets vinkel let i 3 niveauer med de justérbare fødder
 • Løbeflade L x B: 100 x 35 cm
 • Maksimal brugervægt: 90 kg
 • 8 modstandsniveauer
 • Håndpulsmåler
 • Transporthjul
 • vægt: 24 kg

 

Til Butik

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om mini løbebånd

Herunder kan du finde ofte stillede spørgsmål og svarene dertil, om mini løbebånd, foldbare løbebånd og manuelt betjente løbebånd.

Hvilket mini løbebånd er bedst?

Vi vurdere at WalkingPad X21 løbebånd er et af de bedste løbebånd i mini klassen. Det tager ikke meget plads og grundet sit unikke foldbare design, så er det nemt at pakke væk.

Motoren byder på rigeligt med udfordringer til hjemmetræningen, og tidligere købere er yderst tilfredse med det.

Hvilket mini løbebånd er bedst til prisen?

Vi har valgt, at udnævne Odin T600, som det bedste mini løbebånd til prisen. Du får meget værdi for pengene med dette lille løbebånd.

Hvilket løbebånd er bedst egnet til små boliger?

Grundet sit unikke foldbare design, anbefaler vi WalkingPad X21 løbebånd. Det kompakte mini løbebånd, tager ikke meget plads.