11 af de bedste isbad kar – Test, anmeldelser & guide

Et godt isbad kar til haven holder vandet koldt så længe som muligt, samtidig med at det er nemt at tømme og vedligeholde.

At bade i iskoldt vand, har nogle gunstige helbredsmæssige konsekvenser, hvilket uden tvivl er en del af forklaringen på, at mange mennesker vil have det kolde gys.

Når du tager et isbad, vil det kolde vand sænke din krops- og hudtemperatur. Denne temperaturændring gør, at blodkarrene trækker sig sammen, og får blodet til at strømme mod de indre organer.

Isbad kar i denne guide

Hvilket isbad kar skal jeg vælge?

Hvilken type isbad du skal vælge, handler i høj grad om dine behov. Der er flere spørgsmål der trænger sig på, før du kan vælge hvilket isbad der passer bedst til dine behov.

Det er spørgsmål som størrelse, hvor ofte du vil anvende det, hvor mange der vil anvende det ad gangen og dit budget?

De bedste isbade sælges med en køleenhed, så du altid har den optimale temperatur i dit kar. Men prisen for disse er også væsentligt højere, end hvis du vælger et godt isbad som køles med koldt vand og is.

I denne guide, har vi valgt Polax isbad Deluxe som det bedste isbad, men hvis du vil have en kompressor med til at køle vandet, så anbefaler vi i stedet Hanki isbad kar, som det bedste isbad.

Nedenfor gennemgår vi en række personlige isbade der øger dine muligheder mht. at stifte bekendtskab med personlig isbadning

Polax Deluxe™ Isbad (Bedst i test)

Polax-Deluxe™ Isbad - Bedst i testDa Havekalenderen testede Polax Deluxe Isbad, kunne man næsten ikke få hænderne ned.

Dette bærbare og isolerede isbad er, ifølge Havekalenderen, en fantastisk måde at begynde med koldtvandsterapi. Og de udnævner da også Polax Isbad Deluxe til, at være det bedste isbad kar i deres test.

Og sandt er det, at netop Isbad Deluxe™ er det der skal til, for den der søger ro, afslapning og alle de sundhedsmæssige fordele ved et isbad.

Isbadets konstruktion sikrer dig koldt vand i længere tid

Med et innovativt design, sammenføjer Deluxe modellen en række solide materialer. Det gælder den slidstærke CE-mærkede hudvenlige nylon, og Cold-Foam® lagenes termiske isolering.

Skumlaget er opbygget med hele fem lag i midten der forbliver køligt, selv i varmere måneder. Det gør det væsentligt nemmere, at holde den ideelle temperatur i vandet. Vandet forbliver simpelthen koldt i længere tid.

Hertil kommer, at Isbad Deluxe™ konstruktionen, indeholder et rummeligt interiør med en diameter på 85 cm og en højde på 75 cm. Højden sikrer at selv meget høje personer, på helt op til 210 cm, kan anvende dette isbad kar.

Polax Deluxe™ leveres med et termolåg, der sikrer at man kan bevare, den lave vandtemperatur og hindre unødvendig opvarmning.

Polax-Deluxe™ leveres med et termolågHusk at placere isbadet i skyggen, når solen skinner. Det er vigtigt at undgå solstrålernes opvarmning af hensyn til, at den oppustelige ring kan tage skade.

Tilbehøret til Polax isbad Deluxe

Ikke at forglemme, sælges Polax Deluxe Isbadet med ekstraudstyr. Nærmere bestemt, er der tale om solidt termolåg, et termometer, en håndpumpe, seks solide benstænger, en hane og en afløbsslange på 75 cm.

Yderligere følger der en bæretaske, et termometer, en brugermanual og en videoguide med til, at hjælpe dig med, at komme i gang med bade i koldt vand.

Her skal blot opsummeres, og vi vil i den forbindelse fremhæve dens rumfang, de praktiske anordninger mht. fyldning og tømning, samt den gode isolering, der sikrer, at Deluxe isbad kar er god til, at holde på den kolde temperatur, og dermed give dig alle de sundhedsmæssige fordele, uden unødig afkøling af vandet.

Polax isbad Deluxe er uden tvivl et af de bedste isbad kar lige nu, hvis ikke det bedste.

Specifikationer

 • Diameter: 85 cm
 • Højde: 75 cm
 • Kapacitet: 420 liter
 • Vægt uden vand: 5 kg
 • Vægt med vand: 420 kg
 • Indvendigt termisk lag sikrer den ønskede temperatur
 • Maksimal personhøjde: 210 cm

 

Til Butik


 

Optima Sport Isbad (Bedst til prisen)

Optima Sport Isbad (Bedst til prisen)Optima Sport er blandt de førende på markedet, når det kommer til restitution. De har længe været kendte for deres gode recovery boots, der har vundet adskillige bedst i test titler, bl.a i vores egen gennemgang af dem.

Nu har de også kastet deres kærlighed på isbade til hjemmet, og ligesom med deres andre produkter, gør de det ikke halvhjertet.

Udover at vi vurderer Optima Sport Isbadet til, at være det bedste til prisen er det måske også værd at bemærke, at Optima Spors modellen er formgivet, specielt med henblik på atleter og motionister.

Alle kan naturligvis være med i den forbindelse.

Det væsentlige er, at brugere der sigter mod, at optimere sin restitution og forbedre ydevnen, kan gøre dette til en konkurrencedygtig pris.

Oppusteligt isbad kar med beskyttende låg og overtræk

Oppusteligt isbad kar med beskyttende låg og overtrækIsbadet leveres med et isolerende overtræk, samt et låg der hjælper til med, at holde temperaturen. Vandet forbliver simpelthen koldt i længere tid.

Låget sidder tæt til isbadets øverste kant, ikke mindst fordi, at låget er sammensat af et indre og et ydre todelt princip for dette låg.

Optima Sports isbad kar kan pustes op, ligesom det er foldbart, hvilket gør, at isbadet let kan stuves af vejen og opbevares.

Efter at man har brugt det, tømmer man isbadet for vand og is. Husk at tørre grundigt af inden du folder det sammen.

En medfølgende taske muliggør, at du kan opbevare Optima Sport Isbadet et tørt sted. En integreret pumpe sørger for påfyldning og tøming hvor det påmonterede afløbsrør dræner isbadet.

Puden foroven er oppustelig og den kan reguleres, alt efter hvor bekvemt man vil have det.

Specifikationer

 • Diameter: 80 cm
 • Højde: 80 cm
 • Kapacitet: Ca. 350 liter
 • Transportabelt isbad
 • 5 lag isolering

 

Til Butik


 

Hanki Kulde og Isbad med kompressor (Bedste PRO valg)

Hanki Kulde og Isbad med kompressor (Bedste PRO valg)Hanki isbadet kan tage op til tre personer stående, på samme tid.

Hertil kommer, at én person ved fuld kapacitetsudnyttelse, kan sænkes helt ned i forskellige positioner.

Flytbart isbad med nem vedligeholdelse

Hanki kulde og isbad er, trods sin størrelse og kompressor, stadig forholdvsist nemt at flytte rundt, og samtidig kan det også placeres næsten overalt, grundet sit smarte design.

Modellen fordrer ikke nogen særlig pleje, bortset fra de gentagne vandskift. Der anbefales at skifter vand i karret hver 1-3 dag, afhængigt af hvor ofte du tager dig et isbad. Hvis du anvender pool-klor, kan det samme vand genbruges i op til 7-14 dage.

Det eksterne kølesystem udmærker sig ved sin brugervenlighed, og slangerne kan hurtigt fastgøres.

Hanki isbad holder en konstant vandtemperatur

Hanki er det foretrukne mærke blandt professionelle sportsudøvere og fitnessentusiaster.

Hanki systemet byder på en professionel kulderestitution og koldtvandsterapi i et isbad, med alle de sundhedsmæssige fordele, som kolde bade byder på.

Isbadet er stabilt, når det kommer til let adgang, til aftjekkede og behagelige kølige bade, i dit eget isbad kar.

Den nøjagtige køleenhed regulerer vandet med ca. 5 °C i timen, og bevarer den ideelle temperatur, som kan tilpasses ned til +4 °C. Og med en konstant temperatur, kan du tage isbad lige når det passer dig, uden at planlægge det i forvejen.

Den nøjagtige køleenhedHanki isbad kar er godt isoleret og yderst energieffektiv. Det isolerede dæksel nedbringer energiforbruget yderligere, og sikrer den optimale temperatur længst muligt uden at bruge energi.

Hanki karrets vand cirkuleres fortløbende, mens køleenheden er i drift.

Med sit flotte design og det effektive kølesystem, er Hanki isbad et rigtig godt bud, som det bedste isbad kar til den professionelle atlet, eller til dig der blot ønsker let og hurtig adgang til koldt vand, uden at tilføje is.

Specifikationer

 • Størrelse LxBxH: 120 x 79 x 100 cm
 • Trin størrelse LxBxH: 44 x 47,1 x 45 cm
 • Vandkapacit helt fyldt: 450 liter (Normal brug 350–380 liter)
 • Vægt uden vand: Karret 39 kg, trinnet 9 kg
 • Vægt med vand: 400 – 450 kg
 • Rørforbindelser: Quick forbindelser eller plug-ins

 

Til Butik


 

ArcticDip PRO (Bedste store isbad)

ArcticDip PRO (Bedste store isbad)De fleste isbade vi anmelder her, er trange når det kommer til plads, til den der stiger ned i det vederkvægende herlige kolde gys. Derfor udmærker ArcticDip isbad PRO sig da også ved, at der er så rigeligt med plads, at man kan strække benene ud i badet.

Det er samtidige også det rigtige isbad når, i er to personer der vil anvende det samtidig.

Blandt kendere af isbadenes karaktetistika, udnævnes ArcticDip isbad PRO modellen da også til, at være et af de bedste isbade, til den daglige rutine og efter hård træning.

Konstruktionen af ArcticDip isbad PRO modellen

ArcticDip isbad PRO modellen er et rummeligt, aflangt og flot isbad kar.

Karret er fremstillet i kraftigt PVC materiale, yderligere afstivet og isoleret med et glasfiber materiale, der holder særdeles godt på den kolde temperatur, sammenlignet med mange andre isbade. Dette er din garanti for, at de kolde temperaturer, vil være til stede i lang tid.

Med i leveringen, følger et specielt designet kompakt låg, bestående af et hårdt glasfiberforstærket materiale, der fastgøres til siderne med nogle praktiske stropper, der sikrer en absolut tæt lukning.

Med i leveringen, følger et specielt designet kompakt lågIsbad karret er nemt at samle, så alle kan være med, hvis man følger instruktionerne. Hertil kommer den hurtige betjening, og den velfungerende fodpumpe.

Pro modellen fra ArcticDip er desuden også nem at transportere, hvis du skal have det med på tur, f.eks over til en ven eller veninde. Som antydet er der jo plads til to personer, om det skulle være nødvendigt.

Specifikationer

 • Størrelse L x B x H: 150 x 70 x 78 cm
 • Vand kapacit: 470 liter
 • UV-resistent
 • Pumpe
 • Tappehane
 • Thermolåg
 • Cover

 

Til Butik


 

Thermowood isbad tønde m/Diameter 120 cm

Thermowood isbad tøndeTermotræ – på engelsk Thermo Wood – er et varmebehandlet træmateriale, der fremstår som et ualmindeligt smukt klassisk isbad kar.

Varmebehandlingen af det bæredygtige træmateriale, er fremstillet ved hjælp af kemikaliefri varmebehandling. Kravet om bæredygtighed, har øget efterspørgslen efter materialer som termotræ, hvilket smitter af på markedet for isbade.

Generelt betragtet, er er det et ekstremt alsidigt byggemateriale, med anvendelse i forbindelse med både indvendige og udvendige beklædningsinstallationer.

I denne sammenhæng er det ikke mindst interessant at konstatere, at nogle af de mere interessante og sandsynligvis mere genkendelige anvendelser af materialet er facader, indersiden af saunaer, udendørs terrasser og i dette tilfælde isbad tønde.

Materialet er kommet for at blive; det bliver mere og mere populært, i forbindelse med alle mulige former for beklædning.

Du kan stille Thermowood isbad tønde utendørsSolid isbad tønde i termotræ fungerer i mange år

Karrets ydre i 42 mm termotræ, er gedigent håndværk. Det samme gælder for, den kraftige stige for påstigning, og det smarte låg. Materialet på de indvendige sider er langtidsholdbart og genanvendeligt PVC.

Man får som bekendt, hvad man betaler for, og denne isbad tønde ligger umiddelbart i den dyre ende. Kvalitet er ikke gratis, men her skal man se prisen i et længere tidsperspektiv.

Fordeler man prisen over isbad tøndens levetid, kan det nemt vise sig, at være en bedre forretning, end isbade i den lavere prisklasse med en kortere levetid.

Isbad tøndens diameter på 120 cm fortæller os, at der er plads til store personer. Rumfanget borger for en rummelig volumen på op til 750 liter.

Du kan stille Thermowood isbad tønde op på terrassen eller andre steder, f.eks. et passende sted i haven. Og den medfølgende trappe gør det fremkommeligt for alle brugere.

Specifikationer

 • Væg tykkelse: 42 mm
 • Bund tykkelse: 28 mm
 • Vand kapacit: 750 liter

 

Til Butik


 

Tubfamily original luksus isbad kar

Tubfamily original luksus isbad karDanske Tubfamily specialiserer sig i salg af bade og wellness produkter. Virksomheden er en certificeret e-mærket webshop med en forbrugerbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Forbrugere er beskyttet af forbrugerbeskyttelsesloven, hvis der opstår problemer med en vare, man har erhvervet sig.

E-mærket er forbrugeres sikkerhedsnet ved handel med webshops som Tubfamily. Når Tubfamily webshoppen er e-mærket, har man også forpligtet sig til, at sikre købere økonomisk med op til 10.000 kr. i forbindelse med køb af en vare.

Et panel på, i skrivende stund, 69 brugere på Trustpilot, placerer Tubfamily på femstjernet niveau, med 95 % ad de indkomne anmeldelser, hvilket giver et samlet snit på 4,8 stjerner.

Konstruereret i genanvendeligt plastik

Tubfamilys originale luksus isbad er rummeligt med en diameter på 80 cm, og tilsvarende har det en højde på 80 cm.

Isbadet leveres i et sort lækkert finish både indvendigt og udvendigt. Isbadet er fabrikeret i materialet Polypropylene (PP), også godkendt som indpakningsmateriale til fødevarer.

PP’s miljøpåvirkning er blandt de laveste af ethvert materiale. Det udmærker sig ved at være genanvendeligt, og det anses for at være et materiale, der hører til gruppen af plastaffald, der ikke er problematisk mht. miljøpåvirkninger.

Lækkert tilbehør til isbad karret

Med til isbadet følger en håndpumpe, der befrier dig for at skulle puste noget op. Endvidere er der et termolåg, der sikrer konstante kulde eller varme temperaturer.

Inde i badet er der en, oppustelig siddepude, der muliggør, at man kan indtage en komfortabel sammenkrummet stilling, på bunden af karret.

Udover dette følger der en transportbærepose og et dække, der er snavs og støvbeskyttende.

Det skal dog her som et minus anføres, at karrets vægt efter tømning ikke fremgår som en nyttig forbrugerinformation.

I bunden er der påmonteret otte solide støttestænger, der bidrager til at badet står stabilt på en plan flade. Vandet tømmes ud efter brug, ved en aftapningshane påmonteret i bunden af karret.

Specifikationer

 • Diameter: 80 cm
 • Højde: 80 cm
 • Transportabelt isbad
 • Vand kapacit: Lidt under 400 liter
 • 3 isoleringslag

 

Til Butik


 

Arctic Recovery isbad kar

Arctic Recovery isbad karArctic Recovery specialiserer sig i, at give atleter og fitnessentusiaster de bedste og mest innovative værktøjer, når der er behov for restitution og forbedrede præstationer.

I en række af forskellige produkter, er Arctic Recovery isbad så absolut flagskibet, når det kommer til, at give brugere muligheden for, at få en forfriskende oplevelse ved, at bade i koldt vand.

Bag det innovative koncept, er der et team af sportsentusiaster, der har indset det nødvendige i, at kunne restituere sig efter toppræstationer. Innovationsprocessen skaber produkter af høj kvalitet, på et videnskabeligt grundlag.

Bag produktet ligger der et massivt arbejde, bestående af utallige produktprøver med henblik på, at finde det perfekte isbad til en overkommelig pris.

Arctic Recovery isbad kar kan anvendes, både indendørs og udendørs på terrasse. Selve karret, der er let at transportere rundt, kan med andre ord sættes op i badeværelset, kælderen, bryggerset, udendørs i garagen eller på terrassen.

Testet af flere eksperter

Forbrugsguiden vurderer, at recovery modellen byder på en superb isolering, på grund af de tre indlagte lag, baseret på termisk isoleret TPE-beskyttelse. Dette er hemmeligheden bag, at man kan sikre en konstant kølig temperatur, hvilket borger for en effektiv koldtvandsterapi.

Det medfølgende regnslag fungerer som, et ekstraordinært beskyttende lag, der holder vandet rent, hvis man bruger poolen udendørs.

Isbadets dimensioner skaber plads, til en god nedstigning i karret.

Her er det især på minusiden værd at notere sig, at lavere personer måske vil opleve højden på 75 cm som værende for høj. På trods af dette noteres det imidlertid også på plussidenm at modellen isolerer godtm ligesom den besider et rummeligt design.

Konstruktionen giver en sikker og behagelig oplevelse

Arctic Recovery Isbad leveres med et væld af funktioner. Udover det allerede nævnte skal det fremhæves, at isbadet med en diameter på 85 cm, en højde på 75 cm og en kapacitet på 375 liter gør, at isbadet også er brugervenligt for høje personer, helt op til en højde på 2,15 m.

Udover det termiske isolerende TPE beskyttende lag, er der et Rip-stop polyester udvendigt lag, samt en UV-bestandig og hudvenlig inderside.

Den samlede leverance omfatter isbadet, overtræk, låg til isbadet, en håndpumpe, otte holdbare benstænger, samt en 75 cm afløbsslange og en brugermanual. Yderligere medfølger der tre styk e-bøger omhandlende åndedrætskontrol, kuldeterapi og meditation

Man skal selv samle isbadet​, hvilket måske for de mindre fingerfærdigel vil opleves som noget af en udfordring.

Specifikationer

 • Diameter: 85 cm
 • Højde: 75 cm
 • Vand kapacit: 375 liter ved fuld kapacitetsudnyttelse
 • Anbefalet kapacitet: 260 liter
 • Vægt uden vand: 3,5 kg
 • Maks brugerhøjde: 2,15 m

 

Til Butik


 

GetCold Ice Bath

GetCold Ice BathDanske GetCold med domicil i Århus, blev etableret af to venner, der gennem længere tid havde været stærkt interesserede i vores velbefindende og de mange fordele, som koldtvandsterapi byder på.

På trods af det kolde gys, deler de to igangsættere vinterbadernes passion, omkring de gunstige helbredsmæssige konsekvenser ved ekstremt kolde temperaturer. Med dette som ballast, så de på samme tid, at stadigt flere mennesker er stærkt fokuserede på, at forbedre deres sundhed og velbefindende.

Dette blev hurtigt til en niche på markedet for badeprodukter, og de besluttede derfor, at de ville starte GetCold for, at afhjælpe forbrugere med behov for, at dyrke denne form for vinterbadning og i det hele taget året rundt.

GetCold isbad er et transportabelt velisoleret isbad, der er baseret på en 3 lags termisk TPE beskyttelse.

Lille og praktisk isbad kar

Man skal være opmærksom på at isbadet er temmelig trangt, da dets rumfang ligger på små 320 liter. Det gør det naturligvis let, at transportere og flytte rundt på, efter endt brug og tømning.

Med i leverancen følger et beskyttende overtræk, og hertil kommer, at det er let og praktisk at have med at gøre i forbindelse samling. En anden del, der skal fremhæves, er at det også er let at hovedrengøre.

Specifikationer

 • Diameter: 75 cm
 • Højde: 75 cm
 • Vand kapacit: ca 320 liter

 

Til Butik


 

Recovery Scandinavia Premium isbad kar

Recovery Scandinavia Premium isbad karRecovery Scandinavia blev etableret i 2023 som en webshop, der fører en kollektion af wellnessprodukter, med fokus på restitution. Indtil videre har de dog kun en damp sauna og deres isbad kar.

Deres isbad kar fungerer dog ekstremt godt, hvilket deres anmeldelser på Trustpilot vidner om. Da det er en forholdsvis nystartet webshop, så har de dog kun 11 anmeldelser indtil videre, men de er alle 5 stjernede.

Termisk isoleret balje og låg

Recovery Scandinavia Premium isbad kar er gennemisoleret med fem termisk isolerede TPE-beskyttelseslag.

Hertil kommer der et indvendigt termisk lag i låget med et overtræk, der borger for at de koldere temperaturer holdes konstant, og at isbadet let lader sig transportere efter endt brug og tømning.

Ingen tvivl om, at modellen giver sin bruger chancen for en kold dukkert, med alle de mange sundhedsmæssige fordele inkluderet.

Nem håndtering og transport

Påfyldning med håndpumpen er let, ligesom aftapningen af vandet efter endt brug er særdeles praktisk og effektiv på grund af aftapningshanen i bunden af isbadet. Den medfølgende forlængerslange sikrer derudover, at modellen er brugervenlig i forbindelse med påfyldningen.

Hertil kommer, at det transportabelt, og med den nemme tilslutning, er det oplagt at tage det med sig.

Pengene er givet godt ud ved beslutningen om, at investere i et Recovery Scandinavia Premium isbad kar.

Med i leverancen følger et termometer, oppusteligt thermolåg, overtræk, bærepose, 6 benstænger, håndpumpe, afløbsrør, 75 cm forlængende afløbsslange og brugermanual

Specifikationer

 • Diameter: 80 cm
 • Højde: 70 cm
 • Vand kapacit: 350 liter
 • Vægt uden vand: 3,5 kg
 • Vægt med vand: 380 kg

 

Til Butik


 

Watery Hero oppusteligt isbad kar

Watery Hero oppusteligt isbad karForugsguiden anmelder Watery’s Hero isbad, og det fremhæves, at man som bruger ret hurtigt vil få øje på den robuste konstruktion og det smarte design.

Konklusionen er da også den, at Watery’s Hero isbad kar udmærker sig, ved sin gennemtænkte balance mellem det funktionelle og den gode oplevelse.

Waterys oppustelige isbad er et brugervenligt og prisvindende produkt, hvor kvaliteten er sat i højsædet.

Certificerede materialer giver en behagelig oplevelse

Materialerne, anvendt til at fabrikere Watery Hero isbad, er certificeret i henhold til europæiske sundheds- og sikkerhedsstandarder.

Watery Hero modellen er fremstillet af nylonmateriale i en god kvalitet. Der ikke nogen fare for toksiske virkninger; materialet er hudvenligt PVC, hvor sidegevinsten i øvrigt er den ekstra gode komfort.

Hvad levetiden angår, sikrer kombinationen af UV- og rivebestandige egenskaber, at du kan have dette isbad i lang tid.

Det indkapslede skumlag sørger på sin side for, at den optimale temperatur kan opretholdes længst muligt.

Oppusteligt isbad kar fungerer bedst til større personer

Det generøse rumfang yder en kapacitet på 420 liter. Dette gør det muligt, at man nemt kan anvende Hero over et længere tidsrum, uden at det af den grund går hen og bliver generende. Husk dog, hvis du er nybegynder, at du bør gradvist øge tiden du anvender dit isbad kar.

Watery Heros oppustelige isbad egner sig imidlertid bedst til større og højere personer.

Som et lille minus bemærker vi dog, at det størrelsesmæssige omfang kan være noget af en udfordring for de, der ikke ligefrem kan besmykke sig med titlen ”den praktisk gris”, i forbindelse med opsætningen.

Specifikationer

 • Diameter: 80 cm
 • Højde: 75 cm
 • Vand kapacit: 420 liter
 • Vægt uden vand: 5 kg
 • Vægt med vand: 420 kg

 

Til Butik


 

Brain Freeze Isbad

Brain Freeze IsbadForbrugsguiden placerer det tyske Brain Freeze isbad, som et af de bedre bud på de førende koldtvandsbade på det danske marked.

Brain Freeze modellen udmærker sig først og fremmest ved, at der er tale om et kompakt isbad til en pris, hvor de fleste kan være med. Specialdesignede bade, der på en gang er pladsbesparende og omkostningseffektive, er noget de fleste forbrugere vil være på udkig efter.

Enkelt isbad til hjemmet

Det kan være Brains Freeze isbadets akilleshæl, at det er selvfølgeligt en ulempe, hvis et isbad bliver for sammentrængt. Det er ikke noget store personer vil synes om.

Med dimensionerne 80 x 75 cm. er det ikke en Herkules, der skal stige ned i badet.  Det kan være for småt med plads for store mennesker. Andre vil måske på den anden side mene, at den sammentrængte størrelse er et fortrin, ikke blot pga. pladsbesparelsen, men nok så meget også, fordi nogle brugere søger en mere intim oplevelse.

Forbrugsguidens samlede konklusion, falder imidlertid ud til koldtvandbadets fordel. Brain Freeze isbadet er et isbad med et førsteklasses design.

Tag isbadet med på ferie

Det kan lyde tosset, og nogle vil sikkert mene, at man ikke rejser fra det hele, men med det hele, hvis man medbringer badet på en ferierejse. Ikke desto mindre kan det lade sig gøre.

Isbadet leveres med transporttaske og et isolerende låg. Det udmærker sig ved, at være let oppumpeligt og det er meget nemt, at have med at gøre, når det handler om vedligeholdelse og rengøring.

Inden man stuver badet er af vejen, skal man huske at rengøre isbadet med de rigtige rengøringsmidler.

Det kan placeres overalt, både udendørs på terrassen og indendørs, uden at det virker for påfaldende.

Specifikationer

 • Diameter: 75 cm
 • Højde: 80 cm

 

Til Butik

 

Er det sundt at tage isbad?

Udover den forfriskende oplevelse som et isbad giver, er der også mange fordele forbundet med det.

Mange af disse fordele er dokumenteret, mens andre ikke er nær så velbegrundet. Det handler også ofte om individet, da man kan få forskellige oplevelser af fordelene.

Når man kommer op fra et isbad, udvider blodkarrene sig og pumper det ilt- og næringsrige blod tilbage til kroppens væv, herunder musklerne.

Denne proces kan hjælpe med at reducere inflammation, der kan forårsage smerte og muskelømhed – for eksempel forsinket muskelømhed (DOMS) efter træning. Når blodgennemstrømningen til ens hjerte, hjerne og lunger øges, skabes der endnu mere ilt og næringsstoffer til disse store organer.

Fortalere for vinterbadning fokuserer på, at immunsystemet bliver aktiveret på grund af de kraftige stimuli. Når hele immunsystemet aktiveres mener man, at det beskytter mod luftvejssygdomme. Øvre luftvejsinfektioner som forkølelse, bihulebetændelse og halsbetændelse, er ikke særligt udbredt blandt vinterbadere.

Hertil kommer, at vinterbadning siges at være nyttigt for type 2 diabetes-patienter. Insulin-niveauet falder hos regelmæssige vinterbadere.

Folk har taget isbade i århundreder på grund af deres mulige terapeutiske sundhedsmæssige fordele. Isbade afhjælper muskelømhed, reducerer smerte og forbedrer humøret.

Her er der en oversigt over de sundhedsmæssige fordele du muligvis opnår ved at bade i dit isbad kar:

 • Reducere inflammation
 • Reducere muskelsmerter
 • Reducere stress
 • Lindre smerter
 • Øge følelsen af mentalt velvære
 • Styrke dit immunforsvar
 • Forbedre søvnkvaliteten

Udvis forsigtighed

Når dette er sagt må vi ikke glemme, at visse personer under ingen omstrændigheder må begynde på kuldeterapi.

Personer der lider af hjertekar-sygdomme, et tårnhøjt blodtryk, eller dårlig blodcirkulation bør tage sig en snak med sin læge.

Børn under 18 år og gravide kvinder, må ikke gå i gang med kulde – og koldtvandsterapi.

Under alle omstændigheder skal man konsultere lægen hvis man lider af sygdomme. En tur i dit isbad, kan have negative virkninger, hvis du ikke udviser forsigtighed, og taler med din læge først.

Hvor koldt bør mit isbad være?

10 grader celsius bliver betragtet som den bedste temperatur for et isbad. Temperaturen mindsker risikoen for hypotermi og chok, samtidig med at det stadig er koldt nok til, at opnå alle fordelene ved kolde bade.

Er det dit første isbad, bør nok starte med en lidt højere temperatur mellem 10 og 15 grader. Desto mere erfaren du bliver, desto koldere vand kan du bade i.

Mange regelmæssige brugere af isbade, foretrækker temperaturer helt ned til 4 grader.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du læse om ofte stillede spørgsmål.

Hvilket isbad er bedst i test?

Vi vurderer at Polax isbad Deluxe er bedst i test, grundet de flere lag med isolering.

Deluxe modellen fra Polax byder nemlig på hele 5 lag isolering, samt et isoleret låg, hvilket gør at vandet holder den rette temperatur i længere tid.

Hvilket isbad er bedst til prisen?

Vi vurderer at Optima Sport isbadet er bedst til prisen. Det er ikke lige så godt isoleret som vores testvinder, men det sælges til en skarp pris, hvor de fleste kan være med.